JamesMoore Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Έχει πάρει κανείς το 32αρι από το Mobile14? Το έχει σε σχετικά καλή τιμή και με λίγες και καλές κριτικές αλλά δεν ξέρω περισσότερες πληροφορίες, όπως αν καλύπτεται από την εγγύηση, αν είναι branded / unbranded, ευρωπαϊκό ή T-Mobile όπως κάτι άλλα που βλέπω στο skroutz και αν έχει κάποια διαφορά με το 16αρι ως προς τα updates, το software, κτλ. Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά δεν ξέρω και πολλά... Κάθε απάντηση/βοήθεια ευπρόσδεκτη, ευχαριστώ! :) ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. όταν το βγάλω όμως από το κουτί, τι κάνω; το χρησιμοποιώ αμέσως ή το φορτίζω κλειστώ (και για πόσο); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Δεν στελνει κενο μηνυμα ουτε σε μενα, αλλα επειδη εχω και 'γω vodafone για να μαθεις το υπολοιπο του χρονου ομιλιας μπορεις να στειλεις αντι για κενο μια τελεια και σου 'ρχεται το μηνυμα ενημερωσης ρε παιδια σιγουρα δεν στελνει?πατησατε space 1 φορα κ send? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. όταν το βγάλω όμως από το κουτί, τι κάνω; το χρησιμοποιώ αμέσως ή το φορτίζω κλειστώ (και για πόσο); μολις το βγαλεις απ το κουτι η μπαταρια του ειναι πανω απ το 50% συνηθως στο 80%. το ανοιγεις βγάζεις τις ζελατινες χαιρεσαι την οθοναρα, βαζεις τη σιμ, πατας το Power button και αρχιζεις το στησιμο της συσκευής σου!οταν φτασει στο 10% κανεις οτι ειπαμε! Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 ρε παιδια σιγουρα δεν στελνει?πατησατε space 1 φορα κ send? Ετσι εκανα και 'γω τοσο καιρο με το galaxy s2 αλλα με το g2 δε γινεται! Αν βαλεις απλα ενα κενο το κουμπι της αποστολης δεν ενεργοποιηται για να στειλεις το μηνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_jump24 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 (edited) Κάρτα είσαι ή συμβόλαιο; συμβόλαιο Δεν στελνει κενο μηνυμα ουτε σε μενα, αλλα επειδη εχω και 'γω vodafone για να μαθεις το υπολοιπο του χρονου ομιλιας μπορεις να στειλεις αντι για κενο μια τελεια και σου 'ρχεται το μηνυμα ενημερωσης οκ θα το δοκιμάσω edit: οκ εγινε Edited December 10, 2013 by jimmy_jump24 Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valaoritis Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Χαιρετώ την κοινότητα! Από το Σάββατο ανήκω και εγώ στους κατόχους του G2 :D Όντας καινούργιος χρήστης android, έχω την εξής απορία και θα το εκτιμούσα αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει: πήρα το 16G Τ-mob με την D80210a-262-01. Πέρασα την open eur σύμφωνα με τα βήματα που υπάρχουν στην αντίστοιχη ενότητα και ενώ εξαφανίστηκε το welcome message της Τ-mob, στην έκδοση λογισμικού παραμένει το D80210a-262-01. Είναι φυσιολογικό αυτό ή θα έπρεπε να λέει D80210a-EUR-01;; :worry: Παράθεση ''Κι αν εξεράθη το κλαρί, πάντα χλωρή είν’ η ρίζα.'' Α.Β Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Εχω την αποδειξη από kaizeshop και παρατηρησα πως στο πεδιο του φπα είναι κενο δεν αναφερει τιποτα, η τιμη από την αρχικη μεχρι την τελικη είναι ιδια, είναι σωστο αυτό? εχει καποιος καμια αποδειξη από εκει να μου πει πως είναι η δικια του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Χαιρετώ την κοινότητα! Από το Σάββατο ανήκω και εγώ στους κατόχους του G2 :D Όντας καινούργιος χρήστης android, έχω την εξής απορία και θα το εκτιμούσα αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει: πήρα το 16G Τ-mob με την D80210a-262-01. Πέρασα την open eur σύμφωνα με τα βήματα που υπάρχουν στην αντίστοιχη ενότητα και ενώ εξαφανίστηκε το welcome message της Τ-mob, στην έκδοση λογισμικού παραμένει το D80210a-262-01. Είναι φυσιολογικό αυτό ή θα έπρεπε να λέει D80210a-EUR-01;; :worry: κατεβασες τη σωστη ρομ; εκανες factory reset μετα; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Χαιρετώ την κοινότητα! Από το Σάββατο ανήκω και εγώ στους κατόχους του G2 :D Όντας καινούργιος χρήστης android, έχω την εξής απορία και θα το εκτιμούσα αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει: πήρα το 16G Τ-mob με την D80210a-262-01. Πέρασα την open eur σύμφωνα με τα βήματα που υπάρχουν στην αντίστοιχη ενότητα και ενώ εξαφανίστηκε το welcome message της Τ-mob, στην έκδοση λογισμικού παραμένει το D80210a-262-01. Είναι φυσιολογικό αυτό ή θα έπρεπε να λέει D80210a-EUR-01;; :worry: Σωστό, νομίζω ότι και η T-mob αυτή φοράει, απλώς έχει το boot animation της εταιρείας Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valaoritis Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 κατεβασες τη σωστη ρομ; εκανες factory reset μετα; Ναι, έκανα ό,τι λέει στο ''How to unroot'' ακριβώς, και μάλιστα είχα ανοικτό παράλληλα το http://theunlockr.com/2013/11/01/unroot-lg-g2-versions-video/ που τα λέει λίγο πιο αναλυτικά γιατί είμαι και λίγο noob...Aν παρέμενε το logo της Τ-Mob θα ήμουν σίγουρος ότι έχω κάνει κάπου λάθος, αλλά δεν υπάρχει πλέον.. Τί να κάνω; Πρέπει να ξαναπεράσω την open europe; Παράθεση ''Κι αν εξεράθη το κλαρί, πάντα χλωρή είν’ η ρίζα.'' Α.Β Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoklis Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Εγώ το πήρα από εκεί και είναι όντως t Mobile αν και μου είπαν πως ήταν unbranded. Τα κορίτσια εκεί δε φαίνεται να "ξέρουν" τέτοιες λεπτομέρειες. Πάντως δε βλέπω το λόγο να μην καλύπτεται από την ελληνική αντιπροσωπία.... φιλε μου αν δε σου κανει κοπο παρε τηλ στην LG και δωστους το IMEI σου να δεις τι θα σου πουνε γτ ακουσα πως δεν το καλυπτει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Εχω την αποδειξη από kaizeshop και παρατηρησα πως στο πεδιο του φπα είναι κενο δεν αναφερει τιποτα, η τιμη από την αρχικη μεχρι την τελικη είναι ιδια, είναι σωστο αυτό? εχει καποιος καμια αποδειξη από εκει να μου πει πως είναι η δικια του? Κανονικά πρέπει η απόδειξη να έχει φπα 23%.οτιδήποτε άλλο είναι παράνομο... Πάρε τηλέφωνο και ζήτα εξηγήσεις... Αν θέλεις βγάλε μια φωτογραφία της απόδειξης να τη δούμε. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Κάνε την επαναφορά να είσαι ''καθαρός'' απο τον προηγούμενο, και μετά θα κάνεις άν θέλεις το root. Δε νομιζω οτι ισχυει. Η επαναφορα αμα δε σβησει το /system δε φευγει το root ή ας πουμε αν εχεις πειραξει το framework-res.apk. Ετσι δεν ειναι; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 (edited) Τελικά ισως δουμε νωριτερα την 4.4 συμφωνα με τον Γαλλικο παροχο λενε τωρα για τελη Ιανουαριου 2014. http://www.gottabemobile.com/2013/12/10/lg-g2-android-4-4-kitkat-update-release-date-confirmed/ Edited December 11, 2013 by vwbestakos Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Τελικά ισως δουμε νωριτερα την 4.4 συμφωνα με τον Γαλλικο παροχο λενε τωρα για τελη Ιανουαριου 2014. http://www.gottabemobile.com/2013/12/10/lg-g2-android-4-4-kitkat-update-release-date-confirmed/ Να μην βιαστούν, 1000 φορες να φτιαξουν με updates τα software-ικα προβληματακια αυτης της εκδοσης (camera, home luncher, GPS) παρα να δωσουν μια buggy εκδοση του kitkat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Να μην βιαστούν, 1000 φορες να φτιαξουν με updates τα software-ικα προβληματακια αυτης της εκδοσης (camera, home luncher, GPS) παρα να δωσουν μια buggy εκδοση του kitkat Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλε μου. Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Εγω πιστευω θα λυθουν με την kitkat αυτα τα προβλημματα. Καλητερα να μην βγιαστουν να βγει σωστη αναβαθμιση Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια το φίλο Αντώνη-gsir-για την καλοσύνη του να μου στείλει το screen protector και έτσι μπορώ από σήμερα να χαρώ το τέλειο αυτό κινητό!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GS4 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Παιδιά από Mobile14 που ρώτησα τα φέρνουν από Αγγλία, Γερμανία και Σλοβακία. Η ποιότητα κατασκευής είναι η ίδια και απο τις τρεις χώρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 περαστε μια βολτα και απο το νημα με την μπαταρια παιδες. 5' υποθεση ειναι. Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Παιδιά από το πρωί με γεμάτη μπαταρία τώρα που είναι πριν τις δύο το μεσημέρι έχω 49 τις εκατό, είναι φυσιολογικό αυτό; βέβαια και με χρήση ίντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JamesMoore Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 παιδιά, να ρωτήσω κάτι. το G2 μπορείς να το χειριστείς με γάντια; γιατί όσο να 'ναι είναι χρήσιμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Παιδιά από το πρωί με γεμάτη μπαταρία τώρα που είναι πριν τις δύο το μεσημέρι έχω 49 τις εκατό, είναι φυσιολογικό αυτό; βέβαια και με χρήση ίντερνετ. Αν δεν παίζεις σερί όλες αυτές τις ώρες RealRacing3, είναι πρακτικά αδύνατο αυτό, κάτι πάει στραβά.... παιδιά, να ρωτήσω κάτι. το G2 μπορείς να το χειριστείς με γάντια; γιατί όσο να 'ναι είναι χρήσιμο... Μήπως εννοείς για τα χιόνια ? Ναι μπορείς, αλλά δεν ξέρω που θα σου χρειαστεί πραγματικά :p Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Με dead trigger2 και mod για ultra graphics τυφλα να εχει το psp... μπαταρια μιση μερα ομως χαχαχα Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeLS Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Με dead trigger2 και mod για ultra graphics τυφλα να εχει το psp... μπαταρια μιση μερα ομως χαχαχα Τι mod ειναι αυτο που λες φιλε μου ? Γιατι κι εγω παιζω dead trigger 2 και θα μου αρεσε να του ανεβαζα κι αλλο τα γραφικα! Παράθεση Phone : Lenovo Vibe P1 M Stock Tabs : MLS iQTab Atlas 7'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts