Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

να πω και κατι αλλο,εγκατεστησα το lg pc suite στο pc συνδεσα το τηλεφωνο που εναι κινεζος με περασμενη ελληνικη ρομ και εψαξα για αναβαθμιση και μου εβγαλε οτι εχω την ελληνικη ρομ και οτι εχω αναβαθμιση την ασιατικη ρομ

σημερα μου ηρθε το κινητο και επαθα πλακα με την οθονη του και την μπαταρια.καλα αυτη η μπαταρια δεν τελειωνει ποτε ειναι κολημενη στο 100 αρκετες ωρες.ειχα πιο πριν το galaxy s4 και δεν προλαβαινα να το γεμιζω.οντως το τηλεφωνο ειναι απο αλλο πλανητη.και μια ερωτηση η εκδοση λογισμικου απο οτι ειδα ειναι D80210a-262-01

μηπως ξερει κανεις απο που ειναι το τηλεφωνο.απο το καταστημα που το αγορασα μου ειπαν οτι ειναι t-mobile και ευρωπαικο

Edited by mpacardi
salonika city :thanks:

Αυτο το 262 το λεει και σε μενα που ειναι Γερμανικο t mobile.

Οι οδηγιες μεσα ειναι μονο στα Γερμανικα - Αγγλικα ; Αν ενεργοποιησεις google now ενεργοποιείται Deutch ;;

Λοιπον οι πληροφοριες που εχει το menu ειναι

sw version info -- D80210a pou8ena 3psifios kwdikos styl EUR

sub sw version -- 00

ap app version -- d80210a. kai kati noumera (10 psifia) pou8ena 3psifios kwdikos styl EUR

baseband version -- ena 20psifios kwdikos

kernel version

hw version -- rev 1.0

factory version -- LGD 802AT-00-V10a-262-01-SEP-07-2013

speed bin -- 2.3ghz

Υπαρχει κανενα application που να δινει πληροφοριες για το brand?

Eννοεις στο factory version?

Eιναι γερμανικο με οδηγιες στα γερμανικα και στο κουτι εκει που γραφει το ΙΜΕΙ....γραφει μονο schwarz (μια φορα αντι για blabk/black) χωρις κανεναν κωδικο τυπου NEU ή HKG κλπ

Diligentia, Vis, Celeritas

Μια πολύ εύκολη -αλλά κάπως απλοϊκή- μέθοδος επαλήθευσης είναι το version, αν είστε ακόμα στο "Α" σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα είναι EUR, γιατί σχεδον όλες οι ασιατικές έχουν πάει στη "Β"

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

D80210a-EUR-XX

Που ακριβώς το βλέπεις αυτό;;;στις πληροφορίες λογισμικού μόνο d80210a μου γράφει..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Που ακριβώς το βλέπεις αυτό;;;στις πληροφορίες λογισμικού μόνο d80210a μου γράφει..

Στις ρυθμισης>σχετικα με το τηλεφωνο>πληροφοριες λογισμικου

Και στο δικο μου 32αρι γραφει την ιδια εκδοση με το 16αρι το Ελληνικο που αναφερει ο φιλος averel11.

Edited by makouin

Να και λιγο απο τις επιδοσεις της μπαταριας...

Νορμαλ χρηση,wi fi,κανενα τηλεφωνο,κανενα βιντεο στο youtube κτλ...

Παρήγγειλα μια QuickWindow από το Πλαίσιο (δεν υπάρχει στο κατάστημα, θα την φέρουν σε 2 μέρες), οπότε μεθαύριο θα την πάρω και θα ποστάρω...

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

παιδια εχει παραγγείλει κσνεις αυτην την θήκη να μου πει αν ειναι καλή http://www.ebay.com/itm/Nillkin-Fruit-Series-Slim-PC-Flip-PU-Leather-Cover-Case-Skin-for-LG-G2-D802-/121194594697 ??την εχω παραγγείλει και εγω και την περιμένω!! αντε να δουμε τι θα μας βγει:p

Στις ρυθμισης>σχετικα με το τηλεφωνο>πληροφοριες λογισμικου

Και στο δικο μου 32αρι γραφει την ιδια εκδοση με το 16αρι το Ελληνικο που αναφερει ο φιλος averel11.

μάλλον το D80210a χωρις τιποτα αλλο ειναι η open europe που φλασαραμε οι περισσότεροι?

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Καλησπέρα,

Ηθελα απλα να κανω μια ενημερωση σε παιδια που πηραν το κινητο απο VNP και δεν ειχαν δυνατοτητα επιλογης LTE πιθανότατα λογω twn rom (taiwan). Εχω παρει το 32αρι και αφου διαπιστωσα οτι με ενεργοποιημενο 4g απο Cosmote δεν εβλεπα LTE, πηγα σημερα και τους το ειπα. Μου ειπαν οτι θελει καποιο upgrade και οτι το αναλαμβανουν εκεινοι. Τους ρωτησα επανανηλειμενα αν μετα την αναβαθμιση (μαλλον rom θα αλλαξουν) εξακολουθεί να ισχυει η 2 ετη εγγυηση που δινει η VNP, και μου ειπαν ναι κανονικα.

Ναι, θα μπορουσα να αλλαξω και μονος μου rom, ηθελα ομως να αφησω να το κανει αυτος που εγγυάται για τη συσκευή και να ειμαι καλυμένος. Προφανως και μου ειπαν οτι χωρα προέλευσης ειναι η Αγγλία, εννοώντας οτι το φέρνουν απο κει, και οχι αν ειναι ασιατικό ή ευρωπαϊκό. Η ουσία για μενα στην τελική, ειναι να παιζουν ολα και να εχω valid εγγύηση.

να πω και κατι αλλο, εγκατεστησα το lg pc suite στο pc συνδεσα το τηλεφωνο που εναι κινεζος με περασμενη ελληνικη ρομ και εψαξα για αναβάθμιση και μου έβγαλε ότι έχω την ελληνική ρομ και οτι εχω αναβάθμιση την ασιατικη ρομ

Λοιπόν έχουμε και λέμε όσοι έχουν την Ασιατική ROM D80210b-SEA-XX και περάσουν την Ευρωπαϊκή D80210Α-EUR-XX θα συμβούν 2 πράματα:

1) Στο PC Suite αναγνωρίζει από το IMEI οτι το τηλέφωνο είναι Ασιατικό και σε βγάζει αναβάθμιση όταν πας ελέγχο αναβάθμισης λογισμικού απο την D80210Α-EUR-XX που φλάσαρες σε αναβάθμιση στην Β έκδοση. Η Β έκδοση για όσοι νομίζουν ότι είναι η Ευρωπαϊκή δεν ισχύει είναι η Ασιατική D80210b-SEA-XX.

Συνεπώς σε γυρνάει πάλι στην ROM που το πήρες από τον Κινέζο. Έτσι την πάτησα εγώ.

2)Για το 4G (LTE) στην Ασιατική δεν το έχει προεπιλεγμένο στο default να ξεκινάει στην ROM. Συνεπώς αν δεν είσαι Root δεν μπορείς να αλλάξεις αυτήν την κατάσταση. Υπάρχουν πολλά apps που κάνουν την δουλειά χωρίς να μπαίνεις στο hidden menu και να το ενεργοποιείς. Εγώ χρησιμοποιώ το :https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tapbase.LTEswitcher&hl=el που είναι και Free. Το αλλάζεται σε GSM/WCDMA/LTE και παίζει κανονικά και το 4G στην Ασιατική ROM συνεπώς δεν είναι πρόβλημα το 4G. Επίσης κάποιος δήλωσε ότι με την Ασιατική στέλνει 60 χαρακτήρες SMS αυτό δεν ισχύει με το Handcent SMS που έχει υποστήριξη για Ελλάδα 160 (Δοκιμασμένο).

Συμπέρασμα όποιος έχει την Ασιατική D80210b-SEA-XX και άλλαξε σε Ευρωπαϊκή καλό θα ήταν να μην την κάνει αναβάθμιση λογισμικού από το PC Suite γιατί θα τον γυρίσει στην Ασιατική και ενδεχομένως δεν θα μπορεί να πάρει και μελλοντικά Update ούτε να δουλεύει και το OTA.

Εγώ είμαι με Ασιατική πάλι και δουλεύουν όλα μια χαρά.

Edited by vwbestakos

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0).

Επειδή και εγώ από vnp το πήρα και αφού τους είπα ότι τηλέφωνο έχει ασιατική ρομ μου είπαν ότι την εγγύηση την αναλαμβάνουν αυτοί και μάλιστα το στέλνουν procordia χωρίς δικιά μου επιβάρυνση. Λόγω wind Δεν με ενδιαφέρει ακόμα το lte αλλά με τη μηχανογραφημενη απόδειξη και την σφραγιδα και την υπογραφή τής εταιρίας τους επάνω δεν νομίζω ότι θα αρνηθούν και πολλά. Για την ιστορία πήρα τηλ την lg τους εξήγησα όλο το ιστορικό τούς είπα ότι η συσκευή έχει ασιατική ρομ και ο υπάλληλος μου είπε ότι η lg Δεν θα αρνηθεί επισκευή στα πλαίσια της εγγύησης το γράφω με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν είμαι 100% σίγουρος αν ο άνθρωπος παρανοήσε κατι
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

και τι πειράζει να έχεις ασιατική rom; εγώ ένα μήνα με αυτή είμαι και δεν έχω κανένα πρόβλημα.
nokia 3210 - nokia 3310 - nokia 3410 - nokia 3650 - nokia ngage - nokia 7610 - nokia n80 - lg ks20(windows mobile 6.1) - iPhone 3GS - iPhone 4S - LG G2 - LG G5 - Oneplus 7 Pro(8/256 GM1910)

Ποιός είπε ότι πειράζει για θέμα εγγύησης μιλάμε και εγώ την ταιβανεζικη έχω κρατήσει μήπως και παίρνει αναβαθμίσεις γρηγορότερα ήδη το firmware που φοράμε είναι το b
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

...2)Για το 4G (LTE) στην Ασιατική δεν το έχει προεπιλεγμένο στο default να ξεκινάει στην ROM. Συνεπώς αν δεν είσαι Root δεν μπορείς να αλλάξεις αυτήν την κατάσταση. Υπάρχουν πολλά apps που κάνουν την δουλειά χωρίς να μπαίνεις στο hidden menu και να το ενεργοποιείς. Εγώ χρησιμοποιώ το :https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tapbase.LTEswitcher&hl=el που είναι και Free. Το αλλάζεται σε GSM/WCDMA/LTE και παίζει κανονικά και το 4G στην Ασιατική ROM συνεπώς δεν είναι πρόβλημα το 4G. Επίσης κάποιος δήλωσε ότι με την Ασιατική στέλνει 60 χαρακτήρες SMS αυτό δεν ισχύει με το Handcent SMS που έχει υποστήριξη για Ελλάδα 160 (Δοκιμασμένο)...

Μακάρι να ήταν έτσι. Στο δικό μου, είτε μέσω hidden menu, είτε μέσω διαφόρων 4G/LTE switches, προφανώς επιλογή δεν υπήρχε στο menu στα Δίκτυα, ενώ το "4G" δεν έμενε ενεργοποιημένο. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα ξαναγύρναγε σε "Η", ή ακόμα και επιτόπου αν έμπαινες εκείνη τη στιγμή στα Δίκτυα για να το τσεκάρεις. Προσοχή, όχι επειδή δεν έβρισκε 4G, αλλά επειδή το ξαναγύρναγε μόνο του σε WCDMA.

H Europe δεν έχει αναβαθμιστεί ακόμα, αλλά δεν μου έχει βγάλει ενημέρωση -ούτε ΟΤΑ ούτε στο Suite- άρα μέχρι στιγμής καλά πάει...

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Πάντως είτε το κάνεις μόνος σου,είτε τους το...εμπιστευτείς να σου αλλάξουν rom το ίδιο είναι...απλά κοίτα μην το πάρεις χειρότερο ή κάποια επιστροφή....και φυσικά εγγύηση δεν έχεις παρά μόνο στα λόγια τα δικά τους...

Δεν καταλαβαινω γιατι η εγγυηση ειναι μόνο στα λογια τα δικα τους. Κανω μια αγορά και μου λεει 24 μηνες εγγυηση το κατάστημα. Εχει μεγαλη σημασια ποιος θα μου το φτιαξει ? Αν ειναι η επισημη LG ή καποιος άλλος που συνεργάζεται με αυτούς ? Ναι δεν ειπαν οτι τελικα πουλανε οχι ευρωπαικά αλλά ταιβάν, στο τελος τελος ομως αναλαμβανει για μενα που δε θελω να βαλω χερι να κανει τη δουλεια. Και μου εκτυπωνει και ενα αποδεικτικό "βλαβης" σχετικής με λογισμικό οπου ειναι καταγεγραμενο το ΙΜΕΙ ... Δε καταλαβαινω γιατι τοση δυσπιστία ..

Δεν καταλαβαινω γιατι η εγγυηση ειναι μόνο στα λογια τα δικα τους. Κανω μια αγορά και μου λεει 24 μηνες εγγυηση το κατάστημα. Εχει μεγαλη σημασια ποιος θα μου το φτιαξει ? Αν ειναι η επισημη LG ή καποιος άλλος που συνεργάζεται με αυτούς ? Ναι δεν ειπαν οτι τελικα πουλανε οχι ευρωπαικά αλλά ταιβάν, στο τελος τελος ομως αναλαμβανει για μενα που δε θελω να βαλω χερι να κανει τη δουλεια. Και μου εκτυπωνει και ενα αποδεικτικό "βλαβης" σχετικής με λογισμικό οπου ειναι καταγεγραμενο το ΙΜΕΙ ... Δε καταλαβαινω γιατι τοση δυσπιστία ..

Κι αν τελικα δεν σε καλυψουν αν χτυπα ξυλο κατι παθει το κινητο που θα απευθυνθεις εσυ μετα;Στην LG ή στην προστασια του καταναλωτη;

Ή θα βαλεις δικηγορο να τρεχει εξωτερικο;

αν και νομίζω έχει ξαναγίνει θέμα, μπορεί να μου πεί κάποιος τι παίζει με την μπαταρία. Γιατι εχω την εντύπωση οτι εκτός την πρώτη φόρτιση, πεφτει πολύ γρήγορα. Την οθόνη χαμηλομένη την έχω και κλείνω και τις εφαρμογές συνέχεια.

και κατι ακομα, στο hidden menu που μπαινουμε απο το dial, αλλαξα καταλαθος στις ρυθμίσεις cameras to "camera clock settings". ξερεις καποιος τι ειναι αυτό και ποια είναι η προεπιλογή του;

Ευχαριστώ!

Edited by vagos_m

αν και νομίζω έχει ξαναγίνει θέμα, μπορεί να μου πεί κάποιος τι παίζει με την μπαταρία. Γιατι εχω την εντύπωση οτι εκτός την πρώτη φόρτιση, πεφτει πολύ γρήγορα. Την οθόνη χαμηλομένη την έχω και κλείνω και τις εφαρμογές συνέχεια

Μετά την 4η-5η φόρτιση η μπαταρία αρχίζει να δείχνει τα δόντια της...

θα το κοιταξω και αυριο για πιο σιγουρα αλλα μου εκανε εντυπωση. δεν ξερω. οσο για το hidden menu γνωρίζει καποιος;;

Ρε παιδιά σχετικά με την Μπαταρία με προβληματίζει λίγο

Για δέστε αυτα κ πέστε μου την γνώμη σας.