dimsavv Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Έχω κάνει root. Τι θα μπορούσα να κάνω? Να φλασάρεις άλλη ρομ πχ g3 based. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Με το καλο τι εννοεις; Αν εννοεις πιο γρηγορο, ποσο πιο γρηγορο; Αν προσεφερε η LG το G3 UI σκετο για την kitkat ουτε που θα εσκαγε κανεις για την λολιποπ. Δεν ειναι η lolli που θα κανει την διαφορα, ομως το UI του G3 που ειναι πολυ πιο καλαισθητο και προσθετει εξυπηρετικα featurακια. Κυριοτερο ειναι το softkey για τα recent apps που δεν θελει κρατημα & ο συρομενος κερσορας πανω στο space key του πληκτρολογιου. Ειναι κι αλλα, πιο μικρα ή σχεδον ασημαντα αλλα θα διευκολυνουν τη χρηση της συσκευης. Τελος αναμενω να δω αν εχει βελτιωθει σε καποιο βαθμο η καμερα και τα θεματα με το focus που εχει. Αν εχουν κανει δουλεια σε αυτο το θεμα, θα ειναι "αισθητα" πιο καλο αφου ειναι και το μονο σημειο που χωλαινει το G2. Φιλε snowdecoy, θελω να τονισω οτι η συσκευη μας ειναι ηδη πολυ καλη και γι'αυτο με βλεπεις σκεπτικο ως προς την μελλοντικη αναβαθμιση σε Lollipop. Features οπως softkey και συρομενος κερσορας με αφηνουν αδιαφορο (για αλλους χρηστες ομως οχι). Ολα ομως θα κριθουν βαση αποτελεσματος,ας ερθει πρωτα με το καλο να τεσταριστει και μετα αποφασιζουμε. P.S:Συμφωνω με τη καμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Ολα ομως θα κριθουν βαση αποτελεσματος,ας ερθει πρωτα με το καλο να τεσταριστει και μετα αποφασιζουμε. Δηλαδή θα περιμένεις κάνα χρόνο?:confused: Τότε όμως θα έχει λήξει το κινητό... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Η Google αφήνει το downgrade ή έχει την ίδια πολιτική με την Apple όπου όταν κάνεις μια αναβάθμιση δεν μπορείς τουλάχιστον επίσημα να γυρίσεις πίσω; Γιατί αν είναι έτσι, με βλέπω να μη βάζω την 5, γτ δεν έχω λεφτα για νέο τηλέφωνο σε έξι μήνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Εγώ δεν περιμένω τη lollipop να κάνει τόσο διαφορά όσο περιμένω αρχικά να ρουταριστει και από εκεί και ύστερα να αρχίσει το πάρτι :D Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Και η Google το ίδιο πράγμα κάνει... ;) Επίσημα δεν μπορείς ανεπίσημα όμως μπορείς να βάλεις ότι θέλεις... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Δεν τρελαίνομαι για πειραματισμους και με ενδιαφέρει το τηλέφωνο να είναι λειτουργικό με μαμά. Και τώρα στην κκ έχω κάνει Root αλλά όχι από ανάγκη, μια χαρά ήταν το τηλέφωνο και χωρίς. Anyway ευχαριστώ για την πληροφορία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratos86 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Με το καλο τι εννοεις; Αν εννοεις πιο γρηγορο, ποσο πιο γρηγορο; Αν προσεφερε η LG το G3 UI σκετο για την kitkat ουτε που θα εσκαγε κανεις για την λολιποπ. Δεν ειναι η lolli που θα κανει την διαφορα, ομως το UI του G3 που ειναι πολυ πιο καλαισθητο και προσθετει εξυπηρετικα featurακια. Κυριοτερο ειναι το softkey για τα recent apps που δεν θελει κρατημα & ο συρομενος κερσορας πανω στο space key του πληκτρολογιου. Ειναι κι αλλα, πιο μικρα ή σχεδον ασημαντα αλλα θα διευκολυνουν τη χρηση της συσκευης. Τελος αναμενω να δω αν εχει βελτιωθει σε καποιο βαθμο η καμερα και τα θεματα με το focus που εχει. Αν εχουν κανει δουλεια σε αυτο το θεμα, θα ειναι "αισθητα" πιο καλο αφου ειναι και το μονο σημειο που χωλαινει το G2. Στο θέμα της κάμερας δυστυχώς τα νέα που είχα διαβάσει δεν είναι και τόσο καλά. Αυτός που είχε ανεβάσει πριν απο λίγες εβδομάδες ένα βίντεο που έδειχνε το G2 με την official lollipop ανέφερε πως τα θεματάκια με την κάμερα εξακολουθούν να υπάρχουν και μετα την αναβάθμιση. Δεν μπορώ να θυμηθώ link για να στείλω αυτή τη στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Δηλαδή θα περιμένεις κάνα χρόνο?:confused: Τότε όμως θα έχει λήξει το κινητό... :lol: Μα δεν ειναι θεμα αναμονης. Κατα πασα πιθανοτητα θα μεινω με την K/K,ομαδα που κερδιζει δεν αλλαζει.:p Οσο για το θεμα ληξης,μια χαρα κραταει ακομα και 20 σχεδον μηνες απο την κυκλοφορια του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paloukaros Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Καλημέρα παιδιά.Πήρα ένα δεύτερο G2 και προσπαθώ να το σετάρω απο την αρχή αλλά δεν δέχεται κανένα google account μου.Λέει οτι είναι αδύνατη η δημιουργία αξιόπιστης σύνδεσης με τον διακομιστή.Να προσπαθήσω αργότερα.Ξέρετε μήπως τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Δοκίμασες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paloukaros Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 (edited) Δοκίμασες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? Ναι είναι απο επαναφορά ετσι και αλλιως. Ξαναέκανα και τίποτα πάλι.Δεν δεχεται τίποτα στο goole account.5 διαφορετικά δοκίμασα Edited February 15, 2015 by paloukaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Ναι είναι απο επαναφορά ετσι και αλλιως Aμα το πηρες μεταχειρισμενο ισως ειναι μπρικαρισμενοο...κανε ενα φλασαρισμα KDZ Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paloukaros Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Aμα το πηρες μεταχειρισμενο ισως ειναι μπρικαρισμενοο...κανε ενα φλασαρισμα KDZ Του αδερφού μου είναι.Δεν ειχε το παραμικρό πρόβλημα.Την rom για το flasharisma που την βρίσκω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Του αδερφού μου είναι.Δεν ειχε το παραμικρό πρόβλημα.Την rom για το flasharisma που την βρίσκω? Rom θα βρεις εδώ: http://lg-phone-firmware.com/firmware-Lg+G2-Tutti-36.html Και τη φλασάρεις με flash tool 2014: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190 Πως παρουσιάστηκε το πρόβλημα, έτσι ξαφνικά ή έκανε κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paloukaros Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Rom θα βρεις εδώ: http://lg-phone-firmware.com/firmware-Lg+G2-Tutti-36.html Και τη φλασάρεις με flash tool 2014: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190 Πως παρουσιάστηκε το πρόβλημα, έτσι ξαφνικά ή έκανε κατι; Τίποτα δεν είχε κανει.Απλος χρήστης ήτανε και του δώσανε iphone6 απο την δουλειά και ήτανε 3 βδομάδες κλειστό στο κουτί του το κινητο.περνάω την rom και βλέπουμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Τίποτα δεν είχε κανει.Απλος χρήστης ήτανε και του δώσανε iphone6 απο την δουλειά και ήτανε 3 βδομάδες κλειστό στο κουτί του το κινητο.περνάω την rom και βλέπουμε.... Πριν δοκιμάσεις στο νέο τηλ να βάλεις το δικό σου account σιγουρεψες ότι είχες συνδεθεί σωστά στο WiFi του σπιτιού σου δηλαδή ότι είχες ενεργή σύνδεση στο κινητό με κάποιον browser δοκιμασες να δεις αν είχες ίντερνετ??Μήπως ήθελε το ρουτερ σου καμιά επανεκκίνηση γι'αυτό...!!! Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paloukaros Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Ναι ρε συ.Εχει φάει τρελό κόλλημα.Απο ότι διάβασα λίγο ta forum ίσως φταίει το stump με το οποίο είχε γίνει root.Φλασάρω την rom τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Δεν ξερω αν 100% ειναι το ιδιο, δεν εχω otg stick, εχω otg καλωδιο και απο αυτο διαβαζει και τα δυο (fat32/ntfs). Ωραίος φίλε, καλώδιο otg θέλω να πάρω κι εγώ και ρώτησα επειδή έχω το φλασάκι σε ntfs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Καλα αυτο το που μου ετυχε δεν εχει ξαναγινει...Διαβασα για καποιον που ειχε το ιδιο προβλημα με το ακουστικο που ειχα και εγω(galaxy s 5 ειχε αυτος) και προτεινε να φυσιξω και να ρουφηξω ελαφρως το ακουστικο του κινητου.Το ηχειο πλεον ακουγεται κανονικοτατα.Τι να πω?Να ταν στραβια η μεμβρανη του ηχειου και με το ρουφηγμα να ηρθε στα κανονικα της?Κουφο αλλα πρακτικοτατο.Για να δουμε πως θα παει τις επομενες μερες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzis Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Kαλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα με το g2 μου. Πριν απο λιγο καιρο, το κινητο μου εκανε αναβαθμιση με εκδοση λογισμικου D80220c-268-06. Εχει εμφανισει κατι περιεργα προγραμματα κατι σαν κινεζικα (MEO). Προσπαθώ να κανω factory reset με το συνδυασμο πληκτρων αλλα δεν κανει τιποτα. Οταν το ενεργοποιω και οταν το απενεργοποιω εμφανιζει αυτο το logo (MEO) αντι για το logo της lg. Τι κανω σε αυτη την περιπτωση , γνωρίζει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 (edited) Kαλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα με το g2 μου. Πριν απο λιγο καιρο, το κινητο μου εκανε αναβαθμιση με εκδοση λογισμικου D80220c-268-06. Εχει εμφανισει κατι περιεργα προγραμματα κατι σαν κινεζικα (MEO). Προσπαθώ να κανω factory reset με το συνδυασμο πληκτρων αλλα δεν κανει τιποτα. Οταν το ενεργοποιω και οταν το απενεργοποιω εμφανιζει αυτο το logo (MEO) αντι για το logo της lg. Τι κανω σε αυτη την περιπτωση , γνωρίζει κάποιος; Το κινητό το πήρες καινούργιο; Πιθανολογώ ότι το κινητό ξεκίνησε την "καριέρα" του σαν branded, και ίσως κάποιος στην πορεία να πέρασε μια open rom ενδεχομένως, και πιθανόν βάση ΙΜΕΙ να πήρε τώρα την ενημέρωση της αρχικής του rom! Αν σε ενοχλούν τόσο πολυ, βάλε με το flash tool 2014 μια unbranded rom. Factory reset μπορεις να κάνεις και μεσα απ' το μενού, αλλα δε θα αλλάξει κατι στη rom που έχεις ηδη! Edited February 15, 2015 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzis Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Το κινητο το πηρα καινουργιο απο μαγαζι της αθηνας. Ολα στην αρχη ηταν κανονικα ωσπου εβγαλε μηνυμα για αναβαθμιση. Προσπαθησα μεσω ota αλλα εβγαζε error . To εκανα μεσω pc suite και απο τοτε βγαζει αυτα τα περιεργα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Το κινητο το πηρα καινουργιο απο μαγαζι της αθηνας. Ολα στην αρχη ηταν κανονικα ωσπου εβγαλε μηνυμα για αναβαθμιση. Προσπαθησα μεσω ota αλλα εβγαζε error . To εκανα μεσω pc suite και απο τοτε βγαζει αυτα τα περιεργα. Βάλε αν θες το ΙΜΕΙ σου εδω: http://sndeep.info/en Για να μάθεις πληροφορίες. Ή κατέβασε κι αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.peamoon.phoneproductioninfo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzis Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Σε τι χρησιμευουν ολες αυτες οι πληροφοριες. Εγω θελω να βαλω την ευρωπαικη εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts