Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Περίεργο μου φενεται Γιατί Κ Εγώ έχω μπλοκάρει αγνώστους αριθμους που με καλούν συνέχεια από το εξωτερικό αλλά δεν μου ερχεται κάποιο sms Όταν με καλούν κ απορρίπτεται η κληση.

Να φανταστώ πως τις μπλοκάρεις μέσω dialer πατώντας πάνω στον αριθμό της κλήσης και πας επιλογές και απόρριψη κλήσης.

Νομίζω έτσι το έκανα ναι. Ο αριθμός έχει προστεθεί σε μια λίστα με αριθμούς που απορρίπτονται. Στις ρυθμίσεις/ρυθμίσεις κλήσεων/απόρριψη κλήσης/απόρριψη κλήσεων απο. Εκεί έχει μια κατηγορία που είναι οι αποκλεισμένοι αριθμοί και προστίθεται εκεί. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να μην σε ειδοποιεί εσένα.

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

θα την πάρει την λολιποπ η κινηταρα μας !

ηδη την εχουν δωσει στους Κορεατες(στον απλό κόσμο) για δοκιμες και feedback ...

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

Νομίζω έτσι το έκανα ναι. Ο αριθμός έχει προστεθεί σε μια λίστα με αριθμούς που απορρίπτονται. Στις ρυθμίσεις/ρυθμίσεις κλήσεων/απόρριψη κλήσης/απόρριψη κλήσεων απο. Εκεί έχει μια κατηγορία που είναι οι αποκλεισμένοι αριθμοί και προστίθεται εκεί. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να μην σε ειδοποιεί εσένα.

Με καλούν αρκετά συχνά αυτοί οι αριθμοί και Δεν μου έρχεται το παραμικρο φίλε μου! Δεν ξέρω πως και γιατί. Και δεν είναι να πεις ότι έχω κάνει κάτι παραπάνω. Μόνο μπλοκάρισμα από το dialer Όπως σου ειπα.

Το μόνο που βλέπω είναι τι ώρα με κάλεσε αυτός ο αριθμός όταν μπω στις εισερχόμενες κλήσεις αλλά αυτό δεν είναι κάτι που με ενοχλεί αφού δεν με ειδοποιεί για την κλήση.

Edited by lek88

Μπλόκαρε κ τα sms από αυτόν τον αριθμό.

Το δοκίμασα τώρα και αυτό και θα περιμένω. Δεν το έκανα πιο νωρίς γιατι πιστεύω πως λογικά δεν είναι sms απο τον αριθμό εκείνο για να το μπλοκάρει. Είναι ένα sms που με ειδοποιεί οτι αυτός με πήρε, δεν προέρχεται δηλαδή απο εκείνον τον αριθμό. Λογικά είναι του δικτύου ή του κινητού.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με καλούν αρκετά συχνά αυτοί οι αριθμοί και Δεν μου έρχεται το παραμικρο φίλε μου! Δεν ξέρω πως και γιατί. Και δεν είναι να πεις ότι έχω κάνει κάτι παραπάνω. Μόνο μπλοκάρισμα από το dialer Όπως σου ειπα.

Οk φίλε μου. Ευχαριστώ πάντως. Βέβαια μια ερώτηση. Αν σε καλούν συχνά αυτοί οι αριθμοί όπως λες και δεν σου έρχεται ειδοποίηση, τότε πως ξέρεις οτι όντως σε καλούν; :)

Το δοκίμασα τώρα και αυτό και θα περιμένω. Δεν το έκανα πιο νωρίς γιατι πιστεύω πως λογικά δεν είναι sms απο τον αριθμό εκείνο για να το μπλοκάρει. Είναι ένα sms που με ειδοποιεί οτι αυτός με πήρε, δεν προέρχεται δηλαδή απο εκείνον τον αριθμό. Λογικά είναι του δικτύου ή του κινητού.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οk φίλε μου. Ευχαριστώ πάντως. Βέβαια μια ερώτηση. Αν σε καλούν συχνά αυτοί οι αριθμοί όπως λες και δεν σου έρχεται ειδοποίηση, τότε πως ξέρεις οτι όντως σε καλούν; :)

Αν μπεις στις εισερχόμενες βλέπεις τι ώρα σε κάλεσαν κ πόσες φορες

Φιλε μου @stratos86 πιστευω οτι το πλήρες μπλοκαρισμα του αριθμου πρεπει να γινει απ' τον παροχο σου (εχω την εντυπωση οτι ειναι η vodafone??) Τα sms, και να τα μπλοκαρεις, δεν ερχονται απ' αυτον τον αριθμο, ερχονται απ' την εταιρεια σου. Τα ενημερωτικα sms που σου ερχονται (για την μπλοκαρισμενη κληση) ειναι καθαρα θεμα εταιρειας κινητης, και οχι τηλεφωνου!! Π.χ. η vodafone στελνει sms, η wind οχι.... Edited by Titarasaudi

Φιλε μου @stratos86 πιστευω οτι το πλήρες μπλοκαρισμα του αριθμου πρεπει να γινει απ' τον παροχο σου (εχω την εντυπωση οτι ειναι η vodafone;) Τα sms, και να μπλοκαρεις, δεν ερχονται απ' αυτον τον αριθμο, ερχονται απ' την εταιρεια σου. Τα ενημερωτικα sms που σου ερχονται (για την μπλοκαρισμενη κληση) ειναι καθαρα θεμα εταιρειας κινητης, και οχι τηλεφωνου!! Π.χ. η vodafone στελνει sms, η wind οχι....

Ναι ήμουν σχεδόν σίγουρος πως δεν θα δουλέψει αυτό διοτι δεν προέρχεται απο τον αριθμό όπως είπα κι εγώ. Αυτό που δεν ήξερα όμως είναι πως είναι θέμα εταιρίας και οχι κινητού και σ'ευχαριστώ που με ενημέρωσες. Όντως vodafone έχω :) , οπότε μάλλον θα πρέπει να τηλεφωνήσω στην vodafone.

Ξερει καποιος αν υπαρχει ελληνικος οδηγος απο αυτο?

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/general/unbrick-lg-g2-qhsusbbulkqualcomm-9006-t2939627

Το κινητο δεν ανοιγει ουτε σε recovery mode ουτε σε download mode.

Οταν το συνδεω στον υπολογιστη το αναγνωριζει σαν qhsusb_bulk

και μου εμφανιζει πολλα partition.

Επειδη με τα αγγλικα δε τα παω καλα μηπως μπορει να βοηθησει καποιος?

Εχει τυχει σε καποιον παρομοιο προβλημα?

Φιλε μου @stratos86 πιστευω οτι το πλήρες μπλοκαρισμα του αριθμου πρεπει να γινει απ' τον παροχο σου (εχω την εντυπωση οτι ειναι η vodafone??) Τα sms, και να τα μπλοκαρεις, δεν ερχονται απ' αυτον τον αριθμο, ερχονται απ' την εταιρεια σου. Τα ενημερωτικα sms που σου ερχονται (για την μπλοκαρισμενη κληση) ειναι καθαρα θεμα εταιρειας κινητης, και οχι τηλεφωνου!! Π.χ. η vodafone στελνει sms, η wind οχι....

Εγκατασταση black list και τελειωσες. Ειναι δωρεαν στο play.

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Καλημέρα και καλή χρονιά.

Από τότε που πήρα το κινητό, έχω θέμα με το ρολόϊ του. Κάθε βράδυ που το κλείνω, το πρωί είναι μία μέρα πίσω ή κάποιες ώρες πίσω...

Έχω παίξει με το automatic timezone με automatic clock κλπ κλπ. Το είχα στείλει για την επισκευή του gps και μου άλλαξαν πλακέτα και το πίσω καπάκι. Ε, πάλι το ίδιο κάνει...Αναγκάζομαι κάθε πρωί να μπω στο wifi για να ενημερωθεί...

Είδα στο εξωτερικό κάποιες αναφορές αλλά καμία λύση... Έχει κανένας σας το ίδιο πρόβλημα;

εγω σημερα το πρωι που το ανοιξα αντι για 8 ελεγε 10:20 (στο σταδιο που σου ζηταει το pin) οταν εβαλα τον κωδικο επανηλθε μονο του χωρις να μπω στο ιντερνετ

Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει σε ένα προβληματάκι που το συναντώ πρώτη φορά σε κινητό. Είμαι με nova launcher και βάζω αφύπνιση στο ρολόι στην native εφαρμογή.

Η Αφύπνιση δεν χτυπάει καθόλου την προγραμματισμένη ώρα και πηγαίνει κατευθείαν σε αναβολή. Κατέβασα το timely που σώζει την κατάσταση ωστόσο είμαι πραγματικά περίεργος να μάθω γιατί συμβαίνει αυτό.

:p

Α, εγώ δεν έχω ενεργοποιημένο το pin!Υπάρχει περίπτωση να σχετίζεται αυτό με την sim και, ξέρω γω, βάζοντας το pin να παίρνει την ώρα από το δίκτυο κινητής κλπ;

Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει σε ένα προβληματάκι που το συναντώ πρώτη φορά σε κινητό. Είμαι με nova launcher και βάζω αφύπνιση στο ρολόι στην native εφαρμογή.

Η Αφύπνιση δεν χτυπάει καθόλου την προγραμματισμένη ώρα και πηγαίνει κατευθείαν σε αναβολή. Κατέβασα το timely που σώζει την κατάσταση ωστόσο είμαι πραγματικά περίεργος να μάθω γιατί συμβαίνει αυτό.

Βρες την εφαρμογη του ρολογιου και κανε εκκαθαριση δεδομενων!

Καλησπερα, ξερει κανεις αν υπαρχει Τ9 και αν γενικα μπαινουν τονοι στα μηνυματα?
HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus

Καλησπερα, ξερει κανεις αν υπαρχει Τ9 και αν γενικα μπαινουν τονοι στα μηνυματα?

για τους τόνους , πατάς παρατεταμένα στο γραμμα που θες να τονίσεις και σου βγάζει περισσότερες επιλογές , μια απο αυτές ειναι το γραμμα τονισμένο ! πολύ εύκολο

για Τ9 δεν ξέρω :)

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

Ναι υπαρχει..ακολουθα ακριβως τα βηματα που θα σου γραψω παρακατω και θα το βρεις.

Μηνυματα-Δημιουργια μηνυματος-πατας το συμβολακι των ρυθμισεων που βρισκεται στο πληκτρολογιο και μολις ανοιξουν οι ρυθμισεις βλεπεις μπροστα σου τη δευτερη επιλογη ''Υποδειξεις λεξεων'' και το τικαρεις και εισαι οκ;):)

Τέλεια, με το πληκτρολόγιο, δούλεψε ρολόι!
HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus

Χρονια Πολλα και ΚΑλη Χρονια

Μια ερωτησουλα να κανω και εγω ρε παιδες , υπαρχει δυνατοτητα να βαλεις ηχο ειδοποιησης σε σημειωσεις στο ημερολογιο γιατι τωρα καθε ειδοποιηση στο ημερολογιο κανει μονο ενα "μπιπ" και φυσικα δεν ακουγεται ουτε απο το μισο μετρο .

Μια ερωτησουλα να κανω και εγω ρε παιδες , υπαρχει δυνατοτητα να βαλεις ηχο ειδοποιησης σε σημειωσεις στο ημερολογιο γιατι τωρα καθε ειδοποιηση στο ημερολογιο κανει μονο ενα "μπιπ" και φυσικα δεν ακουγεται ουτε απο το μισο μετρο .

Φιλε νομιζω οχι 100% οτι δεν μπορεις να αλλαξεις τον ηχο στο ημερολογιο...!!!Εγω με μια γρηγορη ματια δεν μπορεσα παντως !! ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Φιλε νομιζω οχι 100% οτι δεν μπορεις να αλλαξεις τον ηχο στο ημερολογιο...!!!Εγω με μια γρηγορη ματια δεν μπορεσα παντως !! ;)

Υπαρχει καμια αλλη εφαρμογη στο Play (ημερολογιο) που να μπορεις να παραμετροποιησεις την ηχο ειδοποιησης ?

Εγω παντως, τωρα δοκιμασα στην G3 rom που εχω (cloudyG3) και μπορω να βαλω, σαν ειδοποιηση, οποιοδηποτε ήχο εχω αποθηκευμενο..... Δυστυχως αν εχεις stock rom δεν ξερω αν μπορεις να το κανεις!

Εγω παντως, τωρα δοκιμασα στην G3 rom που εχω (cloudyG3) και μπορω να βαλω, σαν ειδοποιηση, οποιοδηποτε ήχο εχω αποθηκευμενο..... Δυστυχως αν εχεις stock rom δεν ξερω αν μπορεις να το κανεις!

Δυστηχως δεν το εχω πειραξει και εχω την stock , καποια στιγμη θα το παρω αποφαση και θα βαλω και εγω την G3 rom !!!!!

Δεν το κατεχω και πολυ το θεμα με τις rom και το φοβαμαι λιγακι :worry: .... το χρησιμοποιω και στην δουλεια και αν κατι δεν παει καλλα την γ..........σα :X

Αλλα σε ολοκληρο Play δεν εχουν αλλο ημερολογιο που να μπορεις να αλλαξεις τους ηχους ?

Edited by manbag1970

Καλημέρα και καλή χρονιά.

Από τότε που πήρα το κινητό, έχω θέμα με το ρολόϊ του. Κάθε βράδυ που το κλείνω, το πρωί είναι μία μέρα πίσω ή κάποιες ώρες πίσω...

Έχω παίξει με το automatic timezone με automatic clock κλπ κλπ. Το είχα στείλει για την επισκευή του gps και μου άλλαξαν πλακέτα και το πίσω καπάκι. Ε, πάλι το ίδιο κάνει...Αναγκάζομαι κάθε πρωί να μπω στο wifi για να ενημερωθεί...

Είδα στο εξωτερικό κάποιες αναφορές αλλά καμία λύση... Έχει κανένας σας το ίδιο πρόβλημα;

Δυστυχώς είναι ένα γνωστό θέμα του G2 που πολλοί έχουν. Το έχω κι εγώ και η ώρα επανέρχεται μόνο αν ανοίξω το wifi ή δεδομένα. Δεν υπάρχει καμία λύση σε αυτό το πρόβλημα και αναγκαστικά θα πρέπει να μάθεις να "ζείς" με αυτό. Αν δεν θέλεις να χάνεις την ώρα μπορείς να το βάζεις σε airplane mode τα βράδια. Να σε ρωτήσω, μήπως έχεις vodafone? Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά κάπου είχα διαβάσει πως η vodafone έχει απενεργοποιήσει την αυτόματη ρύθμιση ημερομηνίας/ώρας μέσω δικτύου γι αυτό δεν αλλάζει απο μόνο του αν δεν συνδεθείς στο internet.