Leolipop Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Μάλιστα κατάλαβα. Σκέφτομαι να κάνω root για να σβήσω την σαβούρα της Google LG και να βάλω το Greenify αλλά η συσκευή δουλεύει καλά και φοβάμαι μετά μην το μετανιωσω Δεν έχει να κάνει...Κανε ρουτ αλλά.μη σβήσεις τίποτα πάγωσε ότι δε θες και ένα το μετανιώσει το θερμαινεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Δεν έχει να κάνει...Κανε ρουτ αλλά.μη σβήσεις τίποτα πάγωσε ότι δε θες και ένα το μετανιώσει το θερμαινεις . Αυτά που έχει μέσα όπως χάρτες και λοιπά δεν παγωνουν πρέπει πρώτα να τα σβήσεις μετά να κατεβάσεις και να τα παγωσεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 (edited) Αυτά που έχει μέσα όπως χάρτες και λοιπά δεν παγωνουν πρέπει πρώτα να τα σβήσεις μετά να κατεβάσεις και να τα παγωσεις Εγώ που το κάνω με το root uninstaller pro , Δεν είχα τέτοιο θεμα και για να γλυτώνω χώρο εκανα system apps facebook messenger drive και αρκετά αλλά.Ξερω ότι αμα διαγράψεις μια εφαρμογή όπως οι χάρτες , δεν φεύγει απο το συρτάρι αν δεν απεγκαταστήσεις και τις ενημερώσεις του. Edited August 27, 2015 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Δεν ξέρω γιατί ρε παιδιά αλλά η συσκευή έχει γίνει η προέκταση του χεριού μου. Τόσα χρόνια με το iPhone είχα κολλήσει αλλά βλέπω ότι το G2 δεν έχει να χάσει τίποτα μπροστά στο iPhone. Εσείς τι λέτε? Ψυχολογικά μου λείπει το iPhone αλλά σε πολλά πράγματα είναι καλύτερο το G2. Κυρίως η μπαταρία. Είχα κουραστεί να το φορτιζω συνέχεια. Επίσης το G2 φορτίζει πολύ γρήγορα. Έχει τις υπέρυθρες που μου έχουν βολέψει για τις τηλεοράσεις στο σπίτι Έχει οθοναρα με όχι πολύ μεγάλες διαστάσεις για συσκευή. Δυνατό ακουστικό. Όχι bugs. Το double tap για άνοιγμα και κλείσιμο της οθόνης είναι βγαλμένο από ταινία επιστημονική. Ούτε καν χρειάζεσαι κουμπί. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Παιδια φιλος αλλαξε προχθες οθονη λογω κιτρινιλας για 2η φορα και του ειπαν οτι πλεον οι οθονες που φερνουν ως ανταλλακτικα ειναι πολυ καλυτερες παρτιδες απο τις παλιες.. Για να δουμε.. Ο φιλος το λιωνει το κινητο σε παιχνιδια κτλπ και του ανεβαζει θερμοκρασια.. Οποτε ειναι καλο crash test για την νεα του "βελτιωμενη" οθονη Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Δεν ξέρω γιατί ρε παιδιά αλλά η συσκευή έχει γίνει η προέκταση του χεριού μου. Τόσα χρόνια με το iPhone είχα κολλήσει αλλά βλέπω ότι το G2 δεν έχει να χάσει τίποτα μπροστά στο iPhone. Εσείς τι λέτε? Ψυχολογικά μου λείπει το iPhone αλλά σε πολλά πράγματα είναι καλύτερο το G2. Κυρίως η μπαταρία. Είχα κουραστεί να το φορτιζω συνέχεια. Επίσης το G2 φορτίζει πολύ γρήγορα. Έχει τις υπέρυθρες που μου έχουν βολέψει για τις τηλεοράσεις στο σπίτι Έχει οθοναρα με όχι πολύ μεγάλες διαστάσεις για συσκευή. Δυνατό ακουστικό. Όχι bugs. Το double tap για άνοιγμα και κλείσιμο της οθόνης είναι βγαλμένο από ταινία επιστημονική. Ούτε καν χρειάζεσαι κουμπί. Υπέρυθρες; Αλήθεια έχει; Το κινητό το έχω κανά εξάμηνο , αλλά δεν είδα να έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Υπέρυθρες; Αλήθεια έχει; Το κινητό το έχω κανά εξάμηνο , αλλά δεν είδα να έχει Στο επάνω μέρος της συσκευής. Με την εφαρμογή Quick remote μπορείς να χειριστεί τηλεόραση οποία θέλεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Υπέρυθρες; Αλήθεια έχει; Το κινητό το έχω κανά εξάμηνο , αλλά δεν είδα να έχει http://s22.postimg.org/yahrq4p75/Screenshot_2015_08_28_01_17_11.png image post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Το μόνο που δεν κάνει είναι να ......... πουλάει μούρη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 (edited) παιδια, μια μικρη βοηθεια. σε φιλου g2, οταν το εχουμε σε 4g χανουμε κλησεις σωρο.αν το βαζουμε σε gsm δουλευει καλα. πηρα το σερβις και μας ειπαν οτι αν δεν ειναι ελληνικο υπαρχουν ασυμβατοτητες. τι γινετε τωρα?...τα data τα χρειαζομαστε ανοιχτα, αλλα χανουμε κλησεις . υπαρχει καποια λυση?...πως ξερουμε αν ειναι ελληνικη η συσκευη? να τονισω οτι μπηκε καινουργια σιμ κι εγινε και hard reset Edited August 28, 2015 by tarif16nikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irinio70 Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Υπομονή και θάρρος... Εμένα μου το έκανε αυτό πάνω από 10 φορές, χωρίς υπερβολή ξεκίνησα την αναβάθμιση κάπου 10 το βράδι και την τελείωσα κοντά μεσάνυχτα γιατί ΚΑΘΕ φορά κολλούσ, αλλά κάθε φορά κολλούσε σε μεγαλύτερο ποσοστό %. Ξανακάνε το, βγάλε το τηλέφωνο, επανεκκίνηση, προσπάθεια ξανά. Πιθανώς καλύτερα με το LG mobile tool. Σήμερα πήγα procordia. Νόμιζα ότι θα το κρατήσουν και με το που μπήκα το πήρα backup σε στικάκι, τελικά δεν χρειάστηκε να μείνει εκεί, το πήρα πίσω μέσα σε λίγη ώρα. Τώρα γελάω γιατί μου φαίνεται περίεργη η οθόνη χωρίς την κιτρινίλα (που είχε γίνει και τεράστια), μου φαίνεται περίεργο που "ακούει" στο πάτημα όλη η οθόνη, νομίζω δε ότι έχει καλύτερα μαύρα και αντίθεση η νεά οθόνη αλλά τέλος πάντων μπορεί και να είναι ιδέα μου. Ευγενικοί και τυπικοί και αν κρίνω από την ολιγόλεπτη επίσκεψη πρέπει να ακούνε τέρατα κάθε μέρα και οι πελάτες είναι συχνά αγριεμένοι και αγενείς. Επειδή το "αν έχει γίνει ρουτ το τηλέφωνο δεν ισχύει η εγγύηση" το έλεγαν σε όλους, απορρώ -γενικά- με την σύνδεση ενός ζητήματος λογισμικού και της κατάστασης της οθόνης ας πούμε... Αλλά αφού είναι οι κανόνες... Πήγε και ένα παλικάρι και ζητούσε αναβάθμιση σε λολιποπ και δεν πρόλαβα να του πω "ασ'το όπως έχει".... Γειά σας! Έχω κ εγώ κίτρινα σημάδια κάτω αριστερά κ δεξιά στην οθόνη, κ σκέφτομαι αν πρέπει να πάω, να μην βάλουμε καμία κινεζική οθόνη. ..πως το βλέπετε το κινητό σας τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 παιδια, μια μικρη βοηθεια. σε φιλου g2, οταν το εχουμε σε 4g χανουμε κλησεις σωρο.αν το βαζουμε σε gsm δουλευει καλα. πηρα το σερβις και μας ειπαν οτι αν δεν ειναι ελληνικο υπαρχουν ασυμβατοτητες. τι γινετε τωρα?...τα data τα χρειαζομαστε ανοιχτα, αλλα χανουμε κλησεις . υπαρχει καποια λυση?...πως ξερουμε αν ειναι ελληνικη η συσκευη? να τονισω οτι μπηκε καινουργια σιμ κι εγινε και hard reset Και γιατί να φταίει η συσκευή? Πολύ πιθανό να είναι από το δίκτυο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Και γιατί να φταίει η συσκευή? Πολύ πιθανό να είναι από το δίκτυο αν φταιει το δικτυο γιατι σε λειτουργία gsm δεν χάνει το σήμα?....:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 αν φταιει το δικτυο γιατι σε λειτουργία gsm δεν χάνει το σήμα?....:blink: Γιατί GSM η και 3G έχει καλή κάλυψη πιθανώς Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Είναι απλό,σε 2g και σε 3g το δίκτυο είναι για data και κλήσεις, σε 4g είναι μόνο για δεδομένα και σε περίπτωση κλήσης αλλάζει σε 3g ή 2g, σε αυτήν την αλλαγή αν το δίκτυο δεν είναι καλό μπορεί να χάσει την κλήση, εμένα μου το έκανε με wind σε σημεία με μέτριο δίκτυο, τώρα που είμαι τούμπα με καλό ως πολύ καλό σήμα (και 4g και 3g) δεν είδα να έχω πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 (edited) Απο χθες,ενω το κινητο βρισκεται σε αναμονη,μου βγαζει ενα παραθυρακι ανα τακτα χρονικα διαστημα με την ενδειξη "Εξυπνη λειτουργια-ανιχνευση προσωπου",σαν να παει να κανει search,κραταει 1-2 δευτερολεπτα και σταματαει...Τι να αυτο παλι και πως το σταματαω?? Edited August 28, 2015 by jkidd13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Απο χθες,ενω το κινητο βρισκεται σε αναμονη,μου βγαζει ενα παραθυρακι ανα τακτα χρονικα διαστημα με την ενδειξη "Εξυπνη λειτουργια-ανιχνευση προσωπου",σαν να παει να κανει search,κραταει 1-2 δευτερολεπτα και σταματαει...Τι να αυτο παλι και πως το σταματαω?? Ρυθμίσεις/Προβολή και το κλείνεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 (edited) Απο χθες,ενω το κινητο βρισκεται σε αναμονη,μου βγαζει ενα παραθυρακι ανα τακτα χρονικα διαστημα με την ενδειξη "Εξυπνη λειτουργια-ανιχνευση προσωπου",σαν να παει να κανει search,κραταει 1-2 δευτερολεπτα και σταματαει...Τι να αυτο παλι και πως το σταματαω?? Μου το κάνει κ εμένα αυτό το τελευταίο διάστημα. Ανάβει η οθόνη από μόνη της Ενώ βρίσκεται σε αναμονη χωρίς να έχω κάποιου είδους ειδοποίηση και κάνει αναζήτηση προσώπου και μετά από λίγο ξανασβηνει Αφού δεν βλέπει κατι . Άλλες φορές αντιδράει σαν να βρίσκει πρόσωπο και Δεν σβήνει αν Δεν πάω να την κλείσω εγώ. Δεν είχα ποτέ παρόμοιο πρόβλημα. Τώρα έχει καμία βδομάδα. Καλά που το ανέφερες και το θυμήθηκα . έλεγα να το αναφέρω κ εγώ εδώ αλλά το ξεχνουσα. Το θέμα είναι ότι με βολεύει σαν λειτουργία αυτό αλλά Αν συνεχίσει έτσι, θα την βγάλω! Edited August 28, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Παιδια φιλος αλλαξε προχθες οθονη λογω κιτρινιλας για 2η φορα και του ειπαν οτι πλεον οι οθονες που φερνουν ως ανταλλακτικα ειναι πολυ καλυτερες παρτιδες απο τις παλιες.. Για να δουμε.. Ο φιλος το λιωνει το κινητο σε παιχνιδια κτλπ και του ανεβαζει θερμοκρασια.. Οποτε ειναι καλο crash test για την νεα του "βελτιωμενη" οθονη Δηλαδή να στενοχωρηθούμε που δε μας έχει χαλάσει? :) Δεν πειράζει, καλά νέα είναι, μακάρι όλες οι συσκευές να ήταν τόσο ολοκληρωμένες και με τόσο καλή υποστήριξη... αλλά έτσι δεν θα άλλαζε κανείς τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Δεν ξέρω γιατί ρε παιδιά αλλά η συσκευή έχει γίνει η προέκταση του χεριού μου. Τόσα χρόνια με το iPhone είχα κολλήσει αλλά βλέπω ότι το G2 δεν έχει να χάσει τίποτα μπροστά στο iPhone. Εσείς τι λέτε? Ψυχολογικά μου λείπει το iPhone αλλά σε πολλά πράγματα είναι καλύτερο το G2. Κυρίως η μπαταρία. Είχα κουραστεί να το φορτιζω συνέχεια. Επίσης το G2 φορτίζει πολύ γρήγορα. Έχει τις υπέρυθρες που μου έχουν βολέψει για τις τηλεοράσεις στο σπίτι Έχει οθοναρα με όχι πολύ μεγάλες διαστάσεις για συσκευή. Δυνατό ακουστικό. Όχι bugs. Το double tap για άνοιγμα και κλείσιμο της οθόνης είναι βγαλμένο από ταινία επιστημονική. Ούτε καν χρειάζεσαι κουμπί. Μείνε όπως είσαι! Μην το σκέφτεσαι καν. ... ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Παιδια φιλος αλλαξε προχθες οθονη λογω κιτρινιλας για 2η φορα και του ειπαν οτι πλεον οι οθονες που φερνουν ως ανταλλακτικα ειναι πολυ καλυτερες παρτιδες απο τις παλιες.. Για να δουμε.. Ο φιλος το λιωνει το κινητο σε παιχνιδια κτλπ και του ανεβαζει θερμοκρασια.. Οποτε ειναι καλο crash test για την νεα του "βελτιωμενη" οθονη αυτά είναι πολύ καλά νεα μου έχει καεί κα εμένα 2η φορα και θα το παω σε 1-2 εβδομάδες ξανά για αλλαγή ελπίζω να είναι καλύτερες όντως για πόσο καιρό του έδωσαν εγγύηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBlack Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Μια ερώτηση για όποιον ξέρει και μπορεί να βοηθήσει. Κάθε φορά που ενεργοποιώ/απενεργοποιώ τον συγχρονισμό εμφανίζεται ένα μήνυμα. Το να γίνεται αυτό την πρώτη φορά το καταλαβαίνω αλλά να γίνεται συνέχεια είναι εκνευριστικό. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τρόπος να σταματήσει να εμφανίζεται; Για lollipop μιλάμε γιατί στην kitkat δεν υπήρχε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MechaNick Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Καλησπέρα, μια ερώτηση μήπως ξέρετε πως μπορώ να δώ πόσα ΜΒs χάλασα από τα δεδομένα? Υπάρχει κάποιου είδους εφαρμογή του κινητού, χωρίς να μπλέκω τον πάροχο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgathana Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 (edited) Καλησπέρα, μια ερώτηση μήπως ξέρετε πως μπορώ να δώ πόσα ΜΒs χάλασα από τα δεδομένα? Υπάρχει κάποιου είδους εφαρμογή του κινητού, χωρίς να μπλέκω τον πάροχο ? Ρυθμισεις- Δικτυα- Δεδομενα κινητης τηλεφωνιας. Πατα ομως να μπεις μεσα στα δεδομενα οχι απλα να τα ενεργοποιησεις και σου λεει απο τοτε μεχρι τοτε καταναλωσες τοσα και καθε εγαρμογη ξεχωριστα ποσο εφαγε. Edited August 29, 2015 by pgathana Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MechaNick Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Ρυθμισεις- Δικτυα- Δεδομενα κινητης τηλεφωνιας. Πατα ομως να μπεις μεσα στα δεδομενα οχι απλα να τα ενεργοποιησεις και σου λεει απο τοτε μεχρι τοτε καταναλωσες τοσα και καθε εγαρμογη ξεχωριστα ποσο εφαγε. Σε ευχαριστώ πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts