Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. @averel11 βλέποντας το αποτέλεσμα από το antutu που ανέβασες, είπα να κάνω και εγώ ένα test στο δικό μου. Είμαι και εγώ με την h εδώ και λίγες εβδομάδες και είμαι stock. Το αποτέλεσμα, όπως βλέπεις με εξέπληξε και εμένα.

http://https//plus.google.com/u/0/photos/recent?pid=6096820503764085842&oid=105893961398380319872

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

[ATTACH]54517[/ATTACH]

υπαρχει περιπτωση να ανταποκρινετε στην πραγματικοτητα αυτη η μετρηση; μου φαινεται μεγαλο το νουμερο. την εκανα μετα απο την αναβαθμιση στην h

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. @averel11 βλέποντας το αποτέλεσμα από το antutu που ανέβασες, είπα να κάνω και εγώ ένα test στο δικό μου. Είμαι και εγώ με την h εδώ και λίγες εβδομάδες και είμαι stock. Το αποτέλεσμα, όπως βλέπεις με εξέπληξε και εμένα.

http://https//plus.google.com/u/0/photos/recent?pid=6096820503764085842&oid=105893961398380319872

Και εδώ έρχεται η απλή ερώτηση; Είδατε καμία σοβαρή διαφορά στην ταχύτητα του κινητού πριν και μετά την αναβάθμιση από G σε Η; Εγώ προσωπικά καμία όπως και ο περισσότερος κόσμος από όσο έχω δει εδώ μέσα. που να εξηγεί αυτή την διαφορά στο benchmark.

Συμπέρασμα: Το antutu, όπως και όλα τα αντίστοιχα προγράμματα είναι για τους σπεκολάγνους. Αν το κινητό τρέχει μιά χαρά όλα τα άλλα είναι να έχουμε να λέμε..:p

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Screenshot_2014-12-25-18-29-38.png

Screenshot_2014-12-25-18-29-38.png

τι να πω, μεγαλα νουμερα. πριν λιγο καιρο εγραφε μεχρι 36000 το πολυ

Παιδιά από το ηχείο σας είστε ευχαριστημένοι? Το ακούω λίγο χαμηλά και μου κάνει εντύπωση ότι κατά την διάρκεια που σε καλούν ο ήχος χαμηλώνει.

Η συσκευή τα σπάει πολύ γρήγορη σε όλα τώρα μπήκε για την πρώτη φόρτιση. :D

Αν δεν είναι κάποια ρύθμιση του ήχου τι να κάνουμε δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας

Practice what you preach

Παιδιά από το ηχείο σας είστε ευχαριστημένοι? Το ακούω λίγο χαμηλά και μου κάνει εντύπωση ότι κατά την διάρκεια που σε καλούν ο ήχος χαμηλώνει.

Η συσκευή τα σπάει πολύ γρήγορη σε όλα τώρα μπήκε για την πρώτη φόρτιση. :D

Αν δεν είναι κάποια ρύθμιση του ήχου τι να κάνουμε δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας

Το ηχειο δεν ειναι και οτι πιο ποιοτικο μπορεις να βρεις...... αλλα σε γενικες γραμμες, καλο ειναι!

Για το χαμηλωμα της εντασης την ωρα της κλησης, υπαρχει ρυθμιση μεσα στο μενου. Προφανως τωρα ειναι ενεργο, και μολις το πιασεις χαμηλωνει. Αν το επενεργοποιησεις θα χτυπαει κανονικα!

Επισης η ενταση του ηχειου ειναι όντως χαμηλη (για τα δικα μου γουστα τουλαχιστον), υπαρχουν λυσεις να αυξηθει, αλλα θελεις root, και για καποιες και custom recovery......

Edited by Titarasaudi

Το ηχειο δεν ειναι και οτι πιο ποιοτικο μπορεις να βρεις...... αλλα σε γενικες γραμμες, καλο ειναι!

Για το χαμηλωμα της εντασης την ωρα της κλησης, υπαρχει ρυθμιση μεσα στο μενου. Προφανως τωρα ειναι ενεργο, και μολις το πιασεις χαμηλωνει. Αν το επενεργοποιησεις θα χτυπαει κανονικα!

Επισης η ενταση του ηχειου ειναι όντως χαμηλη (για τα δικα μου γουστα τουλαχιστον), υπαρχουν λυσεις να αυξηθει, αλλα θελεις root, και για καποιες και custom recovery......

Ευχαριστώ φίλε μου. Ναι δεν είπα ότι δεν ακούγεται αλλά το optimus που είχα πριν ήταν πιο δυνατό και είχα συνηθίσει. Στην αρχή που μου χαμήλωσε η ένταση όταν το έπιανα φοβήθηκα μήπως ήταν κάποιο πρόβλημα και έπρεπε να το αλλάξω αλλά μετά σκέφτηκα ότι πανικός χωρίς λίγο ψάξιμο?

Να σαι καλά. Θα ψάξω τις ρυθμίσεις...

Practice what you preach

τι να πω, μεγαλα νουμερα. πριν λιγο καιρο εγραφε μεχρι 36000 το πολυ

Καλημερα και χρόνια πολλα σε ολους, με υγεια!!

Απλα πιστευω παιδια οτι η νέα εκδοση του Antutu ειναι λιγο πιο "γενναιοδωρη" στις βαθμολογιες της!! Απο περιεργια δοκιμασα και 'γω (πολυ καιρο τωρα με cloudyG3) και μου εβγαλε 40+ χιλιαδες......... ε δε νομιζω να δυναμωσε ξαφνικα το κινητο :p

Το κινητό μπορεί να μη δυνάμωσε αλλά το antutu ίσως να δείχνει πιό σωστά τώρα ;)

Πάντως το κινητάκι μας το έχω για 37000+ ευκολάκι...:D

Παιδιά καλησπέρα..έχετε κανενα πρόβλημα Τώρα τελευταία με τα τηλέφωνα...με περνούν τηλ και τους λένε οτι Είναι κλειστό Και μου ερχετε μνμ ότι με περνάν τηλ .και όταν περνώ εγώ τηλ βγάζω γραμμή με την 3 προσπάθεια. ...έχει κανείς το ίδιο προβλημα?

Παιδιά καλησπέρα..έχετε κανενα πρόβλημα Τώρα τελευταία με τα τηλέφωνα...με περνούν τηλ και τους λένε οτι Είναι κλειστό Και μου ερχετε μνμ ότι με περνάν τηλ .και όταν περνώ εγώ τηλ βγάζω γραμμή με την 3 προσπάθεια. ...έχει κανείς το ίδιο προβλημα?

Μηπως εχεις βονταφον?

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Όχι φίλε μου Cosmote...Και το ίδιο πρόβλημα έχει και ένας φίλος μου με το ίδιο κινητό Και αυτός στην cosmote

Α οκ εγω το εχω παθει με το σουπερ δυκτιο και με διαφορετικες συσκευες,μπορει να φταιει το σημα στην περιοχη καμια φορα.:)

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Είναι φορτωμένα τα δίκτυα, ειδικά χτες με τις ευχές :lol: κι εμένα στην Vodafone μου έκανε κάτι ψιλό διακοπές, σήμερα το πρωί και πριν λίγο όλα άψογα! Άσε που έχει δώσει και free σε όλους τους συνδρομητές συμβολαίου, οπότε άλλοι σερφαρισμα, άλλοι μηνύματα, άλλοι κλήσεις. ...χαμός :p :D
Konakis.

καλημερα κ χρονια πολλα!προχθες αγορασα το usb otg mini της kingston στα 32 gb κ οταν το βαζω στο κινητο το αναγνωριζει κανονικα,παιζει τραγουδια που εχω περασει αλλα δε μπορω με τιποτα να περασω αρχεια απο το κινητο στο στικακι.οταν παταω για αποστολη καποιας εικονας μου δινει ολες τις επιλογες σε clouds κ mails αλλα στο usb δεν εχει επιλογη.πρεπει να κατεβασω καποια εφαρμογη;μια ερευνα που εκανα στο store δε βρηκα κατι κ ψαχνοντας σε διαφορα φορα παλι δε βρηκα καποια βοηθεια.αν ξερει κανεις ας βοηθησει παρακαλω.

In my self righteous suicide

I cry when angels deserve to die

καλημερα κ χρονια πολλα!προχθες αγορασα το usb otg mini της kingston στα 32 gb κ οταν το βαζω στο κινητο το αναγνωριζει κανονικα,παιζει τραγουδια που εχω περασει αλλα δε μπορω με τιποτα να περασω αρχεια απο το κινητο στο στικακι.οταν παταω για αποστολη καποιας εικονας μου δινει ολες τις επιλογες σε clouds κ mails αλλα στο usb δεν εχει επιλογη.πρεπει να κατεβασω καποια εφαρμογη;μια ερευνα που εκανα στο store δε βρηκα κατι κ ψαχνοντας σε διαφορα φορα παλι δε βρηκα καποια βοηθεια.αν ξερει κανεις ας βοηθησει παρακαλω.

Γιατί δεν το κάνεις με αντιγραφή-επικόλληση από την διαχείριση αρχείων;

Αγόρασα κάποια στιγμή κάτι από Merimobile και χτες μου ήλθε με Mail αυτή η προσφορά:

http://www.merimobil...p/meri10142.htm

Επειδή η τιμή φαίνεται πολύ καλή, ξέρει κανείς να μου πει τι διαφορά έχει αυτό το κινητό σε σχέση με το LG G2 32GB που πουλιέται στην ελληνικη αγορά; Είναι καλύτερο ή χειρότερο; Και σε ποια σημεία. Με μπερδεύει αυτό το l22.

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Δηλαδή εσύ δεν βλέπεις καμία διαφορά;! Χαχα!!

Γιατί δεν το κάνεις με αντιγραφή-επικόλληση από την διαχείριση αρχείων;

Το κανω αντιγραφη αλλα οταν παω στο φακελο του usb κ παταω παρατεταμενα δε μου βγαζει επιλογη για επικολληση.

παραξενο, θα επρεπε να τα μεταφερει , εγω με καλωδιο otg γινετε απευθειας, το φλασακι σου πρεπει να ειναι σε fat32, το κοιταξες?

Εγώ Μιχάλη δέν βλέπω ... Όχι ουσιαστική τουλάχιστο... Μήπως εσύ αντί να χαχανιζεις ειρωνικά θα μπορούσες να μας "διαφωτίσεις";

παραξενο, θα επρεπε να τα μεταφερει , εγω με καλωδιο otg γινετε απευθειας, το φλασακι σου πρεπει να ειναι σε fat32, το κοιταξες?

Οχι,δεν ηξερα οτι μπορει να φταιει αυτο. Παντως backup τις επαφες τις περασε μεσα. Θα το κοιταξω παντως κ θα δουμε.

Εγώ Μιχάλη δέν βλέπω ... Όχι ουσιαστική τουλάχιστο... Μήπως εσύ αντί να χαχανιζεις ειρωνικά θα μπορούσες να μας "διαφωτίσεις";

Αν εσένα σου φαίνεται το ίδιο τότε... πάσο !!