jpcupra Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 νομιζω οτι μπορεις και απο το quick memo... ισχυει... ;);) Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Πέρασα μετα απο πολλα χρονια απο samsung σε lg με το optimus g με αρκετους ενδοιασμους και φοβους. τωρα λεω να παω στο G2. Απο οτι εχω διαβασει εδω μεσα δεν βλέπω προβλήματα. Ελπίζω να ειναι τοσο καλο οσο το g, ποιοτικοτερο βεβαια φοβαμαι οχι,:X το βρηκα στα 420 με 425 μεταφορικα και αντικαταβολη, Αλλα ασπρο πουθενα σε αυτη τη τιμη:angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos_m Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Επειδή προέρχομαι από iphone 5-------> αγκαλιά με το φορτιστή 2-3 φορές την ημέρα, τώρα πλέον βγαίνω το πρωί από το σπίτι με full 100% αφού όλο το βράδυ που κοιμάμαι αυτό δεν χάνει ούτε 1% και γυρίζω το βράδυ άνετος και ωραίος. Priceless... εγώ πάντως που είχα το 4s το φόρτιζα μέρα παρα μέρα, με ανοιχτό συνέχεια το wifi και 6 ωρες χρήσης. για αυτό παραξενεύτηκα με το g2, γιατι άκουγα όλους που λεγαν για την μπαταρία του, και νόμιζα θα έχει τεράστια διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos_m Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 φιλε μου το greenify ειναι μια εφαρμογη που αν καποια εφαρμη σου τρεχει απο πισω και σου τρωει την μπαταρια ενω δεν το χρησιμοποιείς απλα θα την κανει να μην σου τρωει την μπαταρια οταν δεν το χρησιμοποιεις εκείνη την στιγμη!!!ειναι πολυ καλυ εφαρμογη:) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.greenify&hl=el και αυτό πρεπει να κανεις ροοτ για να το βάλεις ή να γινεις superuser? ή το ίδιο ειναι αυτα τα 2? :O σορρυ αλλα με android τωρα ασχολουμε πρώτη φορα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_highness Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Αντιμετώπισε κανείς θέμα με την οθόνη αφής; G2 Touchscreen Issues - xda G2 Touch Screen Issues? - android central Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 και αυτό πρεπει να κανεις ροοτ για να το βάλεις ή να γινεις superuser? ή το ίδιο ειναι αυτα τα 2? :O σορρυ αλλα με android τωρα ασχολουμε πρώτη φορα.. Το ιδιο ειναι. Πρεπει να το rootάρεις. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psilos555 Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 D802 t_mobile - stock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 (edited) Αντιμετώπισε κανείς θέμα με την οθόνη αφής; G2 Touchscreen Issues - xda G2 Touch Screen Issues? - android central Δεν εχω αντιμετωπιση τετοια θεματα 1.5 μηνα που την εχω τη συσκευη. Να εισαι σιγουρος αν ειχα βρει κανα κουσουρι-λεπτομερεια θα το ειχα ποσταρει εδω:p Και οπως βλεπω πολλοι που ποσταρουν σε αυτα τα θεματα εχουν Αμερικανικες η Ασιατικες συσκευες Edited December 3, 2013 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis83 Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Έχει τύχει σε κανέναν που χρησιμοποιεί το tapatalk να θέλει να scrollaρει προς τα πάνω και αυτό να πηγαίνει προς τα κάτω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Έχει τύχει σε κανέναν που χρησιμοποιεί το tapatalk να θέλει να scrollaρει προς τα πάνω και αυτό να πηγαίνει προς τα κάτω; Σε εμένα και στο tapatalk και σε άλλες εφαρμογές Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 χθεσινα ντοκουμεντα... :p:p 30 ωρες αναμονη, 20' κλησεις, 10' 3g, 20 ωρες wifi. Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Σας ευχαριστώ παιδιά :D Με είπατε ξεχασιάρη και όντως παραλίγο να το ξεχάσω. Παίδες, τι κινητάρα είναι αυτή??? :lol: Επειδή προέρχομαι από iphone 5-------> αγκαλιά με το φορτιστή 2-3 φορές την ημέρα, τώρα πλέον βγαίνω το πρωί από το σπίτι με full 100% αφού όλο το βράδυ που κοιμάμαι αυτό δεν χάνει ούτε 1% και γυρίζω το βράδυ άνετος και ωραίος. Priceless... Φίλε μου το βράδυ που λες το έχεις σε airplane Mode? Γιατί εμένα χτες μου έχασε γύρω στο 8% Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Ποτε airplane... Ζητημα αν θα φαει 1% και αν. Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Ποτε airplane... Ζητημα αν θα φαει 1% και αν. Έχεις ανοικτά συγχρονισμους κτλ? Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Έχεις ανοικτά συγχρονισμους κτλ? παντου και παντα! 2 gmail - 1 λογαριασμο fb. Το βραδυ κλεινω μονο wifi. Τα sync παραμενουν ανοιχτα και προσπαθουν για push-pull ασχετα αν δεν το καταφερνουν. Βαλε wakelock detector να δεις τι ρουφαει. Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 (edited) Ρε παιδια ειδα αυτo το βιντεακι στο youtube Απο το 3:50 λεπτο μεχρι και το 4:10 Βγαινει το ιδιο τηλεφωνο με αφαιρουμενη μπαταρια και εχτρα υποδοχη microSD ; Edited December 3, 2013 by makouin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 παντου και παντα! 2 gmail - 1 λογαριασμο fb. Το βραδυ κλεινω μονο wifi. Τα sync παραμενουν ανοιχτα και προσπαθουν για push-pull ασχετα αν δεν το καταφερνουν. Βαλε wakelock detector να δεις τι ρουφαει. Το έχω βάλει... Πως μπορώ να κάνω attach ένα screenshot από το κινητό προσπαθώ και δεν το βρίσκω! Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Ρε παιδιαειδα αυτ το βιντεακι στο youtube Απο το 3:50 λεπτο μεχρι και το 4:10 Βγαινει το ιδιο τηλεφωνο με αφαιρουμενη μπαταρια και εχτρα υποδοχη microSD ; είναι το κορεάτικο μοντέλο...νομίζω το έχει από εδω ο Arfi-gorgona... Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Βγαινει το ιδιο τηλεφωνο με αφαιρουμενη μπαταρια και εχτρα υποδοχη microSD ; Ειναι η κορεατικη εκδοση φιλε μου. Το έχω βάλει... Πως μπορώ να κάνω attach ένα screenshot από το κινητό προσπαθώ και δεν το βρίσκω! Power on-off + κατω κουμπι εντασης ταυτοχρονα! Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Ειναι η κορεατικη εκδοση φιλε μου. Power on-off + κατω κουμπι εντασης ταυτοχρονα! Το screenshot το έχω βγάλει να το κάνω attach εδώ στο νήμα από το tapatalk δεν μπορώ... Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 (edited) εγώ πάντως που είχα το 4s το φόρτιζα μέρα παρα μέρα, με ανοιχτό συνέχεια το wifi και 6 ωρες χρήσης. για αυτό παραξενεύτηκα με το g2, γιατι άκουγα όλους που λεγαν για την μπαταρία του, και νόμιζα θα έχει τεράστια διαφορά. Σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο κινητό ναυαρχίδα σήμερα, το G2 συγκρίνεται μόνο με το Note3. Δεν μιλάω για ΜΤΚ, γιατί αυτοί παίζουν σε άλλα επίπεδα απόδοσης αλλά και διάρκειας. Και με τα πάντα όλα ανοιχτά (ακόμα και το NFC, LTE και Wifi) και καμιά δεκαριά accounts να συγχρονίζουν κάθε ώρα, το G2 -μου- βγάζει άνετα δύο μέρες και το φορτίζω την τρίτη (ή το βράδυ της δεύτερης, το ίδιο κάνει). Τι παραπάνω μπορούμε να περιμένουμε από μια τόσο δυνατή συσκευή, που έχει και τα καλύτερα χαρακτηριστικά της αγοράς ? :blink: Για όσους λέτε για τα Services, θυμηθείτε ότι όσο πιο πολλά accounts έχετε, όσο πιο συχνούς συγχρονισμούς και γενικά background λειτουργίες ενεργές, τόσο πιο πολύ ανεβαίνουν στην κατανάλωση τόσο το λειτουργικό όσο και τα services. Edited December 3, 2013 by The Ace Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potokis Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Επειδη θελω να του κανω την αναβαθμηση και να γυρισει σε SEA θυμαται καποιος να μου πει πως λεγετε η εφαρμογη που κατεβαζουμε απο play store για να εχουμε 4g ? Παράθεση ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Επειδη θελω να του κανω την αναβαθμηση και να γυρισει σε SEA θυμαται καποιος να μου πει πως λεγετε η εφαρμογη που κατεβαζουμε απο play store για να εχουμε 4g ? Όποιο θες από τα πρώτα 6-7 που βγάζει (τζαμπέ προφανώς), 4G LTE Switch είχα εγώ... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potokis Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Όποιο θες από τα πρώτα 6-7 που βγάζει (τζαμπέ προφανώς), 4G LTE Switch είχα εγώ... Εισαι ωραιος. Ευχαριστω. Παράθεση ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Guys φορτιστη αυτοκινητου αξιοπιστο που πηρατε; Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts