kostasthess_82 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Γεια σας παιδιά. Φίλος έχει σχεδόν καταλήξει σε αυτό το τηλ.μετα απο δικιά μου παρότρυνση. Το μονο που μένει να ρωτάει είναι πως παει το τηλ απο διαχείρηση ram(ποσά περιπου mb μένουν ελεύθερα όταν τρέχουν εφαρμογές με μαμά rom).δεν θα το ρουταρει ουτε θα περάσει αλλη rom κ θα μείνει όπως θα το πάρει μονο με οτι αναβαθμίσεις του βγάλει να κανει. Όλα οκ με την μαμά rom?ευχαριστώ κ σορι για το πρήξιμο αλλά δεν το εχω δουλέψει το τηλ κ δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Η 5.0.1 που θα δωσουν τωρα, πραγματικα δεν ξερω αν αξιζει την αναβαθμιση. Εχω διαβασει πολλα αντιφατικα που με κανουν πολυ επιφυλακτικο. Κωσταθες82 περιπου η μιση.μνημη εινσι ελευθερη οταν ξεκιναει το τηλεφωνο, ισως και λιγο παραπανω. Ολα οκ με τη μαμα ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 (edited) Παιδιά Θέλω τα φώτα σας! Στον φάκελο Bluetooth που ήταν αποθηκευμένες πολλές εφαρμογές (αρχεία apk) που είχα στείλει από τον υπολογιστή μου τώρα πλέον δεν υπάρχουν εκεί. Μόνο κάτι παλιά mp3 βλέπω. Ήταν καμία δεκαρια Και τώρα δεν είναι μέσα στον φάκελο! Τι μπορώ να κανω? Ξαφνικά έπαψε να τα εμφανίζει. Τα εχασα? Δεν έχω διαγράψει εγώ κάτι. Που μπορεί να έχουν πάει ξαφνικά? (Αν αυτό βοηθάει, Ο φάκελος μπλουτουθ βρίσκετε: Διαχείριση αρχείων, Όλα τα αρχεία, εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος, Bluetooth.) Edited February 11, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Παντως σε ενα motorola 2gen που εχω της γυναικας εκανε πριν απο λιγο αναβσθμιση σε lolipop 5.0.2. Αντε να παιρνουν σειρα και τα g2 μας Η Motorola, λόγω της ''κοντινής σχέσης'' που είχε με τη Google, είχε ανακοινώσει από την αρχή ότι θα ήταν η πρώτη που θα έδινε την 5.0 στις συσκευές της. Μάλιστα είχε αναφέρει ότι τα smartphones της, θα έπαιρναν την Lollipop πριν και από τις nexus συσκευές. Κατά τη γνώμη μου, καλύτερα να αργήσει λίγο ακόμη η LG να δώσει την 5.0 για να είναι περισσότερο σταθερή και με όσο το δυνατόν λιγότερα lags. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Ξερει κανεις πως μπορει να φυγει απ την οθονη η μπαρα με τα εικονιδια αφης η να υπαρχει επιλογη αποκρυψης και επανεμφανισης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 παιδια χρησημοποιω το clean master κι χτες που εκανα εκαθαριση αχρειστων αρχειων μου εσβησε ολες τις φωτο εκτος τα βιντεο απο το φακελο DCIM και ειναι η τριτη φορα που μου το κανει χωρις να το εχω επιλεξει εγω, κι το εδωσα δρομο υπαρχει καμια αλλη παρομια εφαρμογη . το clean master γιατι κανει τετοιες πα πα ριες? Το χρησιμοποιώ και εγώ το clean master εδώ και πολύ καιρό και σε διάφορες συσκευές. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα να μου σβήσει από μόνο του κάποια αρχεία, χωρίς να του δώσω εγώ εντολή. Υπάρχει ο τυπικός καθαρισμός και ο προηγμένος. Στον τυπικό καθαρισμό, καθαρίζει άχρηστα αρχεία και εκεί δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα με αρχεία που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή, όπως φωτογραφίες. Στον προηγμένο όμως, όπου και επιλέγεις τι θέλεις να ''καθαρίσει'' θέλει προσοχή στο τι θα επιλέξεις. Μάλιστα όταν επιλέγεις κάτι, σου βγάζει προειδοποίηση πριν. Τώρα εάν υπάρχει κάποια ρύθμιση που έχεις και που από μόνη της η εφαρμογή καθαρίζει αρχεία δεν το ξέρω. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 (edited) Ξερει κανεις πως μπορει να φυγει απ την οθονη η μπαρα με τα εικονιδια αφης η να υπαρχει επιλογη αποκρυψης και επανεμφανισης? Όταν λες μπάρα με τα εικονίδια αφής εννοείς Την κάτω οριζόντια μπάρα dock τω εικονιδίων αν κατάλαβα καλα? Μπορείς με κάποιον launcher! Ο nova Που έχω εγώ ας πουμε την έχει αυτή την δυνατοτητα εμφάνισης κ απόκρυψης του dock. Edited February 11, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Όταν λες εικονίδια αφής εννοείς Την κάτω οριζόντια μπάρα dock τω εικονιδίων αν κατάλαβα καλα? Μπορείς με κάποιον launcher! Ο nova prime Που έχω εγώ την έχει αυτή την δυνατοτητα. Ναι αυτο εννοω. Ευχαριστω. Μηπως με τη Lolipop φευγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Ναι αυτο εννοω. Ευχαριστω. Μηπως με τη Lolipop φευγει? Για λολιποπ θα σε γελάσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 παιδια χρησημοποιω το clean master κι χτες που εκανα εκαθαριση αχρειστων αρχειων μου εσβησε ολες τις φωτο εκτος τα βιντεο απο το φακελο DCIM και ειναι η τριτη φορα που μου το κανει χωρις να το εχω επιλεξει εγω, κι το εδωσα δρομο υπαρχει καμια αλλη παρομια εφαρμογη . το clean master γιατι κανει τετοιες πα πα ριες? Βγάλτο καλύτερα το clean master. Μου τα έκανε και μένα παλαιότερα και το πέταξα!! Η συσκευή μας όσο αναφορά τη ram, δεν το χρειάζεται τι clean master. Παιδιά Θέλω τα φώτα σας! Στον φάκελο Bluetooth που ήταν αποθηκευμένες πολλές εφαρμογές (αρχεία apk) που είχα στείλει από τον υπολογιστή μου τώρα πλέον δεν υπάρχουν εκεί. Μόνο κάτι παλιά mp3 βλέπω. Ήταν καμία δεκαρια Και τώρα δεν είναι μέσα στον φάκελο! Τι μπορώ να κανω? Ξαφνικά έπαψε να τα εμφανίζει. Τα εχασα? Δεν έχω διαγράψει εγώ κάτι. Που μπορεί να έχουν πάει ξαφνικά? (Αν αυτό βοηθάει, Ο φάκελος μπλουτουθ βρίσκετε: Διαχείριση αρχείων, Όλα τα αρχεία, εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος, Bluetooth.) Μήπως έκανες κανένα καθαρισμό με κανένα προγραμμα σαν το clean master; Αλλιώς πως σβήστηκαν, στα καλά καθούμενα; Υπάρχουν εφαρμογές στο play για ανάκτηση αρχείων, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο κάνουν δουλειά και εκτός αυτού θέλουν νομιζω root. Εκτός αν υπάρχει καμμία που λειτουργεί και σε unroot και δεν ξερω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Όταν λες μπάρα με τα εικονίδια αφής εννοείς Την κάτω οριζόντια μπάρα dock τω εικονιδίων αν κατάλαβα καλα? Μπορείς με κάποιον launcher! Ο nova Που έχω εγώ ας πουμε την έχει αυτή την δυνατοτητα εμφάνισης κ απόκρυψης του dock. Μολις εβαλα τον nova prime. Πως ακριβως το κανω αυτο με την αποκρυψη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 (edited) Μολις εβαλα τον nova prime. Πως ακριβως το κανω αυτο με την αποκρυψη? Πας ρυθμίσεις nova, πατάς την επιλογή που λεει dock Και ξετικαρεις Την ενεργοποίηση dock. Κ αν θες πας πάλι εκεί κ το βάζεις πάλι. Edited February 11, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Πας ρυθμίσεις nova, dock Και ξετικαρεις την 1 επιλογη. Κ αν θες πας πάλι εκεί κ το βάζεις πάλι. Ωχχχ αλλο εννοουσα....να φυγουν απο τα κατω τα πληκτρα αφης ηθελα ουτως ωστε να μεγαλωσει η οθονη....οχι να φυγουν τα εικονιδια εφαρμογων..!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 (edited) Ωχχχ αλλο εννοουσα....να φυγουν απο τα κατω τα πληκτρα αφης ηθελα ουτως ωστε να μεγαλωσει η οθονη....οχι να φυγουν τα εικονιδια εφαρμογων..!!! Και αυτά φεύγουν αλλα θελει root ;) Edited February 11, 2015 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 (edited) Ωχχχ αλλο εννοουσα....να φυγουν απο τα κατω τα πληκτρα αφης ηθελα ουτως ωστε να μεγαλωσει η οθονη....οχι να φυγουν τα εικονιδια εφαρμογων..!!! Λάθος σήμα τότε!!!! :) γι αυτό δεν ξέρω.... Αλλά νομίζω δύσκολο χωρίς root. Edited February 11, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Όταν λες μπάρα με τα εικονίδια αφής εννοείς Την κάτω οριζόντια μπάρα dock τω εικονιδίων αν κατάλαβα καλα? Μπορείς με κάποιον launcher! Ο nova Που έχω εγώ ας πουμε την έχει αυτή την δυνατοτητα εμφάνισης κ απόκρυψης του dock. Δεν νομίζω πως θέλει να αποκρύψει το Dock, αλλά τα τρία εικονίδια που βρήσκονται κάτω από το Dock, τη navigation bar. Αυτό δεν γίνεται με κάποιον launcher, αλλά μάλλων θέλει root. Αν θυμάμαι καλά, υπάρχει και στο play store εφαρμογή που εξαφανίζει τη navigation bar σε stock smartphones. Μολις εβαλα τον nova prime. Πως ακριβως το κανω αυτο με την αποκρυψη? Καλύτερα να ρωτήσεις εδώ, αν κατάλαβα βέβαια καλά, αλλιώς στον nova πας ρυθμίσεις nova > dock> και ξετικάρεις το ενεργοποίηση dock Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Ναι τη navigation bar θελω να βγαλω αλλα οχι με ρουτ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Γεια σας παιδιά. Φίλος έχει σχεδόν καταλήξει σε αυτό το τηλ.μετα απο δικιά μου παρότρυνση. Το μονο που μένει να ρωτάει είναι πως παει το τηλ απο διαχείρηση ram(ποσά περιπου mb μένουν ελεύθερα όταν τρέχουν εφαρμογές με μαμά rom).δεν θα το ρουταρει ουτε θα περάσει αλλη rom κ θα μείνει όπως θα το πάρει μονο με οτι αναβαθμίσεις του βγάλει να κανει. Όλα οκ με την μαμά rom?ευχαριστώ κ σορι για το πρήξιμο αλλά δεν το εχω δουλέψει το τηλ κ δεν ξέρω. Καταρχήν να σου πω ότι στοκ το τηλέφωνο πετάει.... Η ram δίνει ελεύθερα όταν πρώτο ανοίγει το κινητό κάτι λιγότερο από 1giga , και για μένα αυτό ήταν λόγος σκέψης πριν το πάρω αλλά στην χρήση είδα ότι δεν παίζει ρόλο, σηκώνει τα πάντα. Το παλιό μου τηλέφωνο μου άφηνε 1,25 ελεύθερα αλλά διάφορα δεν βλέπω προς το χειρότερο προς το καλύτερο θα έλεγα. Το μείον του τηλεφώνου αυτού είναι τα ηχεία για μένα δεν είναι τραγικά η για πέταμα απλά θα μπορούσαν να είναι καλύτερα. Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Φίλε @damierom αν έχεις αυτή την επιλογή στο μενού γίνεται και χωρίς root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Φίλε @damierom αν έχεις αυτή την επιλογή στο μενού γίνεται και χωρίς root Δυστυχως δεν εχει τετοια επιλογη στο μενου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Δυστυχως δεν εχει τετοια επιλογη στο μενου... Κρίμα! Έλεγα μήπως υπαρχει και σε stock rom αυτή η επιλογή! Εγώ εχω custom rom's εδω και πολύ καιρό! Πάντως με root υπάρχει αυτή η εφαρμογή που κάνει πολυ καλή δουλειά https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gmd.hidesoftkeys Ή επίσης μια εφαρμογή ονόματι LMT, με την οποία αφού βγάλεις την navbar μπορείς να δουλεύεις με κάτι τέτοιο (αρκετά εντυπωσιακό): Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Ναι τη navigation bar θελω να βγαλω αλλα οχι με ρουτ... Βρήκα αυτό στο play store. Του έριξα μια ματιά και νομίζω ότι κάνει αυτό που θέλεις. Υπάρχει και σε free έκδοση, αλλά φαντάζομαι με πιο περιορισμένες λειτουργίες σε σχέση με την paid. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Βρήκα αυτό στο play store. Του έριξα μια ματιά και νομίζω ότι κάνει αυτό που θέλεις. Υπάρχει και σε free έκδοση, αλλά φαντάζομαι με πιο περιορισμένες λειτουργίες σε σχέση με την paid. Θελει ρουτ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusm Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Θελει ρουτ... Μάλλον αυτό χρειάζεσαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnygrg_29 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 καλησπερα στην παρεα !νυν κατοχος lg g3 και η κοπελα μου με το g2 που παρουσιαζει το εξης θεματακι και θα ηθελα τις συμβουλες σας...καποιες φορες οταν παει να συνδεθει μεσω wifi της ερχεται μηνυμα απευθειας απο κοσμοτε οτι υπαρχει χρεωση λες και εχει συνδεθει μεσω δεδομενων ,ενω στην ουσια εχει πατησει το κουμπι για συνδεση μεσω wifi !!γιατι μπορει να συμβαινει αυτο ?τι ειναι καλο να γινει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts