leo06 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Ευχαριστώ πολύ, το δοκίμασα και δουλεύει, απλά αργεί να φορτώσει λίγο τις φωτο. Είναι φυσιολογικό ; Εγώ προσπαθούσα με το miracast αλλά δεν μου έβρισκε συσκευή. Αλήθεια τι κάνει αυτή η λειτουργία και πως μπορώ να την χρησιμοποιήσω ; miracast πρέπει να υποστηρίζει και η tv για να δουλέψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 miracast πρέπει να υποστηρίζει και η tv για να δουλέψει Με λίγα λόγια θα πρέπει να είναι LG η TV......... Μάλιστα ,ευχαριστώ! Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnats Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Καλησπερα.εχει τσιμπησει κανεις την ζελατινα απο τα public;;των 13 ευρω;;;εντυπωσεις;;;αξιζει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knight77 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 13 ευρώ για ζελατίνα είναι πολλά imo. Καλύτερα από eBay με 2-3 ευρώ οι έξι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Καλησπερα.εχει τσιμπησει κανεις την ζελατινα απο τα public;;των 13 ευρω;;;εντυπωσεις;;;αξιζει;; Πλαίσιο με 4 ευρώ 2 ζελατινες! Τουμπανες! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisgr Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Πλαίσιο με 4 ευρώ 2 ζελατινες! Τουμπανες! συμφωνώ με τον φίλο το πλαίσιο έχει τις καλύτερες. έχω δοκιμάσει πολλές και ακριβές και φθηνές αλλά αυτές του πλαισίου είνια οι καλύτερες. και ανθεκτικές και εφαρμόζουν τέλεια Παράθεση https://oneplus.net/gr/invite#MI59NXVU52KCKG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Με λίγα λόγια θα πρέπει να είναι LG η TV......... Μάλιστα ,ευχαριστώ! οχι απαραίτητα,οποιαδήποτε που υποστηρίζει miracast λογικά είναι συμβατή,το miracast δεν είναι της lg http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_nkw=miracast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Καλησπερα.εχει τσιμπησει κανεις την ζελατινα απο τα public;;των 13 ευρω;;;εντυπωσεις;;;αξιζει;; Μην κάνεις το λάθος και πάρεις την συγκεκριμένη ζελατίνα την έχω πάρει και ξέρω ...Πολύ ακριβή δεν αξίζει τα λεφτά της κατ'εμέ... Και επίσης παρά πολύ κακή εφαρμογή.... Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 και αυτή εδώ είναι πολύ καλή http://www.ebay.com/itm/LG-G2-D800-D801-D802-D802TA-D803-Oleophobic-Anti-Finger-Screen-Protector-Film-/221284143474?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item3385901172 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tek_Killa Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Συγχωρέστε μου τη χαζή ερώτηση αλλά με κάποιο τρόπο κατάφερα να εξαφανίσω το εικονίδιο που μας δίνει πρόσβαση στα εγκατεστημένα apps του κινητού, που βρίσκεται στην κάτω μπάρα (εκεί που είναι και τα εικονίδια τη κλήσης, των sms, των email κλπ) δεξιά. Πως το ξαναεμφανίζω; Να είστε καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Συγχωρέστε μου τη χαζή ερώτηση αλλά με κάποιο τρόπο κατάφερα να εξαφανίσω το εικονίδιο που μας δίνει πρόσβαση στα εγκατεστημένα apps του κινητού, που βρίσκεται στην κάτω μπάρα (εκεί που είναι και τα εικονίδια τη κλήσης, των sms, των email κλπ) δεξιά. Πως το ξαναεμφανίζω; Να είστε καλά! Δεν εξαφανιζεται στον μαμα launcher. Μηπως εχεις καποιον αλλο launcher; Μηπως αλλαξες θεμα; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tek_Killa Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Όχι προ ολίγου το άνοιξα για πρώτη φορά... Ελληνικής αντιπροσωπείας από αναβάθμιση συσκευής. Ευτυχώς η αναζήτηση μου έλαβε τέλος γιατί μόλις το επανεκκίνησα από firmware update και εμφανίστηκε πάλι. Προσπαθώ πραγματικά να καταλάβω πως το έσβησα... Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Όχι προ ολίγου το άνοιξα για πρώτη φορά... Ελληνικής αντιπροσωπείας από αναβάθμιση συσκευής. Ευτυχώς η αναζήτηση μου έλαβε τέλος γιατί μόλις το επανεκκίνησα από firmware update και εμφανίστηκε πάλι. Προσπαθώ πραγματικά να καταλάβω πως το έσβησα... Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! :) Στιγμιαιο κολλημμα δηλαδη. Γι' αυτο σου ειπα δε γινεται. Προσπαθω να το σβησω εδω και πεντε λεπτα και δε μπορω. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tek_Killa Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Επανέρχομαι και συγγνωμη κιόλας αλλά θα τρελαθώ... Τώρα μου εξαφανίστηκε το εικονίδιο των τηλεφωνικών κλήσεων από τη συγκεκριμένη μπάρα χωρίς να κάνω κάτι... έχει αρχίσει να "ακούγεται" το μουσικό θέμα του X-Files μέσα στο κεφάλι μου... Μυστήρια πράγματα συμβαίνουν... Τι κάνω τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Εντάξει... 2.5 ώρες κατεβαζε την 4.4 απο το wifi μου και στο 86%, κολλησε και ξεκινησα απο την αρχη. Σε κανα 2 ημερο θα κατεβει με αυτους τους ρυθμους... Τώρα εχει κολλησει στο 7%. Εν τω μεταξυ κατεβαζω δεδομενα απο τον chrome και παει σφαιρα, οποτε δεν φταιει η συνδεση. Εάν προτιμάς πιο σίγουρη λύση, σύνδεσέ το σε υπολογιστή με το λογισμικό της LG και κάνε από εκεί την εγκατάσταση. Και εκεί θα πρέπει να το κατεβάσεις, αλλά πιο εύκολα παρατάς το κατέβασμα στον ΗΥ. Ωχ...πόσο επίπονη λύση είναι να του περάσω Ευρωπαϊκή ROM; Υπάρχει κανένας οδηγός; Θα μου έρχονται μετά τα μελλοντικά updates; Τον κωδικό χώρας που τον βλέπουμε φίλε μου; Δεν πρέπει να είναι μεγάλη ταλαιπωρία, σου προτείνω να ρωτήσεις στο θέμα με τις τροποποιήσεις που υπάρχουν συνάδελφοι με μεγαλύτερη εμπειρία. Τα updates θα σου έρχονται κανονικά. Ο κωδικός της χώρας είναι τρία ψηφία στο κουτί, ακριβώς πάνω από το σειριακό της συσκευής. Πχ 6FR Γαλλία, 6GR Ελλάδα κλπ... Ευχαριστώ πολύ, το δοκίμασα και δουλεύει, απλά αργεί να φορτώσει λίγο τις φωτο. Είναι φυσιολογικό ; Εγώ προσπαθούσα με το miracast αλλά δεν μου έβρισκε συσκευή. Αλήθεια τι κάνει αυτή η λειτουργία και πως μπορώ να την χρησιμοποιήσω ; Το Miracast είναι ασύρματο πρότυπο μετάδοσης. Δεν το υποστηρίζουν όλες οι τηλεοράσεις, θα πρέπει να κοιτάξεις το manual και τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης για επιβεβαίωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mihalisgggg Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Εάν προτιμάς πιο σίγουρη λύση, σύνδεσέ το σε υπολογιστή με το λογισμικό της LG και κάνε από εκεί την εγκατάσταση. Και εκεί θα πρέπει να το κατεβάσεις, αλλά πιο εύκολα παρατάς το κατέβασμα στον ΗΥ. Ευχαριστω φιλε. Το εκανα, γιατι με το wifi ποτέ δεν θα το εγκαθιστουσα... Ένα μισαωρακι πηρε.260mb to pc suite, αντιγραφο ασφαλειας και η αναβαθμιση. Ουφ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 (edited) Δεν πρέπει να είναι μεγάλη ταλαιπωρία, σου προτείνω να ρωτήσεις στο θέμα με τις τροποποιήσεις που υπάρχουν συνάδελφοι με μεγαλύτερη εμπειρία. Τα updates θα σου έρχονται κανονικά. Ο κωδικός της χώρας είναι τρία ψηφία στο κουτί, ακριβώς πάνω από το σειριακό της συσκευής. Πχ 6FR Γαλλία, 6GR Ελλάδα κλπ... Θα ρωτήσω στο διπλανό θέμα. Όσον αφορά τον κωδικό της χώρας, ARE/UNITED ARAB EMIRATES. Edited April 22, 2014 by bill_viper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Το Miracast είναι ασύρματο πρότυπο μετάδοσης. Δεν το υποστηρίζουν όλες οι τηλεοράσεις, θα πρέπει να κοιτάξεις το manual και τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης για επιβεβαίωση. Ευχαριστώ.Μάλλον δεν το υποστηρίζει δυστυχώς. Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Εγω παρατηρησα σε 1-2 περιπτωσεις το εξης και δεν ξερω αν εχει αναφερθει: Το 4g ενω με το s4 επιανα full ταχυτητα 5.κατι mb/s τωρα εχω δει ταχυτητες μεχρι 1.8-2...Τι γινεται? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teamrodos Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 (edited) Σήμερα το πρωι με το που το άνοιξα εκανε αναβάθμιση λογισμικού περίπου 96ΜΒ. Τώρα έχω: Version: M8974A-AAAANAZM-1.0.190084 Build Number: KOT49I.D80220B Software Version: D80220b-262-02 Δεν γνωρίζω τι διορθώνει το ψάχνω τώρα,λετε να είναι το Knock code; edit:Απ'οτι βλέπω δεν εχει να κάνει με το knock code. Edited April 23, 2014 by teamrodos edit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Σήμερα το πρωι με το που το άνοιξα εκανε αναβάθμιση λογισμικού περίπου 96ΜΒ. Τώρα έχω: Version: M8974A-AAAANAZM-1.0.190084 Build Number: KOT49I.D80220B Software Version: D80220b-262-02 Δεν γνωρίζω τι διορθώνει το ψάχνω τώρα,λετε να είναι το Knock code; edit:Απ'οτι βλέπω δεν εχει να κάνει με το knock code. φιλε εχεις ελληνικη εκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teamrodos Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Απο το e-shop με τη γερμανικη εκδοση Voda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 (edited) ρε παιδια μολις παρελαβα την παρακατω θηκη την ringke είναι πολύ ωραια αλλα δεν κουμπωνει στο κινητο σαν να μην φτανει για ένα χιλιοστο στο πλαι, τι κανω? ειχε κανενας το ιδιο πρόβλημα με την συγκεκριμενη? μηπως το g2 στην αμερικη εχει διαφορετικες διαστασεις?http://www.ebay.com/itm/RINGKE-SLIM-LG-G2-Case-LF-White-Premium-Super-Slim-Hard-Perfect-Fit-Case-Cover-/271349642819?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item3f2db2f643 Edited April 23, 2014 by k30taas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JamesMoore Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Σήμερα το πρωι με το που το άνοιξα εκανε αναβάθμιση λογισμικού περίπου 96ΜΒ. Τώρα έχω: Version: M8974A-AAAANAZM-1.0.190084 Build Number: KOT49I.D80220B Software Version: D80220b-262-02 Δεν γνωρίζω τι διορθώνει το ψάχνω τώρα,λετε να είναι το Knock code; edit:Απ'οτι βλέπω δεν εχει να κάνει με το knock code. από ό,τι θυμάμαι, η γερμανική vodafone ήταν από τις πρώτες kit kat που είχαν βγει και ήταν η έκδοση v20A. μετά βγήκαν σε άλλες χώρες με την έκδοση v20B. άρα απλά έκανε αναβάθμιση από την 20A στην 20B. τώρα πότε θα κάνουν release το knock code ελπίζω να το μάθουμε σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 ρε παιδια μολις παρελαβα την παρακατω θηκη την ringke είναι πολύ ωραια αλλα δεν κουμπωνει στο κινητο σαν να μην φτανει για ένα χιλιοστο στο πλαι, τι κανω? ειχε κανενας το ιδιο πρόβλημα με την συγκεκριμενη? μηπως το g2 στην αμερικη εχει διαφορετικες διαστασεις?http://www.ebay.com/itm/RINGKE-SLIM-LG-G2-Case-LF-White-Premium-Super-Slim-Hard-Perfect-Fit-Case-Cover-/271349642819?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item3f2db2f643 σου απάντησα στο Αξεσουάρ LG G2 (θήκες, μπαταρίες κτλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts