Jump to content

GS4

Members
  • Δημοσιεύσεις

    73
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by GS4

  1. Παιδιά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την φωτεινότητα του κινητού... Επιλέγω αυτόματη φωτεινότητα, μετά πατάω το home button να κλείσει (δεν το απενεργοποιώ) και όταν το ανοίξω πάλι η αυτόματη φωτεινότητα δεν είναι επιλεγμένη και έχει ένα συγκεκριμένο επίπεδο φωτεινότητας... Γνωρίζετε κάτι γι' αυτό?
  2. Παιδιά καλησπέρα σας, αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι με το κινητό. Μου βγάζει ένα μήνυμα όπως αυτό Error Message [RPC:S-7:AEC-0] Δηλαδή δεν μπορεί να γίνει ενημέρωση των google services και εμφανίζει αυτό το μήνυμα http://atdny.com/wp-content/uploads/2014/03/RPC-S-7-AEC-0.jpg Γνωρίζετε αν υπάρχει λύση για το πρόβλημα?
  3. GS4

    LG L90 (D405N)

    Σωστά σε ευχαριστώ πολύ θα κάνω μια αναζήτηση
  4. GS4

    LG L90 (D405N)

    Απο Ασία απιθανο λόγω προϊόντος-μεγέθους? Εχει free shipping θα εχω εξοδα απο δικια μας courier μονο ετσι?
  5. GS4

    LG L90 (D405N)

    Καλησπέρα παιδια, έχω παραγγείλει μια θήκη από eBay ξέρει κανένας πόσο χρεώνει το τελωνείο αν μου έρθει. από Ηνωμένο βασίλειο?
  6. Καλη επιτυχία σε όλους εύχομαι
  7. Την sim εννοείς? Αποθηκεύεται στην μνημη του κινητού νομίζω, τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις που τις βρίσκω?
  8. Παιδιά Καλησπέρα... έχω παρατηρήσει το εξής στο κιινητό...αφού 'τραβήξω' την φωτογραφία που θέλω μετα όταν πηγαίν στο άλπουμ να την δώ...στην αρχή την εμφανίζει θαμπή και μετα απο 1 με 2 δευτερόλεπτα την εμφανίζει τέλεια...το έχετε παρατηρήσει και εσείς αυτό?
  9. Παιδιά τα hami apps που έχει το κινητό είναι σημαντικά? γιατί λέω να τα διαγράψω...είναι και στα κορεάτικα!
  10. Γίνεται να αλλάξω το firmaware η την rom που έχω για να παίρνω πιο γρήγορα τα updates?
  11. Ευχαριστώ, γιατί αν θυμάσαι είχα θέμα με την χώρα προέλευσης, δεν το έχω βρει ακόμα αλλά όταν μπορέσω θα ανεβάσω φωτό με το κουτάκι... Πάντως στην έκδοση λογισμικού έχω D80210b-466-92, αλλά κάτι είχα διαβάσει ότι βγήκε η D80210e! Εσείς τι έχετε?
  12. Παιζει ρολο αν η ρομ ειναι ασιατικη η ευρωπαικη? Στα updates π.χ. η σε κατι αλλο?
  13. Όταν μπορέσω θα ανεβάσω παιδιά!
  14. Όχι δεν έχει κάποιο σήμα!
  15. Παιδιά που μπορώ να βρώ χωρα προέλευσης? Ο κωδικός είναι 6WT ,ο έβδομος και όγδοος αριθμός του ιμει ειναι 05. Κοίταξα και στο faq, τιποτα!
×
×
  • Create New...