ernesto1983 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Καλυτερα το λευκο απο το θερμο,το θερμο φαινεται σαν να μωβιζει!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Καλημερα εγω που δεν ειμαι root μπορω να τα αλλαξω τα icons ??? Ναι μπορεις.....ριξε μια ματια εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5763531#post5763531 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Καλυτερα το λευκο απο το θερμο,το θερμο φαινεται σαν να μωβιζει!!! Αν τις βαλεις διπλα διπλα ναι το προτιμω και εγω. Παρολα αυτα δεν ειναι και τραγικο το θεμα. Εγω ηδη το παιδευω με τις ρυθμισεις να δω τι θα γινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Νομίζω ρε παιδιά ότι γίνεται πολύ κακό για το τίποτα. Είναι θέμα παρτίδων και τίποτα παραπάνω. Δε νομίζω ότι το να το ψάχνουμε περαιτέρω θα αλλάξει κάτι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Χθες και σήμερα είναι φαίνεστε οι μέρες των αναβαθμίσεων. Μου αναβαθμίστηκε χθες ΟΤΑ ένα samsung galaxy tab 3 8.0 σε 4.4.2. Σήμερα πήρε ''γλειφιτζούρι'' ένα nexus 7 2012, πρώτης γενιάς και εκεί που είπα τελείωσα με αναβαθμίσεις, μου σκάει αναβάθμιση για το G2 32GB γερμανικό. Πριν από δύο περίπου εβδομάδες πήρα την g και τώρα μου ήρθε η h (D80220h-EUR-XX). Τόσο γρήγορα και άλλη αναβάθμιση; Μάλλον για να διορθωθούν τα bags της g; Πάντως πολύ καλό από μεριάς LG, που σημαίνει ότι άκουσε τους πελάτες της. Έχει πάρει κάποιος άλλος αυτή την αναβάθμιση; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 (edited) Χθες και σήμερα είναι φαίνεστε οι μέρες των αναβαθμίσεων. Μου αναβαθμίστηκε χθες ΟΤΑ ένα samsung galaxy tab 3 8.0 σε 4.4.2. Σήμερα πήρε ''γλειφιτζούρι'' ένα nexus 7 2012, πρώτης γενιάς και εκεί που είπα τελείωσα με αναβαθμίσεις, μου σκάει αναβάθμιση για το G2 32GB γερμανικό. Πριν από δύο περίπου εβδομάδες πήρα την g και τώρα μου ήρθε η h (D80220h-EUR-XX). Τόσο γρήγορα και άλλη αναβάθμιση; Μάλλον για να διορθωθούν τα bags της g; Πάντως πολύ καλό από μεριάς LG, που σημαίνει ότι άκουσε τους πελάτες της. Έχει πάρει κάποιος άλλος αυτή την αναβάθμιση; Ναι εγώ την έβαλα σήμερα...να δούμε αν έφτιαξαν τα πράγματα! Edited November 18, 2014 by thanos1989 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotman Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Παιδιά καλησπέρα εχθές έκλεισα το κινητό κατά της 12:00 το βράδυ και το πρωί πού το άνοιξα έλεγε λάθος ημερομηνία και ώρα. Όταν μπήκε στο ίντερνετ έφτιαξε ξέρει κανείς γιατί το κάνει και αν είναι κάποια ρύθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Νομίζω ρε παιδιά ότι γίνεται πολύ κακό για το τίποτα. Είναι θέμα παρτίδων και τίποτα παραπάνω. Δε νομίζω ότι το να το ψάχνουμε περαιτέρω θα αλλάξει κάτι.. Ακριβως. Παρολα αυτα το εβαλα το προγραμματακι (rooted φυσικα) και πηγα σε ενα public. Η διαφορα πλεον ειναι απειροελαχιστη καμια σχεση με τις φωτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Παιδιά καλησπέρα εχθές έκλεισα το κινητό κατά της 12:00 το βράδυ και το πρωί πού το άνοιξα έλεγε λάθος ημερομηνία και ώρα. Όταν μπήκε στο ίντερνετ έφτιαξε ξέρει κανείς γιατί το κάνει και αν είναι κάποια ρύθμιση? Δε ξερω σιγουρα για την ημερομηνια, εχασε και την ημερομηνια; Αλλα για την ώρα και γνωστο!! Ειναι bug του G2 απ' τις πρωτες παρτιδες μεχρι και τωρα......... το εχουν ολοι. Δυστυχως ο μονος τροπος να μη στο κανει ειναι............ να μην κλεινεις το τηλεφωνο:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotman Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Ναι φίλε έχασε και την ημερομηνία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Γεια σας παιδια...Επειδη ειναι πολλες οι σελιδες αν και εχω διαβασει αρκετες σκοπευω να αγορασω το κινητο απο κανα σκρουτζομαγαζο...Αυτο που θα ηθελενα να ρωτησω ειναι, λογικα s/n θα ειναι 405 και πανω, εχει εμφανιστει κανα προβλημα σε αυτες τις παρτιδες...Επισης ποια προελευση χωρας να προτιμήσω δηλαδη την 20g την εχουν παρει ολες οι χωρες...? Η 406 έχει πρόβλημα με το GPS αλλά τώρα λογικά θα πάρεις νεότερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Η 406 έχει πρόβλημα με το GPS αλλά τώρα λογικά θα πάρεις νεότερο Πώς το βγάζεις το συμπέρασμα αυτό; 406 έχω και δουλεύει σωστά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 το προβλημα με το gps ειναι οτι ολη η δουλεια γινεται απο πισω απο το καπακι...δεν ακουμπαει καλα το μεταλλικο πανω στην κεραια!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Παιδιά καλησπέρα εχθές έκλεισα το κινητό κατά της 12:00 το βράδυ και το πρωί πού το άνοιξα έλεγε λάθος ημερομηνία και ώρα. Όταν μπήκε στο ίντερνετ έφτιαξε ξέρει κανείς γιατί το κάνει και αν είναι κάποια ρύθμιση? Μήπως λόγο που έχεις ''Αυτόματη ημερομηνία. και ώρα'' στης ρυθμησεις...!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Είμαι root στην 20g και άρχισε να μου κάνει ενημέρωση λογισμικού, βγήκε και άλλη; την σταμάτησα την αναβάθμιση επειδή όπως είπα είμαι root, ήρθε σε κάποιον άλλον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Μου έβγαλε και στο δικό μου αναβάθμιση, την 20h. Είναι 7,9mb και ως αναβάθμιση αναφέρει "εφαρμογές" . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Ναι εγώ την έβαλα σήμερα...να δούμε αν έφτιαξαν τα πράγματα! Μολις ηρθε και σε μενα και την περασα τι να διορθωνει αραγε? Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Αυτη ποια ειναι εχει ονομασια ; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koulou Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Ήρθε και σ' εμένα η 20h και εγκαταστάθηκε τάχιστα και 100% απροβλημάτιστα... Όντως αναφέρει αιτιολογία αναβάθμισης "εφαρμογές" που δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει αυτό πρακτικά..... Προς το παρόν τουλάχιστον δεν έχω εντοπίσει κάποια αλλαγή, αλλά ούτως ή άλλως προσωπικά δεν αντιμετώπιζα κάποιο πρόβλημα για να ελέγξω αν λύθηκε. Φαντάζομαι ως πιθανή δυσλειτουργία που μπορεί να διορθώθηκε το φαινόμενο το κινητό να μπαίνει από μόνο του "στο δυνατό" όντας στο αθόρυβο, πρόβλημα που επίσης δεν έχω αντιμετωπίσει, επειδή, δυστυχώς, λόγω δουλειάς, δε βάζω το κινητό ποτέ στο αθόρυβο (πόσο μάλλον δεν το κλείνω :() 24 ώρες το 24ωρο, αλλά απ' ότι είχα διαβάσει εδώ είναι γενικό bug που αντιμετώπιζαν όλοι με την 20g. Για κάντε μια δοκιμή λοιπόν...:) Αυτη ποια ειναι εχει ονομασια ; Η 20h είναι, η φρέσκια που αναφέρουμε...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skriker21 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Μου ήρθε κι εμένα η 20h αν και δεν είχα εντοπίσει κάποιο θέμα με την g για να δω την διαφορά (παρτίδα 409). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eddi Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Φαντάζομαι ως πιθανή δυσλειτουργία που μπορεί να διορθώθηκε το φαινόμενο το κινητό να μπαίνει από μόνο του "στο δυνατό" όντας στο αθόρυβο, πρόβλημα που επίσης δεν έχω αντιμετωπίσει, επειδή, δυστυχώς, λόγω δουλειάς, δε βάζω το κινητό ποτέ στο αθόρυβο (πόσο μάλλον δεν το κλείνω ) Επειδη και εγω λογω δουλειας το εχω πολλες ωρες αθορυβο δεν μου ετυχε ποτε αυτο το bug οποτε τι αλλο διορθωσανε :what: Ναι μπορεις.....ριξε μια ματια εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5763531#post5763531 Σε ευχαριστω.......αναλυτικοτατο :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Γεια σας παιδια...Επειδη ειναι πολλες οι σελιδες αν και εχω διαβασει αρκετες σκοπευω να αγορασω το κινητο απο κανα σκρουτζομαγαζο...Αυτο που θα ηθελενα να ρωτησω ειναι, λογικα s/n θα ειναι 405 και πανω, εχει εμφανιστει κανα προβλημα σε αυτες τις παρτιδες...Επισης ποια προελευση χωρας να προτιμήσω δηλαδη την 20g την εχουν παρει ολες οι χωρες...? Κάποιος γνώστης ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bananas Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Και γώ πέρασα την 20h μόλις πριν λίγο (γερμανικό g2) . Παρατήρησε κανένας μετά το update 20g να τελειώνει γρήγορα η μπαταρία; Με ίδια χρήση που του κάνω με το ζόρι κραταγε 12 ώρες η μπαταρί ενώ πριν μου βγαζε άνετα μέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 εχει βγει καινουριο λογισμικο για lg g2 φιλου και δεν του ερχεται η αναβαθμιση ! τι μπορει να κανει ; ουτε root ειναι , ουτε τιποτα ! κατι ειχα διαβασει ο,τι μπορεις να κανεις μεσα απο το κρυφο μενου ή πολλοι λενε ο,τι φταινε τα google services αλλαδ δεν θυμαμαι την λυση ! τι λετε ; Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bananas Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Κάποιος γνώστης ? Εμένα ήταν σε παρτίδα όπου οι οθόνες είχαν κατασκευαστικό ελάττωμα. Περιορισμένη παρτίδα όπως μου παν στο service της LG (κάηκε η οθόνη). Μου την άλλαξαν εντός εγγύησης και μου παν ότι το ανταλλακτικό που μου βάζουν είναι νέο διορθωμένο και δεν θα επαναληφθεί το ίδιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts