Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θα ήθελα να ρωτήσω μιας και πρόσφατα πήρα το g2

ποια είναι καλή εφαρμογή για να βλέπω γενέθλια ραντεβού κτλ (ενδεχομένος και να κάνει synch για συμβάντα γενέθλια και με facebook)

κάτι απλό που να σου βγάζει λίστα...

πχ στο samsung s3 είχε στο widget του καιρού μία τούρτα... την πάταγα και έβλεπα τα παραπάνω.

θέλω μία εφαρμογή που απλά να παίρνει τα δεδομένα και να τα βλέπω όμορφα!

περιμένω προτάσεις σας!

το γράφω εδώ μήπως λόγο οθόνης παίζζουν συγκεκριμένες εφαρμογές!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5040881#post5040881

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πατα παρατεταμενα πανω στο widget και μετα αστο. Βγηκε ενα μπλε πλαισιο. Πιαστο απο τη γωνια και αλλαξε του το μεγεθος.

Ετσι ηξερα και εγω αλλα δεν παιζει ετσι

Ετσι ηξερα και εγω αλλα δεν παιζει ετσι

Φιλε μου ετσι το εχω κανει και εγω με τα BW στον μαμα launcher και δουλευει 4×2 εχω βαλει.

Φιλε μου ετσι το εχω κανει και εγω με τα BW στον μαμα launcher και δουλευει 4×2 εχω βαλει.

πραγματικα οσο και αν προσπαθησα δεν παιζει μηπως εκανες καποια αλλη ρυθμιση απο καπου.. ?

Δεν πετυχαινει με ολα τα widgets στον μαμα launcher.

Τωρα μολις τ ξαναεκανα και εβγαλε τις μπλε γωνιες το μικρυνα και το επανεφερα απο ακρη σε ακρη

Τωρα μολις τ ξαναεκανα και εβγαλε τις μπλε γωνιες το μικρυνα και το επανεφερα απο ακρη σε ακρη

θα τρελαθουμε... :lol::lol: τι fw φορας... εμενα ειναι απο μαμα LG Ελλάδα....

να ξεκαθαρισω οτι στα μανησια widgets αυτο που λες το κανει...

Edited by Minotavrs

Οχι μονο στα μαμα.Εχω και widgets που τα κατεβασα αλλα μ'αφηνει να τους αλλαξω μεγεθος,αλλα ειναι και 1-2 που δεν με αφηνει.

Αυτο συμβαινει επειδη πρεπει να εχεις το χερι σου στην ακρη του widget (απ'οτι φαινεται) ή τουλαχιστον σε εμενα ετσι εκανε !

Phone : Lenovo Vibe P1 M Stock

Tabs : MLS iQTab Atlas 7''

ετσι το κανει και εγω το μεγαλωνω η το μικραινω:)εχω περασει την open euro ειχα γερμανικο vodafone

Δέν παίζει ρόλο η rom αλλά το widget και ο launcher. Mε τον μαμά το ίδιο widget δεν μου το αλλάζει μέγεθος, με τον nova ναί.

Το χέρι πρέπει να πιέσει παρατεταμένα στο κέντρο του widget εγώ δεν έχω βρει κάποιο που να μην δουλεύει αλλά για πήγαινε ρυθμίσεις οθόνη αλλαγή διαστάσεων (έτσι νομίζω γράφει) τικαρε το widget που σε ενδιαφέρει και προσπάθησε ξανά
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Με τον μαμα το αλλαζω αυτο ειπα και στο παιδι,με next 3d παλι αλλαζει και σε αυτον.

Βάλε το Fancy Widget και πες μας άν στο αλλάζει με τον μαμά.

Βασικα κι εμενα απο οσα εχω βαλει μονο το discover της Vodafone δεν αλλαζει μεγεθος.

Βάλε το Fancy Widget και πες μας άν στο αλλάζει με τον μαμά.

Εχεις δικιο δεν μου αλλαζει κι εμενα ισως ειναι αυτο, και οχι καποιο απο τα αλλα στο market,τι να πω,εγω τα bw βαζω παντα γι αυτο το ειπα sorry.

Νιώθω ότι δεν μπορώ να παρακολουθήσω την συζήτηση εδώ, γιατί είχα μείνει 8 χρόνια πίσω στην τεχνολογία των κινητών!! Εγώ χρειάζομαι κάποιον "να με πιάσει από το χέρι να με καθοδηγήσει" μην κάνω κάτι λάθος και είναι ανεπανόρθωτο!!

Σορρυ για το off topic!

Καμένος μέχρι το μεδούλι!

Ετοίμασα το post για το θέμα με τα προβλήματα του G2 που είχε στην αρχική του myphone άλλα δε το βρίσκω οπότε τα παραθέτω εδώ μια και τα έγραψα....

Λοιπον παιδιά στην αρχή και εμένα μου φάνηκε κάπως το άρθρο αλλά διαβάζοντας το αλλαξα γνώμη.

Σίγουρα το G2 είναι από τα πιο απροβληματιστα τηλέφωνα που είχα αλλά είχε και αυτό Θεματάκια.

Και δε μιλάω για τα γνωστά, όπως τα 10 μόνο ελεύθερα απ τα 16giga storage που αναγκάζουν τους περισσότερους να παίρνουν το 32αρι απ έξω χωρίς τοπική εγγύηση κ διάφορα άλλα τέτοια.

Εδώ θα πω τα (ελάχιστα ομολογουμένος) θεματάκια που είχα εγώ με το δικό μου 32αρι άσπρο από expansys.

Το βασικο ήταν ότι είχα θέμα στο πως με ακουν.

Εκανε βυθισματα η φωνή μου και με ξενερωσε ασχημα αυτό. Δε το είχαν αναφέρει άλλοι εδω στο φόρουμ νομίζω και όταν το έδωσα έκανα 1 τεστ με το παιδί που του το πουλησα(εδω στο myphone) και που δεν είχε παραπονεθεί για το σήμα.

Όταν του είπα να κρατησει το τηλέφωνο υπό γωνία όμως όπως καλούμε όταν είμαστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι η στο καναπέ και μιλάμε τοτε του το έκανε και αυτουνου.

Αυτός με ακουγε κανονικά, εγώ αυτόν όμως όχι!!

Για να πειστει έκανα ηχογράφηση πως ακουγόταν όταν κρατούσε το τηλέφωνο υπό γωνία, του έστειλα το αρχείο,και τότε το κατάλαβε και αυτός.

Το ίδιο ακριβώς έκανε και 1 άλλο G2 γνωστού όπως δυστυχώς και το νεο nexus5 πάλι απ την LG.

Τα παιδιά είναι απ το εδώ φόρουμ.

Για μένα ήταν λόγους να το δώσω καθώς όταν μιλαω σπίτι πάνω από ορισμένη ώρα τότε ξαπλώνω στο καναπέ συνήθως και τα τηλεφωνα παίρνουν τη γωνία που δυστυχώς κάνει το πρόβλημα στο G2.

Άλλοι ίσως να μη το καταλάβουν ποτέ με αλλο στυλ ομιλίας η να νομίζουν ότι είναι θέμα σήματος απλά.

Για μένα που θέλω να είναι πάνω απ όλα τηλέφωνο είναι deal break.

Το άλλο ήταν με τη κάμερα στα εσωτερικά.

Πρέπει να κανεις ταμα για να κάνει focus πολλές φορές, ειδικά αν έχει το θέμα κάποια κίνηση.

Όταν τα καταφέρεις είναι όλα ok.

Ίσως επειδή είχα και το Nokia 1020 εκείνη την εποχή και μου είχε φανεί χαώδης η διαφορά τους.

Το τρίτο είναι πταίσμα και είναι το knock on.

Δε πιάνει πάντα ειδικά αν βιαζεσαι εξω στο δρόμο, αλλα ούτε στα Nokia πιάνει και εδώ είναι και πιο καλό.

Όσο για μπαταρία και δυνατότητες είναι απλα κορυφή, σαφώς πάνω απ το S4 και επιπεδου note ισως και καλυτερο.

Εγώ προσωπικά τώρα έχω note 3 αλλά για όσους δε τη παλεύουν με το μέγεθος του και δε τους νοιάζει η micro SD, τους προτείνω το G2 καθώς πιστεύω πως πρέπει να στηρίζουμε τετοιες καλές προσπάθειες και πέρα απ τη Samsung και μπράβο στην LG.

ισχύει αυτό με το ακουστικό. ότι δηλαδή αν απομακρύνεις το τηλέφωνο από το στόμα σου ο άλλος δεν σε ακούει καθόλου, ή σε ακούει πολύ απομακρισμένα. κάτι σαν noice reduction δηλαδή. σε αντίθεση με την ανοιχτή ακρόαση που και μακριά να το έχεις ο άλλος σε ακούει μια χαρά. πρέπει να είναι κάποια ρύθμιση της lg για background noice cancellation η κάτι τέτοιο. εγώ κρατάω φυσιολογικά το τηλέφωνο στο αυτί μου οπότε αν δεν μου το λέγανε δεν θα το καταλάβαινα καν.

για το knock on δοκίμασα αυτό που διάβασα κάπου ότι δηλαδή αν πατάς στο κέντρο της συσκευής πιάνει καλύτερα, και όντως δεν ξέρω αν είναι placibo αλλά δουλεύει.

για όσους έχουν το 16άρι προτείνω το usb otg της meenova και μόνο λόγο μεγέθους και χρηστικότητας.

η κάμερα σε καλό φωτισμό βγάζει μια χαρά. και τα βίντεο επίσης. το πρόβλημα είναι σε διαφορετικές συνθήκες όπου δεν ρυθμίζεται άριστα το iso της συσκευής (η κάτι άλλο δεν ξέρω) αλλά από hardware έχει πολύ καλό φακό. είναι απλά θέμα software. εγώ προσωπικά δεν τρελαίνομαι να βγάζω φωτό. υπάρχει και mod της κάμερας στο xda για κάποιον που είναι root να βγάζει και 720p με 30fps.

υπάρχει κάποιο κινητό που να μην έχει προβλήματα? πόσο μάλλον αυτό που ειναι καινούργιο και δεν έχει κανένα update μέχρι στιγμής. και με 4.2 android! περιμένω kitkat για να δω τις βελτιώσεις ακόμα σηκώνει.... σταυρώνω χέρια-πόδια

technoholic maniac reviewer

Και εγω παντως και στο g2 και στο g pad, απο τοτε που χτυπαω κεντρο, δεν εχει αστοχησει ΠΟΤΕ το knock on!

Το κινητο ειναι ΕΡΩΤΑΣ ,τι να λεμε τωρα!Οθοναρα,σφαιρατο,καλογραμμενο μαμα λειτουργικο και μια μπαταρια που απλα σπανια σε απασχολει αρνητικα, απλα το δουλευεις χωρις αγχος και εννοιες:D

Για αυτο και μου εκανε τρομερα αρνητικη εντυπωση το πρωινο θρεντ, λες και διαβαζα για το 1ο ομνια ενα πραγμα:wacko:

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Παιδιά πόση ωρα οθόνη βγάζει περιπου το g2 με wifi και ποσο με 3g-4g???

Έκανα την αναζήτηση μου στο τοπικ αλλά τα περισσότερα δεν έλεγαν οθόνη..

Edited by andrewk

Παιδιά πόση ωρα οθόνη βγάζει περιπου το g2 με wifi και ποσο με 3g-4g???

Έκανα την αναζήτηση μου στο τοπικ αλλά τα περισσότερα δεν έλεγαν οθόνη..

Αυτό φίλε μου εξαρτάται από τη χρήση που θα κάνεις με την οθόνη. Εγώ με μικτή χρήση και όλα ανοιχτά wifi και 3g πάντα κάτω από 4-30 με 5 ώρες δεν έχω πέσει. Αν το δουλέψει κάποιος και με πιο normal χρήση καταλαβαίνεις ότι θα είναι λίγο καλύτερα.

ετσι το κανει και εγω το μεγαλωνω η το μικραινω:)εχω περασει την open euro ειχα γερμανικο vodafone

Αυτο συμβαινει επειδη πρεπει να εχεις το χερι σου στην ακρη του widget (απ'οτι φαινεται) ή τουλαχιστον σε εμενα ετσι εκανε !

Με τον μαμα το αλλαζω αυτο ειπα και στο παιδι,με next 3d παλι αλλαζει και σε αυτον.

Το χέρι πρέπει να πιέσει παρατεταμένα στο κέντρο του widget εγώ δεν έχω βρει κάποιο που να μην δουλεύει αλλά για πήγαινε ρυθμίσεις οθόνη αλλαγή διαστάσεων (έτσι νομίζω γράφει) τικαρε το widget που σε ενδιαφέρει και προσπάθησε ξανά

Θεωρω οτι ειναι θεμα ασυμβατοτητας widget και μαμας luncher αν θελετε κατεβαστε το widget και δοκιμαστε το και εσεις

Πως αλλάζω τα κουμπάκια στο κάτω μέρος χωρίς root?

Ρυθμισης>Προβολη>Μπροστινα πληκτρα αφης

Πως αλλάζω τα κουμπάκια στο κάτω μέρος χωρίς root?

μεσα απο τις ρυθμισεις--> προβολή δεν σου κανουν οι αλλαγες που εχει προτινομενες.?