Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ξέρει κανείς το service της lg να το πάω να δουν το gps??

άλλες φορές δουλεύει μια χαρά άλλες για να κλειδώσει στίγμα πρέπει να κάνω αίτηση...το γνωστό θέμα μυρίζομαι...

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θα τρελαθώ. πάω να δοκιμάσω την κάμερα να γράψω βίντεο και μου βγάζει μήνυμα "δεν είναι δυνατή η εγγραφη βίντεο κατά της διάρκειας της κλήσης"τι κανω?

(το swype στο πληκτρολόγιο της lg είναι για κλάματα εσείς ποιο χρησιμοποιείται?)

Απενεργοποίησε την ανιχνευση για "ok google". Αυτή δημιουργεί το πρόβλημα.

ξέρει κανείς το service της lg να το πάω να δουν το gps??

άλλες φορές δουλεύει μια χαρά άλλες για να κλειδώσει στίγμα πρέπει να κάνω αίτηση...το γνωστό θέμα μυρίζομαι...

http://www.procordia.gr/

So far so good.

Από ταχύτητα ένα κλικ γρηγορότερο.

Από μπαταρία στα ίδια θα έλεγα.

Από λειτουργικότητα σίγουρα λείπουν κάποια πραγματάκια (lockscreen widgets,plug&pop κτλ)

Το μόνο θέμα που παρατήρησα ήταν μια φρίκη που έφαγε κάποια στιγμή η stock εφαρμογή μηνυμάτων κι ήθελε clear cache για να επανέλθει.

Όλα αυτά με καθαρή εγκατάσταση και root.

plug&pop υπάρχει διαθέσιμο στους xda ,ψάξτο

Να κανω μια κουλη ερωτηση μιας και δεν σκαμπαζω απο τετοια? Αγορασα πριν καμποσες μερες ενα Overview - Ericsson Bluetooth Headset - Vh-410 για το κινητο. Η ερώτηση μου λοιπόν είναι αν μπορώ όταν χτυπάει το τηλέφωνο να μην ακούω από το μπλουτουθ τον χαρακτηριστικό ήχο που έχει τύπου "μπιπ μπιπ" Αλλά να ακούω τον ήχο κλήσης που έχω ορισει στο κινητό μέσα από το μπουτουθ Όταν μου χτυπάει κληση στο μπλουτουθ Κ όχι το μπιπ μπιπ που εχει

Νομίζω πως δεν γίνεται... εγώ είχα ένα ένα νοκια παλιό και άκουγα τον ήχο κλήσης από το Bluetooth Τώρα έχω ένα νοκια bh-118 Και δεν το κάνει.. Πρέπει να το υποστηρίζει το Bluetooth

Ερωτηση γι αυτους που εχουν lollipop. Ειναι μια εφαρμογη "manual camera" η οποια πρεπει να ειναι απ τις καλυτερες, αλλα ειναι συμβατη μονο με lollipop. Αλλα παρολο που εχω lolli συνεχιζει να μην ειναι διαθεσιμο το downloading επειδη η συσκευη δν ειναι συμβατη και λεει στην περιγραφη "if your device run on lollipop and still the app is not compatible with it, please contact your ROM provider (e.g. LG, Samsung) and ask them to fully implement Camera2 API. Τι ακριβως πρεπει να κανουμε δλδ?? Για να τη βρειτε googlαρετε την γτ στην αναζητηση στο play βγαζει μονο το tester του app.

To Camera2 API εμφανίστηκε με το lollipop και είναι πιο "χαμηλού επιπέδου" από το προηγούμενο. Δίνει πιο άμεση πρόσβαση στο hardware της κάμερας, με αποτέλεσμα δυνατότητες όπως αποθήκευση σε RAW, περισσότερες χειροκίνητες ρυθμίσεις, μεγαλύτερη ταχύτητα κλπ. Πρέπει η ROM να δίνει πρόσβαση σε αυτές τις λειτουργίες, δηλαδή να υποστηρίζει το Camera2 API.

εγώ έχω γερμανική open και περιμένω. έχω το κινητό από την πρωταπριλια και δε το έχω στήσει επίτηδες γιατί θα κάνω επαναφορά και δε μπορώ να χαρώ το κινητο ακόμα γιατί περιμένω το update. έλεγα να την βάλω με το lg flash tool άλλά δε ξέρω ποια τα μειονεκτήματα που θα έχω και γενικά δεν έχω κάνει ποτέ στην ζωή μου ούτε ροοτ είμαι άσχετος με αυτά.

το χειρότερο μου ήρθε χθες, με πήρε η πρώην μου τηλ και μου λέει "κάτι έκανα στο κινητο (galaxy S4) και μου άλλαξε το μενού και δε μου αρέσει" πάω να δω, της είχε έρθει η λολλιποπ.

ε οχι λεω..

τι λετε εσεις οι έμπειροι να κατσω στα αυγα μου (πασχαλινα) να περιμενω το update ή να το ψαξω να την βαλω μονος μου μια rom open που εχει βγει?

(Off-topic) Τα ήθελες και τα έπαθες :)

Πάντως οι open που κυκλοφορούν είναι σαν να κάνεις ενημέρωση OTA, δεν θα έχει διαφορά.

Είναι η ιδέα μου η όντως είναι ποιο χαμηλή φωτεινότητα της lollipop από ότι στην kit kat;;; Με φουλ ήλιο σήμερα δύσκολα έβλεπα την οθόνη... Από μπαταρία μια από τα ίδια η lollipop..

Νομίζω πως δεν γίνεται... εγώ είχα ένα ένα νοκια παλιό και άκουγα τον ήχο κλήσης από το Bluetooth Τώρα έχω ένα νοκια bh-118 Και δεν το κάνει.. Πρέπει να το υποστηρίζει το Bluetooth

Ρωτάω βλακειες Κατά πάσα πιθανότητα............. αλλά υπάρχει τρόπος να δω αν το υποστηρίζει αυτο καπως?

παιδια εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων κ εδω κ 15 λεπτα ειναι κολημενο στο logo της lg...ειναι φυσιολογικο αυτο?

παιδια SOS!!!ακομα να μπουταρει!!!τι συμβαινει?

Edited by fanisgauros
είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...

Καλησπέρα παιδιά.Έχω ένα θέμα με το κινητό.Έχω μέσα κάρτα sim της cosmote.Ενώ δούλευε κανονικά σήμερα μου εμφάνισε ένα μήνυμα ότι θα γίνει επανεκκίνηση του τηλεφώνου και ότι θα πρέπει να τοποθετήσω μια έγκυρη κάρτα.Έγινε η επανεκκίνηση αλλά δεν έχω σήμα.Μου γράφει μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης.Έβγαλα τελείως τη sim,την έβαλα στο s4 του αδερφού μου και την βλέπει κανονικά.Τι να κάνω;

παιδια εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων κ εδω κ 15 λεπτα ειναι κολημενο στο logo της lg...ειναι φυσιολογικο αυτο?

παιδια SOS!!!ακομα να μπουταρει!!!τι συμβαινει?

κανε ενα hard reset , power + volum down μαζι και οταν εμφανιστει το logo της lg τα πατας παλι μζι αυτα τα δυο και θα σου βγαλει τις επιλογες

Edited by dimtz

κανε ενα hard reset

θυμισε μου τον συνδιασμο σε παρακαλω...

δες απο πανω, εκανα edit , δε σε προλαβα

μα ειναι ηδη κολημενο στο logo της lg...

δε πειραζει, προσπαθησε ετσι ,θα κανει reboot ,δοκιμασε το

ok ανοιξε χωρις hard reset...thanks!

θα δοκιμασω τωρα να δω αν θα με βαλει σε download mode να φλασαρω με το flash tool...για αυτο εκανα επαναφορα εργοστασιακων...

θα δοκιμασω τωρα να δω αν θα με βαλει σε download mode να φλασαρω με το flash tool...για αυτο εκανα επαναφορα εργοστασιακων...

οκ δοκιμασε το οπως ειναι και αν δε μπει μετα κανε και ενα hard reset μπας και παρει την αποφαση να μπει :D

κι μενα δε εμπαινε κι εκανα αυτο : Ανοιγεις το PC Suite και επιλεγεις: "Κινητη Συσκευη -> Αποκατασταση Σφαλματων Αναβαθμισης" το εχεις δοκιμασει?

Είτε απ' τα κουμπιά, είτε απ' το μενού.... πάλι την ίδια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων κάνει ;)

Είναι η ιδέα μου η όντως είναι ποιο χαμηλή φωτεινότητα της lollipop από ότι στην kit kat;;; Με φουλ ήλιο σήμερα δύσκολα έβλεπα την οθόνη... Από μπαταρία μια από τα ίδια η lollipop..

Όχι δεν είναι η ιδέα σου ..και εμένα Έτσι είναι νομίζω είναι πιο σκοτεινό απονοτι με κιτ κατ

Καλησπέρα παιδιά.Έχω ένα θέμα με το κινητό.Έχω μέσα κάρτα sim της cosmote.Ενώ δούλευε κανονικά σήμερα μου εμφάνισε ένα μήνυμα ότι θα γίνει επανεκκίνηση του τηλεφώνου και ότι θα πρέπει να τοποθετήσω μια έγκυρη κάρτα.Έγινε η επανεκκίνηση αλλά δεν έχω σήμα.Μου γράφει μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης.Έβγαλα τελείως τη sim,την έβαλα στο s4 του αδερφού μου και την βλέπει κανονικά.Τι να κάνω;

Παιδιά, κανείς;