tolisfar Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 και πως θα βαλω την 20d??? δοκιμασε στην ενημερωση τηλεφωνου μηπως στην βγαλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Απελπισια κανονική. Μετα απο ποσον καιρο ελβετικο G2, SWS και ακομη ειμαι με 20b. Εστειλα μηνυμα στην ελβετικη LG, με το IMEI μου και το μονο που πηρα ως απαντηση ειναι να περιμενω τη σειρα μου. Εχει καποιος αλλος παρομοιο προβλημα; Ειναι ασφαλες να κατεβασω και να περασω χειροκινητα την 20d η θα εχω προβλημα; Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Απελπισια κανονική. Μετα απο ποσον καιρο ελβετικο G2, SWS και ακομη ειμαι με 20b. Εστειλα μηνυμα στην ελβετικη LG, με το IMEI μου και το μονο που πηρα ως απαντηση ειναι να περιμενω τη σειρα μου. Εχει καποιος αλλος παρομοιο προβλημα; Ειναι ασφαλες να κατεβασω και να περασω χειροκινητα την 20d η θα εχω προβλημα; Πρόβλημα αν εννοείς με την εγγύηση ίσως άμα χρειαστεί να το πας να πρέπει να έχει ρομ της χώρας που είναι. Το να περάσεις όμως οποιαδήποτε άλλη έκδοση είναι έυκολο και ασφαλές. Έχει βγει και 20f. Πιο νέα από την 20d. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmyTrelas Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 δοκιμασε στην ενημερωση τηλεφωνου μηπως στην βγαλει δεν την βγαζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Απελπισια κανονική. Μετα απο ποσον καιρο ελβετικο G2, SWS και ακομη ειμαι με 20b. Εστειλα μηνυμα στην ελβετικη LG, με το IMEI μου και το μονο που πηρα ως απαντηση ειναι να περιμενω τη σειρα μου. Εχει καποιος αλλος παρομοιο προβλημα; Ειναι ασφαλες να κατεβασω και να περασω χειροκινητα την 20d η θα εχω προβλημα; 20d δεν βγηκε για σενα και δεν θα βγει ποτε !! :p πηγες κατευθειαν σε 20f ! 402 SWS/Switzerland V20F LGD802 1.63 GiB 260 Online 403 6SW/SWISS_16G(SWITZERLAND) V20F LGD802 1.63 GiB 124 Online http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36 αν δεν στο βρισκει απο την ενημερωση λογισμικου του κινητου , δοκιμασε απο lg pc suite ή κανε εκκαθαριση των google services(κατι τετοιο , εχει αναφερθει σε προηγουμενες σελιδες) και ξαναδοκιμασε απο την ενημερωση λογισμικου του κινητου ! Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desmoman Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Ας απαντησει καποιος γιατι δεν εχω βγαλει ακρη Αποθηκευση επαφης γινεται κατευθειαν στο τηλ η εχει επιλογη και στην καρτα sim γιατι ψαχνω και δεν βρισκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Ας απαντησει καποιος γιατι δεν εχω βγαλει ακρη Αποθηκευση επαφης γινεται κατευθειαν στο τηλ η εχει επιλογη και στην καρτα sim γιατι ψαχνω και δεν βρισκω πρωτα στο τηλ εχει(δεν βρηκα απευθειας στη σιμ) , μετα πας στην επαφη που θες , ρυθμισεις και πατας εξαγωγη , μετα εξαγωγη στη σιμ Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manbag1970 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Πρέπει να το έχεις ενεργοποιήσει στέλνοντας sms ή καλώντας πρώτον και δεύτερον νομίζω να έχεις ψιλοκαινούρια sim. Αλλά ρε παιδιά τι τρέλα με το 4g σας έπιασε. Το πιο αχρείαστο πράγμα είναι! Σαν να λέμε θέλω VDSL 50άρα καθαρή για να κάνω browsing σε κανά forum... Τι να την κάνεις? Το 4g αξίζει μόνο αν πεις να κατεβάσεις αρχεία που δεν το κάνεις καθώς όλοι έχουμε πάνω κάτω ένα μέσο όρο 1GB δεδομένα ανά μήνα. Το browsing σε full σήμα H+ δεν είναι απλά επαρκές αλλά ταχύτατο, χωρίς ίχνος καθηστέρησης. Άρα γιατί να καταναλώνεις παραπάνω μπαταρία με το 4g που δεν είναι και σταθερό λόγω μικρής κάλυψης. Φιλε μου εξαρταται την χρηση που κανει ο καθενας . Εγω το τηλεφωνο το χρησιμοποιω επαγγελματικα και επειδη ασχολουμαι με εγκατασταση καμερων CCTV με ενδιαφερει να βλεπω τα καταγραφικα απο το κινητο οποτε η ταχυτητα ειναι καθοριστικη για μενα . Τωρα μαλιστα που αρχισαμε και βαζουμε και VDSL ..................... Ηταν το πρωτο κριτηριο για την αγορα οπως και η αυτονομια . Μην ξεχνας οτι και το 3G οταν ξεκινησε λιγοι το εκμεταλλευονταν .............. τωρα ολοι . Ελπιζω να εξαπλωθει ταχυστα παντου το 4G γιατι υπαρχουν και αυτοι που δεν θελουνε το κινητο μονο για gaming και chating . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Μεσω lg pc suite τελικα καταφερα και βρηκε οτι εχω αναβαθμιση στην F. Αυτη τη στιγμη εχω συνδεδεμενο το τηλεφωνο με εναν υπολογιστη και εχω βαλει την επιλογη δημιουργιας αντιγραφου ασφαλειας. Απο το τηλεφωνο φαινεται απλα πως η οθονη ειναι αναμμενη μαυρη, και στον υπολογιστη δειχνει εδω και περιπου 15 λεπτα να κανει συνεχως την ιδια διαδικασια ξεκινωντας απο το 27% ως το 100% και ξανα τα ιδια. Το εχει κανει περιπου 10 φορες μεχρι τωρα. Ειναι φυσιολογικο αυτο; Να το αφησω το κινητο η να κανω κατι; Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgathana Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Δεν εχω δει ακομη 4g, (εχω εχω cosmote) σε θεσσαλονικη και βολο. Tο εχω gyrisei στο 4g, πρεπει να μου στειλει τπτ ρυθμισεις οι cosmote?? εχω καινουργια microsim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimZe Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Θα ήθελα να ρωτήσω,αν στις τελευταίες παρτίδες έχει λυθεί το θέμα του gps η παραμενει πρόβλημα; Ευχαριστώ!!! Το δικό μου που το παρέλαβα πρίν μερικές μέρες χωρίς ωστόσο να είναι από τις τελευταίες παρτίδες (παρτίδα 402), τόσο πρίν όσο και μετά την αναβάθμιση σε kitkat κλειδώνει σε δευτερόλεπτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Φιλε μου εξαρταται την χρηση που κανει ο καθενας . Εγω το τηλεφωνο το χρησιμοποιω επαγγελματικα και επειδη ασχολουμαι με εγκατασταση καμερων CCTV με ενδιαφερει να βλεπω τα καταγραφικα απο το κινητο οποτε η ταχυτητα ειναι καθοριστικη για μενα . Τωρα μαλιστα που αρχισαμε και βαζουμε και VDSL ..................... Ηταν το πρωτο κριτηριο για την αγορα οπως και η αυτονομια . Μην ξεχνας οτι και το 3G οταν ξεκινησε λιγοι το εκμεταλλευονταν .............. τωρα ολοι . Ελπιζω να εξαπλωθει ταχυστα παντου το 4G γιατι υπαρχουν και αυτοι που δεν θελουνε το κινητο μονο για gaming και chating . Μην βγαίνουμε off-topic... Δεν είπα ότι το 4g είναι κακό και να μην υπάρχει. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Λέω ότι το 4g για τον μέσο χρήστη είναι άχρηστο. Ναι ο μέσος χρήστης είναι η πλειοψηφία, ναι ο μέσος χρήστης κάνει browsing, gaming, chating. Οι "ειδικοί" χρήστες υπάρχουν παντού. π.χ. Αν κάποιος θέλει να κάνει stream fullHD video σε 1000 χρήστες ταυτόχρονα δεν του κάνει η ADSL. Μίλησα ξεκάθαρα για browsing, και προφανώς το ίδιο ισχύει και για chating, ότι δεν δίνει τίποτα σε σχέση με αυτά που παίρνει. Άρα το καθιστά άχρηστο. Όταν με το καλό προχωρήσει η κάλυψη του μιλάμε. Αλλά καλά καλά H+ δεν έχουμε παντού. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegr3 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Ακυρο. Τελικα μετα απο μερικες ωρες είδα φως! Τι θέμα/launcher χρησιμοποιείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koti Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 καλημερα παιδια να ρωτησω κατι επεσα χτες για υπνο και το κινητο ειχε αν θυμαμαι καλα 77% μπαταρια και το πρωι οταν σηκωθηκα ειχε παει στο 48% και το ειχα σε σιγαση και ολα κλειστα βεβαια να πω εδω οτι ειναι καινουργιο με δυο φορτισεις,και μου ειχαν στειλει δυο μηνυματα και αναβοσβηνε το led δεν ξερω αν παιζουν ρολο αυτα και πολυ απλα τα αναφερω ξερει να μου πει κανεις αν εχει θεμα η μπαταρια? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Τι θέμα/launcher χρησιμοποιείς; Από τη φωτογραφία τον στοκ launcher και θέμα έχει! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Ας απαντησει καποιος γιατι δεν εχω βγαλει ακρη Αποθηκευση επαφης γινεται κατευθειαν στο τηλ η εχει επιλογη και στην καρτα sim γιατι ψαχνω και δεν βρισκω εαν κανεις προσθεση επαφης ή επεξεργασια επαφης πανω απο το ονομα εχει ενα πλαισιο που γραφει που θες να αποθηκευτει. πατας σε αυτο και σου βγαζει επιλογες κινητο, sim, google επαφη. τσεκαρεις οποιο θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis22 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Το δικό μου που το παρέλαβα πρίν μερικές μέρες χωρίς ωστόσο να είναι από τις τελευταίες παρτίδες (παρτίδα 402), τόσο πρίν όσο και μετά την αναβάθμιση σε kitkat κλειδώνει σε δευτερόλεπτα! Σ'ευχαριστώ φίλε μου, οπότε να υποθέσω ότι διορθώθηκε το πρόβλημα με το GPS γιατί ηταν θέμα hardware από την LG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Σήμερα παρότι το είχα συνδεδεμένο στην πρίζα και δεν το χρησιμοποιουσα παρατηρησα ότι φορτιζε πάρα πολύ αργά. Σε σημείο ότι σε μισή ώρα πήρε 4%. Έχει συμβεί και σε άλλον; Σημείωση ότι δοκίμασα και με άλλο φορτιστή και δεν είναι διαφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Χρησιμοποιεί κανένας για launcher τον Nova Prime; Tον είχα αγοράσει πριν 1 χρόνο για το τότε One (M7), αλλά έκτοτε δεν τον έχω ξαναχρησιμοποιήσει. Έχει θέματα με το G2 μας ελέω double tap και knock code; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Χρησιμοποιεί κανένας για launcher τον Nova Prime; Tον είχα αγοράσει πριν 1 χρόνο για το τότε One (M7), αλλά έκτοτε δεν τον έχω ξαναχρησιμοποιήσει. Έχει θέματα με το G2 μας ελέω double tap και knock code; Δεν θα δουλεύει το knock off. Παρόλα αυτά θα βάλεις το screen off από το play και με feature double tap του nova θα βάλεις να τρέχει την. Εφαρμογή. Αν δεν θες ετσι απλά θα πατάς δύο φορές την status bar. Επιβάλλεται ο nova launcher Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Εγώ πάντως τα έχω πάρει με την LG, το πλήρωσα χρυσό και δεν δουλεύει κανένα voip, Skype, viber, έτσι όπως πρέπει. Ποτέ έρχονται ποτέ δεν έρχονται μνμ, καλά το Skype το μαμησανε και το παραδέχονται και δε κάνουν τίποτα. Μάλλον πάω για άλλη Rom αν δεν δώσουν 20f σε 15 μέρες. Έχω της γυναίκας το SII που είναι 2,5 ετών και πετάει σε όλα. ... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Εγώ πάντως τα έχω πάρει με την LG, το πλήρωσα χρυσό και δεν δουλεύει κανένα voip, Skype, viber, έτσι όπως πρέπει. Ποτέ έρχονται ποτέ δεν έρχονται μνμ, καλά το Skype το μαμησανε και το παραδέχονται και δε κάνουν τίποτα. Μάλλον πάω για άλλη Rom αν δεν δώσουν 20f σε 15 μέρες. Έχω της γυναίκας το SII που είναι 2,5 ετών και πετάει σε όλα. ... Mε την 20f λύνονται αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Εγώ πάντως τα έχω πάρει με την LG, το πλήρωσα χρυσό και δεν δουλεύει κανένα voip, Skype, viber, έτσι όπως πρέπει. Ποτέ έρχονται ποτέ δεν έρχονται μνμ, καλά το Skype το μαμησανε και το παραδέχονται και δε κάνουν τίποτα. Μάλλον πάω για άλλη Rom αν δεν δώσουν 20f σε 15 μέρες. Έχω της γυναίκας το SII που είναι 2,5 ετών και πετάει σε όλα. ... Κανε sideload την 20f να ξεμπερδευεις. Εγω ετσι το αναβαθμισα και βρηκα την υγεια μου. :) Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 εχει παρει κανεις για ελληνικο 6gr την 20f? Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polter Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Από τη φωτογραφία τον στοκ launcher και θέμα έχει! Σωστά! CloudyG3 v.1.2. Θέλω να δω πώς θα πάει από κατανάλωση μπαταρίας με τη χρήση που κάνω συνήθως (καθώς δεν έχω ανακαλύψει κανένα ιδιαίτερο bug). Αν δεν φτάνω άνετα τις 2 ημέρες θα επιστρέψω στην Europe Open v20d. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts