kermitlabross Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 (edited) Update σε λολλιποπ... Και δεν μπορώ να βάλω ήχο στα μηνύματα...μπορώ αλλά μου δείχνει ότι είναι muted... Και στο Textra και sto blue mail.... Βοήθεια.... Updated..... Άκυρος ο συναγερμός.. Το interlining την έκανε την κουτσουκελα.... Fixed Edited May 18, 2015 by kermitlabross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Αν Ρωτάς εμένα, stoc Ναι εσένα. Οκ, ευχαριστώ. Απλά ήθελα να βεβαιωθώ ότι είμαστε στην ίδια κατάσταση, γιατί σε μένα δεν δουλεύει το διπλό χτύπημα και knock code. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Καλησπέρα παιδια . Εχω λολιποπ κοντα ενα μηνα απο οσο θυμαμαι και ενω δεν ειχα κανενα προβλημα μεχρι στιγμης , εδω και δυο μερες απο οτι φαινεται εχω προβλημα με τις κλησεις . Μου δειχνει οτι εχει φουλ σημα , αλλα η κλησεις διακοπτονται . η δεν με ακουν καλα εως καθολου επομενως δεν τους ακουω ουτε εγω . Εχει τυχει σε κανεναν αλλον κατι παρομοιο ? Το θεμα ειναι μεχρι τωρα δεν αντιμετωπιζα καποιο προβλημα γιαυτο σκεφτομαι μηπως φταιει το δικτυο ? Αν εφταιγε η αναβαθμιση δεν θα φαινοταν απο την αρχη το προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Καλησπέρα παιδια . Εχω λολιποπ κοντα ενα μηνα απο οσο θυμαμαι και ενω δεν ειχα κανενα προβλημα μεχρι στιγμης , εδω και δυο μερες απο οτι φαινεται εχω προβλημα με τις κλησεις . Μου δειχνει οτι εχει φουλ σημα , αλλα η κλησεις διακοπτονται . η δεν με ακουν καλα εως καθολου επομενως δεν τους ακουω ουτε εγω . Εχει τυχει σε κανεναν αλλον κατι παρομοιο ? Το θεμα ειναι μεχρι τωρα δεν αντιμετωπιζα καποιο προβλημα γιαυτο σκεφτομαι μηπως φταιει το δικτυο ? Αν εφταιγε η αναβαθμιση δεν θα φαινοταν απο την αρχη το προβλημα? Τη γνώμη μου θα σου πω ,ας διορθώσει κάποιος πιο έμπειρος ,είσαι με στοκ ρομ ?(ψάχνεις αν δεν φταίει το δίκτυο ,μάλλον θες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων),είσαι ροοτ ,recovery και custom rom ? (φλασάρεις ένα άλλο modem,υπάρχουν πολλά διαθέσιμα για δοκιμές) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Τη γνώμη μου θα σου πω ,ας διορθώσει κάποιος πιο έμπειρος ,είσαι με στοκ ρομ ?(ψάχνεις αν δεν φταίει το δίκτυο ,μάλλον θες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων),είσαι ροοτ ,recovery και custom rom ? (φλασάρεις ένα άλλο modem,υπάρχουν πολλά διαθέσιμα για δοκιμές) ειμαι με στοκ , δεν εχω πειραξει τιποτα, απλα τωρα μου το εμφανισε αυτο και αυτη η περιπτωση θελει ψαξιμο , δεν ειναι καποιο κολλημα ας πουμε που μπορει να φταιει καποιο προγραμμα η οτι δεν ανταποκρινετε κατι , Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Το παθαμε το ατυχημα παιδια .Χωρις να ξερω απο τι προκληθηκε το σπασιμο ,μιας και ετσι το βρηκα και κανεις δεν ηξερε τιποτα,το κινητο ειναι λες και υποβληθηκε σε bend test.Εχει παρει μια ελαφρια κληση το frame τα πλαστικα ολα γυρο γυρο ειναι μεσα στις γρατσουνιες η οθονη δουλευει αλλα εχει γινει κομματια και απο αφη τιποτα.Κλησεις με κανουν κανονικα οποτε πιστευω πως η πλακετα εχει επιβιωσει ....εχει αντιμετωπισει κανεις κατι παρομοιο?Αν το στειλω procordia υπαρχει περιπτωση να μου το επαναφερουν σε τελεια κατασταση ή να μην ελπιζω καν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Το παθαμε το ατυχημα παιδια .Χωρις να ξερω απο τι προκληθηκε το σπασιμο ,μιας και ετσι το βρηκα και κανεις δεν ηξερε τιποτα,το κινητο ειναι λες και υποβληθηκε σε bend test.Εχει παρει μια ελαφρια κληση το frame τα πλαστικα ολα γυρο γυρο ειναι μεσα στις γρατσουνιες η οθονη δουλευει αλλα εχει γινει κομματια και απο αφη τιποτα.Κλησεις με κανουν κανονικα οποτε πιστευω πως η πλακετα εχει επιβιωσει ....εχει αντιμετωπισει κανεις κατι παρομοιο?Αν το στειλω procordia υπαρχει περιπτωση να μου το επαναφερουν σε τελεια κατασταση ή να μην ελπιζω καν? Δεύτε τελευταίον ασπασμόν. ... ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟ LG G2 :dash: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarefa Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Καλησπέρα. Παρατηρώ σήμερα από το μεσημέρι και μετά ότι όταν κλειδώνει η οθόνη και λίγο πριν σβήσει (ξεθωριάσει) εμφανίζεται στο κέντρο της ένα μηνυματάκι που λέει έξυπνη οθόνη ενώ και στην πάνω γραμμή ειδοποιήσεων κάποιες φορές εμφανίζεται ένα συναφές εικονίδιο που παραπέμπει στη λειτουργία selfie με την παλάμη. Η αλήθεια είναι ότι το πρωί δοκίμασα 2-3 φορές να βγάλω selfie από την μπροστινή κάμερα με τη λειτουργία νοήματος με παλάμη-γροθιά χεριού. Αυτό έκανε το τηλέφωνο από και κι έπειτα να εμφανίζει αυτές τις ενδείξεις; Δεν πείραξα καμία ρύθμιση. Το τηλέφωνο είναι stock λόλιποπ γερμανικό. Παράθεση NOKIA 8 LG G2 32Gb (DEU) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafos123 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 πραγματικα δεν ξερω οταν ανοιγεις απο την μπαρα το wifi δεν κολλαει εκει; εμενα εκει προσωπικά ποιο πολυ....εκανες ρεσετ αλλαξε τιποτα; ----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πραγματικα δεν ξερω οταν ανοιγεις απο την μπαρα το wifi δεν κολλαει εκει; εμενα εκει προσωπικά ποιο πολυ....εκανες ρεσετ αλλαξε τιποτα; εγω θα το κανω σε λιγες μερες γτ να βαλω φωτο και αλλα στο Pc και μετα θα το κανω reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 (edited) Δεύτε τελευταίον ασπασμόν. ... ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟ LG G2 :dash: δεν φτιαχνει ε? :P Edited May 18, 2015 by ntragas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 (edited) Δύσκολα να στο φτιάξουν. Ακόμα και να στο φτιάξουν που λέει ο λόγος θα σου κοστίσει ο κούκος αηδόνι αν είναι πολύ χάλια το κινητό. Αν σου ζητήσουν 500€ για ολική επισκευή τι να το κάνεις? Πας σε άλλο κινητό και ησυχάζεις. Πως την πάτησες ετσι? Edited May 18, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Συγνωμη αλλα αυτο πως εγινε? Το πατησε αμαξι? Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Θα παρω ενα τηλεφωνο καλου κακου μηπως και μπορεσω μεχρι και με 150-160 ευρω αλλιως παω για καινουργιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Καλησπέρα. Παρατηρώ σήμερα από το μεσημέρι και μετά ότι όταν κλειδώνει η οθόνη και λίγο πριν σβήσει (ξεθωριάσει) εμφανίζεται στο κέντρο της ένα μηνυματάκι που λέει έξυπνη οθόνη ενώ και στην πάνω γραμμή ειδοποιήσεων κάποιες φορές εμφανίζεται ένα συναφές εικονίδιο που παραπέμπει στη λειτουργία selfie με την παλάμη. Η αλήθεια είναι ότι το πρωί δοκίμασα 2-3 φορές να βγάλω selfie από την μπροστινή κάμερα με τη λειτουργία νοήματος με παλάμη-γροθιά χεριού. Αυτό έκανε το τηλέφωνο από και κι έπειτα να εμφανίζει αυτές τις ενδείξεις; Δεν πείραξα καμία ρύθμιση. Το τηλέφωνο είναι stock λόλιποπ γερμανικό. Για το πρώτο θα πας ..ρυθμίσεις, προβολή,Εφε απενεργοποιησης, διάλεξε τι θες;) για το δεύτερο εκεί που είσαι απο πανό έχει, Έξυπνη οθόνη, όταν βλέπει πρόσωπο, δεν κλείνει, οπότε δεν χρειαζόσαστε κάθε λίγο να περνάς το δάχτυλο απο την οθόνη να μένει ανοιχτή ώσπου να τελειώσεις την δουλειά σου. Για το τρίτο, μια χαρά δουλεύει σε μένα στην μπροστινή κάμερα, το ''χεράκι..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Συγνωμη αλλα αυτο πως εγινε? Το πατησε αμαξι? να το πατησε αμαξι λιγο δυσκολο μιας και ηταν μεσα στο μαγαζι.Το κινητο εχει μια ελαφρια κληση απο την αριστερη κατω μερια μονο απο την δεξια ειναι ολοισιο.Ελεγα μηπως αυτοι εκει κατω το βαζαν σε καμια μεγκενη και λιγο το φερνανε στα ισια του.Θα τους παρω ενα τηλεφωνο και βλεπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Θα παρω ενα τηλεφωνο καλου κακου μηπως και μπορεσω μεχρι και με 150-160 ευρω αλλιως παω για καινουργιο... Να ξέρεις οτι ανταλλακτικά πουλάνε, οπότε θα σε ψήσουν να το φτιάξουν. Η οθόνη απο μόνη τους έχει απο 90-110...!!!!:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Μια ακομα ερωτηση .Αν το φταξω εξω με αυθεντικα ανταλακτικα η εγγυηση παραμενει ή πρεπει να το φτιαξω αναγκαστικα procordia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzafar Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 παιδια εχω κανενα 10λεπτο που ξεκινησε η αναβαθμηση και εχει κολλησει στο 0% τι κανω???????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 (edited) παιδια εχω κανενα 10λεπτο που ξεκινησε η αναβαθμηση και εχει κολλησει στο 0% τι κανω???????????? Σίγουρα έχει κολλήσει? Μπορεί απλά να καθυστερεί πολύ λόγο ταχύτητας ιντερνετ η υπερφόρτωσης αν προσπαθούν να κατεβάσουν πολλοι. Σε μένα έκανε 5 ώρες περίπου να φτάσει στο 100% Edited May 18, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzafar Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Σίγουρα έχει κολλήσει? Μπορεί απλά να καθυστερεί πολύ λόγο ταχύτητας ιντερνετ η υπερφόρτωσης αν προσπαθούν να κατεβάσουν πολλοι. Σε μένα έκανε 5 ώρες περίπου να φτάσει στο 100% είχε κατεβεί κανονικά και οταν ξεκίνησε η εγκατάσταση έμεινε στο 0% στο pc suite λεει 9% και στο κινητό 0% τι να κανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgathana Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Ρε παιδες, στη λολλι δε μπορω να βρω τον ασυρματο αποθηκευτικο χωρο. Τι παιζει? Το εβγαλαν?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 είχε κατεβεί κανονικά και οταν ξεκίνησε η εγκατάσταση έμεινε στο 0% στο pc suite λεει 9% και στο κινητό 0% τι να κανω?? Και σε μένα Έτσι έκανε. Είχε διαφορα το κινητό από το pc suite 5-6 μονάδες. Μια πήγαινε μπροστά το κινητό μια το pc suite. Δεν έκανα τίποτα το άφησα Έτσι. Στο τέλος πήγαν και τα 2 στο 100%. Περιμένεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzafar Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Και σε μένα Έτσι έκανε. Είχε διαφορα το κινητό από το pc suite 5-6 μονάδες. Μια πήγαινε μπροστά το κινητό μια το pc suite. Δεν έκανα τίποτα το άφησα Έτσι. Στο τέλος πήγαν και τα 2 στο 100%. τοση ωρα παντως ειναι εκει.. δλδ το αφηνω ολο το βραδυ ετσι?? και αν κολλησει εκει τι γινεται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 (edited) τοση ωρα παντως ειναι εκει.. δλδ το αφηνω ολο το βραδυ ετσι?? και αν κολλησει εκει τι γινεται?? Την κατέβασες κ Τώρα ειναι στο στάδιο της εγκατάστασης στο κινητό Έτσι? Δεν ξέρω, σε μένα πήρε καμιά ώρα η εγκατάσταση. Στο τέλος ήταν 100% στο κινητό και 70% στο pc suite. Περίμενα λίγο μέχρι να γίνει και στο pc 100%. Όλο το βραδυ δεν νομίζω αλλά περίμενε λίγο παραπάνω. Σε περίπτωση που σου κολλήσει θα σου πουν τα παιδιά που ξέρουν. Θα σε γελασω Edited May 18, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzafar Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Την κατέβασες κ Τώρα ειναι στο στάδιο της εγκατάστασης στο κινητό Έτσι? Δεν ξέρω, σε μένα πήρε καμιά ώρα η εγκατάσταση. Στο τέλος ήταν 100% στο κινητό και 70% στο pc suite. Περίμενα λίγο μέχρι να γίνει και στο pc 100% ναι και δε κουνιέται ούτε για πλακα.. 9% στο pc και 0% στο κινητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts