Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα έχω ενα πρόβλημα με το g2 μού. Έχω κατεβάσει από το play store Την εφαρμογή Greek wpa Και όταν κάνει σάρωση και πατάω να συνδεθεί μου κάνει επανεκυνηση στην συσκευή!!Χωρίς να μου ζητήσει κωδικό και όταν ανοίγει είναι συνδεδεμένο! Τι να φταίει ;το είχε κάνει σε κάποιον άλλο ;Παρακαλώ βοηθήστε με έχω στεναχωρηθεί! Ευχαριστώ

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά καλησπέρα έχω ενα πρόβλημα με το g2 μού. Έχω κατεβάσει από το play store Την εφαρμογή Greek wpa Και όταν κάνει σάρωση και πατάω να συνδεθεί μου κάνει επανεκυνηση στην συσκευή!!Χωρίς να μου ζητήσει κωδικό και όταν ανοίγει είναι συνδεδεμένο! Τι να φταίει ;το είχε κάνει σε κάποιον άλλο ;Παρακαλώ βοηθήστε με έχω στεναχωρηθεί! Ευχαριστώ

Την έχω κατεβάσει και γω αυτήν την εφαρμογή και δεν έχω πρόβλημα μέχρι στιγμής, μάλλον με κάποια άλλη εφαρμογή θα έχει μπερδευτεί...Δοκίμασε απεγκατάσταση και πάλι εγκατάσταση.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Παιδιά, έχω ένα lg g2 εδώ και κάνα μήνα, και μου έπεσε κάτω και έσπασε το απέξω της οθόνης και δεν λειτουργεί το touch. Θέλω να κάνω 2 ερωτήσεις.

1) μπορώ να πάρω κάπως από μέσα τα αρχεία μου με το να το συνδέσω με pc η με οποιοδήποτε τρόπο, γιατί δεν λειτουργεί το touch και δεν μπορώ να πατήσω τίποτα.;;;

2) Υπάρχει κάποια πιο φτηνή λύση από το να το πάω στην procordia με 141.50€.

Παρακαλώ να με βοηθήσετε γιατί δεν μπορώ να βρω λύση.

Παιδιά, έχω ένα lg g2 εδώ και κάνα μήνα, και μου έπεσε κάτω και έσπασε το απέξω της οθόνης και δεν λειτουργεί το touch. Θέλω να κάνω 2 ερωτήσεις.

1) μπορώ να πάρω κάπως από μέσα τα αρχεία μου με το να το συνδέσω με pc η με οποιοδήποτε τρόπο, γιατί δεν λειτουργεί το touch και δεν μπορώ να πατήσω τίποτα.;;;

2) Υπάρχει κάποια πιο φτηνή λύση από το να το πάω στην procordia με 141.50€.

Παρακαλώ να με βοηθήσετε γιατί δεν μπορώ να βρω λύση.

ebay φιλε http://www.ebay.com/itm/Black-Touch-Screen-Glass-Lens-Digitizer-Replacement-Fit-For-LG-G2-D802-SHPG-/301302082639?pt=ES_Tel%C3%A9fonos_m%C3%B3viles&hash=item462700ec4f ,σωζει ζωες :lol:

Ναι το ξέρω αυτό, αλλά πως το αλλάζεις μου φαίνεται πολύ δύσκολο.

Δεύτερον ξέρετε κάτι για το πως να πάρω τα αρχεία ενώ δεν λειτουργεί το touch

(off topic) Σε ποια clan εισαι?

XAXAXA και εγω αυτο θα ρωτουσα :lol::lol:

Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy:

Επειδη απο την procordia δεν μου λενε τι αλλαξανε στο κινητο μου :mad: .Υπαρχει καποιος τροπος να το μαθω?Τι πολιτικη ειναι και αυτη?Να επικοινωνησω με την lg?

Επειδη απο την procordia δεν μου λενε τι αλλαξανε στο κινητο μου :mad: .Υπαρχει καποιος τροπος να το μαθω?Τι πολιτικη ειναι και αυτη?Να επικοινωνησω με την lg?

δεν σ εδωσαν αποδειξη?? δεν γραφει τπτ?

Δεν σου δωσαν αποδειξη με το τι βρηκαν και τι ενέργειες εκαναν;

Εμενα πχ μου εδωσαν χαρτι για το οτι εκαναν αλλαγη οθόνης και ενα χαρτι ωπιυ η νεα οθονη έχει 2 χρονια εγγυηση.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Είχα πάρει back up τα μηνύματα με μια εφαρμογή και σήμερα πήγα να κάνω restore αλλά μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν μπορεί με την kitkat να τα κάνει στην stock εφαρμογή και μόνο μέσα από την stock μπορεί να γίνει restore. Μπορούμε να κάνουμε μέσω της stock εφαρμογής restore γιατί δεν το βρίσκω κάπου. Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα.

***Ενημέρωση:

Τελικά τα πέρασε, όλα καλά.

Edited by _dimdim_

Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb

Η Google ανακοίνωσε το Android 5.1. Άποψη σας (καθαρά υποκειμενική), υπάρχει περίπτωση να την πάρουμε και εμείς; Προσωπικά επειδή είχα nexus και η απλή έκδοση του 5 ήταν για πέταμα, αν περνάμε update θα προτιμούσα το 5.1.

Παιδιά, έχω ένα lg g2 εδώ και κάνα μήνα, και μου έπεσε κάτω και έσπασε το απέξω της οθόνης και δεν λειτουργεί το touch.

Mπορώ να πάρω κάπως από μέσα τα αρχεία μου με το να το συνδέσω με pc η με οποιοδήποτε τρόπο, γιατί δεν λειτουργεί το touch και δεν μπορώ να πατήσω τίποτα.;;; Και αν όχι πως μπόρω να τα σβήσω όλα από μέσα για να μην είναι στο επόμενο που θα το πουλήσω.

Παρακαλώ θα ήθελα μια απάντηση, γιατί ξανα ρώτησα, αλλά δεν ασχολήθηκε κάποιος, Σορρυ, αλλα με καίει πολύ το θέμα.

Παιδιά, έχω ένα lg g2 εδώ και κάνα μήνα, και μου έπεσε κάτω και έσπασε το απέξω της οθόνης και δεν λειτουργεί το touch.

Mπορώ να πάρω κάπως από μέσα τα αρχεία μου με το να το συνδέσω με pc η με οποιοδήποτε τρόπο, γιατί δεν λειτουργεί το touch και δεν μπορώ να πατήσω τίποτα.;;; Και αν όχι πως μπόρω να τα σβήσω όλα από μέσα για να μην είναι στο επόμενο που θα το πουλήσω.

Παρακαλώ θα ήθελα μια απάντηση, γιατί ξανα ρώτησα, αλλά δεν ασχολήθηκε κάποιος, Σορρυ, αλλα με καίει πολύ το θέμα.

Αν το συνδέσεις δηλαδή στο υπολογιστή δεν το διαβάζει; Για να μπορέσεις να πάρεις τα αρχεία που θέλεις!

Αν δεν μπορέσεις να τα πάρεις και θελήσεις να τα σβήσεις, τότε κάνε factory reset και θα σβήσουν τα πάντα (προσωπικά αρχεία, εφαρμογές, λογαριασμοί, όλα).

Θα το κάνεις με τα πίσω πλήκτρα!

Θα κρατήσεις μερικά δευτερόλεπτα τo power button μέχρι να σβήσει το κινητό. Μετά πατάς ταυτόχρονα power button και volume down, μόλις δείξει το logo της LG τα αφήνεις και τα ξαναπατάς. Εν συνεχεία πατάς 2 φορές το power button και θα κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων!

Παίδες θέλω να πάρω ένα ακόμη g2 32ari! Πως κοιτάω Ποια παρτίδα είναι το κινητό ώστε να είναι οκ;Πχ το δικό μου χωρίς ψάξιμο μου βγήκε πολύ καλο

Αν το συνδέσεις δηλαδή στο υπολογιστή δεν το διαβάζει; Για να μπορέσεις να πάρεις τα αρχεία που θέλεις!

Αν δεν μπορέσεις να τα πάρεις και θελήσεις να τα σβήσεις, τότε κάνε factory reset και θα σβήσουν τα πάντα (προσωπικά αρχεία, εφαρμογές, λογαριασμοί, όλα).

Θα το κάνεις με τα πίσω πλήκτρα!

Θα κρατήσεις μερικά δευτερόλεπτα τo power button μέχρι να σβήσει το κινητό. Μετά πατάς ταυτόχρονα power button και volume down, μόλις δείξει το logo της LG τα αφήνεις και τα ξαναπατάς. Εν συνεχεία πατάς 2 φορές το power button και θα κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων!

Οχι δεν κάνει τίποτα δεν το διαβάζει. Σε ευχαριστώ θα κάνω αυτο που μου είπες.

Δεν σου δωσαν αποδειξη με το τι βρηκαν και τι ενέργειες εκαναν;

Εμενα πχ μου εδωσαν χαρτι για το οτι εκαναν αλλαγη οθόνης και ενα χαρτι ωπιυ η νεα οθονη έχει 2 χρονια εγγυηση.

Τραγωδια...συνεννοηση μπουζουκι.Τελικα στελνω το κινητο τριτη φορα συνεχομενη στην lg διοτι ειχα κανει "λαθος" οταν τους ειπα τι προβλημα εχει το τηλεφωνο.Οταν εγω μιλουσα στο τηλεφωνο με την lg και τους ελεγα οτι κατα την διαρκεια των κλησεων απο το ηχειακι του κινητου ακουω παρασιτα και τριξιματα αυτοι το στειλαν στην procordia και του αλλαξανε μεγαφωνο.Επειδη εγω ανεφερα την λεξι κλειδι "ηχειακι" και οχι την σωστη "ακουστικο".Το θεμα ειναι οτι το ηχειο του κινητου ηταν τελειο.Ο τεχνικος για να μην μου χαλασει το χατηρι μου αλλαξε το ηχειο(να ναι καλα το παιδι).Τι να πω πραγματικα η εξυπηρετηση τοσο της lg αλλα και της procordia ειναι αψογη.Ειναι περισσοτερο εξυπηρετικοι απ οσο θα ηθελα να ειναι,τοσο που αντι να τους παρω τηλεφωνο και να τους πω καλα Λ@λ@κες τι κανετε εκει κατω ,φτανω στο τελος να τους λεω και ευχαριστω.Αντε τριτη και φαρμακερη!

Επίσημη απάντηση από το τμήμα εξυπηρέτησης της LG:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η κυκλοφορία της έκδοσης 5.0 Lollipop του λειτουργικού Android για την συσκευή LG G2 (D802)

αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός του πρώτου τετραμήνου του 2015.

Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη πληροφόρηση για κυκλοφορία της ίδιας έκδοσης στην συσκευή G Pad 8.3 (V500),

ενώ καμία από τις δύο συσκευές δεν αναμένεται να λάβει το UI της συσκευής LG G3 (D855).

:shock:

Redmi Note 8T

Επίσημη απάντηση από το τμήμα εξυπηρέτησης της LG:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η κυκλοφορία της έκδοσης 5.0 Lollipop του λειτουργικού Android για την συσκευή LG G2 (D802)

αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός του πρώτου τετραμήνου του 2015.

Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη πληροφόρηση για κυκλοφορία της ίδιας έκδοσης στην συσκευή G Pad 8.3 (V500),

ενώ καμία από τις δύο συσκευές δεν αναμένεται να λάβει το UI της συσκευής LG G3 (D855).

:shock:

Τότε αρχίζω να πιστεύω ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να περιμένει κάνεις την Lollipop από την στιγμή που το KitKat λειτουργεί άψογα...Αν δε δώσουν το UI του G3( αν και προσωπικά έχω συνηθίσει πολύ και μ αρέσει του G2), αν δεν βελτιώσει κάποια θεματάκια όπως η εστίαση της κάμερας με φλας, κάτι που δεν έχει σχέση με την Lollipop οπότε φοβάμαι ότι δε θα το κάνουν, και κυρίως αν δεν επαναφέρουν την αυτονομία που είχε η συσκευή με την JB, ειλικρινά ποιός ποιός ο λόγος να πάει κανείς στη Lollipop; Πόσο πιο smooth να γίνει το κινητό; Μάλλον περισσότερα προβληματάκια θα έχει αρχικά παρά πλεονεκτήματα. Αφήστε που άκουσα για νέους περιορισμούς όπως πχ δεν θα αφήνουν καμία τρίτη εφαρμογή να ανοιγοκλέινει αυτόματα τα δεδομένα κάτι που κάνω εγώ τώρα με μία και με έχει βολέψει πολύ.

Edited by Rayden1

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Tο καταστημα kaizer ειναι αξιοπιστο για παραγγελια απο θεμα εγγυησης ?

Έτσι ακούγεται και γω από εκεί το έχω, ευρωπαϊκό 32άρι αν και δεν μου έχει χρειαστεί η εγγύηση, αχρείαστη να είναι.:X

Ναι ειναι. Και το kaizerstore Και το kaizershop

Ναι ειναι. Και το kaizerstore Και το kaizershop

Μια που επεκτάθηκε η συζήτηση περί καταστημάτων Θα προσθέσω και το kinitomania. 4 κινητά από κει και όλα καλά.

Αυτό το διάστημα δεν νομίζω να έχει το δικό μας.

Practice what you preach