christos279 Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Καλημέρα παίδες.Το κινητό έκανε update στην D80220g-EUR-XX και έχασα το root δοκίμασα με το IOroot και δεν το βρίσκει σαν συσκευή για να το ξανα ρουτάρω και το towelroot απο xda μου λέει οτι η συσκευή δεν ρουτάρετε ακόμα.Καμία ιδέα πως να το ροοτάρω? Εγω το ρουταρα κανονικα με ioroot. Μηπως παιζει κατι με τους drivers του pc? Ενεργοποιησες τον εντοπισμο σφαλματων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paloukaros Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Εγω το ρουταρα κανονικα με ioroot. Μηπως παιζει κατι με τους drivers του pc? Ενεργοποιησες τον εντοπισμο σφαλματων? To pc βλέπει κανονικά το κινητό και το κινητό κλασσικά είναι στο usb debbuging mode.Έχω τρελαθεί με το θέμα αυτό.Πραγματικά πιστεύω έχω δοκιμάσει οτι εργαλείο root ξέρω και τίποτα ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 10,κατι GB. Μονο το χρωμα. Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Φαινεται οτι ειναι κατι παραπανω απο ενα update εφαρμογων... πολλες προσθηκες στο κομμάτι του security βλεπω ή ειναι η ιδεα μου... μεχρι τωρα ειδα οτι μπορεις να προσθέσεις και 6ο εικονιδιο στην κάτω μπάρα.... Έκανα την αναβάθμιση αλλά δεν μπορώ να προσθέσω 3ο εικονίδιο :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 απο που το πηρες? smarties Καλοριζικο φιλος!!! thanx!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis11 Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Καλημέρα παίδες.Το κινητό έκανε update στην D80220g-EUR-XX και έχασα το root δοκίμασα με το IOroot και δεν το βρίσκει σαν συσκευή για να το ξανα ρουτάρω και το towelroot απο xda μου λέει οτι η συσκευή δεν ρουτάρετε ακόμα.Καμία ιδέα πως να το ροοτάρω? Δοκίμασε το stump root σε εμένα δούλεψε χωρίς πρόβλημα και δεν χρειάζεται υπολογιστή.διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Εγω φιλε μου πηρα αυτο, εχει στρογγυλεμενες ακρες, καθησε τελεια, απο αντοχη δεν ξερω.πριν ειχα νιλκιν αλλα αυτο φαινετε πολυ πιο ωραιο. http://www.ebay.co.uk/itm/380908761127?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Δεν είχες μείνει ευχαριστημένος με τη nillkin tempered glass; Την έχω παραγγείλει και εγώ και την περιμένω από μέρα σε μέρα. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 (edited) Άκυρων...! Edited October 17, 2014 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 (edited) Τελικά ξανά γύρισα στο Kernel-bruce v0.41 μετά από κόλπα που μου έκανε στην λείψει video o Dorimanx-V8.4 (ξαφνικές οριζόντιες άσπρες γραμμές) αλλά ας μου πει κάποιος που ξέρει ...πως ''ξηλώνουμε'' το STweaks...??? :wacko: Κοιτα τι λεει ο Cloudyfa για τις ασπρες γραμμες. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2680948 Για το STweaks δεν ξερω πως φευγει. Δεν προσπαθησα ποτε. Δοκιμασες με titanium; Edited October 17, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Τελικά ξανά γύρισα στο Kernel-bruce v0.41 μετά από κόλπα που μου έκανε στην λείψει video o Dorimanx-V8.4 (ξαφνικές οριζόντιες άσπρες γραμμές) αλλά ας μου πει κάποιος που ξέρει ...πως ''ξηλώνουμε'' το STweaks...??? :wacko: Αλλο προβλημα παλι αυτο βρε Μαριε;;; Ειδα και 'γω χθες σε μια φωτογραφια που τραβηξα μια οριζοντια γραμμη, αλλα νομιζα ειναι τυχαιο!! Δοκιμαζω τωρα την beta 8.4.5, αλλα αν με "στενοχωρήσει" παλι ο dori, ξαναβαζω και 'γω bruce! Νομιζω εγω την προηγουμενη φορα που εφυγα απο dori εδιωξα το STweaks με το Titanium! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Κοιτα τι λεει ο Cloudyfa για τις ασπρες γραμμες. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2680948 Για το STweaks δεν ξερω πως φευγει. Δεν προσπαθησα ποτε. Δοκιμασες με titanium; Με titanium το ξερίζωσα :lol: το STweaks. Όσο για της άσπρες γραμμές στο video ήταν τερτίπια της Kernel-Dorimanx-V8.4 με Kernel-bruce v0.41 όλα o.k. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkosm77 Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Καλησπερα εχω ενα θεμα με το lg g2.του κανω αναβαθμιση και μου βγαζει error 0×1117008 μετα μου γραφει οτι του εχω κανει ρουτ ενω αυτο δεν ισχυει.ξερει κανεις πως το βγαζω αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis1186 Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Παίδες για προτείνετε κάποιο call record πρόγραμμα... Για καταγραφή κλήσεων δλδ.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Καλησπερα εχω ενα θεμα με το lg g2.του κανω αναβαθμιση και μου βγαζει error 0×1117008 μετα μου γραφει οτι του εχω κανει ρουτ ενω αυτο δεν ισχυει.ξερει κανεις πως το βγαζω αυτο? Δεν λειτουργεί καθόλου το κινητό; ή απλά δεν μπορείς να του κάνεις την αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Εκανα μια φορτιση και τελικα με τη νεα αναβαθμιση τρωει την μπαταρια νερο απο το πρωι στις 6 μεχρι τωρα ωρα 23.30 εχει παει 32% με 1.5 ωρα οθονη ανοιχτη,ενω πρωτα ζητημα να ειχε παει στο 83% τωρα τι κανω δεν ξερω πως να παω πισω στην φ. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Είναι νωρίς ακόμα και μπορεί να μην έχει στρώσει η ρομ. Άφησε την καμία βδομάδα και βλέπεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Εκανα μια φορτιση και τελικα με τη νεα αναβαθμιση τρωει την μπαταρια νερο απο το πρωι στις 6 μεχρι τωρα ωρα 23.30 εχει παει 32% με 1.5 ωρα οθονη ανοιχτη,ενω πρωτα ζητημα να ειχε παει στο 83% τωρα τι κανω δεν ξερω πως να παω πισω στην φ. Εκανες factory reset μετα την αναβαθμιση; Θελει σιγουρα και το χρονο της να στρωσει η rom αλλα...... η διαφορα ειναι τεραστια! Εμενα μου μυριζει σαν κατι να μην εχει στρωσει καλα! Αν δεν εκανες επαναφορα εργοστασιακων, μαλλον δεν την γλιτωνεις, αν συνεχισει ετσι. Αλλιως ο μονος τροπος "επιστροφης" ειναι το χειροκινητο περασμα της f: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotman Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Παιδια καλησπερα ειχα παει να αγορασω στον Κωτσοβολο τπ G3 μαζι με κατι φιλους αλλα οταν το συγκρινα με το G2 διαπιστοσαμε πως η οθονη του G2 εχει πιο ζωηρα χρωματα απο του G3 κανουμε λαθος ; Τωρα μαλλων θα αγορασω το G2. Εσεις τι λετε για την οθονη των δυο κινητων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkosm77 Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Δεν λειτουργεί καθόλου το κινητό; ή απλά δεν μπορείς να του κάνεις την αναβάθμιση; Δουλευει κανονικα απλα δεν μπορω να του κανω αναβαθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Περασα την g. Εκανα και την εργοστασιακη επαναφορα. Αλλα η διαρκεια μπαταριας απογοητευτικη. Δινουν αναβαθμισεις για να διμιουργουν προβληματα; τι να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Παιδια καλησπερα ειχα παει να αγορασω στον Κωτσοβολο τπ G3 μαζι με κατι φιλους αλλα οταν το συγκρινα με το G2 διαπιστοσαμε πως η οθονη του G2 εχει πιο ζωηρα χρωματα απο του G3 κανουμε λαθος ; Τωρα μαλλων θα αγορασω το G2. Εσεις τι λετε για την οθονη των δυο κινητων; το g2 εχει full hd και το g3 qhd!!οποτε ποιο ξεθωριασμενο στο g3!!ισως να ειναι η απωλεια snapdragon 805 στο g3 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_de_ze Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 (edited) Την εκανα χθες κ ηταν 110mb.βελτιωση εφαρμογων ελεγε...καμια διαφορα δ εχω δει εως τωρα... Και σε μένα χθες μόλις άνοιξα το wi-fi στο σπίτι, άρχιζε να κατεβάζει την αναβάθμιση εφαρμογών (110ΜΒ). Δεν έχω προλάβει να δώ διαφορά. Ας ελπίσουμε ότι μπορεί να διορθώσει τα κακώς κείμενα του κινητού μας πχ. εκτός δικτύου σε περιοχές με ασθενές σήμα, snooze σε υπενθύμιση με μέγιστο 1 ώρα (γιατι άραγε δεν έβαλαν μέρα, βδομάδα, κλπ?), η εφαρμογή μηνυμάτων καμιά φορά τρελαίνεται και αντί να γράψει γράμματα γράφει αριθμούς, η εφαρμογή music να έχει δυνατότητα να κλείνει και όχι να παίζει όποτε αυτή γουστάρει για όσους έχουν headset κλπ) Edited October 17, 2014 by chris_de_ze Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Εκανα μια φορτιση και τελικα με τη νεα αναβαθμιση τρωει την μπαταρια νερο απο το πρωι στις 6 μεχρι τωρα ωρα 23.30 εχει παει 32% με 1.5 ωρα οθονη ανοιχτη,ενω πρωτα ζητημα να ειχε παει στο 83% τωρα τι κανω δεν ξερω πως να παω πισω στην φ. Φιλε αυτο επαθα κ εγω την πρωτη μερα μετα την αναβαθμιση αλλα τωρα ειναι οκ! Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Εμένα πάντως με μια φόρτιση μου φαίνεται το ίδιο όσον αφορά την αυτονομία... Γενικότερα δεν έχω δει καμιά διαφορά! Το μόνο κακώς κείμενο που έχω να αναφέρω είναι ένα φριζάρισμα της αρχικής για κάνα δυο δευτερόλεπτα λίγο μετά την αναβάθμιση... Κατά τα άλλα το ίδιο μου φαίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Κ νομιζω οτι τωρα 3η μερα μετα την αναβαθμιση με την ιδια χρηση βλεπω τη μπαταρια να κραταει περισότερο...! Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts