Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλυτερα το λευκο απο το θερμο,το θερμο φαινεται σαν να μωβιζει!!!
I Want To Believe

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημερα εγω που δεν ειμαι root μπορω να τα αλλαξω τα icons ???

Ναι μπορεις.....ριξε μια ματια εδω:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5763531#post5763531

Καλυτερα το λευκο απο το θερμο,το θερμο φαινεται σαν να μωβιζει!!!

Αν τις βαλεις διπλα διπλα ναι το προτιμω και εγω. Παρολα αυτα δεν ειναι και τραγικο το θεμα. Εγω ηδη το παιδευω με τις ρυθμισεις να δω τι θα γινει.

Νομίζω ρε παιδιά ότι γίνεται πολύ κακό για το τίποτα. Είναι θέμα παρτίδων και τίποτα παραπάνω. Δε νομίζω ότι το να το ψάχνουμε περαιτέρω θα αλλάξει κάτι..

Χθες και σήμερα είναι φαίνεστε οι μέρες των αναβαθμίσεων. Μου αναβαθμίστηκε χθες ΟΤΑ ένα samsung galaxy tab 3 8.0 σε 4.4.2. Σήμερα πήρε ''γλειφιτζούρι'' ένα nexus 7 2012, πρώτης γενιάς και εκεί που είπα τελείωσα με αναβαθμίσεις, μου σκάει αναβάθμιση για το G2 32GB γερμανικό. Πριν από δύο περίπου εβδομάδες πήρα την g και τώρα μου ήρθε η h (D80220h-EUR-XX). Τόσο γρήγορα και άλλη αναβάθμιση; Μάλλον για να διορθωθούν τα bags της g; Πάντως πολύ καλό από μεριάς LG, που σημαίνει ότι άκουσε τους πελάτες της. Έχει πάρει κάποιος άλλος αυτή την αναβάθμιση;

Χθες και σήμερα είναι φαίνεστε οι μέρες των αναβαθμίσεων. Μου αναβαθμίστηκε χθες ΟΤΑ ένα samsung galaxy tab 3 8.0 σε 4.4.2. Σήμερα πήρε ''γλειφιτζούρι'' ένα nexus 7 2012, πρώτης γενιάς και εκεί που είπα τελείωσα με αναβαθμίσεις, μου σκάει αναβάθμιση για το G2 32GB γερμανικό. Πριν από δύο περίπου εβδομάδες πήρα την g και τώρα μου ήρθε η h (D80220h-EUR-XX). Τόσο γρήγορα και άλλη αναβάθμιση; Μάλλον για να διορθωθούν τα bags της g; Πάντως πολύ καλό από μεριάς LG, που σημαίνει ότι άκουσε τους πελάτες της. Έχει πάρει κάποιος άλλος αυτή την αναβάθμιση;

Ναι εγώ την έβαλα σήμερα...να δούμε αν έφτιαξαν τα πράγματα!

Edited by thanos1989

Παιδιά καλησπέρα εχθές έκλεισα το κινητό κατά της 12:00 το βράδυ και το πρωί πού το άνοιξα έλεγε λάθος ημερομηνία και ώρα.

Όταν μπήκε στο ίντερνετ έφτιαξε ξέρει κανείς γιατί το κάνει και αν είναι κάποια ρύθμιση?

Νομίζω ρε παιδιά ότι γίνεται πολύ κακό για το τίποτα. Είναι θέμα παρτίδων και τίποτα παραπάνω. Δε νομίζω ότι το να το ψάχνουμε περαιτέρω θα αλλάξει κάτι..

Ακριβως. Παρολα αυτα το εβαλα το προγραμματακι (rooted φυσικα) και πηγα σε ενα public. Η διαφορα πλεον ειναι απειροελαχιστη καμια σχεση με τις φωτο.

Παιδιά καλησπέρα εχθές έκλεισα το κινητό κατά της 12:00 το βράδυ και το πρωί πού το άνοιξα έλεγε λάθος ημερομηνία και ώρα.

Όταν μπήκε στο ίντερνετ έφτιαξε ξέρει κανείς γιατί το κάνει και αν είναι κάποια ρύθμιση?

Δε ξερω σιγουρα για την ημερομηνια, εχασε και την ημερομηνια; Αλλα για την ώρα και γνωστο!! Ειναι bug του G2 απ' τις πρωτες παρτιδες μεχρι και τωρα......... το εχουν ολοι. Δυστυχως ο μονος τροπος να μη στο κανει ειναι............ να μην κλεινεις το τηλεφωνο:D:D

Γεια σας παιδια...Επειδη ειναι πολλες οι σελιδες αν και εχω διαβασει αρκετες σκοπευω να αγορασω το κινητο απο κανα σκρουτζομαγαζο...Αυτο που θα ηθελενα να ρωτησω ειναι, λογικα s/n θα ειναι 405 και πανω, εχει εμφανιστει κανα προβλημα σε αυτες τις παρτιδες...Επισης ποια προελευση χωρας να προτιμήσω δηλαδη την 20g την εχουν παρει ολες οι χωρες...?

Η 406 έχει πρόβλημα με το GPS αλλά τώρα λογικά θα πάρεις νεότερο

Η 406 έχει πρόβλημα με το GPS αλλά τώρα λογικά θα πάρεις νεότερο

Πώς το βγάζεις το συμπέρασμα αυτό; 406 έχω και δουλεύει σωστά

το προβλημα με το gps ειναι οτι ολη η δουλεια γινεται απο πισω απο το καπακι...δεν ακουμπαει καλα το μεταλλικο πανω στην κεραια!!!
I Want To Believe

Μήπως λόγο που έχεις ''Αυτόματη ημερομηνία. και ώρα'' στης ρυθμησεις...!!!;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Είμαι root στην 20g και άρχισε να μου κάνει ενημέρωση λογισμικού, βγήκε και άλλη; την σταμάτησα την αναβάθμιση επειδή όπως είπα είμαι root, ήρθε σε κάποιον άλλον;

Ναι εγώ την έβαλα σήμερα...να δούμε αν έφτιαξαν τα πράγματα!

Μολις ηρθε και σε μενα και την περασα τι να διορθωνει αραγε?

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Ήρθε και σ' εμένα η 20h και εγκαταστάθηκε τάχιστα και 100% απροβλημάτιστα... Όντως αναφέρει αιτιολογία αναβάθμισης "εφαρμογές" που δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει αυτό πρακτικά..... Προς το παρόν τουλάχιστον δεν έχω εντοπίσει κάποια αλλαγή, αλλά ούτως ή άλλως προσωπικά δεν αντιμετώπιζα κάποιο πρόβλημα για να ελέγξω αν λύθηκε. Φαντάζομαι ως πιθανή δυσλειτουργία που μπορεί να διορθώθηκε το φαινόμενο το κινητό να μπαίνει από μόνο του "στο δυνατό" όντας στο αθόρυβο, πρόβλημα που επίσης δεν έχω αντιμετωπίσει, επειδή, δυστυχώς, λόγω δουλειάς, δε βάζω το κινητό ποτέ στο αθόρυβο (πόσο μάλλον δεν το κλείνω :() 24 ώρες το 24ωρο, αλλά απ' ότι είχα διαβάσει εδώ είναι γενικό bug που αντιμετώπιζαν όλοι με την 20g. Για κάντε μια δοκιμή λοιπόν...:)

Αυτη ποια ειναι εχει ονομασια ;

Η 20h είναι, η φρέσκια που αναφέρουμε...;)

Φαντάζομαι ως πιθανή δυσλειτουργία που μπορεί να διορθώθηκε το φαινόμενο το κινητό να μπαίνει από μόνο του "στο δυνατό" όντας στο αθόρυβο, πρόβλημα που επίσης δεν έχω αντιμετωπίσει, επειδή, δυστυχώς, λόγω δουλειάς, δε βάζω το κινητό ποτέ στο αθόρυβο (πόσο μάλλον δεν το κλείνω )

Επειδη και εγω λογω δουλειας το εχω πολλες ωρες αθορυβο δεν μου ετυχε ποτε αυτο το bug οποτε τι αλλο διορθωσανε :what:

Ναι μπορεις.....ριξε μια ματια εδω:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5763531#post5763531

Σε ευχαριστω.......αναλυτικοτατο :up:

Γεια σας παιδια...Επειδη ειναι πολλες οι σελιδες αν και εχω διαβασει αρκετες σκοπευω να αγορασω το κινητο απο κανα σκρουτζομαγαζο...Αυτο που θα ηθελενα να ρωτησω ειναι, λογικα s/n θα ειναι 405 και πανω, εχει εμφανιστει κανα προβλημα σε αυτες τις παρτιδες...Επισης ποια προελευση χωρας να προτιμήσω δηλαδη την 20g την εχουν παρει ολες οι χωρες...?

Κάποιος γνώστης ?

Και γώ πέρασα την 20h μόλις πριν λίγο (γερμανικό g2) . Παρατήρησε κανένας μετά το update 20g να τελειώνει γρήγορα η μπαταρία; Με ίδια χρήση που του κάνω με το ζόρι κραταγε 12 ώρες η μπαταρί ενώ πριν μου βγαζε άνετα μέρα

εχει βγει καινουριο λογισμικο για lg g2 φιλου και δεν του ερχεται η αναβαθμιση !

τι μπορει να κανει ; ουτε root ειναι , ουτε τιποτα ! κατι ειχα διαβασει ο,τι μπορεις να κανεις μεσα απο

το κρυφο μενου ή πολλοι λενε ο,τι φταινε τα google services αλλαδ δεν θυμαμαι την λυση !

τι λετε ;

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

Κάποιος γνώστης ?

Εμένα ήταν σε παρτίδα όπου οι οθόνες είχαν κατασκευαστικό ελάττωμα. Περιορισμένη παρτίδα όπως μου παν στο service της LG (κάηκε η οθόνη). Μου την άλλαξαν εντός εγγύησης και μου παν ότι το ανταλλακτικό που μου βάζουν είναι νέο διορθωμένο και δεν θα επαναληφθεί το ίδιο πρόβλημα.