Jump to content

Elena2903

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Elena2903

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Elena2903's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ LG G2 ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ V20c-apr-2014 ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΠΟΤΕ ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ Κ ΠΑΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΕΡΟΡ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ!!ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?
  2. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί μπαίνει στην ήσυχη λειτουργία μόνο του και μου κολλάει... Κάποια άλλη επιλογή εκτός από επαναφορά; αν και φαίνεται να είναι η μόνη λύση...
  3. Είμαι κάτοχος του G2 16gb εδώ και 3 μήνες χωρίς να έχω κάνει unroot βρισκόμουν στο εξωτερικό για 45 και μόλις γύρισα Ελλάδα το πρώτο σημάδι ήταν ότι κάποιος άλλαξε τον κωδικό μου στο Facebook χωρίς να έχω κάνει κάτι εγώ συγκεκριμένα ταξίδευα εκείνη την μέρα. Στην συνέχεια μου έλεγε ότι η ήσυχη λειτουργία είναι ενεργοποιημενη χωρίς να την έχω ακουμπήσει και πριν από 1 βδομάδα άρχισε να ζεσταίνεται και να κολλάει...Δεν είχα κατεβάσει τίποτα όσο ήμουν εξωτερικό... Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να κάνω scan με κάποιο antivirus πράγμα που έκανα και δεν βρήκε τίποτα. Μετά από 1 βράδυ ξεκόλλησε και ενώ ήμουν έτοιμος να το κάνω reset To factory settings ξεκόλλησε... Σήμερα είναι η τρίτη φορά που μου το κάνει και παρατήρησα ότι οπότε γίνεται αυτό το πράγμα η ήσυχη λειτουργία είναι ενςργοποιημενη... Πιστεύω ότι είναι θέμα software και δεν πρέπει να το στείλω στην LG. Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει θα είμαι υπόχρεη! Καλός σας βρήκα και ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...