Jump to content

tzafar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tzafar

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

tzafar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Το εχω κανει αυτό εκει δε το βρίσκω. Προτελευταίαεπιλογή μου λέει "εμφάνιση ολων των ANR "
  2. Ευχαριστώ πολυ φίλε αλλα δε μπορω να το βρω.. δε μ το βγαζει πουθενα.
  3. Καλημερα παιδια. Εχω παρει το κινητό εδω και ενα 2μηνο. Είμαι πολυ ευχαριστημένος με ολα! Χθες του εβαλα 64gb micro sd και μετεφερα ολα τα αρχεία κ τς εφαρμογές εκει. Σημερα που το ανοιξα οι εφαρμογές που περασα εκεί μου τις δείχνει σαν να μν εχει γινει η εγκατάσταση. Παταω επανω να τρέξω την εφαρμογή κ μ βγαζει μνμ μη εγκατεστημενη εφαρμογή. Γνωριζει κανεις κατι? Ευχαριστώ!
  4. Καλημερα παιδια. Εχω παρει το κινητό εδω και ενα 2μηνο. Είμαι πολυ ευχαριστημένος με ολα! Χθες του εβαλα 64gb micro sd και μετεφερα ολα τα αρχεία κ τς εφαρμογές εκει. Σημερα που το ανοιξα οι εφαρμογές που περασα εκεί μου τις δείχνει σαν να μν εχει γινει η εγκατάσταση. Παταω επανω να τρέξω την εφαρμογή κ μ βγαζει μνμ μη εγκατεστημενη εφαρμογή. Γνωριζει κανεις κατι? Ευχαριστώ!
  5. και πως τα τρεχω στο κινητο??
  6. παιδια θελω να κανω επαναφορα τα αρχεια backup και απο το pc suite δε το κανει.. καλαει στην επανεκινηση συσκευεις.. υπαρχει αλλος τροπος?
  7. Καλησπέρα παιδια! Χθες οπως σας είπα δοκίμασα να περασω κ εγω το lolli το οποιο απέτυχε! Για 2 ωρες ηταν στο 0% στην εγκατάσταση στο κινητό κ ετσι το άφησα ολο το βράδυ κ το πρωί ηταν ακομα στο 0% ετσι έκλεισα το pc suite και εκανα επανεκκίνηση το κινητο.. το θετικό είναι ότι τι κινητό λειτουργεί κανονικά στο kit Kat! Τρ δε ξερω τι να κανω.. να ξαναπροσπαθησω?
  8. ναι και δε κουνιέται ούτε για πλακα.. 9% στο pc και 0% στο κινητο...
  9. τοση ωρα παντως ειναι εκει.. δλδ το αφηνω ολο το βραδυ ετσι?? και αν κολλησει εκει τι γινεται??
  10. είχε κατεβεί κανονικά και οταν ξεκίνησε η εγκατάσταση έμεινε στο 0% στο pc suite λεει 9% και στο κινητό 0% τι να κανω??
  11. παιδια εχω κανενα 10λεπτο που ξεκινησε η αναβαθμηση και εχει κολλησει στο 0% τι κανω????????????
  12. Ειχα στειλει mail στην lg στα τέλη του προηγουμενου μηνα και τους ειχα ρωτησει ποτε θα έρθει η lollipop στην Ελλάδα και μου ειπαν αρχές Μάιου. Χθες λοιπον τους ξαναρωτησα και μου ειπαν στα τελη αυτου του μήνα! Μας δουλεύουν κανονικα!!!
  13. Παίδες μια ερώτηση! Εχουμε κανενα νεο για update σε lollipop για ελληνικές εκδόσεις? Αν μπορείτε εννημερωστεμε γτ δε εχω το χρονο να το ψαξω!
  14. Παιδια αξίζει να κανω την αναβάθμιση απο το lg update tool ή να περιμένω να το κανω απο το Pc suite
  15. Παιδιά οταν λετε lg update tool εννοείτε το pc suite?
×
×
  • Create New...