Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το θέμα με το Gps παιδιά δεν είναι θέμα Software γιατί το Sygic (αγορασμένο και γω) στο S3 και στο Xperia S της γυναίκας μου, δουλεύει άψογα χωρίς ποτέ να χάνει το σήμα. Σε κάποιες παρτίδες δεν θα έχει κάτσει καλά το hardware...

Εννοουμε το software της LG και ευελπιστουμε στην επομενη αναβαθμιση του firmware να λυθει το θεμα του GPS.

Ευχαριστώ και τους 2 :) Τα έχω δει και τα 2 από κοντά και δεν μπορώ με τίποτα να διαλέξω :P Όλα μου τα κινητα ήταν μαυρα και εμενα μεχρι τωρα. Αυτο που μου αρεσει στο ασπρο ειναι το μεταλλικό γύρω γυρω που στο μαυρο δεν πολυφαινεται. Απο την αλλη το μαυρο φαινεται λιγο πιο σοβαρο, δεν ξερω...

Μ'αρεσει πολυ η ασημενια αυτη πινελια.

Ουτε εγω ειχα ποτε ασπρο κινητο.

Δε λεω οτι το μαυρο ειναι ασχημο(ισα ισα ειναι πολυ ωραιο) αλλα για μενα το ασπρο ειναι κουκλι.

Σου ευχομαι να καταληξεις γρηγορα γιατι ξερω οτι ειναι πολυ κουραστικο και αγχωτικο να προσπαθεις να επιλεξεις και να μην ξερεις τί θελεις.

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εγω το εχω σε ασπρο.Προερχομενος απο νοτε 2 μου φαινεται πολυ μικρο.Στο ασπρο οντως δεν δειχνει τοσο σοβαρο.Εννοω δεν δειχνει οτι βαραει 36000 στο antutu.φαινεται πιοοοο παιχνιδιαρικο πιο trendy.Ειναι η ιδια φαση πιστευω με το iphone 5 και το 5c.Δεν το παιρνεις στα σοβαρα το c.Δεν βγαζει χαρακτηρα ναυαρχιδας αλλα ενα κινητο για να βγαζει μια κοπελιτσα selfies και να τα ανεβαζει στο instagram.Μεχρι βεβαια πριν λιγο που ημουν εξω βρεθηκε ενας με xperia z και εκανε αυτες τις σκεψεις γιατι δεν το ηξερε το μοντελο-η ημιμαθεια τελικα οντως χειροτερη της αμαθειας-και πηγε να μπει στην διαδικασια του Vs.Κλαμαααααα.Που να το περιμενε απο λευκο lg :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Καλημέρα.

Προσπαθώ να μεταφέρω τη σύνδεση ιντερνετ απο το κινητο μου στον υπολογιστή και καθε φορά μου λεει στα windows οτι εχω limited connection.

Στο iPad δεν εχω κανένα θέμα

Παλιότερα με Lumia ή Xperia κινητα δεν είχα πρόβλημα.

Εχει προσπαθήσει κανένας να κάνει αυτή τη διαδικασία με το PC και αν είχε πρόβλημα.

OnePlus Nord 4 - Motorola Edge 60 Pro

Εννοουμε το software της LG και ευελπιστουμε στην επομενη αναβαθμιση του firmware να λυθει το θεμα του GPS.

Νομίζω ότι μεταξύ του hardware και του Sygic δεν συμμετέχει κανένα software της LG (εκτός αν εννοείς drivers - αλλά και πάλι μου φαίνεται δύσκολο να φταίει κάτι τέτοιο) . Οπότε όταν κατά την πλοήγηση με το Sygic έχεις αποσυνδέσεις ή σου δείχνει αλλού μάλλον είναι καθαρά θέμα hardware. Θυμάστε μια ναυαρχίδα της HTC 3-4 χρόνια πριν, που όταν πίεζες στην πάνω δεξιά γωνία έβρισκε δορυφόρους αμέσως και έφταιγε το ότι ο δέκτης δεν έκανε καλή επαφή? Κάτι παρόμοιο πιστεύω συμβαίνει και εδώ σε μερικές παρτίδες ή υπάρχει προβληματικός δέκτης σε κάποιες παρτίδες...

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Νομίζω ότι μεταξύ του hardware και του Sygic δεν συμμετέχει κανένα software της LG (εκτός αν εννοείς drivers - αλλά και πάλι μου φαίνεται δύσκολο να φταίει κάτι τέτοιο) . Οπότε όταν κατά την πλοήγηση με το Sygic έχεις αποσυνδέσεις ή σου δείχνει αλλού μάλλον είναι καθαρά θέμα hardware. Θυμάστε μια ναυαρχίδα της HTC 3-4 χρόνια πριν, που όταν πίεζες στην πάνω δεξιά γωνία έβρισκε δορυφόρους αμέσως και έφταιγε το ότι ο δέκτης δεν έκανε καλή επαφή? Κάτι παρόμοιο πιστεύω συμβαίνει και εδώ σε μερικές παρτίδες ή υπάρχει προβληματικός δέκτης σε κάποιες παρτίδες...

Κατι τετοιο δυστυχως φοβαμαι και εγω. . απλα τελικα (επειδη αρκετα μας απασχολησε το θεμα) ελπιζω να βρεθει συντομα μια λυση και αν μπορεσουμε να το φτιαξουμε και 'μεις που εχουμε τις "προβληματικες" παρτιδες :p

Καλημερα, διαβαζω οτι το κινητο εχει ραδιο.

Εχω αγορασει το δικο μου απο Τουρκια και ραδιο δεν εχει.

Ειναι καποια που εχουν και καποια που δεν εχουν? Η απλα ειμαι τοσο τυφλος?

A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says:

"What religion are you?"

The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies,

"Yeah, but a catholic or protestant atheist?"

Καλημερα, διαβαζω οτι το κινητο εχει ραδιο.

Εχω αγορασει το δικο μου απο Τουρκια και ραδιο δεν εχει.

Ειναι καποια που εχουν και καποια που δεν εχουν? Η απλα ειμαι τοσο τυφλος?

Πώς γίνεται αυτό; Δέν γίνεται να μην έχει, καινούριο το πήρες έτσι;

Αν είναι το d802 μηπως είναι θέμα fw;

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Επειδή το πήρε από Τουρκία γι αυτό είπα μηπως παίζει κάποια άλλη έκδοση εκεί..

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Software version: d80210c - tur - xx

Kernel: 3.4.0

Android 4.2.2

ραδιο yok

A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says:

"What religion are you?"

Στις πληροφορίες υλικού τι σου λέει στον αριθμο μοντέλου;

- Oneplus 12

Software version: d80210c - tur - xx

Kernel: 3.4.0

Android 4.2.2

ραδιο yok

Πήγαινε Ρυθμίσεις>Εφαρμογές>Ολα και ψάξε ένα-ένα προσεκτικά.

lg-d802....

"What religion are you?"

Παιδιά συγγνώμη αλλά αν ξέρει καποιος να μου πει την σελίδα που έχει για το πια Μπαταρία ειναι καλυτερη του note 3 vs lg g2

Για ρίξε μια ματιά στο τέλος της παρακάτω σελίδας:

http://www.gsmarena.com/lg_g2_vs_samsung_galaxy_note_3_vs_sony_xperia_z1-review-1000p3.php

Μονη λύση που βλέπω, αν και δεν καταλαβαίνω γιατί, είναι αλλαγή fw...δεν ακούνε ραδιόφωνο στη Τουρκία; :p

- Oneplus 12

Αν δειτε

το βιντεο στο 9¨10,

εχω ακριβως τα ιδια εικονιδια. Εψαξα για ραδιο με αναζητηση εφαρμογων και μεσα απο τα apps αλλα δεν..

"What religion are you?"

Αν δειτε
το βιντεο στο 9¨10,

εχω ακριβως τα ιδια εικονιδια. Εψαξα για ραδιο με αναζητηση εφαρμογων και μεσα απο τα apps αλλα δεν..

OK, ακυρο. Μαλλον τελικα ειναι απενεργοποιημενο μονο για την τουρκια.

Βρηκα αυτο εδω που εξηγει πως γινεται ενεργοποιηση απλα θελει να ειμαι ρουτ, και ακομα δεν ειμαι.

Υπαρχει καποιος οδηγος ευκαιρος?

"What religion are you?"

Αν δειτε
το βιντεο στο 9¨10,

Στο 9:10'' 2η σειρά τέρμα δεξιά είναι το ράδιο απο ότι φαίνεται..

Στο 9:10'' 2η σειρά τέρμα δεξιά είναι το ράδιο απο ότι φαίνεται..

Ναι φιλε μου το ειδα και εγω μετα. Δεν το εχω αυτο το εικονιδιο. Ισχυει αυτο που εγραψα παραπανω.

το ραδιο ειναι απενεργοποιημενο για τις συσκευες που πωλουνται στην τουρκια. Θελει ρουτ για να

το ενεργοποιησω.

"What religion are you?"

Ναι φιλε μου το ειδα και εγω μετα. Δεν το εχω αυτο το εικονιδιο. Ισχυει αυτο που εγραψα παραπανω.

το ραδιο ειναι απενεργοποιημενο για τις συσκευες που πωλουνται στην τουρκια. Θελει ρουτ για να

το ενεργοποιησω.

Μα ποιός το έχει απενεργοποιήσει; :worry:

Πήγαινε Ρυθμίσεις>Σχετικά με το τηλέφωνο>Κέντρο ενημέρωσης>Ενημέρωση εφαρμογής, και δες εκεί άν υπάρχει και κάντο εγκατάσταση.

χαχαχα καλα ειπα οτι δεν ακουνε ραδιο στη τουρκια..δεν χρειαζεται να ρουταρεις..βαλε ευρωπαικο fw να τελειωνεις..εκτος αν ειναι να κανεις ρουτ στο αμεσο μελλον..

- Oneplus 12

χαχαχα καλα ειπα οτι δεν ακουνε ραδιο στη τουρκια..δεν χρειαζεται να ρουταρεις..βαλε ευρωπαικο fw να τελειωνεις..εκτος αν ειναι να κανεις ρουτ στο αμεσο μελλον..

Πιστεύω ότι και με το ίδο fm αν κάνει επαναφορά θα το βρεί στο Κέντρο ενημέρωσης. Και εγώ αρχικά όταν το πήρα έσβησα διάφορα πράγματα χωρίς root(η ρομ της LG επιτρέπει πολλά σε σχέση με άλλων κατασκευαστών) και όταν έκανα επαναφορά τα βρήκα εκεί μέσα και ότι ήθελα το επανέφερα.