giorgos1966 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Δυστυχως για μενα φιλοι μου, εκαψε πλακετα...ετσι ξαφνικα.Το εχω στειλει απο την περασμενη Πεμπτη στη Procordia και με ενημερωσαν σημερα.Αλλα δεν εχουν εδω Ελλαδα...Στην αναμονη... Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_89 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 (edited) [ATTACH]62939[/ATTACH] Ρε παιδιά δεν καταλαβαίνω γιατί μου το κάνει αυτό συνεχεία έχω προσπαθήσει πάνω από 5 φόρες και και εκεί που κάνει λήψη την αναβάθμιση μου πετάει αυτό το μήνυμα χωρίς να αποσυνδέεται το usb. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε αυτό? είναι επειδή δεν έχω χώρο ? και αν καταφέρω τελικά να κάνω αναβάθμιση χωρίς να κάνω factory reset και τέτοια διαγράφονται τα αρχεία, εφαρμογές από το κινητό? Edited July 13, 2015 by akis_89 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Αυτά που σου λέει τα κάνεις ; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_89 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 ναι το έχω κάνει.. άλλα αυτό που λέει είναι χαζό γιατί ξεκινάει πάλι από την αρχή ... πάει σε ένα ποσοστό επί της % και μου ξανά πετάει αυτό το μήνυμα ... και έκανα και χώρο και πάλι μου το ξανά εμφάνισε το ίδιο, τι να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kermitlabross Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Δες αρχικο ποστ... Εχω κάνει παραπάνω απο μια ή δυο....και το προβλημα παραμενει... Updated Τελικά έπρεπε να απενςργοποιησω το Lux.... Όλα Οκ τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomaskrp Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Σε μένα χάλασε το ακουστικό.Ο συνομιλητής ακούγεται βαθιά και σε ψηλές συχνότητες παραμορφώνει. Φυσικά ανταλλακτικό δεν υπάρχει στην Procordia.Από Δευτέρα θα ξαναπάρω τηλ και βλέπουμε. Βλέπω κάποιους αισιόδοξους.Να ευχηθώ σε όσους σαν εμένα είχαν την ατυχία να πάθει βλάβη το κινητό τους καλό φθινόπωρο. Μέχρι να αρθεί η τραπεζική αργία και μέχρι η εταιρία να παραγγείλει και να παραλάβει ανταλλακτικά θα αρχίσουν οι άδειες του Αυγούστου.Αυτό βέβαια στην καλύτερη περίπτωση που οι τράπεζες ανοίγουν σε καμιά βδομάδα. Μακάρι εγώ να είμαι ο απαισιόδοξος και να διαψευσθώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Updated Τελικά έπρεπε να απενςργοποιησω το Lux.... Όλα Οκ τώρα Για δωσε περισσοτερες λεπτομερειες σε παρακαλω γιατι μου εκανει το ιδιο προβλημα. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Είχα αναφέρει πριν λίγες μέρες, ότι μετά από πτώση, η οθόνη, αν και σε άριστη εμφανισιακή κατάσταση, δεν άναβε. Για καλή μου τύχη το κινητό επισκευάστηκε εντός εγγύησης απο την Procordia, την οποία και ευχαριστώ πολύ. Τελικά, συμφωνά με την απόδειξη, επανατοποθέτησαν την οθόνη και όλα καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dartman1980 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Καλησπέρα, κάτοχος ενός G2. Από ατύχημα έσπασε η οθόνη η οποία και αλλάχτηκε. Το πρόβλημα είναι ότι μόνο στην αρχική οθόνη και στις φωτογραφίες η οθόνη βγάζει γραμμές και γενικά έχει πρόβλημα. Με το που μπεις σε κάποια εφαρμογή η οθόνη δεν έχει κανένα απολύτος πρόβλημα. Πάει κάπου το μυαλό σας? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kermitlabross Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Για δωσε περισσοτερες λεπτομερειες σε παρακαλω γιατι μου εκανει το ιδιο προβλημα. Απλά,απενεργοποιεισε το Lux,κανε την εγκατασταση απο ΒΟΧ ή Dropbox και μετα ενεργοποίησε ξανα το Lux. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 (edited) Καλησπέρα, κάτοχος ενός G2. Από ατύχημα έσπασε η οθόνη η οποία και αλλάχτηκε. Το πρόβλημα είναι ότι μόνο στην αρχική οθόνη και στις φωτογραφίες η οθόνη βγάζει γραμμές και γενικά έχει πρόβλημα. Με το που μπεις σε κάποια εφαρμογή η οθόνη δεν έχει κανένα απολύτος πρόβλημα. Πάει κάπου το μυαλό σας? Ευχαριστώ Πρώτα, κανε μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων (προσοχή χάνεις όλες της ρυθμησεις και photo musick που πιθανόν έχεις μέσα) και αν συνεχίζει το πρόβλημα, να το πας πάλη εκεί που σου άλλαξαν οθόνη. Edited July 15, 2015 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mose Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Καλησπέρα, κάτοχος ενός G2. Από ατύχημα έσπασε η οθόνη η οποία και αλλάχτηκε. Το πρόβλημα είναι ότι μόνο στην αρχική οθόνη και στις φωτογραφίες η οθόνη βγάζει γραμμές και γενικά έχει πρόβλημα. Με το που μπεις σε κάποια εφαρμογή η οθόνη δεν έχει κανένα απολύτος πρόβλημα. Πάει κάπου το μυαλό σας? Ευχαριστώ Μπορείς να μου πεις αν έβαλες γνήσια ή άλλη και πόσο κόστισε η επισκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos75 Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 θα ηθελα να ρωτησω το εξης: Ποια η διαφορα, εαν καποιος επιλεξει στην αυτοματη ρυθμιση φωτεινοτητας, το συμβολο του ηλιου και στο συμβολο του ηλιου μαζι με το γραμμα c? Εγω παντως δεν βλεπω διαφορα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 θα ηθελα να ρωτησω το εξης: Ποια η διαφορα, εαν καποιος επιλεξει στην αυτοματη ρυθμιση φωτεινοτητας, το συμβολο του ηλιου και στο συμβολο του ηλιου μαζι με το γραμμα c? Εγω παντως δεν βλεπω διαφορα! Οταν πατας το συγκεκριμενο κουμπακι αλλαζεις τη φωτεινοτητα της οθονης σε 0 50 90 και τη δικια σου τιμη που εχεις βαλει...Πατα το παραπανω απο μια φορες και θα δεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 θα ηθελα να ρωτησω το εξης: Ποια η διαφορα, εαν καποιος επιλεξει στην αυτοματη ρυθμιση φωτεινοτητας, το συμβολο του ηλιου και στο συμβολο του ηλιου μαζι με το γραμμα c? Εγω παντως δεν βλεπω διαφορα! Οταν πατας το συγκεκριμενο κουμπακι αλλαζεις τη φωτεινοτητα της οθονης σε 0 50 90 και τη δικια σου τιμη που εχεις βαλει...Πατα το παραπανω απο μια φορες και θα δεις ακριβως c= custom settings :D :D πιστευω η καλυτερη τιμη για μπαταρια αλλα και για να μην πεδευεσαι κα παθεις τπτ ειναι το 60% βλεπεις αρκετα καλα και στο ηλιο γνωμη μου παντα φυσικα :p Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Καλησπέρα παιδιά.... Το κινητό μου προσπαθεί να με χαζεψει... Προσπαθώ να συνδεθώ στο ίντερνετ στην δουλειά... Αλλά αρνείται πεισματικά. Ενώ συνδέεται κανονικά στο μόντεμ βγάζει μήνυμα ότι η σύνδεση δεν είναι εφικτή. Και άλλος συνάδελφος είχε το ίδιο πρόβλημα αλλά έστρωσε με μια επανεκκίνηση.. Εγώ τι μπορώ να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Καλησπέρα παιδιά.... Το κινητό μου προσπαθεί να με χαζεψει... Προσπαθώ να συνδεθώ στο ίντερνετ στην δουλειά... Αλλά αρνείται πεισματικά. Ενώ συνδέεται κανονικά στο μόντεμ βγάζει μήνυμα ότι η σύνδεση δεν είναι εφικτή. Και άλλος συνάδελφος είχε το ίδιο πρόβλημα αλλά έστρωσε με μια επανεκκίνηση.. Εγώ τι μπορώ να κάνω; Επανεκκινηση στο ρούτερ κανατε??? Αυτό θέλει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Δυο φορές κάναμε στον ρουτερ και τρεις στο κινητό μου..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Δυο φορές κάναμε στον ρουτερ και τρεις στο κινητό μου..... Δεν ξέρω τι φταίει τοτε σε σενα.... Στο λέω γιατί 1-2 φορές τη βδομάδα θα το πάθω κ εγώ αυτό αλλά με μια επανεκκινηση του ρουτερ φτιαχνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Δυο φορές κάναμε στον ρουτερ και τρεις στο κινητό μου..... Πιστεύω ότι κατά 90% είναι θέμα router ή σύνδεσης γενικότερα, και όχι θέμα του κινητού σου! Καθόλου απίθανο να στρώσει από μόνο του... ή μπορεί να φταίνε οι ρυθμίσεις του router. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Τελικά μετά από σχεδόν 6 ώρες έστρωσε και συνδέθηκε.... Τι να πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Τελικά μετά από σχεδόν 6 ώρες έστρωσε και συνδέθηκε.... Τι να πω Ρίξτε μια ματιά στα κανάλια του ασύρματου δικτύου, ίσως να έχεις παρεμβολές σε αυτό που είναι επιλεγμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolatsitsi_25 Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 [ATTACH]62939[/ATTACH] Ρε παιδιά δεν καταλαβαίνω γιατί μου το κάνει αυτό συνεχεία έχω προσπαθήσει πάνω από 5 φόρες και και εκεί που κάνει λήψη την αναβάθμιση μου πετάει αυτό το μήνυμα χωρίς να αποσυνδέεται το usb. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε αυτό? είναι επειδή δεν έχω χώρο ? και αν καταφέρω τελικά να κάνω αναβάθμιση χωρίς να κάνω factory reset και τέτοια διαγράφονται τα αρχεία, εφαρμογές από το κινητό? κανε την αναβάθμιση μεσω LG Mobile Support Tool να ησυχάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Μετα υπομονη μεχρι να βγει η 5.1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarefa Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Παιδιά καλημέρα. Έχετε παρατηρήσει θεματάκια με τη σύνδεση wifi μετά την αναβάθμιση σε lollipop; Στο δικό μου (stock ευρωπαικό) έχω παρατηρήσει ότι μετά την αναβάθμιση σαν να μπερδεύεται/καθυστερεί πιο πολύ σε σχέση με πριν να επιλέξει δίκτυο σε δημόσιους χώρους με κλειδωμένα και free wifi, πράγμα που δεν έκανε πριν με kit kat. Επίσης στο ασύρματο του σπιτιού μου έχω παρατηρήσει ότι σε κάποια σάιτ που ανοίγω με multimedia περιεχόμενο, καθυστερεί επίσης να φορτώσει στο 100% σε αντίθεση με παλιά που κατέβαζε περιεχόμενο σφαίρα. Παράθεση NOKIA 8 LG G2 32Gb (DEU) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts