Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έτσι είναι φίλε djkostas , εγώ προσωπικά ποτέ δεν ασχολήθηκα ούτε με την ραμ αλλά και ούτε με την μπαταρία (εκτός και αν κάτι την καταπινει) , απολαύστε το τέλειο κινητό που έχετε στα χέρια σας Edited by dimtz

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αντιμετωπίζω εδώ και λιγες μερες το εξης πρόβλημα με το wi fi της εταιρειας.

εχουμε δυο ξεχωριστα δικτυα στην δουλεια και ενώ γνωριζω τον κωδικο και για τα δυο δικτυα, όταν ζητησω να συνδεθει στο ποιο δυνατο από τα δυο αυτό δεν είναι εφικτο(συγκεκριμενα από τις ρυθμισεις λεει ότι αυτό το δικτυο είναι απενεργοποιημενο) και παει και συνδέεται στο άλλο δικτυο το ποιο αδυναμο.

τι μπορει να φταιει?

στο δικτυο του σπιτιου όλα καλα.

Αυτό περισσότερο μου κάνει για πρόβλημα του Access Point και λιγότερο της συσκευής. Αν δεν έχουν βάλει κάποιο MAC filtering που να σε πετάει επίτηδες, ζήτα να κάνουν ένα reset του ΑΡ. Αν δεν παίξει αυτό διέγραψε από τη μνήμη της συσκευής σου το συγκεκριμένο δίκτυο και ξαναπέρνα τους κωδικούς. Αν ούτε αυτό παίξει ζήτα να κάνουν τράμπα τα AP ή άλλαξε όροφο... :lol:

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Αυτό περισσότερο μου κάνει για πρόβλημα του Access Point και λιγότερο της συσκευής. Αν δεν έχουν βάλει κάποιο MAC filtering που να σε πετάει επίτηδες, ζήτα να κάνουν ένα reset του ΑΡ. Αν δεν παίξει αυτό διέγραψε από τη μνήμη της συσκευής σου το συγκεκριμένο δίκτυο και ξαναπέρνα τους κωδικούς. Αν ούτε αυτό παίξει ζήτα να κάνουν τράμπα τα AP ή άλλαξε όροφο... :lol:

αυτό πιστευω και εγω ότι υπαρχει πρόβλημα στο Access Point.

δοκιμασαμε και με άλλο κινητο και υπηρξε το ιδιο πρόβλημα.

ευχαριστω παντως.

Και εννοείται ότι η συσκευή θα συνοδεύεται από απόδειξη. Επικοινώνησε πρώτα, κατά τη γνώμη μου, τηλεφωνικώς με το κατάστημα που σκοπεύεις να το αγοράσεις και ρώτησε τους σε ότι απορία έχεις. Η απόδειξη να προσέξεις να μην είναι απλή ταμειακής μηχανής (εχει αναφερθεί ή εδώ, ή στο forum του skroutz), αλλά μηχανογραφημένη και να έχει επάνω το IMEI της συσκευής.

Ωωωχ σοβαρα?τι ειναι αυτο τωρα με την αποδειξη αγορας?γιατι εμενα η αποδειξη που μου εστειλαν,ηταν απο ταμειακη και ειχαν γραψει με στυλο στην πισω πλευρα το IMEI.και λεω μου την εστειλαν γιατι μενω Κυπρο αλλα το αγορασα απο σκρουτζομαγαζο της Αθηνας.

υπαρχει περιπτωση να εχω προβλημα αν τυχει κατι?

Ωωωχ σοβαρα?τι ειναι αυτο τωρα με την αποδειξη αγορας?γιατι εμενα η αποδειξη που μου εστειλαν,ηταν απο ταμειακη και ειχαν γραψει με στυλο στην πισω πλευρα το IMEI.και λεω μου την εστειλαν γιατι μενω Κυπρο αλλα το αγορασα απο σκρουτζομαγαζο της Αθηνας.

υπαρχει περιπτωση να εχω προβλημα αν τυχει κατι?

Δε νομιζω να εχεις προβλημα!

Εδω εχουν αναφερει παιδια οτι τους δεχτηκαν το κινητο, εντος εγγυησης, χωρις καν να ζητησουν την αποδειξη......

Έτσι είναι φίλε djkostas , εγώ προσωπικά ποτέ δεν ασχολήθηκα ούτε με την ραμ αλλά και ούτε με την μπαταρία (εκτός και αν κάτι την καταπινει) , απολαύστε το τέλειο κινητό που έχετε στα χέρια σας

Απλώς το έγραψα και κάθισα και το έκανα το test, έτσι σαν βοήθημα ας πούμε σε όλους όσους έχουν άγχος και στο τέλος μας το δημιουργούν και εμάς. Και επειδή πυκνά συχνά αυτή η κουβέντα επαναλαμβάνεται. Εκτός αν θέλει κάποιος να μου πει ότι και τα 3GB δεν είναι αρκετά.

Google Pixel 6 Pro

Καλησπερα!

Μια ερωτηση: Πεφτεις για υπνο,βαζεις youtube,ρυθμιζεις τους ηχους στο επιπεδο που θες,ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ το βαζεις στην φορτιση. ΠΟΙΟΣ πυρηνικός επιστημονας ανακαλυψε την πατεντα το κινητο οταν φορτισει να γυριζει ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ στην δονηση,με αποτελεσμα να μην ακους κλησεις ξυπνητηρια κτλ κτλ το πρωι?Διορθωνεται αυτο το προβλημα καπως?

Οι βραδινές ληψεις ειναι για τα μπαζα.πατας να βγαλει φωτο,και μετα απο 37 λεπτα και 26 φορες αναβοσβηματος του φλας αποφασιζει να βγαλει μια ακυρη φωτο. Επισης,ακομα και με ελαχιστες βασικες εφαρμογες εγκατεστημενες(οχι παιχνιδια) λαγκαρει μια χαρα και ωραια. Εννοειται βεβαια πως δεν το αλλαζω για κανενα λογο,συζητηση να γινεται απλα.

Καλησπερα!

Μια ερωτηση: Πεφτεις για υπνο,βαζεις youtube,ρυθμιζεις τους ηχους στο επιπεδο που θες,ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ το βαζεις στην φορτιση. ΠΟΙΟΣ πυρηνικός επιστημονας ανακαλυψε την πατεντα το κινητο οταν φορτισει να γυριζει ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ στην δονηση,με αποτελεσμα να μην ακους κλησεις ξυπνητηρια κτλ κτλ το πρωι?Διορθωνεται αυτο το προβλημα καπως?

Οι βραδινές ληψεις ειναι για τα μπαζα.πατας να βγαλει φωτο,και μετα απο 37 λεπτα και 26 φορες αναβοσβηματος του φλας αποφασιζει να βγαλει μια ακυρη φωτο. Επισης,ακομα και με ελαχιστες βασικες εφαρμογες εγκατεστημενες(οχι παιχνιδια) λαγκαρει μια χαρα και ωραια. Εννοειται βεβαια πως δεν το αλλαζω για κανενα λογο,συζητηση να γινεται απλα.

Δεν γυριζει στη δονηση οταν φορτιζει.

Αν ρουταρεις, βαλεις custom recovery και φλασαρεις ενα mod τοτε η καμερα βελτιωνεται πολυ.

Λαγκαρει μονο σε πολυ λιγες εφαρμογες που ανοιγουν για πρωτη φορα, πχ. καρτελες του dialer.

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν γυριζει στη δονηση οταν φορτιζει.

Tο εχω μερικους μηνες, απο τη πρωτη μερα και μετα απο updates,μονιμα οταν ΦΟΡΤΙΣΕΙ και οχι οταν ΦΟΡΤΙΖΕΙ, γυρνα στη δονηση.Μονο σε μενα το κανει αυτο και ετσι απο μονο του?Αν ναι,πως επισκευαζεται?το παω στην lg?

Tο εχω μερικους μηνες, απο τη πρωτη μερα και μετα απο updates,μονιμα οταν ΦΟΡΤΙΣΕΙ και οχι οταν ΦΟΡΤΙΖΕΙ, γυρνα στη δονηση.Μονο σε μενα το κανει αυτο και ετσι απο μονο του?Αν ναι,πως επισκευαζεται?το παω στην lg?

1)Δοκίμασε πρώτα να κάνεις ένα factory reset. Ίσως έχει σκαλώσει κάτι από τις αναβαθμίσεις καθώς από τον τρόπο που γράφεις, πιστεύω δεν έχεις κάνει ποτέ factory reset. Ειδικά σε αναβαθμίσεις θα έπρεπε να είναι απαραίτητο και πόσο μάλλον όταν κάτι δεν δείχνει να λειτουργεί σωστά.

2) Δες αν έχεις ενεργοποιημένο το quiet hours κατά λάθος. Γιατί αν φορτίζεις συγκεκριμένη στιγμή της ημέρας, δηλαδή βράδυ τότε δεν γίνεται αυτό με την δόνηση επειδή φόρτισε αλλά επειδή είναι ενεργοποιημένη αυτή η ρύθμιση.

3) Αν δεν κάνουν δουλειά ούτε το (1) ούτε το (2) τότε εγώ θα δοκίμαζα ένα hard reset. Πέρασμα δηλαδή του τελευταίου firmware με Flash tool 2014 και format όλων των partition του κινητού συμπεριλαμβανομένης και της εσωτερικής μνήμης αποθήκευσης.

4) Αν πάλι δεν κάνουν όλα αυτά. Τότε μόνο service είναι η λύση.

*** Πάντως το ξυπνητήρι δεν θα έπρεπε να το χάνεις. Δεν έχει σημασία αν έχεις επιλεγμένη δόνηση ή και εντελώς αθόρυβο. Το ξυπνητήρι θα παίξει. Κάνει override τις ρυθμίσεις του ήχου καθώς του ρυθμίσεις την ένταση που θες να παίξει όταν του βάζεις τι ώρα θες να χτυπήσει. Κάθε ξυπνητήρι έχει δική του ένταση άμα θες.

Google Pixel 6 Pro

Ούτε εγώ έχω παρατηρήσει παρόμοια συμπεριφορά κατά τη φόρτιση. Ειδικά στο ξυπνητήρι η ένταση δεν έχει να κάνει με την ένταση των notifications. Δοκίμασε τη διαδικασία που σου έγραψε ο φίλος παραπάνω κι αν δε δεις βελτίωση βουρ για το service.

Με στοκ ρομ όταν το είχα μου έκανε κάτι χαζά με τους ήχους και έχει αναφερθεί και εδώ.

Δηλαδή... το έβαζα τη νύχτα σε αθόρυβο και το έβρισκα το πρωί σε κανονικό:mad::mad: ή κατά τη διάρκεια της ημέρας το έβλεπα σε αθόρυβο (ενώ το είχα κανονικά):mad:

Είχε αναφερθεί και από άλλους.

Ενώ τώρα με custom rom (G3 2.1) δεν έχω τέτοια θέματα που σημαίνει ότι δεν είχε πρόβλημα hardware αλλά software ;)

Με στοκ ρομ όταν το είχα μου έκανε κάτι χαζά με τους ήχους και έχει αναφερθεί και εδώ.

Δηλαδή... το έβαζα τη νύχτα σε αθόρυβο και το έβρισκα το πρωί σε κανονικό:mad::mad: ή κατά τη διάρκεια της ημέρας το έβλεπα σε αθόρυβο (ενώ το είχα κανονικά):mad:

Είχε αναφερθεί και από άλλους.

Ενώ τώρα με custom rom (G3 2.1) δεν έχω τέτοια θέματα που σημαίνει ότι δεν είχε πρόβλημα hardware αλλά software ;)

Με την 20f stock εδώ και αρκετούς μήνες δεν μου το έχει κάνει ποτέ, αλλά θυμάμαι ότι το είχαν αναφέρει αρκετοί, αλλά και πάλι δε θυμάμαι να σχετίζεται με τη φόρτιση. Αν θυμάμαι καλά το θέμα το είχε παρουσιάσει με την 20d, όπου επίσης δεν έπαιζε καθόλου και το Quiet mode.

Εγω παιδια εχω την 20h , δεν εχω πειραξει τιποτα, ( φτυστε με αν ειναι να μην με ματιαξετε :lol:) ολα λειτουργουν αψογα σε εμενα , ουτε καθυστερηση εχω στο dialer. Οι φωτος τελειες το βραδυ ( αν κ αργει ελαχιστα στην εστιαση αλλα κανει τελεια δουλεια ) ακομα προχθες τραβηξα μια φωτο χωρις φλας μεσα σε μαγαζι με χαμηλο φωτισμο και ολοι μεινανε εκπληκτοι ( δεν θελω να θιξω αλλες εταιρειες που υπηρχαν και στην παρεα :lol:) με το σημα δεν εχω προβλημα , to wifi συνεχεια ανοιχτο κ συνδεδεμενο . αυτα ..

Εγω παιδια εχω την 20h , δεν εχω πειραξει τιποτα, ( φτυστε με αν ειναι να μην με ματιαξετε :lol:) ολα λειτουργουν αψογα σε εμενα , ουτε καθυστερηση εχω στο dialer. Οι φωτος τελειες το βραδυ ( αν κ αργει ελαχιστα στην εστιαση αλλα κανει τελεια δουλεια ) ακομα προχθες τραβηξα μια φωτο χωρις φλας μεσα σε μαγαζι με χαμηλο φωτισμο και ολοι μεινανε εκπληκτοι ( δεν θελω να θιξω αλλες εταιρειες που υπηρχαν και στην παρεα :lol:) με το σημα δεν εχω προβλημα , to wifi συνεχεια ανοιχτο κ συνδεδεμενο . αυτα ..

A καλα μαλλον εχω χασει τρελα επεισοδια απο λογισμικα κτλ. Χτες προσπαθουσα να βγαλω σκυλι μεσα σε δωματιο στα 2 μετρα με ζουμ με χαμηλο φωτισμο και με φλας, και εβγαζε φωτος αντιστοιχες με ψηφιακες μηχανες φτηνιαρικες που ειχα πριν 10 χρονια.

Υπαρχουν καπου "κρεμασμενοι" ολοι οι σημαντικοι οδηγοι αναβαθμισεων κτλ ή πρεπει να ψαχνω μεσα στις 930 σελιδες του topic?

A καλα μαλλον εχω χασει τρελα επεισοδια απο λογισμικα κτλ. Χτες προσπαθουσα να βγαλω σκυλι μεσα σε δωματιο στα 2 μετρα με ζουμ με χαμηλο φωτισμο και με φλας, και εβγαζε φωτος αντιστοιχες με ψηφιακες μηχανες φτηνιαρικες που ειχα πριν 10 χρονια.

Υπαρχουν καπου "κρεμασμενοι" ολοι οι σημαντικοι οδηγοι αναβαθμισεων κτλ ή πρεπει να ψαχνω μεσα στις 930 σελιδες του topic?

Υπάρχει ολόκληρο θέμα ξεχωριστά με τις τροποποιήσεις καθώς και το XDA φυσικά. Που είναι εξάλλου και η πηγή όλων.

Google Pixel 6 Pro

Από περιέργεια, ποια έκδοση firmware φοράς;

Από περιέργεια, ποια έκδοση firmware φοράς;

ισως φταιει το firmware του , ισως το hardware .

Με αριθμο κατασκευης απο 406 νομιζω ( δεν θυμαμαι καλα ) και μετα ειναι απροβληματιστα

4.4.2

kernel 3.4.0

λογισμικο D80220c-466-92

Ειναι το χρυσο απο skroutzoμαγαζο. τελευταια ενημερωση τον μαιο μου λεει.

Χρονος ουτε κατα διανοια δεν υπαρχει να ασχολουμαι με custom.Το κανουν και μαγαζια αυτο?

Παντως πανω του εχει βασικοτατες εφαρμογες, fb viber whatsapp και swiftkey λεγεται?Το πληκτρολογιο λαγκαρει τρελα ανα καιρους και πολλες φορες ανοιγει και λαθος.

Το ιδιο και το φβ messenger,μουλαρωνει πολλες φορες και ανοιγει μονο καθετα,δεν οριζοντιωνεται.

Για το ραδιο κανενα σχολιο,καλυτερα δουλευουν κινεζικα ραδια του 3ευρου.

Και οι φωτογραφιες το βραδυ epic fail,αλλο σου δειχνει οτι βγαζει,αλλο βγαζει, 1 στις 10 να βγουνε σωστες.

Και εννοειται οτι ανα 2 ωρες καθαριζω μνημη απο την επιφανεια εργασιας.

Δε το αλλαζω γιατι δε το εχω βαρεθει ακομα και μια χαρα κανει τη δουλεια του και τρομερη μπαταρια εχει,αλλα οκ, τουλαχιστον το official που εχω απλα ειναι καλο,οχι τους παπαδες που λεγανε οταν ειχε βγει.τεσπα

Ki εμένα παράξενο μου φαίνεται, δεν τις είχε ούτε το δικό μου που αγόρασα πρόσφατα 410 σειρά
Konakis.

Να πω και εγώ την εμπειρία από το δικό μου. Έχω το 32GB, σειρά 403, γερμανικό, με έκδοση λογισμικού....220h. Το είχα πάρει με την...d και δεν μου είχε κάνει αναβάθμιση σε f, αλλά πήγε απευθείας στην h. Όταν μου ήρθε βέβαια ΟΤΑ η αναβάθμιση, μετά του έκανα ένα factory reset. Δεν έχω κάποιο σημαντικό πρόβλημα μέχρι τώρα. Ειδικά με το ξυπνητήρι, τρομοκρατήθηκα λίγο διαβάζοντας εδώ τα προβλήματα που έχουν κάποιοι μιας και το χρησιμοποιώ σαν βασική αφύπνιση για τη δουλειά μου. Το βράδυ το βάζω πάντα στο σιωπηλό, μιας και τα έχω όλα ανοιχτά (F/B, emails, twiter, ειδοποιήσεις από διάφορα forums) για να μην έχω και ηχητική ειδοποίηση και το ξυπνητήρι δουλεύει κανονικά. Στις φωτογραφίες επίσης δεν έχω κάποιο θέμα, όπως και στη λήψη video. Τις βραδυνές λήψεις βέβαια τις αποφεύγω γιατί εκεί όντως υπάρχει κάποιο μικρό και γνωστό πρόβλημα, κυρίως με το focus και την σχετική καθυστέρηση στη λήψη της φωτογραφίας.

Να ρωτησω κατι ρε παιδες μιας και το ξαναειδα να αναφερεται πριν απο λιγο;οταν αγορασα το κινητο ηρθε με την εκδοση 20d και τωρα ειμαι με h..θα επρεπε να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μετα την εγκατασταση της h;

Εδω και λιγο καιρο εχει ξεκινησει και λαγκαρει συχνα, η οθονη κανει οτι γουσταρει το εχω παει 2 φορες στην lg δεν μου εχουν βρει τιποτα, εχετε να προτεινετε κατι?

Να ενημερώσω για όσους μπορεί να έχουν ένα παρόμοιο πρόβλημα μου άλλαξαν

την πρόσοψη,φυσικά μέσα στην εγγύηση.