GeorgeLS Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Το ειχα το s4 πριν το htc one που ειχα εννοειται πως ειναι καλυτερο το g2 απλα σκεφτομαι 3 πραγματα 1/το s4 πουλιεται ανετα 300 αν κρίνω απο τις τιμες στις αγγελιες 2/εχω meenova otg με 64gb καρτα μνημης οποτε δεν.εχω προβλημα και με.16αρι πλέον ελληνικο αφου τα παιχνιδια τα εχω στη μνημη.... 3/έχει ψιλογρατσουνιστει στην οθονη και τρελαίνομαι γιατι ειμαι ψειρας.... Εννοειται οτι δε με ενδιαφέρει να κρατησω το s4 καταρχας δε μοτ αρέσει η amoled . Ο λογος πωλησης ειναι καθαρα για να παρω παλι καινουργιο αγρατσουνιστο g2 Παρε το s4 ,πουλησε το και παρε 16 gb g2.Κι εμενα μου επεσε πριν απο 20 μερες και μαλιστα δεν ειχα ξαναχτυπησει τοσο ασχημα κινητο και το μονο που επαθε ειναι μια γρατζουνια στην οθονη η οποια φαινεται μονο αν εχεις φως απο πανω σου και απο συγκεκριμενη γωνια ! Παράθεση Phone : Lenovo Vibe P1 M Stock Tabs : MLS iQTab Atlas 7'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 http://www.sammobile.com/2014/01/10/exclusive-i9505xxufna1-leaked-android-4-4-2-kitkat-test-firmware-for-galaxy-s4-gt-i9505/ Για να δω την LG.Ειμαι σιγουρος θα αργησουμε πολυ να φαμε Kit Kat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Παιδια εχτες μου επεσε το τηλεφωνο και εκανε 2 γρατσουνιες στο κέντρο της οθονης... το ειδε ενα φιλαρακι και μου.δινει το s4 (αψογο με ζελατινα) και 150 ευρω απο πανω. Το g2 ειναι 32αρι που εχω. Αξιζει να το πάρω να το πουλήσω και να.οαρω παλι το 32αρι? Η ειναι λιγα τα 150? Λογικα το πουλαω 300 ευκολα και με.τα 150 συνολο 450 παιρνω 32αρι ευρωπαικο σωστα? Με τσατισε που επεσε.... και μολις το ειχα βγαλει απο.θηκη.... Και γω το εδωσα το LG G2 που ειχα και σκεφτομουν μεχρι την τελευταια στιγμη να το ξαναπαρω αλλα την Κορεατικη εκδοση με το εχτρα slot microSd και την αποσπωμενη μπαταρια...ημουν μια ανασα πριν το τελικο κλικ της παραγγελιας.Αλλα την τελευταια στιγμη βρηκα ενα S4 και ειπα να το ροσκαρω προς τα εκει. Εγω προσωπικα δεν το μετανιωσα...βαση εμπειριας διακρινω οτι στο συνολο προκειται για πιο σταθερη συσκευη..οχι καλυτερη.....μην παρεξηγηθω...πιο σταθερη λεω...και δεν εχω ποια τα προβλημα με τα τρελα σκαμπανεβασματα του σηματος που ειχα.Γενικα την βλεπω πιο ολοκληρωμενη προταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wolfox Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Πάντως τα άκυρα κουλά κολλήματα του στοκ browser συνεχίζουν! Πχ είμαστε σε μια σελιδα και θέλουμε να πάμε πίσω, μερικές φορες αντί να μας παει πίσω μας πετάει στη homescreen με αποτέλεσμα όταν ξανανοιξουμε το browser θα είμαστε παλι στη σελιδα πριν να πάμε πίσω ή στη home page του browser. Καραγκιοζηλικια εντελώς ! Παράθεση LG G2 - 16GB - black *ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat *Kernel: XCeed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 γι αυτο υπαρχουν τοοοοσοι browsers στο play. αφου δεν σου παει αυτος βαλε εναν αλλον Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wolfox Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 γι αυτο υπαρχουν τοοοοσοι browsers στο play. αφου δεν σου παει αυτος βαλε εναν αλλον Εχω και τον dolphin , αλλά ρωτώ αυτό : πώς γίνεται την πρωτη εβδομαδα χρήσης να ηταν μια χαρά και τώρα να κανει τέτοια κόλπα ; Παράθεση LG G2 - 16GB - black *ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat *Kernel: XCeed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 τι να σου πω..αβυσσος..δοκιμασε και τον boat Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Απο το expansys μου είπαν ότι σταμάτησε η παραγωγή του από την lg και ότι γι' αυτό δεν το φέρνουν. Αυτό είναι το χειρότερο νέο. Δυστυχώς ενώ το τηλέφωνο φυσάει τα 3-4 εκατομμύρια πωλήσεων είναι πολύ μικρό νούμερο. Καλύτερο του S4 και το δεύτερο έχει πουλήσει καμιά 50αριά εκατομμύρια. Όλα τα τεχνολογικά sites το έχουν αναδείξει σε τηλέφωνο της χρονιάς. Και υπήρχε ένας τρόπος να ανταγωνιστεί το S4 αφού δεν έβαλε sdcard slot (εκτός το marketing). Να ξεκινήσει από 32GB όπως το One. Και τώρα μαθαίνουμε ότι σταμάτησε την παραγωγή του 32GB? Αυτό σημαίνει ότι οι πωλήσεις δεν πάνε καθόλου καλά και είναι πολύ κρίμα για μια τέτοια συσκευή... Ελπίζω να μην παρατήσει και την υποστήριξη λόγω μικρών πωλήσεων... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 (edited) Η αληθεια ειναι απο οτι ακουσα και εγω οτι σταματησε η εκδοση των 32GB λογο λενε προβληματων με τον αποθηκευτικο χωρο...τωρα δεν μπορω να καταλαβω τι προβληματα και κοληματα θα μπορουσε να ειχαν δυο τηλεφωνα που η μονη τους διαφορα ειναι τα 16GB και 32GΒ.Δηλαδη τι να φανταστω με το Κορεατικο που υποτηθεται οτι ειναι 32GB και εχει εχτρα slot μεχρι και 64GB. Αν αυτο ισχυση παντως τοτε οντως οποιοδηποτε 32αρι δεν θα καλυπτεται απο καμια εγγυηση επισημης αντιπροσωπειας...γι αυτο και η LGοταν την ειχα παρει τηλεφωνο και την ρωτουσα περι εγγυησης ηταν περι ανεμων και υδατων...δεν ξερω και θα δουμε αν...και βλεπουμε κ.τ.λ κ.τ.λ Edited January 10, 2014 by makouin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 αν ισχυει αυτο για τα 32αρια αυτογκολ απο τα αποδυτηρια.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 (edited) αν ισχυει αυτο για τα 32αρια αυτογκολ απο τα αποδυτηρια.. Εκτος και εαν αποφασισουν να φερουν την τυπου Κορεατικη εκδοση. ;) Απλα η συγκεκρημενη εκδοση εχει και αυτη τα ψιλοκατά της..π.χ μια διαφορα ειναι οτι εχει ενα ηχειο αντι των δυο της ευδωπαικης εκδοσης. Αν παλι που δεν το πιστευω επαναπροσδιοριζουν ή ετοιμαζουν κανενα παδσπλησιο μοντελο..ενα καλο μειγμα μεταξυ των δυο θα ειναι απο τα πιο απιστευτα τηλεφωνα. Edited January 10, 2014 by makouin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 τετοια πραματα δεν γινονται που λες..παρεπιπτοντως ενα ηχειο εχει και η ευρωπαικη εκδοση, το δεξι. το αριστερο ειναι ακουστικο..δεν μας νοιαζει τι ετοιμαζουν..κανεις ενα καλο μπασιμο και αποκτας πλεον αναγνωρισημοτητα και αντι να κανεις οτι μπορεις να εισαι αψογος μου κανεις τετοιες γκελες..ερασιτεχνικες κινησεις.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 (edited) Αυτα διαβαζω και μαλλον θα παρω 16αρι και θα βολευτω με meenova... Λιγες ωρες μεινανε με το g2 μου ααααα κλαιω μαχαιρι στην καρδια.... πως αποχωρίζεται η μανα το παιδι που παει στρατο νομιζοντας οτι θα παει στον πολεμο? Ετσι...:cry: Καθε φορα ομως που βλεπω την οθονη το ματι μου προσπαθει να βρει την γρατσουνια η οποια δεν φαινεται καθολου και μονο σε γωνια και με φως τη βλεπεις... αλλα.με.τζιγλαει και δε το μπορω. Ειμαι αρρωστος Παρεπιπτοντως εβαλα το s4 αγγελια σε αλλο site στα 350 δοκιμαστικα και ειχα ενα σωρο μηνυματα....:worry::shifty: μα τοσο πολυ πουλαει? Τοσο παρεξηγημένο ειναι το lg? Edited January 10, 2014 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 γιατι δεν φευγει αερα το g2 στα 350-380? Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Το ξερω οτι δεν γινονται.Απλα αντι να δωσουν μεγαλο βαρος σε μια τοσο καλη συσκευη αρχισαν τα περιεργα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_jump24 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 το τελευταιο εικονιδιο δεξια δεν λες;αναλογως που εισαι συνδεδεμενος δειχνει gsm κλπ Να γυρίσω λίγο στις προηγούμενες σελίδες και να ρωτήσω τον Αντώνη στην φώτο που έχει σε αυτό το ποστ, εκει που του δείχνει τις κινήσεις του δικτύου του πόσο έχει μιλήσει και τι μηνύματα έχει στείλει, πως το έχει κάνει; Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 (edited) γιατι δεν φευγει αερα το g2 στα 350-380? Ναι αλλα το s4 στα 350 ειναι πολυ κατώτερο και το πουλανε μεταχειρισμενο σχεδον στην ιδια.τιμη.... αδικο για το g2 δεν ειναι? Δηλαδη να παραβλεψουμε το knox τον επεξεργαστη την μπαταρια? Την οθονη?(για μενα) Η μηπως επειδη υποστηριζει το gear? Αλλα ετσι ειναι η διαφημιση... γιαυτο αγαπω lg και ας κανει τα δικα της τα συγχωρώ Edited January 10, 2014 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 το υπολοιπο ειναι φιλε μου οχι ποσα εχω στειλει..αν εχεις κοσμοτε καρτοσυμβολαιο η συνδεση εδω εισαι https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nikoloco.cosmoteinfo&hl=el ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι αλλα το s4 στα 350 ειναι πολυ κατώτερο και το πουλανε μεταχειρισμενο σχεδον στην ιδια.τιμη.... αδικο για το g2 δεν ειναι? και που πουλησε περισσοτερο το s4 απο αλλα τηλεφωνο "αδικο" δεν ειναι;; :p Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 (edited) Ναι αλλα το s4 στα 350 ειναι πολυ κατώτερο και το πουλανε μεταχειρισμενο σχεδον στην ιδια.τιμη.... αδικο για το g2 δεν ειναι? Δηλαδη να παραβλεψουμε το knox τον επεξεργαστη την μπαταρια? Την οθονη?(για μενα) Δεν θα συμφωνησω εδω. Δεν θελω να υποστηριξω καμια εταιρια αλλα οχι και πολυ κατωτερο. Ναι υστερει μεν αλλα εχει αλλα καλα που δεν εχει το Lg. Προσεξε μονο μην αργησεις λιγο να το δωσης και αρχισης να το βλεπεις και με αλλο ματι...αν και θα σου συνηστουσα να μην βιαστης και να το κρατησης λιγακι ετσι για να συγκρινεις. Η Samsung η Htc οπως και μερικες αλλες εχουν ενα ονομα στο χωρο των κινητων και ειναι λογικο αντικτυπο στην τιμη.Αλλωστε δεν ειναι λιγοι αυτοι που το σκεφτονται και δεν κανουν τo βημα της αγορας επειδη προκειαι για LG. Edited January 10, 2014 by makouin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_jump24 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 το υπολοιπο ειναι φιλε μου οχι ποσα εχω στειλει..αν εχεις κοσμοτε καρτοσυμβολαιο η συνδεση εδω εισαι https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nikoloco.cosmoteinfo&hl=el Αν νόμιζα ότι ήταν κολπακι του elexir widget!!! Θα κοιτάξω μήπως υπαρχει αντίστοιχο στην Vodafone που ειμαι Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Δεν θα συμφωνησω εδω. Δεν θα υποστηριξω την Samsung και καμια αλλη εταιρια αλλα οχι και πολυ κατωτερο. Ναι υστερει μεν αλλα εχει αλλα καλα που δεν εχει το Lg. Προσεξε μονο μην αργησεις λιγο να το δωσης και αρχισης να το βλεπεις και με αλλο ματι...αν και θα σου συνηστουσα να μην βιαστης και να το κρατησης λιγακι ετσι για να συγκρινεις. Η Samsung οπως και η Htc εχουν ενα ονομα στο χωρο των κινητων και ειναι λογικο αντικτυπο στην τιμη.Αλλωστε δεν ειναι λιγοι αυτοι που το σκεφτονται και δεν κανουν τo βημα της αγορας επειδη προκειαι για LG. Πάντως 300-350 για το S4 αγρατζούνιστο που ξεκινάει από 600+ δεν το λες και ότι κρατάει τιμή. Τιμή κρατάνε μόνο τα iPhone. Πιστεύω ότι οι πωλήσεις του G2 δεν πλησίασαν ούτε κατά διάνοια τις προσδοκίες τις LG. Όταν περιμένεις 10 εκατομμύρια και κάνεις 60-70% κάτω πωλήσεις είναι θέμα... Και ξαναλέω είναι κρίμα. Όχι μόνο επειδή το G2 αξίζει... Αλλά όταν δεν μπορεί να κάνει τις μισές πωλήσεις πχ του Note (που είναι πολύ δύσκολο τηλέφωνο), παίρνει αέρα η Samsung και λέει ότι ούτε με ανώτερο hardware δεν μπορεί κανείς να με χτυπήσει... Έτσι δεν έχουμε εξέλιξη... Ίσως φταίει και η περίοδος που τα παρουσιάζει η LG. Αν το έβγαζε και αυτή Μάρτιο - Απρίλιο όπως οι Samsung, HTC ίσως ήταν διαφορετικά. Μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού έχουν ψωνίσει οι περισσότεροι και κατά Σεπτέμβριο μεριά μένουν αυτοί που περιμένουν τα Note, Nexus και iPhone. Οπότε ίσως και αυτός να είναι ο λόγος που δεν πουλάει. Κατά τη γνώμη οι ανταγωνιστές των S πρέπει να παρουσιάζονται και να βγαίνουν την ίδια περίοδο αν θέλουν να κάνουν πωλήσεις γιατί η Samsung έχει φτιάξει hype και ψωνίζουν όλοι την σειρά S και δεν πρόκειται να ξανά αλλάξουν κινητό σε 6 μήνες για να πάρουν LG. Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stan1 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 να ανυσηχω μηπως δεν παρει 4.4 η ειναι σιγουρο?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 να ανυσηχω μηπως δεν παρει 4.4 η ειναι σιγουρο?:confused: Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα πάρει... Τα Κορεάτικα νομίζω ότι έχουν αρχίσει. Δεν είναι δυνατόν να δώσει σε κάποια G2 και σε άλλα όχι... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 παειιιιιιιιιι το έδωσα....... τρέχω για lg g2 πάλι.... Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Παιδιά θέλω μια βοήθεια στο πιο να κρατήσω.... πιο είναι καλύτερο...? Note 3...η .. lg g2..16g ???? Εννοείτε ένα απο τα δύο...θα δωσω πίσω. ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts