Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα στην.ομαδα,lg g2 32gb ευρωπαικο ουτε μηνα και εχω θεμα με την φωτεινοτητα.ενω το εχω στο αυτοματο αργει αρκετα να κανει τις μεταβολες πιο φωτεινο η πιο σκοτεινο η το κανει συνεχεια.θελω servise τι πιστευετε.το εχω root αλλα το εκανε και πριν...

Σε kit kat δεν ειχα θεμα, η αυτοματη φωτεινοτητα δουλευε μια χαρα.Τωρα που το εχω γυρισει σε Jelly Bean δεν δουλευει και πολυ σωστα, μια αργει, μια δεν το κανει καθολου και ετσι το αφησα στο manual.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Είμαι κάτοχος του G2 16gb εδώ και 3 μήνες χωρίς να έχω κάνει unroot βρισκόμουν στο εξωτερικό για 45 και μόλις γύρισα Ελλάδα το πρώτο σημάδι ήταν ότι κάποιος άλλαξε τον κωδικό μου στο Facebook χωρίς να έχω κάνει κάτι εγώ συγκεκριμένα ταξίδευα εκείνη την μέρα. Στην συνέχεια μου έλεγε ότι η ήσυχη λειτουργία είναι ενεργοποιημενη χωρίς να την έχω ακουμπήσει και πριν από 1 βδομάδα άρχισε να ζεσταίνεται και να κολλάει...Δεν είχα κατεβάσει τίποτα όσο ήμουν εξωτερικό... Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να κάνω scan με κάποιο antivirus πράγμα που έκανα και δεν βρήκε τίποτα. Μετά από 1 βράδυ ξεκόλλησε και ενώ ήμουν έτοιμος να το κάνω reset To factory settings ξεκόλλησε... Σήμερα είναι η τρίτη φορά που μου το κάνει και παρατήρησα ότι οπότε γίνεται αυτό το πράγμα η ήσυχη λειτουργία είναι ενςργοποιημενη... Πιστεύω ότι είναι θέμα software και δεν πρέπει να το στείλω στην LG. Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει θα είμαι υπόχρεη! Καλός σας βρήκα και ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλησπέρα. Είναι λογικά μην έχω περάσει σχεδόν καμία εφαρμογή (μόνο fb) Και να έχω ελεύθερη ραμ γύρω στα 700mb?

Ναι ειναι λογικο.

Κατ' αρχην το τηλεφωνο εχει ηδη εφαρμογες μεσα που καταναλωνουν καποια ram.

Αλλα γενικως μην αγχωνεστε για τη free ram στο G2, το τηλεφωνο δουλευει μια χαρα!

Δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί μπαίνει στην ήσυχη λειτουργία μόνο του και μου κολλάει... Κάποια άλλη επιλογή εκτός από επαναφορά; αν και φαίνεται να είναι η μόνη λύση...

Καλησπερα, ξερει καποιος αν αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.htc.chris.blackspotdetect&hl=el

κανει δουλεια ή υπαρχει περιπτωση να προκαλεσει ζημια??

Καλημέρα στην παρέα

Πρόσφατα πέρασα την έκδοση f. Πριν ενεργοποιήσω το Knock Code όλα δούλευαν μια χαρά. "Ξυπνούσε" το κινητό με σβηστή οθόνη και διπλό πάτημα κτλ.

Με το που πέρασα το Knock Code, για να ξυπνήσει το κινητό, πρέπει πρώτα να πατήσω το κουμπί πίσω από το κινητό και μετά να χτυπήσω το συνδυασμό το Knock Code. Απενεργοποίησα το Knock Code, και τώρα πάλι δεν ξυπνάει ούτε με το απλό διπλό χτύπημα στη μαύρη οθόνη, θέλει πάλι το κουμπί από πίσω πρώτα. Για το κλείσιμο της οθόνης το διπλό χτύπημα είτε με το Knock Code είτε χωρίς δουλεύει μια χαρά.

Καμιά ιδέα;

Ευχαριστώ πολυ

Γιώργος Θεσσαλονίκη - S24 Ultra & One Plus 9 pro

Πήραμε και μεις το δικό μας 32ρι. Μια γρήγορη ερώτηση. Μου έστειλε η Voda τις ρυθμίσεις για 4G. Πρέπει να ρυθμίσω κάτι άλλο στο τηλέφωνο? Στο τύπο δικτύων μου βγάζει τα κλασικά GSM-GSM/WCDMA-WCDMA only. Που πρέπει να το έχω για να έχω 4G (όπου υπάρχει τέλος πάντων...) Δεν έπρεπε να μου εμφανίζει και επιλογή για 4G?

Κατά τα άλλα μόνο 2 μέρες το έχουμε. Το πήρα για τον πιτσιρικά. Ενθουσιασμένος με τη ποιότητα κατασκευής και τη μπαταρία του!!!

Καλημέρα στην παρέα

Πρόσφατα πέρασα την έκδοση f. Πριν ενεργοποιήσω το Knock Code όλα δούλευαν μια χαρά. "Ξυπνούσε" το κινητό με σβηστή οθόνη και διπλό πάτημα κτλ.

Με το που πέρασα το Knock Code, για να ξυπνήσει το κινητό, πρέπει πρώτα να πατήσω το κουμπί πίσω από το κινητό και μετά να χτυπήσω το συνδυασμό το Knock Code. Απενεργοποίησα το Knock Code, και τώρα πάλι δεν ξυπνάει ούτε με το απλό διπλό χτύπημα στη μαύρη οθόνη, θέλει πάλι το κουμπί από πίσω πρώτα. Για το κλείσιμο της οθόνης το διπλό χτύπημα είτε με το Knock Code είτε χωρίς δουλεύει μια χαρά.

Καμιά ιδέα;

Ευχαριστώ πολυ

Με το knock code δεν χρειάζεται να είναι αναμμένη η οθόνη για να βάλεις τον κωδικό. Με σβηστη την οθόνη βάλε κατευθείαν τον κωδικό σου και θα ανοίξει

Με το knock code δεν χρειάζεται να είναι αναμμένη η οθόνη για να βάλεις τον κωδικό. Με σβηστη την οθόνη βάλε κατευθείαν τον κωδικό σου και θα ανοίξει

Αυτό από που ενεργοποιείται ;

Αυτό από που ενεργοποιείται ;

Αυτό που θέλει να σου πει ο φίλος από πάνω είναι ενώ έχεις ρυθμίσει το knock code έτσι όπως είναι σβηστή η οθόνη την χτυπάς με βάση το κωδικό που έβαλες και θα ανοίξει κατευθείαν η οθόνη.

Εφόσον δεν γίνεται root το κινητό μπορεί κάποιος να παραθέσει εδώ το link για το Flashtool 2014 και την official rom f;

Πήραμε και μεις το δικό μας 32ρι. Μια γρήγορη ερώτηση. Μου έστειλε η Voda τις ρυθμίσεις για 4G. Πρέπει να ρυθμίσω κάτι άλλο στο τηλέφωνο? Στο τύπο δικτύων μου βγάζει τα κλασικά GSM-GSM/WCDMA-WCDMA only. Που πρέπει να το έχω για να έχω 4G (όπου υπάρχει τέλος πάντων...) Δεν έπρεπε να μου εμφανίζει και επιλογή για 4G?

Κατά τα άλλα μόνο 2 μέρες το έχουμε. Το πήρα για τον πιτσιρικά. Ενθουσιασμένος με τη ποιότητα κατασκευής και τη μπαταρία του!!!

αυτοματο GSM/WCDMA/LTE ... ευρωπαϊκο ειναι ;

Εφόσον δεν γίνεται root το κινητό μπορεί κάποιος να παραθέσει εδώ το link για το Flashtool 2014 και την official rom f;

LG flash tool 2014

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190

και απο εδω βρισκεις την ρομ που θες

http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

Καλησπερα, ξερει καποιος αν αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.htc.chris.blackspotdetect&hl=el

κανει δουλεια ή υπαρχει περιπτωση να προκαλεσει ζημια??

Αν έχεις "κοιμισμένο" πιξελ, μπορεί να το ξυπνήσει και να ξαναπαίξει κανονικά.

Αν έχεις καμένο πιξελ, δεν πρόκειται να δεις καμία αλλαγή & είσαι για service.

Έχεις θέμα με πιξελ? Γιατί η LG καλύπτει με εγγύηση από το πρώτο καμένο πιξελ, να ξέρεις, μην αγχώνεσαι....

LG D802 G2 - AOSP - Android N

ROM: Ressurection Remix 7.1.1

-Δημήτρης-

Καλησπέρα. Είναι λογικά μην έχω περάσει σχεδόν καμία εφαρμογή (μόνο fb) Και να έχω ελεύθερη ραμ γύρω στα 700mb?

Ναι ειναι λογικο.

Κατ' αρχην το τηλεφωνο εχει ηδη εφαρμογες μεσα που καταναλωνουν καποια ram.

Αλλα γενικως μην αγχωνεστε για τη free ram στο G2, το τηλεφωνο δουλευει μια χαρα!

Όπως τα λέει το παιδί... Μια χαρά λογικό είναι και μην αγχωνεστε με την μνήμη. Ελεύθερη μνήμη = ανεκμετάλλευτη μνήμη για το λειτουργικό android.

Google Pixel 6 Pro

Αυτό λέω κι εγώ, ενώ για μια δυο φορές λειτούργησε πατώντας το "μοτίβο" του Knock Code με σβηστή οθόνη, σήμερα δεν ξυπνάει το τηλέφωνο πατώντας το μοτίβο σε κλειστή οθόνη, αλλά αν πατήσω από πίσω το κουμπί, ανάβει η οθόνη και εκεί πατώντας το μοτίβο ξεκλειδώνει.

Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ώστε να ξυπνάει με σβηστή οθόνη και απευθείας στη σβηστή το μοτίβο χωρίς το πίσω κουμπί πρώτα; (Επίσης και το Knock On δε λειτουργεί για να ξυπνήσει τη σβηστή οθόνη, η μόνη λειτουργία που ισχύει είτε με Knock Code είτε με Knock On είναι το διπλό πάτημα για το σβήσιμο της οθόνης)

Ευχαριστώ πολύ

αυτοματο GSM/WCDMA/LTE ... ευρωπαϊκο ειναι ;

LG flash tool 2014

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190

και απο εδω βρισκεις την ρομ που θες

http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36

Ευχαριστώ πολύ!

Βλεπω ότι για το κινητό μου που είναι για Πολωνία δεν έχει V20f αλλά μέχρι V20d. Αν βάλω την Ιταλική open_16 V20f θα παίξει;

Edited by leas

Αυτό λέω κι εγώ, ενώ για μια δυο φορές λειτούργησε πατώντας το "μοτίβο" του Knock Code με σβηστή οθόνη, σήμερα δεν ξυπνάει το τηλέφωνο πατώντας το μοτίβο σε κλειστή οθόνη, αλλά αν πατήσω από πίσω το κουμπί, ανάβει η οθόνη και εκεί πατώντας το μοτίβο ξεκλειδώνει.

Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ώστε να ξυπνάει με σβηστή οθόνη και απευθείας στη σβηστή το μοτίβο χωρίς το πίσω κουμπί πρώτα; (Επίσης και το Knock On δε λειτουργεί για να ξυπνήσει τη σβηστή οθόνη, η μόνη λειτουργία που ισχύει είτε με Knock Code είτε με Knock On είναι το διπλό πάτημα για το σβήσιμο της οθόνης)

Ευχαριστώ πολύ

Δοκιμασες καθολου να κανεις update το touch απ' το κρυφο μενου; Μηπως αλλαξει κατι;

Αν έχεις "κοιμισμένο" πιξελ, μπορεί να το ξυπνήσει και να ξαναπαίξει κανονικά.

Αν έχεις καμένο πιξελ, δεν πρόκειται να δεις καμία αλλαγή & είσαι για service.

Έχεις θέμα με πιξελ? Γιατί η LG καλύπτει με εγγύηση από το πρώτο καμένο πιξελ, να ξέρεις, μην αγχώνεσαι....

Εκανα μια βλακεια, πιεσα με το δαχτυλο πανω δεξια την οθονη γτ ειχε μια φουσκαλα το screen protector και μετα παρατηρησα ενα σημαδακι σαν καμμενο πιξελ που φαινεται κυριος στο ασπρο νομιζω, αλλα ειναι ελαχιστο, μονο αν κατσεις και το παρατηρησεις με μεγαλη φωτεινοτητα, φαινεται. Γι αυτο σκεφτομαι, αξιζει να το στειλω σερβις και να περασει ολη αυτη τη διαδικασια του ανοιγματος, γι αυτο? Κατα τ αλλα το κινητο ειναι τελειο και φοβαμαι μηπως μετα το ανοιγμα μου κανει νερα. Εσυ τι λες αξιζει να το στειλω?

Δοκιμασες καθολου να κανεις update το touch απ' το κρυφο μενου; Μηπως αλλαξει κατι;

Μπορείς να μου γράψεις πως ακριβώς γίνεται αυτό γιατί πρώτη φορά το ακούω

Ευχαριστώ πολύ!

Βλεπω ότι για το κινητό μου που είναι για Πολωνία δεν έχει V20f αλλά μέχρι V20d. Αν βάλω την Ιταλική open_16 V20f θα παίξει;

Θα παίξει μια χαρά. Εγώ έχω Ρουμανίας και τρέχω 20f Γαλλίας κι όλα κομπλέ.

Μπορείς να μου γράψεις πως ακριβώς γίνεται αυτό γιατί πρώτη φορά το ακούω

Πάτα στο πληκτρολόγιο: 3845#*802# > setting > update touch firmware

Edited by renesis_87
http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Θα παίξει μια χαρά. Εγώ έχω Ρουμανίας και τρέχω 20f Γαλλίας κι όλα κομπλέ.

Πάτα στο πληκτρολόγιο: 3845#*802# > setting > update touch firmware

To France ή το france open_16gb?

Πατάω πάντως να κατέβει και μου βγάζει μια σελίδα με διαφήμιση, πατάω Skip Ad και μετά μια κενή σελίδα και δεν κατεβαίνει τίποτα.

To France ή το france open_16gb?

Το open πάντα. Γιατί να γεμίζω με γαλλική bloatαδούρα;;; :D

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg