epica1977 Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 ποιο ειναι το τελευταιω ευρωπαικο επισημο firmware??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Η αστυνομία δήλωσε το imei κάπου στο σύστημα της. Δεν ξέρω που. Τώρα δεν νομίζω οι κλέφτες να κάτσουν να μπουν στην διαδικασία να ρουταρουν ένα κινητό για να το πουλήσουν. Απλά θα το πετάξουν και την άλλη στιγμή θα βρουν αλλά 10 ! Φυσικά και τα ρουτάρουν όλα τα κινητά και αλλάζουν IMEI άσχετα με το αν έχει δηλωθεί στην αστυνομία ή όχι, τουλάχιστον οι "επαγγελματίες". Υπόθεση πέντε λεπτών είναι με τα σωστά εργαλεία. ποιο ειναι το τελευταιω ευρωπαικο επισημο firmware??? Εδώ όλα τα τελευταία firmware για το G2. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Θέλω να μετακινώ τον κέρσορα με τα Vol Up και Vol Down στην stock 5.0.2, από που το ρυθμίζω αυτό; δεν το βρίσκω πουθενά ρε παιδιά :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Μόλις ξαναβγήκε η φίλη μου ή κιτρινίλα... :( Αύριο τηλέφωνο στην προκόρντια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Μόλις ξαναβγήκε η φίλη μου ή κιτρινίλα... :( Αύριο τηλέφωνο στην προκόρντια. Πρωτα ρωτα τους αν εχουν ανταλλακτικα γιατί είναι κρίμα να το πάς για επισκευή και να το κρατήσουν 2 βδομάδες στην αναμονή μέχρι να βρουν ανταλλακτικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Εννοείται αυτό. Αλλά μέσα σε 4 μήνες πάλι τα ίδια, εντύπωση μου κάνει. Δεν υποτίθεται ότι ήταν βελτιωμένα τα νέα κομμάτια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 (edited) Εννοείται αυτό. Αλλά μέσα σε 4 μήνες πάλι τα ίδια, εντύπωση μου κάνει. Δεν υποτίθεται ότι ήταν βελτιωμένα τα νέα κομμάτια; Ποιος ξέρει...... Υποθετω Πως Ναι! Δεν είχε τύχει να Το στείλω για κανέναν λόγο. Το είχα το κινητό από τότε που πρωτοβγηκε και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα Μέχρι τωρα. Ούτε κιτρινιλα ούτε τίποτα ποτε. Τώρα βέβαια δεν το εχω αλλά παραμένω στο τοπικ και το παρακολουθώ για πληροφοριες. Ίσως ήμουν από τις τυχερές που το κινητό αποδείχθηκε σκυλι Μέχρι την τελευταία στιγμη Edited February 4, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Μόλις ξαναβγήκε η φίλη μου ή κιτρινίλα... :( Αύριο τηλέφωνο στην προκόρντια. Εγώ που τηλεφώνησα χτες δεν είχαν οθόνες για λευκό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Μόλις ξαναβγήκε η φίλη μου ή κιτρινίλα... :( Αύριο τηλέφωνο στην προκόρντια. Να φανταστώ με lollipop....??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Όχι, μετά την αλλαγή οθόνης γύρισε στην 4.4 που δεν ζεσταίνει το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 καλημερα! θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να συνδεσω το κινητο με τηλεοραση μεσω καλωδιου. απο την micro usb σε hdmi. γινεται? τι ανταπτορα να ψαξω να παρω και ποια εφαρμογη ισως να χρειαζεται? ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Δεν έχουν οθόνες, το φερνετε και το αφήνετε σε σειρά προτεραιότητας ή καλέστε πάλι στα τέλη της επόμενης εβδομάδας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 καλημερα! θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να συνδεσω το κινητο με τηλεοραση μεσω καλωδιου. απο την micro usb σε hdmi. γινεται? τι ανταπτορα να ψαξω να παρω και ποια εφαρμογη ισως να χρειαζεται? ευχαριστω! Καλημέρα! Δε χρειάζεται extra εφαρμογή. Θέλεις ενα τέτοιο: http://www.aliexpress.com/item/Slimport-MyDP-to-HDMI-HDTV-Adapter-Cable-For-LG-G2-Google-4-E960-Nexus-7-II/1828217290.html Και ένα τέτοιο: http://www.public.gr/product/gaming/accessories/nintendo-wii-u/kalodia-and-fortistes/speedlink-kalodio-hdmi-15m/prod2780199pp/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Καλημέρα! Δε χρειάζεται extra εφαρμογή. Θέλεις ενα τέτοιο: http://www.aliexpress.com/item/Slimport-MyDP-to-HDMI-HDTV-Adapter-Cable-For-LG-G2-Google-4-E960-Nexus-7-II/1828217290.html Και ένα τέτοιο: http://www.public.gr/product/gaming/accessories/nintendo-wii-u/kalodia-and-fortistes/speedlink-kalodio-hdmi-15m/prod2780199pp/ το σλιμπορτ ειχα κι εγω στο μυαλο μου. καλωδιο hdmi εχω οποτε να υποθεσω το δευτερο λινκ δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο σε σχεση με ενα αλλο καλωδιο hdmi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Παιδιά γειά σας. Προσπαθώ να κάνω μετονομασία σε μουσικά αρχεία που έχω και δεν βλέπω να γίνεται. Ξέρετε κανέναν τρόπο η εγώ δεν το βρίσκω; κατέβασα ένα σωρό music players και δεν μπορώ από πουθενά να το κάνω. Ξέρετε κανένα τρόπο; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 το σλιμπορτ ειχα κι εγω στο μυαλο μου. καλωδιο hdmi εχω οποτε να υποθεσω το δευτερο λινκ δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο σε σχεση με ενα αλλο καλωδιο hdmi? Ναι ένα απλό hdmi είναι! Απλά ήθελα να στα δείξω "οπτικά" γι' αυτό έβαλα το link. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sphinx3009 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Τις τελευταίες μέρες το κινητό μου (LG g2) με 4.4.2 μαμά, σταμάτησε να ενημερώνει την ώρα όταν το ενεργοποιώ. Για να βρεί τη σωστή ώρα μετά από ενεργοποίηση πρέπει να συνδεθώ σε δίκτυο.Μέχρι και πριν μια βδομάδα όμως ενώ όταν το άνοιγα είχε λάθος ώρα σε ένα λεπτό έυρισκε τη σωστή πιθανόν από πληροφορίες κυψέλης; Τώρα τι έγινε; πειράχτηκε κατά λάθος (τα παιδιά) καμιά ρύθμιση υπάρχει τέτοια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 (edited) Τις τελευταίες μέρες το κινητό μου (LG g2) με 4.4.2 μαμά, σταμάτησε να ενημερώνει την ώρα όταν το ενεργοποιώ. Για να βρεί τη σωστή ώρα μετά από ενεργοποίηση πρέπει να συνδεθώ σε δίκτυο.Μέχρι και πριν μια βδομάδα όμως ενώ όταν το άνοιγα είχε λάθος ώρα σε ένα λεπτό έυρισκε τη σωστή πιθανόν από πληροφορίες κυψέλης; Τώρα τι έγινε; πειράχτηκε κατά λάθος (τα παιδιά) καμιά ρύθμιση υπάρχει τέτοια; Τι εννοεις φιλε μου πριν μια βδομαδα δεν συνδεοταν σε δiκτυο για την ωρα;αν συνδεοταν σε wifi την συγχρονιζει και απο κει.Οταν ανοιγει παντα σε δικτυο συνδεεται δεν σε καταλαβαινω εκτος αν δεν εχεις καρτα σιμ μεσα. Edited February 8, 2016 by komias2 Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Τις τελευταίες μέρες το κινητό μου (LG g2) με 4.4.2 μαμά, σταμάτησε να ενημερώνει την ώρα όταν το ενεργοποιώ. Για να βρεί τη σωστή ώρα μετά από ενεργοποίηση πρέπει να συνδεθώ σε δίκτυο.Μέχρι και πριν μια βδομάδα όμως ενώ όταν το άνοιγα είχε λάθος ώρα σε ένα λεπτό έυρισκε τη σωστή πιθανόν από πληροφορίες κυψέλης; Τώρα τι έγινε; πειράχτηκε κατά λάθος (τα παιδιά) καμιά ρύθμιση υπάρχει τέτοια; Καλησπέρα και καλός ήρθες στην μεγάλη μας παρέα.!!! Έχεις επιλέξει τον αυτόματο συγχρονισμό δικτύου ώστε να έχει συνέχεια η ώρα συγχρονισμό με το πάροχο σου?? Η δεν το λειτουργείς σαν τηλέφωνο ?? Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasnik7 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Παιδιά μια ερώτηση!έβαλα εδώ και κάποιες μέρες τ lollipop και από τότε το Wi-Fi δεν συνδέεται αυτόματα!πρέπει δλδ κάθε φορά να βάζω τον κωδικό το οποίο είναι αρκετά σπαστικό!έχει αντιμετωπίσει κάνεις το ίδιο πρόβλημα η ξέρει τι μπορώ να κάνω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sphinx3009 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Καλησπέρα και καλός ήρθες στην μεγάλη μας παρέα.!!! Έχεις επιλέξει τον αυτόματο συγχρονισμό δικτύου ώστε να έχει συνέχεια η ώρα συγχρονισμό με το πάροχο σου?? Η δεν το λειτουργείς σαν τηλέφωνο ?? Ευχαριστώ. Ηταν στην λειτουργία δικτύου μόνο gsm .Όταν το έβαλα στο αυτόματο όλα ΟΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
er155 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Καλησπέρα στο φόρουμ, σκέφτομαι την αγορά από eBay του LG G2 32gb καινούριο στοιχίζει από περίπου 120€ έως 160€. Για την συναλλαγή δεν έχω πρόβλημα διότι χρησιμοποιώ κάρτα Revolut. Οι διαθέσιμες εκδόσεις unlocked είναι: VS980, LS980, D800, D801 και D802, σε ποιά να καταλήξω, έχουν ουσιαστικές διαφορές μεταξύ τους; Θα προτιμούσα π.χ. μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία. Ευχαριστώ για τυχούσες απαντήσεις από power users, επίσης δεν θα μείνει μαμά, θα είναι το πειραματόζωό μου να μάθω android, γιατί έχω εμπειρία μόνο από WP8, 8.1 και εδώ και λίγους μήνες με windows insider windows10 universal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoss Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Καλησπέρα στο φόρουμ, σκέφτομαι την αγορά από eBay του LG G2 32gb καινούριο στοιχίζει από περίπου 120€ έως 160€. Για την συναλλαγή δεν έχω πρόβλημα διότι χρησιμοποιώ κάρτα Revolut. Οι διαθέσιμες εκδόσεις unlocked είναι: VS980, LS980, D800, D801 και D802, σε ποιά να καταλήξω, έχουν ουσιαστικές διαφορές μεταξύ τους; Θα προτιμούσα π.χ. μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία. Ευχαριστώ για τυχούσες απαντήσεις από power users, επίσης δεν θα μείνει μαμά, θα είναι το πειραματόζωό μου να μάθω android, γιατί έχω εμπειρία μόνο από WP8, 8.1 και εδώ και λίγους μήνες με windows insider windows10 universal. καλος σε βρηκαμε.λιγο δυσκολο για καινουριο σε τετοια τιμη.προσεξε να μην ειναι refurbished,δηλαδη επανακατεσκευασμενο,που μαλλον τετοιο θα ειναι.αν αποφασισεις θα παρεις το D802 που ειναι για ευρωπη.δωσε κανενα λινκ να δουμε τι ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johanio Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Καλησπέρα παιδιά, έχω το G2 σχεδόν 2 χρόνια. Δεν μ έχει εμφανίσει κανένα πρόβλημα πέρα από το ότι η υποδοχή του ακουστικού έχει "χαλαρώσει" δηλαδή ότι ακουστικό και αν βάλω στην υποδοχή βγαίνει πολύ εύκολα από την θέση του και σταματάει η μουσική. Σε καταστάσεις όπως τζόκινγκ είναι πολύ κουραστικό. Τι προτείνετε να κάνω. (για 25 μέρες ακόμα είμαι εντός εγγύησης) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Καλησπέρα παιδιά, έχω το G2 σχεδόν 2 χρόνια. Δεν μ έχει εμφανίσει κανένα πρόβλημα πέρα από το ότι η υποδοχή του ακουστικού έχει "χαλαρώσει" δηλαδή ότι ακουστικό και αν βάλω στην υποδοχή βγαίνει πολύ εύκολα από την θέση του και σταματάει η μουσική. Σε καταστάσεις όπως τζόκινγκ είναι πολύ κουραστικό. Τι προτείνετε να κάνω. (για 25 μέρες ακόμα είμαι εντός εγγύησης) Το πας στην procordia και εύχεσαι να στο φτιάξουν... Θα σου έλεγα να τους ρωτήσεις από το τηλ. Αλλά άμα μπορείς να περάσεις από εκεί θα ήταν καλύτερα και θα είχες πιο πολλές πιθανότητες να στο φτιάξουν. Πρώτη φορά ακούμε τέτοιο πρόβλημα και υπάρχουν πολλά παιδιά που το έχουν το κινητό κοντά στα δύο χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts