Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πριν από λίγο γύρισα από το kaizerstore :X.

Μου βγήκε ελαττωματικό :( εχτές το πήρα ούτε 24 ώρες δεν είχαν περάσει που το είχα αγοράσει)

Τα προβλήματα ήταν :

1.του έκανα "διπλό χτύπημα" στην οθόνη αλλά δεν ξεκλείδωνε ουτε με 100 προσπαθεις.

Το διαπιστωσε και μονος του! και μου λεει και το αλλο το κουλο...μηπως μονο κλειδωνει με διπλο χτυπημα και δεν ξεκλειδωνει; ντιν!

2. του έβαζα την φωτεινότητα 70% αυτόματο και όταν το έκλεινα και ξανά άνοιγα το κινητό έχανε την ρύθμιση και πήγαινε 100% μόνο του

και

3. ενώ ήταν ελληνικό... μου άνοιγε με αγγλικά πρώτη γλώσσα... βέβαια επέλεγες τα ελληνικά κανονικά και προχωρούσες... .

Πήρα την LG της είπα αυτά που έγραψα πριν και μου λέει είναι ελαττωματικό να το πάτε πίσω στο κατάστημα για αντικατάσταση.

Και εδώ αρχίζει το "ματς"!!! Το πήγα πίσω τους τα είπα όλα αυτά... μου λένε α δεν μπορούμε να το κάνουμε αντικατάσταση να το πάτε στο service κλπ DOA σημαίνει ότι αν δεν ανοίξει το κινητό από την αρχή μόνο τότε κάνουμε αντικατάσταση.

Ποιος με είδε και δεν με φοβήθηκε :ninja: άρχισα και τους τα έχωνα...και μετά από ένα έντονο διάλογο... αρκετή ώρα... Τους λέω τουλάχιστον να πάρω ένα άλλο με ένα μικρό +ποσο από έμενα...μου λέει 270 ευρώ μπορώ να το παρω κλπ:mad: εκει εγινε ενα δευτερο ματς... και τελικα του λεω για να παρω το s4 τι διαφορα θα δωσω; που κανονικα δεν επρεπε καμια διαφορα και να μου επιστρεψει χρηματα...μου προτεινε +60 και 1 μια θηκη δωρο απο αυτον αξιας 30 ευρω, δηλαδη ουσιαστικα 30 ευρω πληρωσα...γιατι και εγω ετσι και αλλιως θα επερνα την θηκη.

Δηλαδη 30 ευρω καπελο!!! και παλι καλα να λεω.:mad:

Κανονικά δικαιούσαι αντικατάσταση (όχι με άλλο κινητό όμως, αλλά δεν ξέρω τι παίζει με refund).

Δεν μας τα λένε καλά ορισμένα σκρουτζομάγαζα στο θέμα DOA. Name and shame για να ξέρουμε τι παίζει.

.

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επειδή είχα (και) πρόσφατη συνομιλία με αντιπρόσωπο LG το πρωί, μου είπε ότι αν είμαι εντός 7 ημερών από την ημέρα αγοράς, δικαιούμαι αντικατάσταση συσκευής. Αυτό που έγινε με τους τύπους είναι τουλάχιστον απαράδεκτο.

Μου βγήκε ελαττωματικό :( εχτές το πήρα ούτε 24 ώρες δεν είχαν περάσει που το είχα αγοράσει)

Τα προβλήματα ήταν :

1.του έκανα "διπλό χτύπημα" στην οθόνη αλλά δεν ξεκλείδωνε ουτε με 100 προσπαθεις.

Το διαπιστωσε και μονος του! και μου λεει και το αλλο το κουλο...μηπως μονο κλειδωνει με διπλο χτυπημα και δεν ξεκλειδωνει; ντιν!

2. του έβαζα την φωτεινότητα 70% αυτόματο και όταν το έκλεινα και ξανά άνοιγα το κινητό έχανε την ρύθμιση και πήγαινε 100% μόνο του

και

3. ενώ ήταν ελληνικό... μου άνοιγε με αγγλικά πρώτη γλώσσα... βέβαια επέλεγες τα ελληνικά κανονικά και προχωρούσες... .

Πήρα την LG της είπα αυτά που έγραψα πριν και μου λέει είναι ελαττωματικό να το πάτε πίσω στο κατάστημα για αντικατάσταση.

Και εδώ αρχίζει το "ματς"!!! Το πήγα πίσω τους τα είπα όλα αυτά... μου λένε α δεν μπορούμε να το κάνουμε αντικατάσταση να το πάτε στο service κλπ DOA σημαίνει ότι αν δεν ανοίξει το κινητό από την αρχή μόνο τότε κάνουμε αντικατάσταση.

Ποιος με είδε και δεν με φοβήθηκε :ninja: άρχισα και τους τα έχωνα...και μετά από ένα έντονο διάλογο... αρκετή ώρα... Τους λέω τουλάχιστον να πάρω ένα άλλο με ένα μικρό +ποσο από έμενα...μου λέει 270 ευρώ μπορώ να το παρω κλπ:mad: εκει εγινε ενα δευτερο ματς... και τελικα του λεω για να παρω το s4 τι διαφορα θα δωσω; που κανονικα δεν επρεπε καμια διαφορα και να μου επιστρεψει χρηματα...μου προτεινε +60 και 1 μια θηκη δωρο απο αυτον αξιας 30 ευρω, δηλαδη ουσιαστικα 30 ευρω πληρωσα...γιατι και εγω ετσι και αλλιως θα επερνα την θηκη.

καλα σοβαρα μιλάς τώρα;;;το κινητο κανονικα επρεπε να παει στη lg για ελεγχο να βγει προβληματικο και να σου γινει η αλλαγη με καινουργιο!εδωσες το g2 πηρες το s4 και πλήρωσες και 30;;;;;;;;;;;;που ζουμε Θεε μου!

1) αν αλλαξω τη ρομ της t-mobile γερμανιας ποια πρεπει να βαλω για να εχω γρηγορα updates?

2) τι διαφορα εχει η open europe που λετε? μπαινει σε μενα? ποια ειναι?

3) η αλλαγη ρομ θα γινει μεσω του unroot που λετε?

4) θα πρεπει να μπει ρομ tmobile? rom γερμανιας? καποια αλλη? ποια?

5) τι θα κερδισω?

1)δεν αξιζει να αλλαξεις ρομ γι αυτον τον λογο. βαλε ασιατικη ρομ.

2)η open europe ειναι η ευρωπαικη unbranded. θα την βρεις στους οδηγους για το g2 στα βηματα how to unroot

3)ναι

4)δεν καταλαβα τι εννοεις

5)τιποτα. θα φυγει μονο το logo t-mobile και αντε να παρεις και καμια αναβαθμιση πιο γρηγορα.

τοσο ανυπομονος εισαι για να κανεις τα παραπανω;

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Τα προβλήματα ήταν :

και

DOA σημαίνει dead on arrival ότι δεν δουλεύει καθόλου, σπάνιο, αλλά αυτό το καταλαβαίνεις όταν το ανοίξεις βέβαια και δεν δείχνει τίποτα. Τώρα τα μαγαζιά πατάνε στις λεπτομέρειες δηλαδή στην ακριβή μετάφραση της λέξης που είναι μια χαζομάρα και marketing. κανονικά έπρεπε να αναφαίρετε στο αν δουλεύει καλά από την αρχή και όχι αν ειναι νεκρο απο την αρχή. έπρεπε να το απαιτήσεις ΑΜΕΣΑ αλλαγή αλλιώς θα το πήγαινες και καλά δικαστικά ή αναφορά στην ανάλογη υπηρεσία παραπόνων. Κανονικά έπρεπε να το πάρουν (βασικά είναι υποχρεωμένοι) να το πάνε αυτοί στην LG και να σου δώσουν καινούργιο. Δεν χρειάζεται φωνές, απλά είναι τα πράγματα. Αυτό που έκανες και πήρες το s4 είναι πολύ άκυρο. Και θα έπρεπε να συμβουλευτείς πρώτα και από εδώ πριν πας. Γράφεις πχ, ότι σου είπαν να το πας ο ίδιος στην LG. Αυτοί έπρεπε να το στείλουν στην LG και μετά να σου δώσουν καινούργιο (γιατί στην LG νομίζω αν πας ένα κινητό μέσα σε κάποιες μέρες σου δίνουν καινούργιο δεν στον φτιάχνουν). επίσης κοίταξες τους όρους αγοράς στο site που το πήρες? λογικά πρέπει να γράφει κάτι για τις εγγυήσεις. δεν νομίζω να γράφουν ότι είσαι υποχρεωμένος να πας εσύ ο ίδιος πίσω το κινητό στην LG.... είναι κουλό

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά σε κλέψανε.....

Edited by hackfree
technoholic maniac reviewer

όχι φίλε μου DOA σημαίνει ανοίγω το κινητό ελέγχω και αν δεν είναι εντάξει το κινητό την πρώτη μέρα (νομίζω 7 μέρες) το επιστρέφω και μου δίνουν καινούργιο!!! αν το μαγαζί που το πήγες έχει DOA και το γράφει, έπρεπε να το απαιτήσεις ΑΜΕΣΑ αλλαγή αλλιώς θα το πήγαινες και καλά δικαστικά ή αναφορά στην ανάλογη υπηρεσία παραπόνων. Δεν χρειάζεται φωνές, απλά είναι τα πράγματα. Αυτό που έκανες και πήρες το s4 είναι πολύ άκυρο. Και θα έπρεπε να συμβουλευτείς πρώτα και από εδώ πριν πας.

Το τηλέφωνο του παιδιού, τι πιστεύεις ότι θα το κάνουν τώρα??

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

όχι φίλε μου DOA σημαίνει ανοίγω το κινητό ελέγχω και αν δεν είναι εντάξει το κινητό την πρώτη μέρα (νομίζω 7 μέρες) το επιστρέφω και μου δίνουν καινούργιο!!! αν το μαγαζί που το πήγες έχει DOA και το γράφει, έπρεπε να το απαιτήσεις ΑΜΕΣΑ αλλαγή αλλιώς θα το πήγαινες και καλά δικαστικά ή αναφορά στην ανάλογη υπηρεσία παραπόνων. Δεν χρειάζεται φωνές, απλά είναι τα πράγματα. Αυτό που έκανες και πήρες το s4 είναι πολύ άκυρο. Και θα έπρεπε να συμβουλευτείς πρώτα και από εδώ πριν πας.

Εγω το ειχα ουτε μια μερα. Τα ειπα ολα αυτα που λες και πολλα αλλα...αλλα ηταν ανενδοτος!!! Δεν το αλλαζε καθολου...:mad: να σου πω και την αληθεια μου δεν μου αρεσε το g2 ουτε τα πισω πληκτρα,ουτε το μενου του και η μικρη μνημη 10gb κλπ

ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ LG.

Oποιο και να επερνα ...διαφορα θα εδινα γιατι και καλα ειχε ανηχθει κλπ..κλπ... αυτο με την διαφορα ηταν το τελευταιο χαρτι...για να μην εχω μεγαλυτερη χασουρα...

Edited by fotisk13
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

καλα Φωτη κι εγω θα ξενερωνα με τη lg και με καθε lg ετσι. το θεμα δεν ειναι της lg αλλα του μαγαζιού που το πήρες. τωρα τα δεν μου αρεσε και το ενα και το αλλο ειναι και λίγο πανω στην ανταρα σου. παντως αυτο που εγινε ηταν απαραδεκτο..δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα συμφωνω με τον hackfree..

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

μονο ολα καλα δεν ειναι. εδωσε 450Ε στο kaizer για g2 και στο τελος πηρε το s4 και εδωσε και 30Ε. δηλαδη πλήρωσε ενα καινουργιο s4 480Ε στη τιμή δηλαδή που εκανε στα μεσα καλοκαιριού! αν αυτό δεν ειναι κλεψιμο, ποιο ειναι; και το ειχα και σε υποληψη το kaizerstore

- Oneplus 12

Το τηλέφωνο του παιδιού, τι πιστεύεις ότι θα το κάνουν τώρα??

Θα το πεταξουν....

Οχι βεβαια! Θα το στείλουν lg για φτιαξιμο και θα το πουλησουν κανονικα... και θα το παρει καποιοςχωρις ταινια ασφαλειας.... επισης θα αλλαξουν τα παρελκόμενα με καινούργια για να φαίνετε καινούργιο..... δεν ξερω υποθεσεις κανω...

technoholic maniac reviewer

Θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα single-post τόπικ (με συνεχόμενα edit) που να λέμε μόνο από που το πήραμε o καθένας, πότε το παραγγείλαμε (αν μιλάμε για online store) πότε ήρθε και εμπειρίες. Τέτοια καταστήματα σαν το παραπάνω πρέπει να φάνε τρελό κράξιμο για να το μάθει ο κόσμος. Μόνο έτσι μπορούμε να προστατευθούμε.

υπάρχει ενα τοπικ αλλα νομιζω ειναι μονο για online καταστηματα απο κινα..εμενα θα μ αρεσε κατι τετοιο αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο να γινει.

Θα το πεταξουν....

Οχι βεβαια! Θα το στείλουν lg για φτιαξιμο και θα το πουλησουν κανονικα... και θα το παρει καποιοςχωρις ταινια ασφαλειας.... επισης θα αλλαξουν τα παρελκόμενα με καινούργια για να φαίνετε καινούργιο..... δεν ξερω υποθεσεις κανω...

μην το σφραγισουν και οπως ειναι και τη πατησει ετσι κι ο επομενος..

- Oneplus 12

Παιδιά υπάρχει καμία διαφορά από D801 σε D802 από θέμα διαστάσεων? το D801 ξέρω ότι ειναι το T-MOBILE

Καλή ιδέα για το topic θα βοηθήσει κόσμο!

Edited by GS4

Αν το seal είναι όπως αυτό της φωτογραφίας (http://i.ebayimg.com/t/LG-G2-16GB-Black-Brand-New-Boxed-EE-Orange-T-Mobile-/00/s/MTIwMFgxNjAw/z/5yUAAOxyOlhSsIe3/$_12.JPG τότε είναι το αυθεντικό. Μπορεί απλώς να έκατσε να μην κολλήσει. Αυτό που θα με ένοιαζε εμένα είναι να τσεκάρω τη συσκευή αν έχει τα αυτοκόλλητα της πάνω και αν τα παρελκόμενα είναι αχρησιμοποίητα.

Εμενα πανω στο αυτοκολλητο ΔΕΝ γραφει LG. Αν διακρινω καλα απο την δικη σου φωτο γραφει LG.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Κανονικά δικαιούσαι αντικατάσταση (όχι με άλλο κινητό όμως, αλλά δεν ξέρω τι παίζει με refund).

Δεν μας τα λένε καλά ορισμένα σκρουτζομάγαζα στο θέμα DOA. Name and shame για να ξέρουμε τι παίζει.

Καιζερ mr mobi και σια εκει στην Ομονοια απλα δεν πατας.Το εχω ξαναπει κι αλλη φορα τα καλα μαγαζια ειναι πολυ λιγα πλεον στην αγορα αλλα δεν θα αναφερω.Τουλαχιστο αποδειξη για την αγορα του lg σου εδωσε το kaizerstore η δεν σου εδωσε?

Παιδιά υπάρχει καμία διαφορά από D801 σε D802 από θέμα διαστάσεων? το D801 ξέρω ότι ειναι το T-MOBILE

Καλή ιδέα για το topic θα βοηθήσει κόσμο!

Το 801 ειναι το Αμερικανικο κι οχι δεν εχει διαφορα με το 802.Βεβαια σε θεμα λειτουργικου φορανε αλλες ρομ.Μην το μπερδευεις με το Γερμανικο t-mobile που πουλανε τα σκρουτζομαγαζα και ειναι το 802.

Η φώτο δεν είναι δικιά μου με τη στενή έννοια αλλά το seal είναι ακριβώς το ίδιο με το δικό μου κουτί. Τώρα δεν ξέρω να σου πω αν σε κάποιες εκδόσεις η LG είχε άλλο αυτοκόλλητο, ίσως. Τα παιδιά που πήραν θα μπορούσαν να μας πουν. Τσέκαρε επίσης κανένα βιντεάκι στο youtube με τους τύπους που κάνουν unbox να δεις τι παίζει.

Η φώτο δεν είναι δικιά μου με τη στενή έννοια αλλά το seal είναι ακριβώς το ίδιο με το δικό μου κουτί. Τώρα δεν ξέρω να σου πω αν σε κάποιες εκδόσεις η LG είχε άλλο αυτοκόλλητο, ίσως. Τα παιδιά που πήραν θα μπορούσαν να μας πουν. Τσέκαρε επίσης κανένα βιντεάκι στο youtube με τους τύπους που κάνουν unbox να δεις τι παίζει.

φιλε εχω μια εντυπωση οτι οτι seal ειναι εκτυπωμενο πανω σε ασπρο αυτοκολλητο. Η γραμματοσειρα ειναι ιδια με την φωτο, αλλα υπαρχουν dots γυρω απο τα γραμματα και το μελανι τους ''μπλεδιζει'' σαν κακη εκτυπωση. το κινητο παρ ολα αυτα ειχε ολα τα παρελκομενα σφραγισμενα που ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι δεν ειχαν ανοιχτει και οι αρχικες ζελατινες ηταν ΟΛΕΣ πανω και φαινοταν εργοστασιο. δεν ξερω κατα ποσο ειναι ευκολο να ξαναβαλεις ζελατινες. λογικα γινεται αφου τα παντα γινονται :p

Εχω να παρατηρησω 2 πραγματα εως τωρα:

1. Η φωτογραφια και το βιντεο του ειναι πολυ χαμηλοτερη των προσδοκιων μου (προηγουμενο κινητο GALAXY S III)

2. Eχω μια εντυπωση οτι ΜΟΝΟ οταν με καλουν το ηχειο τριζει ενω εχω κατεβαση και την ενταση :wacko: Ισως ηταν η ιδεα μου.

1. Η φωτογραφια και το βιντεο του ειναι πολυ χαμηλοτερη των προσδοκιων μου (προηγουμενο κινητο GALAXY S III)

Πίσω στην κάμερα έχει επίσης μικρή ζελατίνα κολλημένη. Μπορεί να μην το παρατήρησες. Δες αν αυτή εμποδίζει και για αυτό έχεις χαμηλή ποιότητα. (Αν και εγώ που δεν την έχω βγάλει ακόμα :P είναι καλή ποιότητα οι φώτος. Επίσης εννοείται ρίξε μια ματιά και στις ρυθμίσεις.)

*Να αναφέρω ότι εντάξει ο φίλος που του δωσαν χαλασμενο G2 και τελικα πηρε το S4.....είναι σαν να ήρθε απο χωριό! Και συγνώμη για την έκφραση, αλλα αν δεν σου άρεσε γιατι εκανες την πρωτη κινηση για το G2.

**Φίλε μου με την αδεια μπαταρια που βρηκες και το αυτοκολλητακι που μπαινοβγαίνει γύρισε το και πες να σου δώσουν άλλο

Δες εδώ πως ήταν εμένα το χαρτάκι(εννοείται όχι κομμένο): http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5074620#post5074620

Καμένος μέχρι το μεδούλι!

To θεωρώ σχεδόν σίγουρο ότι είναι κακή προσπάθεια αντιγραφής του αυθεντικού seal. Κατ'αρχάς εκτός του ότι είναι κολλημένο σε λάθος σημείο και κρύβει serial number, έπρεπε να λέει "If seal is broken.." και στο τέλος "in the presence of.." . Και το χαρτί που λέει το imei φαίνεται περίεργο. Τι να πω.

To θεωρώ σχεδόν σίγουρο ότι είναι κακή προσπάθεια αντιγραφής του αυθεντικού seal. Κατ'αρχάς εκτός του ότι είναι κολλημένο σε λάθος σημείο και κρύβει serial number, έπρεπε να λέει "If seal is broken.." και στο τέλος "in the presence of.." . Και το χαρτί που λέει το imei φαίνεται περίεργο. Τι να πω.

To παραξενο ειναι οτι:

Ξεκολαει χωρις να χαλαει την επιφανεια απο κατω του. Αυτος μου ειπε να παρω την LG για τυχον παραπονα οτι π.χ. το κινητο δεν ειχε καθολου μπαταρια. :X Αυριο ειδωμεν... προς το παρον. παει σφαιρα και εχει χαλια φωτο! αλλα παει ΒΕΝΤΟΥΖΑ:D

Δεν είναι παράξενο αν δε μιλάμε για το αυθεντικό seal. Πάντως αν συνεχίζει όντως το πρόβλημα με την κάμερα, εγώ θα το γυρνούσα με την μία πίσω.

Δεν είναι παράξενο αν δε μιλάμε για το αυθεντικό seal. Πάντως αν συνεχίζει όντως το πρόβλημα με την κάμερα, εγώ θα το γυρνούσα με την μία πίσω.

Λοιπον νομιζω οτι οταν εκανα ζοομ με το S3 στα φρυδια και τα μαλλια οι τριχες φαινοτανε κανονικα και οχι οπως εδω πχ

http://cdn.asia.cnet.com/story_media/62222509/G2flash.jpg