Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πέρασα μετα απο πολλα χρονια απο samsung σε lg με το optimus g με αρκετους ενδοιασμους και φοβους.

τωρα λεω να παω στο G2. Απο οτι εχω διαβασει εδω μεσα δεν βλέπω προβλήματα. Ελπίζω να ειναι τοσο καλο οσο το g, ποιοτικοτερο βεβαια φοβαμαι οχι,:X

το βρηκα στα 420 με 425 μεταφορικα και αντικαταβολη, Αλλα ασπρο πουθενα σε αυτη τη τιμη:angry:

Επειδή προέρχομαι από iphone 5-------> αγκαλιά με το φορτιστή 2-3 φορές την ημέρα, τώρα πλέον βγαίνω το πρωί από το σπίτι με full 100% αφού όλο το βράδυ που κοιμάμαι αυτό δεν χάνει ούτε 1% και γυρίζω το βράδυ άνετος και ωραίος. Priceless...

εγώ πάντως που είχα το 4s το φόρτιζα μέρα παρα μέρα, με ανοιχτό συνέχεια το wifi και 6 ωρες χρήσης. για αυτό παραξενεύτηκα με το g2, γιατι άκουγα όλους που λεγαν για την μπαταρία του, και νόμιζα θα έχει τεράστια διαφορά.

φιλε μου το greenify ειναι μια εφαρμογη που αν καποια εφαρμη σου τρεχει απο πισω και σου τρωει την μπαταρια ενω δεν το χρησιμοποιείς απλα θα την κανει να μην σου τρωει την μπαταρια οταν δεν το χρησιμοποιεις εκείνη την στιγμη!!!ειναι πολυ καλυ εφαρμογη:)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.greenify&hl=el

και αυτό πρεπει να κανεις ροοτ για να το βάλεις ή να γινεις superuser? ή το ίδιο ειναι αυτα τα 2? :O σορρυ αλλα με android τωρα ασχολουμε πρώτη φορα..

και αυτό πρεπει να κανεις ροοτ για να το βάλεις ή να γινεις superuser? ή το ίδιο ειναι αυτα τα 2? :O σορρυ αλλα με android τωρα ασχολουμε πρώτη φορα..

Το ιδιο ειναι.

Πρεπει να το rootάρεις.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αντιμετώπισε κανείς θέμα με την οθόνη αφής;

G2 Touchscreen Issues - xda

G2 Touch Screen Issues? - android central

Δεν εχω αντιμετωπιση τετοια θεματα 1.5 μηνα που την εχω τη συσκευη.

Να εισαι σιγουρος αν ειχα βρει κανα κουσουρι-λεπτομερεια θα το ειχα ποσταρει εδω:p

Και οπως βλεπω πολλοι που ποσταρουν σε αυτα τα θεματα εχουν Αμερικανικες η Ασιατικες συσκευες

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Έχει τύχει σε κανέναν που χρησιμοποιεί το tapatalk να θέλει να scrollaρει προς τα πάνω και αυτό να πηγαίνει προς τα κάτω;

Σε εμένα και στο tapatalk και σε άλλες εφαρμογές

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Σας ευχαριστώ παιδιά :D

Με είπατε ξεχασιάρη και όντως παραλίγο να το ξεχάσω.

Παίδες, τι κινητάρα είναι αυτή??? :lol:

Επειδή προέρχομαι από iphone 5-------> αγκαλιά με το φορτιστή 2-3 φορές την ημέρα, τώρα πλέον βγαίνω το πρωί από το σπίτι με full 100% αφού όλο το βράδυ που κοιμάμαι αυτό δεν χάνει ούτε 1% και γυρίζω το βράδυ άνετος και ωραίος. Priceless...

Φίλε μου το βράδυ που λες το έχεις σε airplane Mode? Γιατί εμένα χτες μου έχασε γύρω στο 8%

Έχεις ανοικτά συγχρονισμους κτλ?

παντου και παντα!

2 gmail - 1 λογαριασμο fb. Το βραδυ κλεινω μονο wifi. Τα sync παραμενουν ανοιχτα

και προσπαθουν για push-pull ασχετα αν δεν το καταφερνουν. Βαλε wakelock detector να δεις

τι ρουφαει.

dsg ftw! :cool:

@Jordan@

Ρε παιδια ειδα αυτo το βιντεακι στο youtube

Απο το 3:50 λεπτο μεχρι και το 4:10

Βγαινει το ιδιο τηλεφωνο με αφαιρουμενη μπαταρια και εχτρα υποδοχη microSD ;

Edited by makouin

παντου και παντα!

2 gmail - 1 λογαριασμο fb. Το βραδυ κλεινω μονο wifi. Τα sync παραμενουν ανοιχτα

και προσπαθουν για push-pull ασχετα αν δεν το καταφερνουν. Βαλε wakelock detector να δεις

τι ρουφαει.

Το έχω βάλει... Πως μπορώ να κάνω attach ένα screenshot από το κινητό προσπαθώ και δεν το βρίσκω!

Ρε παιδιαειδα αυτ το βιντεακι στο youtube

Απο το 3:50 λεπτο μεχρι και το 4:10

είναι το κορεάτικο μοντέλο...νομίζω το έχει από εδω ο Arfi-gorgona...

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

Ειναι η κορεατικη εκδοση φιλε μου.

Το έχω βάλει... Πως μπορώ να κάνω attach ένα screenshot από το κινητό προσπαθώ και δεν το βρίσκω!

Power on-off + κατω κουμπι εντασης ταυτοχρονα!

dsg ftw! :cool:

@Jordan@

Ειναι η κορεατικη εκδοση φιλε μου.

Power on-off + κατω κουμπι εντασης ταυτοχρονα!

Το screenshot το έχω βγάλει να το κάνω attach εδώ στο νήμα από το tapatalk δεν μπορώ...

εγώ πάντως που είχα το 4s το φόρτιζα μέρα παρα μέρα, με ανοιχτό συνέχεια το wifi και 6 ωρες χρήσης. για αυτό παραξενεύτηκα με το g2, γιατι άκουγα όλους που λεγαν για την μπαταρία του, και νόμιζα θα έχει τεράστια διαφορά.

Σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο κινητό ναυαρχίδα σήμερα, το G2 συγκρίνεται μόνο με το Note3. Δεν μιλάω για ΜΤΚ, γιατί αυτοί παίζουν σε άλλα επίπεδα απόδοσης αλλά και διάρκειας. Και με τα πάντα όλα ανοιχτά (ακόμα και το NFC, LTE και Wifi) και καμιά δεκαριά accounts να συγχρονίζουν κάθε ώρα, το G2 -μου- βγάζει άνετα δύο μέρες και το φορτίζω την τρίτη (ή το βράδυ της δεύτερης, το ίδιο κάνει). Τι παραπάνω μπορούμε να περιμένουμε από μια τόσο δυνατή συσκευή, που έχει και τα καλύτερα χαρακτηριστικά της αγοράς ? :blink:

Για όσους λέτε για τα Services, θυμηθείτε ότι όσο πιο πολλά accounts έχετε, όσο πιο συχνούς συγχρονισμούς και γενικά background λειτουργίες ενεργές, τόσο πιο πολύ ανεβαίνουν στην κατανάλωση τόσο το λειτουργικό όσο και τα services.

Edited by The Ace

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Επειδη θελω να του κανω την αναβαθμηση και να γυρισει σε SEA θυμαται καποιος να μου πει πως λεγετε η εφαρμογη που κατεβαζουμε απο play store για να εχουμε 4g ?
ΓΙΑΝΝΗΣ

Επειδη θελω να του κανω την αναβαθμηση και να γυρισει σε SEA θυμαται καποιος να μου πει πως λεγετε η εφαρμογη που κατεβαζουμε απο play store για να εχουμε 4g ?

Όποιο θες από τα πρώτα 6-7 που βγάζει (τζαμπέ προφανώς), 4G LTE Switch είχα εγώ...

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Όποιο θες από τα πρώτα 6-7 που βγάζει (τζαμπέ προφανώς), 4G LTE Switch είχα εγώ...

Εισαι ωραιος. Ευχαριστω.

ΓΙΑΝΝΗΣ

Guys φορτιστη αυτοκινητου αξιοπιστο που πηρατε;

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"