Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια τα 32ρια δεν καλυπτονται ελλαδα ετσι? θυμαμαι καλα?>

Καλύπτονται κανονικά για επισκευή, αρκεί να είναι ευρωπαϊκά. Δεν σου κάνουν όμως αντικατάσταση συσκευής αφού δεν τα εισάγει επίσημα η Lg στην Ελλάδα.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οχι παιδιά έχει να κάνει με το αν έχεις την οθόνη ανοιχτή την ώρα που δέχεσαι την κλήση στην αρχική οθόνη. Τοτε σου βγάζει τετράγωνα. Αν το έχει κλειδωμενο βγάζει τους κύκλους και καλά για να μην πατηθεί κατά λάθος σε καμιά τσέπη.

Ωραίος Rayden! Μάλλον έχεις δίκιο τελικά.

Οχι παιδιά έχει να κάνει με το αν έχεις την οθόνη ανοιχτή την ώρα που δέχεσαι την κλήση στην αρχική οθόνη. Τοτε σου βγάζει τετράγωνα. Αν το έχει κλειδωμενο βγάζει τους κύκλους και καλά για να μην πατηθεί κατά λάθος σε καμιά τσέπη.

Καλά λες!!!

Σήμερα, ξαφνικά, δεν μπορούσα να συνδεθώ ατό wifi του σπιτιού μου. Μου το έδειχνε απενεργοποιημένο. Δεν έχω πειράξει κάποια ρύθμιση στο τηλέφωνο, ενώ και το ρουτερ δεν έχει πρόβλημα, αφού την ίδια στιγμή που προσπαθούσα να συνδεθώ από το κινητό, είχα κανονικά σήμα στο λαπτοπ. Αυτό έγινε 2-3 φορές μέσα στη μέρα. Τώρα το βράδυ, ξαναπροσπαθησα και μπήκε κανονικά. Η μόνη διαφορά είναι ότι το λάπτοπ είναι κλειστό. Δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να επηρεάζει σε κάτι. Καμια ιδέα;

Σήμερα, ξαφνικά, δεν μπορούσα να συνδεθώ ατό wifi του σπιτιού μου. Μου το έδειχνε απενεργοποιημένο. Δεν έχω πειράξει κάποια ρύθμιση στο τηλέφωνο, ενώ και το ρουτερ δεν έχει πρόβλημα, αφού την ίδια στιγμή που προσπαθούσα να συνδεθώ από το κινητό, είχα κανονικά σήμα στο λαπτοπ. Αυτό έγινε 2-3 φορές μέσα στη μέρα. Τώρα το βράδυ, ξαναπροσπαθησα και μπήκε κανονικά. Η μόνη διαφορά είναι ότι το λάπτοπ είναι κλειστό. Δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να επηρεάζει σε κάτι. Καμια ιδέα;

Μπας και ειχε λίγο σήμα το ρουτερ κ ενώ έδειχνε να έχει σήμα στο λαπτοπ είχε πολύ εξασθενημένο και δεν μπορούσες μα μπεις από 2 συσκευές ταυτόχρονα γι αυτό εμπενε από το λάπτοπ και δεν έφτανε το σήμα κ για το κινητο? Δοκίμασες Επανεκινηση του ρουτερ? Νομίζω ότι δεν φταίει η συσκευή σε αυτό. Κ εμένα μερικές φορές δείχνει ότι έχω φουλ σήμα wifi Στο κινητό η στο λάπτοπ κ όταν πάω να μπω κάπου μου λέει ελέγξτε την σύνδεση και ξαναπροσπαθηστε. Αλλά με ένα restart του ρουτερ φτιαχνει. Επανεκινηση και κινητού και ρουτερ.

Μπορεί να είμαι κ λάθος αλλά εγώ αυτό κάνω Όταν έχω τέτοιο θέμα κ στρώνει.

Edited by lek88

Καλά λες!!!

Μη πατατε ουτε να σερνετε τπτ απλα βαλτετο στο αυτι και ανοιγει μονο του.:)

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Μη πατατε ουτε να σερνετε τπτ απλα βαλτετο στο αυτι και ανοιγει μονο του.:)

Το έχω δοκιμάσει αλλά.... δεν.....

το θεμα ειναι οτι δεν μπαινει ουτε σε download mode

παρατηρησα οτι δεν λειτουργουν τα κουμπια της εντασης. το φλασαρα με το lg mobile support tool και πρεπει να απενεργοποιησε το πληκτρο της εντασης. πως μπορω να ξαναφλασαρω το τηλεφωνο χωρις να πρεπει να μπω σε download mode. τωρα μπαινει κανονικα μεσα στο μενου του τηλεφωνου αλλα δεν εχει δικτυο.

Λειτουργεί απλά θέλει να έχεις το τηλέφωνο κάθετα για να το καταλάβει, πχ αν είσαι όρθιος και το βγάλεις από την τσέπη μια χαρά θα απαντήσει. Αν όμως είσαι ξαπλωμένος πχ και το βάλεις στο αυτί σε περίεργη κλίση δε θα λειτουργήσει.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

πρεπει να το ενεργοποιησεις απο το μενου.. ρυθμισεις συστηματος-γενικες-χειρονομιες-απαντηση εισερχομενης κλησης

Λειτουργεί όπως να ναι ακόμα και αν βάλω το χέρι μου μπροστά από τον proximity sensor αφού στην ουσία αυτός είναι που ενεργοποιεί την απάντηση
No root->No problem

πρεπει να το ενεργοποιησεις απο το μενου.. ρυθμισεις συστηματος-γενικες-χειρονομιες-απαντηση εισερχομενης κλησης

Δεν ξερω ομως κατα ποσο θα λειτουργήσει αυτό σε σημείο με χαμηλό η και και καθόλου φωτισμό ομως. Γιατί παίζει ρόλο ο sensor σε αυτή την λειτουργία. Θα το δοκιμάσω όμως!

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Λειτουργεί όπως να ναι ακόμα και αν βάλω το χέρι μου μπροστά από τον proximity sensor αφού στην ουσία αυτός είναι που ενεργοποιεί την απάντηση

Όχι αν καλύψεις τον sensor Δεν θα δουλέψει. Όπως δεν δουλεύει και το κνοκ ον και κνοκ οφ αν έχεις το δάχτυλο σου πάνω στον sensor. Δοκίμασε να δεις!!

Οταν εισαι ροοτ με custom recovery με flashtool πας παλι σε στοκ;

ONE PLUS 9 PRO

Οταν εισαι ροοτ με custom recovery με flashtool πας παλι σε στοκ;

Ναι, το flash tool σε γυρνάει σε τελείως stock.

Ρε παιδιά πως αναγνωρ'ιζω ποια stock rom είχα?

Αν εννοείς ποιά stock rom θα έπρεπε να φοράς (αν την έχεις αλλάξει), βάζεις εδώ το ΙΜΕΙ σου:

http://lg-phone-firmware.com/index.php?firmware=1

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου...

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχω ένα πρόβλημα.Η συσκευή αντί να αναγνωρίζει τα 32gb αναγνωρίζει μόνο 16gb.Υπάρχει κάποιος τρόπος να το λύσουμε?

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου...

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχω ένα πρόβλημα.Η συσκευή αντί να αναγνωρίζει τα 32gb αναγνωρίζει μόνο 16gb.Υπάρχει κάποιος τρόπος να το λύσουμε?

Φλασάρεις rom για 16αρι;

Όχι για 32αρι.Για αυτό σου ζήτησα πριν πως βρίσκουμε την στοκ.

Μήπως να δοκιμάσεις να την ξαναφλασάρεις;

Την είχε πάθει παλαιότερα άλλο ενα παιδί, αλλά αυτός είχε φλασάρει rom για 16αρι!!

Κάπου στο xda θυμάμαι ειχε βρεις τη λύση του και το έφτιαξε!

To έχω πολύ καιρό απορία αν μπορεί ας μου εξηγήσει κάποιος τι ακριβώς κάνει η επιλογή "διαδίκτυο-μη διαθέσιμο" στις ρυθμίσεις wi-fi για προχωρημένους της συσκευής. Είτε το έχω τικαρισμένο είτε όχι δε βλέπω να κάνει κάτι.

To έχω πολύ καιρό απορία αν μπορεί ας μου εξηγήσει κάποιος τι ακριβώς κάνει η επιλογή "διαδίκτυο-μη διαθέσιμο" στις ρυθμίσεις wi-fi για προχωρημένους της συσκευής. Είτε το έχω τικαρισμένο είτε όχι δε βλέπω να κάνει κάτι.

[ATTACH]58087[/ATTACH] αν εχεις το wifi ανοιχτο και συνδεδεμενο στο wifi του σπιτιου ας πουμε, οταν απομακρυνθείς Από αυτό και δεν εκπέμπει σήμα, σου αποσυνδεει το wifi Η συσκευη. Το κλείνει.

Edited by lek88

[ATTACH]58087[/ATTACH] αν εχεις το wifi ανοιχτο και συνδεδεμενο στο wifi του σπιτιου ας πουμε, οταν απομακρυνθείς Από αυτό και δεν εκπέμπει σήμα, σου αποσυνδεει το wifi Η συσκευη. Το κλείνει.

Φίλε μου είχα την ίδια άποψη αλλά δεν κλείνει τον διακόπτη WiFi... το έχεις δοκιμάσει και σου το κάνει κανονικα??