akaloith Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 (edited) θες φανταζομαι και τα καταλληλα εργαλεια καποιο τετοιο πακετο φανταζομαι θα ναι οκ http://www.ebay.com/itm/NEW-Genuine-OEM-BL-T7-3000mAhfor-LG-Optimus-G2-D802-D801-VS980-D800-Tools-OEM-/281819844440?hash=item419dc58f58:g:okkAAOSwYudXGn~W παντως στο video φαινεται μπελαλιδικο, δεν ειναι απλα αφαιρω το καπακι καλο χρυσο το g4 αλλα η μη αφαιρουμενη μπαταρια ειναι σημαντικο μειονεκτημα που ευτυχως εχει λυσει και στο g5 Edited May 6, 2016 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brokesmack Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Εγώ έκανα την δουλειά με ένα μαχαιράκι (οχι κοφτερό), ένα σταυροκατσάβιδο και ένα τσιμπιδάκι φρυδιών (το οποίο για να σας προλάβω δεν ήταν δικό μου :lol::lol:) Παράθεση Bosch Com 509, Ericsson T10s, Ericsson T18s, Nokia 3330, Siemens C35, Panasonic GD67, Sharp GX10, Nokia 3200, Motorola E398, Nokia 9300, Nokia 6085, Motorola W490, Motorola A1200 Ming, LG HB620, Samsung B7300 OmniaLITE, Samsung Galaxy 551, Samsung Nexus S, Iphone 4, Samsung Galaxy Nexus, Motorola Moto G, LG G2 D802, HTC One M9, HTC 10, Nokia X7 (8.1), Nokia 8.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 καλησπερα,,τελικα τεταρτη εφυγε απο θεσσαλονικη για προκορντια για αλλαγη μπαταριας και δεν ξερω αν χρειαστει και τπτ αλλο λογω μιας υπερθερμανσης που ενοιωθα στα πισω κουμπια!! απο τα ελτα με ειπαν πεμπτη θα βρισκετε αθηνα και πως κανει συνηθως 5-7 μερες για την επιστροφη!!ποτε λετε εσεις απο εμπειρια να το περιμενω?εγω σημερα περιμενα ενα τηλ για μια επικοινωνια πρωτη για το τι θελω στην συσκευη αλλα τπτ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Δώστε λινκ για αγορά μπαταρίας Στάλθηκε από το Turbo powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Στην προηγούμενη σελίδα είναι...:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarefa Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Αν μένεις Αθήνα, πας από κει και σου την αλλάζουν επιτόπου την μπαταρια και το παίρνεις πίσω το τηλέφωνο. 27€ κάνει. -----Procordia----- Κριμαίας 7-9 Ν.Ψυχικό (τ.Κ. 115 26) info@procordia.gr Τηλεφωνο: 2107777076 Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα εώς Παρασκευή 09.00-17.00 (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Καλημέρα. Τα 27 ευρώ είναι τελικό κόστος για τον πελάτη (εργασία μαζί με υλικά) ή μόνο το κόστος της μπαταρίας; Παράθεση NOKIA 8 LG G2 32Gb (DEU) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Καλημέρα. Τα 27 ευρώ είναι τελικό κόστος για τον πελάτη (εργασία μαζί με υλικά) ή μόνο το κόστος της μπαταρίας; Θα σε γελάσω... Ας σου πει κάποιο παιδί που το έχει στείλει για αλλαγη!!! (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 θες φανταζομαι και τα καταλληλα εργαλεια καποιο τετοιο πακετο φανταζομαι θα ναι οκ http://www.ebay.com/itm/NEW-Genuine-OEM-BL-T7-3000mAhfor-LG-Optimus-G2-D802-D801-VS980-D800-Tools-OEM-/281819844440?hash=item419dc58f58:g:okkAAOSwYudXGn~W παντως στο video φαινεται μπελαλιδικο, δεν ειναι απλα αφαιρω το καπακι καλο χρυσο το g4 αλλα η μη αφαιρουμενη μπαταρια ειναι σημαντικο μειονεκτημα που ευτυχως εχει λυσει και στο g5 Και το G4 αφαιρούμενη έχει ;) Μάλλον G2 θα ηθελες να γράψεις :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Λοιπον,,επικοινωνησα με προκορντια σημερα,,και εκει που περιμενω να ακουσω για την μπαταρια μου λενε περιμενουμε πλακετα για αντικατασταση:blink::blink::blink: εννοειτε μεσα στην εγγυηση που νομιζω εκτος ειιναι καλο το μαρουλακι ε? τεσπα τους ειπα να γινει και μια αντικατασταση μπαταριας για να ολοκληρωθει η δουλεια και τωρα περιμενουμε!! με την αλλαγη πλακετας τι παιζει τωρα λειτουργικα? αλλαζουν μεσα τα παντα λογισμικα,ιμει κ.α ?ας με ενημερωσει καποιος!!ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Νομίζω έχεις Νεο Ιmei. Λογικά στην απόδειξη όταν θα σου έρθει θα γράφει το Νεο ιμει Στάλθηκε από το LG V10 μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Νομίζω έχεις Νεο Ιmei. Λογικά στην απόδειξη όταν θα σου έρθει θα γράφει το Νεο ιμει Στάλθηκε από το LG V10 μου. Γνωριζεις και το λογισμικο που θα εχει? το ειχα στην κιτ κατ οταν το εστειλα δεν το ειχα περασα σε λιλιποπ? και για το καινουριο ιμει σαν πλακετα θα εχει καποια εγγυηση εξτρα η συσκευη? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Ότι επισκευάζεται στην Procordia έχει εγγύηση. Λογισμικό μάλλον θα σου βάλουν το τελευταίο (Lollipop) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Καλημέρα. Τα 27 ευρώ είναι τελικό κόστος για τον πελάτη (εργασία μαζί με υλικά) ή μόνο το κόστος της μπαταρίας; Φιλε μου ολα μαζι το εχουμε πει μπαταρια και εργασια.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Καλησπέρα παιδιά.υπαρχει κινεζική έκδοση του lg g2 με αποσπώμενη μπαταρία και υποδοχή κάρτες sd? Το βρήκα σε αγγελία κ λέω μήπως είναι μούφα Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Καλησπέρα παιδιά.υπαρχει κινεζική έκδοση του lg g2 με αποσπώμενη μπαταρία και υποδοχή κάρτες sd? Το βρήκα σε αγγελία κ λέω μήπως είναι μούφα Sent from my iPhone using Tapatalk Κορεάτικη είναι για την ακρίβεια. :) Η μπαταρία είναι 2650 επίσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaskor Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Μικρότερη του G2? Sent from my LG-D802 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Ναι. Τα ευρωπαϊκά έχουν 3.000 mAh. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 (edited) Η κορεατικη έκδοση έχει και κεραια αν δεν κάνω λάθος. Νομίζω!!!! (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μικρότερη του G2? Sent from my LG-D802 using Tapatalk Ναι έχει μικρότερη. Δεν είναι μουφα. Απλά υπάρχουν 2 εκδόσεις. Η κορεατικη και η ευρωπαϊκή. Και έχουν διαφορες μεταξύ τους. (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Edited May 11, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Τι εννοείς κεραία; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 (edited) Τι εννοείς κεραία; Κεραια εξωτερική για να πιανει τηλεόραση νομίζω. Μια μικρή λεπτή που μπαινοβγαινει (σαν την θήκη για τα πενακια που έχουν μερικά κινητα). Είχε ανεβάσει εδώ φωτο ένα παιδί παλαιότερα αν θυμάμαι καλά και δεν λέω ο,τι νανε (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Edited May 11, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaskor Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Α δεν το ήξερα ότι έχουν διαφορετικές μπαταρίες οι δύο εκδόσεις. Ευχαριστώ! Sent from my LG-D802 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Κεραια εξωτερική για να πιανει τηλεόραση νομίζω. Μια μικρή λεπτή που μπαινοβγαινει (σαν την θήκη για τα πενακια που έχουν μερικά κινητα). Είχε ανεβάσει εδώ φωτο ένα παιδί παλαιότερα (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Αυτο που λες δεν το'χω ξανακουσει. Ηξερα για την κορεατικη. ΑΠλα αυτα με τετοια κεραια ειναι οι υπερτατες κινεζιες που πωλουταν πριν καμμια 5-6 χρονια και οντως επιαναν τηλεοραση, οταν αυτη ηταν με αναλογικο σημα. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Τι εννοείς κεραία;Koίτα τη φώτο εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Koίτα τη φώτο εδώ LOL!! Πραγματικα, κυκλοφορησε αυτο; Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Αυτο που λες δεν το'χω ξανακουσει. Ηξερα για την κορεατικη. ΑΠλα αυτα με τετοια κεραια ειναι οι υπερτατες κινεζιες που πωλουταν πριν καμμια 5-6 χρονια και οντως επιαναν τηλεοραση, οταν αυτη ηταν με αναλογικο σημα. Και όμως η κορεάτικη έκδοση είχε κεραία για τηλεόραση. Έτσι όπως τα λέε η lek88 είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts