Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γεια σας! θα ηθελα να μου πει καποιος αν ξερει. πιρα το g2 καινουργιο εδω κ κατι μερες οταν ακουω μουσικη στο ηχειο στιν αριστερη πλευρα απο κει που μπαινει κ το ακουστικο δλδ δεν ακουγετε πολι δυνατα η μουσικη ενο στο δεξι ακουγεται μια χαρα δυνατα.αυτο ειναι προβλημα στο ηχειο η ετσι ειναι σε ολες της συσκευες?αν ξερει καποιος ας μου απαντησει οστε αν ειναι προβλημα να το παω πισο τωρα που ειναι ακομα νωρις :rolleyes:

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

γεια σας! θα ηθελα να μου πει καποιος αν ξερει. πιρα το g2 καινουργιο εδω κ κατι μερες οταν ακουω μουσικη στο ηχειο στιν αριστερη πλευρα απο κει που μπαινει κ το ακουστικο δλδ δεν ακουγετε πολι δυνατα η μουσικη ενο στο δεξι ακουγεται μια χαρα δυνατα.αυτο ειναι προβλημα στο ηχειο η ετσι ειναι σε ολες της συσκευες?αν ξερει καποιος ας μου απαντησει οστε αν ειναι προβλημα να το παω πισο τωρα που ειναι ακομα νωρις :rolleyes:

Ακούγεται μουσική από αριστερά? Αφού δεν έχει ηχείο από αριστερά ,μικρόφωνο έχει.

Δεν ειναι και τα 2 ηχεία φίλε μου. Το ένα είναι ηχείο και το άλλο μικρόφωνο.

Αριστερά είναι μικρόφωνο. Αποκλείεται να ακούς κ απο κει μουσική. Μόνο από δεξιά ακους. Αριστερά μικρόφωνο δεξιά ηχείο....

Ας υποθέσουμε ότι είναι ηχεία, Δεν σε παραξένεψε καθόλου που δεν υπάρχει πουθενά εμφανής τρύπα μικροφώνου στο κινητο? Όταν μιλάς στο τηλ. Πως σε ακουνε? Έπρεπε να σε παραξενέψει ότι κάτι παίζει με το ένα "ηχειακι" κ ότι είναι καμουφλάζ μικροφώνου ;)

Edited by lek88

εχετε δικιο παιδια δεν το σκεφτηκα καθολου για το μικροφονο,κ οντος ακουγετε μουσικη αν κλεισεις με το δαχτιλο σου το δεξι ηχειο κατι ακουγεται απο το αλλο αλλα πολυ χαμηλα :p κ κατι τελευταιο υπαρχει περιπτοση να δω καπως απο ποια χωρα εχει γινει εισαγωγη το τηλ,?

edit: ενταξει ακυρο το βρηκα απο το σιτε της LG απο γερμανια ειναι το τηλ.

Edited by oxygon

Υπάρχει κάποιος τρόπος να μεγαλώσουμε τα εικονίδια της Home Page στο Stock Launcher της λολι? Δεν τα θέλω τόσο μεγάλα όπως συνήθως τα δίνει Χ2 περίπου 10% -15% μεγαλύτερα.

Η απάντηση είναι μάλλον όχι αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία :) (stock launcher επαναλαμβάνω)

οσο για οτα λιγο δυσκολο για το μεγεθος του.

Αυτό το είδα να ξαναγράφεται, γιατί δύσκολο βρε παιδιά, όλα τα προηγούμενα updates περίπου το ίδιο μέγεθος είχαν και μια χαρά ερχόντουσαν μέσω OTA.

Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+

Tablet: Kobo Arc 10HD

PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max

ρε παιδια μια ερωτησ...εχω ξεχασει πως γινεται... με την Λολιποπ σταματησε το ξυπνητηρι να χτυπαει οταν το κινητο ειναι χαμηλωμενο. θυμαται καποιος που ειναι στις ρυθμισεις το να χτυπαει ασχετως προφιλ?

Πέρασα κι εγώ το γλειφιτζούρι όλα καλά δείχνουν μέχρι στιγμής,απλά το μόνο που είδα είναι ότι δεν ενεργοποιείται το weather animation.Μου άρεσε πολύ και με απογοήτευσε που δεν δουλεύει.Σαν επιλογή υπάρχει αλλά όταν σου λέει ότι δεν υπάρχει τοποθεσία και την βάζεις δεν κάνει απλά τίποτα και σου ζητάει πάντα αυτό το πράγμα.Μένει πάντα ατσεκάριστη η επιλογή.Είναι σε όλους έτσι?Έκανα και factory reset κανονικά πάλι δεν δούλεψε,αν σε κάποιον δουλεύει ας πει μήπως πρέπει να κάνω κάτι άλλο (που δεν νομίζω).Ευχαριστώ πολύ.

Πέρασα κι εγώ το γλειφιτζούρι όλα καλά δείχνουν μέχρι στιγμής,απλά το μόνο που είδα είναι ότι δεν ενεργοποιείται το weather animation.Μου άρεσε πολύ και με απογοήτευσε που δεν δουλεύει.Σαν επιλογή υπάρχει αλλά όταν σου λέει ότι δεν υπάρχει τοποθεσία και την βάζεις δεν κάνει απλά τίποτα και σου ζητάει πάντα αυτό το πράγμα.Μένει πάντα ατσεκάριστη η επιλογή.Είναι σε όλους έτσι?Έκανα και factory reset κανονικά πάλι δεν δούλεψε,αν σε κάποιον δουλεύει ας πει μήπως πρέπει να κάνω κάτι άλλο (που δεν νομίζω).Ευχαριστώ πολύ.

Πως την πέρασες φίλε;

είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...

Φίλε fanisgauros καταρχήν έχω το γερμανικό (vodafone) μοντέλο και την πέρασα μέσω του υπολογιστή με το pc suite.Μόνο μέσω pc μου το έκανε.Έχω την ορίτζιναλ ρομ δεν το έχω πειράξει ποτέ το κινητό.

Το animation του καιρού λένε ότι δουλεύει μόνο σε βροχή και σε χιόνι

No root->No problem

Το animation του καιρού λένε ότι δουλεύει μόνο σε βροχή και σε χιόνι

Μάλιστα,δεν το ήξερα αυτό.Πάντως μου προκάλεσε περιέργεια γιατί δεν σε αφήνει να τσεκάρεις την επιλογή ''κινούμενη εικόνα καιρού''.

Ευχαριστώ για την απάντηση αναμονή πλέον για βροχή για να κάνω τσεκ αν δουλεύει :)

Δε σε αφήνει καθόλου να το επιλέξεις? Εκει δεν ξέρω τι παιζει...

Ναι δυστυχώς αυτό κάνει το πατάω μου λέει βάλε τοποθεσία και μετά δεν κάνει τίποτα.Γυρίζω πίσω στην επιλογή και είναι πάντα ατσεκάριστο!!Εσύ δεν είχες πρόβλημα με αυτό στο τσεκάρει κανονικά?

Ναι κανονικά. Μήπως δεν έχει βρει την τοποθεσία σου ο καιρός?

Άνοιξε τοποθεσία και data και ξαναδοκιμασε.

No root->No problem

Ναι κανονικά. Μήπως δεν έχει βρει την τοποθεσία σου ο καιρός?

Άνοιξε τοποθεσία και data και ξαναδοκιμασε.

Όχι την τοποθεσία την βρίσκει κανονικά απλά μου ζητάει συνέχεια να περάσω τοποθεσία ενώ αυτή υπάρχει!Κάποιο bug θα έχει φάει το έχω κάνει και 2 φορές factory reset βλέπεις και κάνει τα ίδια!Τι να πω τέσπα θα δούμε thanks πάντως..

Γενικά αφαιρέθηκαν αρκετές επιλογές από τις ρυθμίσεις με την Lollypop,(δε βρίσκω το Plag and pop, τον ασύρματο αποθηκευτικό χώρο κα) εκτός και αν δεν έκατσε καλά σε μένα... Στην κάμερα που αναφέρθηκε βελτίωση στην ταχύτητα στο σκοτάδι εγώ βρίσκω ελάχιστη διαφορά, ενώ και η μπαταρία προς το παρόν μάλλον λίγο πεσμένη την βλέπω αν και είναι νωρίς να κρίνω, ίσως στρώσει σε λίγες μέρες. Το UI το βρίσκω απλά συμπαθητικό και από πλευράς ταχύτητας δείχνει ένα κλικ πιο smooth από πριν. Προστέθηκαν βέβαια και κάποια χρήσιμα πραγματάκια. Γενικώς πάντως προσωπικά δε μου έκαστε καλά η αναβάθμιση. Μακάρι να δώσουν κανά-δυο updates μήπως επαναφέρουν κάποιες λειτουργίες, αφού είναι ακόμα η A έκδοση.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Όχι την τοποθεσία την βρίσκει κανονικά απλά μου ζητάει συνέχεια να περάσω τοποθεσία ενώ αυτή υπάρχει!Κάποιο bug θα έχει φάει το έχω κάνει και 2 φορές factory reset βλέπεις και κάνει τα ίδια!Τι να πω τέσπα θα δούμε thanks πάντως..

Το widget του καιρου ριξτο στν αρχικη οθονη και ξανα προσπαθησε

Σημερα το κινητο μου εφαγε την πρωτη πτωση!!! Επεσε απο το τραπεζακι οπου επεινα τον καφε και φορουσε αυτη την θηκη http://www.ebay.com/itm/131099928614?_trksid=p2059210.m2749.l2649&var=430266034871&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT. Δυστυχως η προστασια που παρεχε ηταν σχεδον μηδαμινη, καθως μεν δεν εσπασε η οθονη, εκανε ομως βαθουλωμα στο πλαστικο frame βγαζοντας στην πανω δεξια γωνια και το χρωμα νικελ, χρωμιο τι ειναι και εγω δεν ξερω... Αυτο τωρα πλεον τι σημαινει, οτι αν το στειλω μελλοντικα για επισκευη για μια πιθανη βλαβη που θα βγαλει, ασχετη με την πτωση, αυτοι θα λενε οτι απο την πτωση προκληθηκε π.χ η κιτρινιλα που διαβασα οπως συνηθως γινεται? Πως εγω θα μπορω να πεισω το service οτι εγινε σε προγενεστερο χρονο το σημαδι?

Αξιζει να αλλαξα το frame του κινητου? τι κοστος εχει? ή να παρω χρωμα να βαψω την περιμετρικη γραμμη να μην πεφτει εκει το ματι κατευθειαν?

Το μάτι σου θα σταματήσει να πέφτει εκεί, μην ανησυχείς για αυτό :)

Για να εξασφαλιστείς για γκρίνια από την αντιπροσωπεία, θα πρότεινα να πάρεις μια φωτογραφία που να φαίνεται ότι δεν έχει πρόβλημα η οθόνη, και εάν ποτέ αποκτήσεις θέμα να την έχεις ως απόδειξη.

Η 'ασφαλής λειτουργία ' που μπήκα κατά την εκκίνηση είναι σαν το safe mode του υπολογιστή?
Πίστευε και Μη, Ερέυνα

Ερωτηση γι αυτους που εχουν lollipop. Ειναι μια εφαρμογη "manual camera" η οποια πρεπει να ειναι απ τις καλυτερες, αλλα ειναι συμβατη μονο με lollipop. Αλλα παρολο που εχω lolli συνεχιζει να μην ειναι διαθεσιμο το downloading επειδη η συσκευη δν ειναι συμβατη και λεει στην περιγραφη "if your device run on lollipop and still the app is not compatible with it, please contact your ROM provider (e.g. LG, Samsung) and ask them to fully implement Camera2 API. Τι ακριβως πρεπει να κανουμε δλδ?? Για να τη βρειτε googlαρετε την γτ στην αναζητηση στο play βγαζει μονο το tester του app.

Έτσι κάνει και σε μένα, και έβαλα να βρει την τρέχουσα και δούλεψε μια χαρά......παρεμπιπτόντως εδώ Γιάννενα βρέχει και δείχνει μια χαρά......:lol:

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

ποση ωρα κανει η επαναφορα μεσω lg pc suite ρε παιδια;

20 λεπτα ειναι στο 100%,προετοιμασια επαναφορας,γινεται επανεκκινηση της συσκευης.

Η συσκευη δεν εκανε restart εκτος απο την αρχη και ειναι ανοιχτη.

Eπισης οπως εχω αναφερει νωριτερα δεν ειμαι και ο πλεον σχετικος.Το root τι ακριβως κανει παιδια;Και αν ειναι ευκολο ενα link με καποιον ευκολο τροπο;

Ευχαριστω :)

Eπισης οπως εχω αναφερει νωριτερα δεν ειμαι και ο πλεον σχετικος.Το root τι ακριβως κανει παιδια;Και αν ειναι ευκολο ενα link με καποιον ευκολο τροπο;

Ευχαριστω :)

Καλησπέρα ,ρίξε μια ματιά εδώ http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/tools-how-to-install-twrp-bump-d80230a-t3072186

Δε ξέρω αν είναι ο ποιό εύκολος πιθανόν υπάρχουν και άλλοι ,βάλτο στο google και στο youtube .Προσωπικά την φλάσαρα κατευθείαν ρουταρισμένη και με recovery http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/rom-stock-30d-flashable-zip-t3070383 (πρέπει να είσαι ήδη ροοτ για να το κάνεις αυτό)οπότε

δεν μπορώ να πω ,απλά σου δείχνω έναν δρόμο

Edited by anestis1