dimitris_origina Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 τελικά αυτή η 20f έχει διαφορές απο την 20d? ούτε και σήμερα μου έβγαλε κάτι για αναβάθμιση... αξίζει να σκοτίζομαι? γιατί η 20d μου τρέχει οτι χρησιμοποιώ μια χαρά...απλά θέλω να έχω την τελευταία έκδοση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandango Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Χαχαχα εννοω λευκη μαυρη διαφανες...??? Καλησπέρα, θα μπορούσα να μάθω ποια θήκη έχει το LG της φωτογραφίας στην υπογραφή σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 (edited) τελικά αυτή η 20f έχει διαφορές απο την 20d? ούτε και σήμερα μου έβγαλε κάτι για αναβάθμιση... αξίζει να σκοτίζομαι? γιατί η 20d μου τρέχει οτι χρησιμοποιώ μια χαρά...απλά θέλω να έχω την τελευταία έκδοση... Καλή ερώτηση αυτή τη απορία έχω και εγώ.. Οποίος ξέρει ας μας πει να ξέρουμε...!!! Ξέχασα να σας πω χτες έβαλα στο κινητό τον Jolla launcher ο οποίος δουλεύει αξιοπρεπέστατα και είναι πολύ ωραίος έχει πλάκα...!!! Edited July 18, 2014 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Είναι νορμάλ χωρίς ανοιχτές εφαρμογές να έχω ελεύθερα μόνο 600-700MB στη ram? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RENESISS Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Είναι νορμάλ χωρίς ανοιχτές εφαρμογές να έχω ελεύθερα μόνο 600-700MB στη ram? Ναι....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Είναι νορμάλ χωρίς ανοιχτές εφαρμογές να έχω ελεύθερα μόνο 600-700MB στη ram? Λειτουργεί διαφορετικά το android. Ελεύθερη μνήμη ίσον αχρησιμοποίητη μνήμη! Σε 2 gb κινητό δεν χρειάζεται να σε απασχολεί η μνήμη. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Πριν απο μια εβδομαδα απεκτησα το G2. Μονο καλα λογια εχω να πω. Καταπληκτικο τηλεφωνο. Απιθανη ευκρινεια οθονης, διαρκεια μπαταριας, ταχυτητα. Το μονο μειον ειναι οτι μου παρουσιασε πολυ νωρις το πρωτο προβλημα. Ποιο ειναι αυτο; Ενω εχω επιλεξει τη συγκεκριμενη λειτουργια, δεν ενεργοποιειται η οθονη με το διπλο αγγιγμα. Εχει συμβει σε καποιον κατι παρομοιο; Μπορειτε να με βοηθησετε; Να σημειωσω οτι κλεινει με διπλο αγγιγμα. Απλα δεν ανοιγει...... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 καλησπερα παιδια .. πηρα ενα δευτερο G2 για τον αδερμο μου απο ortel ! \εγραφε 6D2 και 402 παρτιδα ! δυστυχως ειναι vodafone φερμανιας και το καταλαβα οταν το ανοιξα ! θα εχουμε καποιο προβλημα ; με εγγυηση , ρουτ , κλπ κλπ ; ειχε και 4.2.2 μεσα , οκ και μου βγαζει για update την V20Α ! το καλο ειναι οτι δεν εχει τριξιματα ουτε στο κατω ή στο πανω μερος , ουτε στα πισω πληκτρα , το gps ειναι μια χαρα λιγο που το δοκιμασα ... ολα καλα δηλαδη ! απλα ειναι vodafone γερμανιας ! για πειτε , αν ξερετε , θα εχουμε καποιο προβλημα ; ευχαριστω Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Αν είναι το 16αρι δεν νομίζω... Και εγω branded T Mobile είχα πάρει και το δέχτηκαν κανονικά στο Service! .... Και μου άλλαξαν πλακέτα και πλέον έχω 404 ελληνικό Un branded :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 T-mobile; Αμερικανική εταιρία δεν είναι αυτή; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 T-mobile; Αμερικανική εταιρία δεν είναι αυτή; Γερμανία;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Γερμανική :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Α, οκ ευχαριστώ. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Καλημέρα παιδιά. Είδα στο eshop.gr ότι έφεραν την έκδοση των 32GB και στα χαρακτηριστικα αναφέρουν πως έχει 2 χρόνια εγγύηση. Ισχύει κατι τέτοιο; Αν ναι σημαίνει πως πλέον όσοι τα είχαμε πάρει από εξωτερικό καλυπτομαστε με αυτή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicolas123 Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Παιδιά έχω ένα μεγάλο πρόβλημα με το g2 αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Πήγα να flasharω μια έκδοση με το flash tool στο lg g2 d802 32gb αλλά κάτι πήγε στραβά και σταμάτησε στην μέση. Δεν έχω root ή οποιοδήποτε custom recovery. Από εκείνη την φορά το τηλέφωνο έγινε brick. To ανοίγω και μετά το lg logo η οθόνη μένει αναμμένη μαύρη. Download mode, recovery mode, fastboot mode τίποτα δεν δουλεύει. Όταν το ενώνω με usb ανοίγει αυτόματα και εντοπίζεται στο pc σαν qhsusb_bulk και αυτόματα εμφανίζονται 10+ drive letters που μου βγάζει μήνυμα να κάνω format. Αν έχετε κάποια ιδέα βοηθήστε με. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argp Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Παιδιά έχω ένα μεγάλο πρόβλημα με το g2 αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Πήγα να flasharω μια έκδοση με το flash tool στο lg g2 d802 32gb αλλά κάτι πήγε στραβά και σταμάτησε στην μέση. Δεν έχω root ή οποιοδήποτε custom recovery. Από εκείνη την φορά το τηλέφωνο έγινε brick. To ανοίγω και μετά το lg logo η οθόνη μένει αναμμένη μαύρη. Download mode, recovery mode, fastboot mode τίποτα δεν δουλεύει. Όταν το ενώνω με usb ανοίγει αυτόματα και εντοπίζεται στο pc σαν qhsusb_bulk και αυτόματα εμφανίζονται 10+ drive letters που μου βγάζει μήνυμα να κάνω format. Αν έχετε κάποια ιδέα βοηθήστε με. Ευχαριστώ. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2477595 Ελπίζω να σε βοηθήσει :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Α, οκ ευχαριστώ. Μη γεμίζεις τέτοια ποστ ρει Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Παιδια μια βοηθεια πηρα χθες το 32αρι και σημερα του περναω τραγουδια mp3 και οταν τα βαζω ηχο κλησης χτυπα στην αρχη δυνατα και σε 2 δευτερα χαμηλωνει.Με τους δικους του ηχους δεν το κανει.2ον περασα επαφες με μπλε δοντι απο σαμσουνκ και ενω τις παρελαβε δε περασαν στις επαφες αλλα που?ακομα ψαχνω να τις βρω.:(:( Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 έχεις κάνει ενημέρωση στην τελευταία έκδοση λογισμικού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Μη γεμίζεις τέτοια ποστ ρει Δημήτρη μου να βάλουνε like/thanks button να κάνουμε την δουλειά μας σαν άνθρωποι. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Καλη ερωτηση. Ξερεις τι γινεται; Οταν γυριζω σπιτι και συνδεομαι στο wifi, αμεσως μου κατεβαζει την τελευταια εκδοση λογισμικου. Εν συνεχεια λεει πατηστε για εγκατασταση. Γινεται επανεκινηση του τηλεφωνου αλλα δυστυχως χωρις αποτελεσμα. Μου γραφει συνεχεια απετυχε η εγκατασταση. Γιατι αυτο; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Δημήτρη μου να βάλουνε like/thanks button να κάνουμε την δουλειά μας σαν άνθρωποι. Δεν αντιλέγω αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα δεν μπορώ να βλέπω μη αναγνωσμένα μηνύματα και να γράφει το καινουριο ποστ "ευχαριστώ". Άλλωστε πρέπει να Είσαι σύμφωνος με αυτά που αποδεχτηκες κατά την Εγγραφή σου. Κλείνω το οφ τοπικ. :cool: Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polter Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Μια βοήθεια παιδιά! Έχω ένα G2 32GB SEA και είμαι στην Cosmote με την ίδια κάρτα sim που πήρα όταν πρωτοσυνδέθηκα το 2002. Ενώ στην πόλη μου (Λαμία) η Cote αναφέρει πως πλέον παρέχει 4G. Εγώ, ακόμα και κάτω από την κεραία της Cote δεν.. Βλέπω μόνο "Η" και "3G". Έχω ζητήσει ενεργοποίηση της υπηρεσίας 4G μέσω της εφαρμογής της Cote και μου δείχνει πως είναι ενεργοποιημένη. Να αναφέρω πως είμαι στο πρόγραμμα "Προς όλους 35"+"Internet AnyWay 2GB" για τα οποία η Cote δεν φαίνεται να δίνει από μόνη της 4G. Δοκίμασα με firmware OpenEurope V20 και τώρα έχω Ιταλικό V20f, αλλά δεν βλέπω φως. Φταίει η sim, η Cote ή το πρόγραμμα που έχω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Μια βοήθεια παιδιά! Έχω ένα G2 32GB SEA και είμαι στην Cosmote με την ίδια κάρτα sim που πήρα όταν πρωτοσυνδέθηκα το 2002. Ενώ στην πόλη μου (Λαμία) η Cote αναφέρει πως πλέον παρέχει 4G. Εγώ, ακόμα και κάτω από την κεραία της Cote δεν.. Βλέπω μόνο "Η" και "3G". Έχω ζητήσει ενεργοποίηση της υπηρεσίας 4G μέσω της εφαρμογής της Cote και μου δείχνει πως είναι ενεργοποιημένη. Να αναφέρω πως είμαι στο πρόγραμμα "Προς όλους 35"+"Internet AnyWay 2GB" για τα οποία η Cote δεν φαίνεται να δίνει από μόνη της 4G. Δοκίμασα με firmware OpenEurope V20 και τώρα έχω Ιταλικό V20f, αλλά δεν βλέπω φως. Φταίει η sim, η Cote ή το πρόγραμμα που έχω; λογικα η sim.εγω με πιο χαμηλο προγραμμα βλεπω κανονικα 4G.και με οτι ρομ εχω βαλει!αν και ειναι περιεργο...που εχει εδω στην περιοχη μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polter Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Χμμ.. ευχαριστώ. Θα πάω τη Δευτέρα στην Cote να δοκιμάσω με καινούργια sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts