Titarasaudi Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Παιδια μια βοηθεια...Ειμαι root και εβαλα και th ρομ του G3...Ποια mods για τη καμερα μπορω να χρησιμοποιησω? Φοβαμ μη βαλω τιποτα που ειναι για stock rom και τα παιξει το κινητο... Εγραψα και στο thread γαι τη καμερα αλλα δε πηρα απαντηση... Αν εχεις cloudyG3 δε χρειαζεται να περασεις κανενα mod. Η καμερα ειναι μια χαρα, και εχεις τα advanced binaries. Αν διαβασεις στο νημα των φωτο, θα δεις οτι τα binaries αυτα εχουν τα συν και τα πλην τους! Το μονο επιπλεον (αν θελεις) που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις την Xcam και τα setting's της: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2548974 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Αν εχεις cloudyG3 δε χρειαζεται να περασεις κανενα mod. Η καμερα ειναι μια χαρα, και εχεις τα advanced binaries. Αν διαβασεις στο νημα των φωτο, θα δεις οτι τα binaries αυτα εχουν τα συν και τα πλην τους! Το μονο επιπλεον (αν θελεις) που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις την Xcam και τα setting's της: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2548974 Αυτο δηλαδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Αυτο δηλαδη? Αυτα στο screenshot σου ειναι τα binaries, τα οποια αν εχεις cloudyG3, τα εχεις ηδη! Εγω σου εγραψα αν ηθελες να βαλεις αυτο (στο screenshot) και τα setting's του: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bellabytes.xcamlgsettings Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakgeorge Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Παιδιά καλησπέρα έχει 1 Εβδομάδα Τώρα που δεν κλειδώνει και ξεκλειδώνει με διπλό κτύπημα της οθόνης..το έκανα επανεκκίνηση αλλά τίποτα...ξέρετε τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 (edited) Παιδιά καλησπέρα έχει 1 Εβδομάδα Τώρα που δεν κλειδώνει και ξεκλειδώνει με διπλό κτύπημα της οθόνης..το έκανα επανεκκίνηση αλλά τίποτα...ξέρετε τιποτα? Αν στο κλείδωμα οθόνης έχεις βάλει knock code και είσαι stock τότε είναι λογικό. Λάθος. Τώρα είδα ότι δεν κλειδώνει. Στο κρυφό μενού κάνεις update το touch firmware. Edited January 5, 2015 by vanas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakgeorge Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Δεν Έχω καν βάλει κλείδωμα...Και πώς μπαίνεις στο κρυφό μενου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Παιδιά καλησπέρα έχει 1 Εβδομάδα Τώρα που δεν κλειδώνει και ξεκλειδώνει με διπλό κτύπημα της οθόνης..το έκανα επανεκκίνηση αλλά τίποτα...ξέρετε τιποτα? Δες πρωτα μηπως καταλαθος το απενεργοποιησες μεσα απ' το μενου του κινητου...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakgeorge Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Πωωω παιδιά το βρήκα...είχατε δίκιο το είχα απενεργοποιήσει. .μάλλον το ανηψακι. Έκανε την δουλειά..Ευχαριστώ πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Στο κρυφό μενού κάνεις update το touch firmware. Πράγματι πως μπαίνεις στο κρυφό μενού; Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Πράγματι πως μπαίνεις στο κρυφό μενού; Στο dialer πατας 3845#*802# Αυτο ειναι το κρυφο μενου. Αν θελεις να κανεις update το touch που προαναφερθηκε (αν δεν υπαρχει προβλημα, δε χρειαζεται) Πατάς settings Και μετα update touch firmware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Επίσης μην αρχίσετε να παίζετε με αυτό... Γι' αυτό είναι κρυφό - πρέπει να ξέρετε τι πειράζεται :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 (edited) H στοκ εφαρμογη της καμερας δέχεται βελτιώσεις για τις φωτογραφίες? Κοιτάω στις ρυθμίσεις αλλά δεν έχει κα το ιδιαίτερο για να φτιάχνεις την ποιοτητα της λήψης. Η ποιότητα είναι στο "κανονικο" (το γράφει πάνω πανω). Γίνεται να γίνει βελτιστο? Edited January 5, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Καλησπέρα και καλή χρονιά! Επειδή μένω Θεσσαλονίκη και μέχρι στιγμής δεν έχω δει 4g πήγα και ρώτησα στην cosmote άμα χρειάζεται να κάνω κάτι. Μου είπαν όχι αλλά στις επιλογές δεν υπάρχει καν το 4g!!Κάνω κάτι λάθος εγώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 (edited) Καλησπέρα και καλή χρονιά! Επειδή μένω Θεσσαλονίκη και μέχρι στιγμής δεν έχω δει 4g πήγα και ρώτησα στην cosmote άμα χρειάζεται να κάνω κάτι. Μου είπαν όχι αλλά στις επιλογές δεν υπάρχει καν το 4g!!Κάνω κάτι λάθος εγώ; Η βαριόταν να ασχοληθούν η δεν ξέρανε. Πρέπει να το ενεργοποιήσεις εσύ για να έρθει. Πάρε τηλ. Στην εξυπηρέτηση πελατών. Πες τους τι μοντέλο έχεις Και θα σου πούνε που να στείλεις ενα sms ενεργοποίησης του 4g. Και μετά θα σου βγει εκεί Επιλογή για 4g να το επιλεξεις . Θα σου'λεγα Εγώ που στειλεις το sms αλλα Δεν θυμάμαι καθολου. Αν θυμάμαι καλά μετά απο 24 ωρες ενεργοποιητε Μετά το ετιμα σου. Edited January 5, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 (edited) Καλημέρα κ καλή χρονιά κ απο μένα...έκανα ένα benchmark Κ Εγώ κ το αποτέλεσμα μου ήταν Είμαι root ,δε εχει κάποια σημασία, πρώτη φορά κάνω το τεστ έτσι από περιέργεια, μη δίνετε και τόση σημασία :lol:Γατάκια...χα χα χα χα...!!!!:lol: http://s29.postimg.org/fs0nkjx4n/Screenshot_2015_01_05_22_05_01.png free photo hosting Edited January 5, 2015 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Καλησπέρα και καλή χρονιά! Επειδή μένω Θεσσαλονίκη και μέχρι στιγμής δεν έχω δει 4g πήγα και ρώτησα στην cosmote άμα χρειάζεται να κάνω κάτι. Μου είπαν όχι αλλά στις επιλογές δεν υπάρχει καν το 4g!!Κάνω κάτι λάθος εγώ; Η βαριόταν να ασχοληθούν η δεν ξέρανε. Πρέπει να το ενεργοποιήσεις εσύ για να έρθει. Πάρε τηλ. Στην εξυπηρέτηση πελατών. Πες τους τι μοντέλο έχεις Και θα σου πούνε που να στείλεις ενα sms ενεργοποίησης του 4g. Και μετά θα σου βγει εκεί Επιλογή για 4g να το επιλεξεις . Θα σου'λεγα Εγώ που στειλεις το sms αλλα Δεν θυμάμαι καθολου. Αν θυμάμαι καλά μετά απο 24 ωρες ενεργοποιητε Μετά το ετιμα σου. Πως μπορώ να ενεργοποιήσω το 4G της COSMOTE; Για να ενεργοποιήσεις το 4G επισκέψου ένα κατάστημα του δικτύου COSMOTE ή κάλεσε την Εξυπηρέτηση Πελατών .Κάλεσε στο 13838 αν είσαι κάτοχος Συμβολαίου, ΚαρτοΣυμβολαίου ή Καρτοκινητού COSMOTE (χρέωση 0,19€/κλήση) ή στο 13839 εάν είσαι επαγγελματίας (δωρεάν κλήση από το εταιρικό κινητό COSMOTE). Πηγή: http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/HNMS/xml/Personal__microsite__4G__4GFAQ/section/Personal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 οχι και τοσο καλα αποτελεσματα νομιζω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 H στοκ εφαρμογη της καμερας δέχεται βελτιώσεις για τις φωτογραφίες? Κοιτάω στις ρυθμίσεις αλλά δεν έχει κα το ιδιαίτερο για να φτιάχνεις την ποιοτητα της λήψης. Η ποιότητα είναι στο "κανονικο" (το γράφει πάνω πανω). Γίνεται να γίνει βελτιστο? Οχι δεν δεχεται κατι.Πρεπει να κανεις root για μενα,και μετα σε αυτην την σελιδα (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5855987#post5855987 ) θα δεις τι αλλο να κανεις.Η μερα με τη νυχτα σε ποιοτητα μετα.Εχει βεβαια και για stock μονο. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apathya Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Παιδιά, με cloudy g3 αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα στο GPS? Κλειδώνει γρήγορα, αλλά με την οδήγηση δεν συγχρονίζει για κανένα λόγω. Δοκίμασα πέρα από Google maps, here maps, me, κλπ Παράθεση Proud HTC User! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 :lol:Γατάκια...χα χα χα χα...!!!!:lol: http://s29.postimg.org/fs0nkjx4n/Screenshot_2015_01_05_22_05_01.png free photo hosting χαχαχαχα Photoshop ε ; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dimi_Arap Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Η lollipop αναβάθμιση βγήκε παιδιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 (edited) Παιδιά, με cloudy g3 αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα στο GPS? Κλειδώνει γρήγορα, αλλά με την οδήγηση δεν συγχρονίζει για κανένα λόγω. Δοκίμασα πέρα από Google maps, here maps, me, κλπ Εγω φιλε μου εχω cloudyG3 και δουλευει καμπάνα. Δεν ειναι ομως αυτο το θεμα. Επειδη ειμαι απ' τους "παλιούς" στο G2 (παρτιδα 309), και ημουν απ' αυτους που ειχα προβλημα με το gps......σου λεω οτι (κατα παρα πολυ μεγαλο ποσοστο) δεν ευθυνεται η rom αν εχεις "θεματακια" με το gps... Η lollipop αναβάθμιση βγήκε παιδιά? Επισημα οχι..... μονο καποιες custom, αλλα με αρκετα bug's ακομη...... Edited January 5, 2015 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Καλησπέρα και καλή χρονιά! Επειδή μένω Θεσσαλονίκη και μέχρι στιγμής δεν έχω δει 4g πήγα και ρώτησα στην cosmote άμα χρειάζεται να κάνω κάτι. Μου είπαν όχι αλλά στις επιλογές δεν υπάρχει καν το 4g!!Κάνω κάτι λάθος εγώ; Στείλε 4g στο 1333, είναι δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Καλησπέρα και καλή χρονιά! Επειδή μένω Θεσσαλονίκη και μέχρι στιγμής δεν έχω δει 4g πήγα και ρώτησα στην cosmote άμα χρειάζεται να κάνω κάτι. Μου είπαν όχι αλλά στις επιλογές δεν υπάρχει καν το 4g!!Κάνω κάτι λάθος εγώ; εκτός απο αυτά που σου λένε τα παιδιά, γράψε και τι ρομ φοράς καθώς και ποιας χώρας είναι το κινητο σου Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 (edited) Παιδιά, με cloudy g3 αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα στο GPS? Κλειδώνει γρήγορα, αλλά με την οδήγηση δεν συγχρονίζει για κανένα λόγω. Δοκίμασα πέρα από Google maps, here maps, me, κλπ Εγω φιλε μου εχω cloudyG3 και δουλευει καμπάνα. Δεν ειναι ομως αυτο το θεμα. Επειδη ειμαι απ' τους "παλιούς" στο G2 (παρτιδα 309), και ημουν απ' αυτους που ειχα προβλημα με το gps......σου λεω οτι (κατα παρα πολυ μεγαλο ποσοστο) δεν ευθυνεται η rom αν εχεις "θεματακια" με το gps... Και εγώ με ''παλιό τηλέφωνο'' (αγορά 11 - 2013) κανένα πρόβλημα με το gps. Κλειδώνει ακαριαία και μετράει ακόμα και με τα πόδια όταν περπατάω...και με με μεγίστη ακρίβεια (4χλμ/ώρα) Και όλα αυτά με ''σοβαρά'' προγράμματα εννοείται... (Navigon , Sygic) :cool: Edited January 6, 2015 by tsiv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts