Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

:!: Σταματήστε να γκρινιάζετε .Ασχοληθείτε με την συσκευής σας και αφήστε την ομάδα διαχείρισής να κάνει την δουλειάς της ,αν πιστεύει ότι πρέπει να γίνει ξεχωριστό θέμα για την διαθεσιμότητα θα γίνει .

Ευχαριστώ .

Αγαπητε Μιχαλη moderator προσπαθουμε να ασχοληθουμε με την συσκευη αλλα δεν γινεται,οταν η 100 σελιδες ειναι για την διαθεσιμοτητα αυτης.Φιλικα

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν νομίζω να το έπιασε τελωνείο..εισαγωγή στο τελωνείο για ελεγχο πάνε τα πάντα,και από οτι είδα το δικο σου έφυγε γρήγορα απο εκει,αρα μάλλον την γλίτωσες...
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Και εγω βαρεθηκα να διαβαζω για το Hong Kong και για την Αγγλια...χαθηκε το νοημα πιστευω :(

Συγνωμη παιδια αλλα καπως μπερδευτικα. Λετε οτι η ασιατικη συσκευη και η ευρωπαϊκη ονομαζοντε το ιδιο, D802. Αρα πώς ξερουμε ποια εχουμε; Κοιτωντας το firmware; Αν ναι, αν καποιος εχει ασιατικο μοντελο και περασει την ευρωπαϊκη ROM σημαινει οτι θα τον καληπτει η εγγυηση; Ή απο το IMEI φαινεται για που προοριζεται το κινητο οποτε αν ειναι ασιατικο δεν εχεις ευρωπαϊκη εγγυηση;

Σας ευχαριστω.

Μπορειτε να με φωτισετε;

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

απ το imei φαινονται ολα. για να σαι για ολα σιγουρος παιρνεις την lg της δινεις το imei και σου λεει

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Μακαρι να ειναι ο φιλος arfi αυτος που εχει δικιο...θα φανει και θα σας ενημερωσω!!

Οπως και να χει ευχαριστω πολυ παιδια για τις πληροφοριες!!:)

Μην κάνεις αρνητικές σκέψεις zaitsef87. Και το δικό μου ακριβώς την ίδια πορεία είχε. Είχα κι εγώ "Εισαγωγή στο Τελωνείο."

Κατά τα άλλα, μετά από .. δυόμισι μέρες χρήσης έχω να πω τα εξής:

Η αρχική ενεργοποίηση του τηλεφώνου έγινε την περασμένη Τετάρτη κατά τις 18:00 με μπαταρία στο 70%. Όπως καταλαβαίνετε δεν το άφησα από τα χέρια μου όλο το απόγευμα-βράδυ, αναβαθμίζοντας, σκαλίζοντας κλπ, με WiFi μόνιμα ανοιχτό. Τα κινητά μου δεν τα κλείνω το βράδυ και την επόμενη ημέρα το είχα μαζί στη δουλειά (καμμιά 15αριά κλήσεις και sms) και τελικά το βράδυ της Πέμπτης κατά τις 23:50 το έβαλα για φόρτιση. Σήμερα το πρωί το πήρα στο 100% και μετά το οκτάωρο της δουλειάς, στις 16:00 ήταν στο 96%. Οπότε, όπως καταλαβαίνετε συμφωνώ κι εγώ απόλυτα για το κορυφαίο της αυτονομίας του G2. Το Σαββατοκύριακο θα τσεκάρω και το GPS μιας και θα κάνω ένα ταξιδάκι Μακεδονία.

απ το imei φαινονται ολα. για να σαι για ολα σιγουρος παιρνεις την lg της δινεις το imei και σου λεει

Σ'ευχαριστω φιλε μου.

Πριν κανω ομως μια αγορα πως θα ξερω αν ειναι το ασιατικο ή το ευρωπαϊκο μοντελο αφου δεν θα εχω το IMEI; Να επικοινωνησω με τον πωλητη; Κι αν λεει ψεματα;

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σ'ευχαριστω φιλε μου.

Πριν κανω ομως μια αγορα πως θα ξερω αν ειναι το ασιατικο ή το ευρωπαϊκο μοντελο αφου δεν θα εχω το IMEI; Να επικοινωνησω με τον πωλητη; Κι αν λεει ψεματα;

Και εγώ έχω την ίδια απορία....γιατί το είδα και σε προηγούμενα ποστ και αναρωτήθηκα! Οπότε περιμένουμε τι θα μας πουν.

Καμένος μέχρι το μεδούλι!

Και εγώ έχω την ίδια απορία....γιατί το είδα και σε προηγούμενα ποστ και αναρωτήθηκα! Οπότε περιμένουμε τι θα μας πουν.

Του λες να σου στειλει το imei, μετα παιρνεις τηλ την lg και της το λες, σε μια μερα σου απανταει και πραττεις αναλογα.

Καλησπερα μου βγαζει μηνυμα plug n play κατι, οταν το εβαλα για φορτισει,καποιος το εχει αναφερει παλι αλλα δεν το βρηκα,αν ξερει καποιος κατι ασ μου πει.ειναι ρουταρισμενο.Ευχαριστω

δες τις τροποποιησεις το παγώνεις απο titanium. τσέκαρε εκει

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

το εψαξα στο titanium εχω το paid αλλα δεν βρηκα την επιλογη για παγωμα της εφαρμογης φιλε μου ευχαριστω παντως

Καλησπέρα και από εμένα μάγκες. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για την γνήσια θήκη του κινητού με το παραθυράκι, σε μαύρο χρώμα, σε τέλεια κατάσταση, ας επικοινωνήσει μαζί μου. Θα την δώσω σε πολύ χαμηλή τιμούλα, ειδικά για την παρέα του LG G2. Βρίσκομαι Θεσσαλονίκη Edited by apostolidisathan
Δεν υπογράφω ρε!!! ;)

Και μια απο τις οθόνες του nova. Με λιγο hacking από μενα. Εβαλα για background του player pro widget , το widget του music player της lg :lol: Φυσικα απο πανω εμφανίζονται τα πληκτρα του player pro και η φωτο του τραγουδιου, αλλα το ασημι background ειναι του music player της lg. Kαι για να ειναι ασορτι, εκανα ασημι και το background του soundhound.. Εφαγα κανα 20λεπτο να βρω τα εικονιδια και να τα αλλαξω..

http://img811.imageshack.us/img811/1708/5li9.png

Kαλημέρες. Βρήκα αυτό το μοντέλο LG G2 D801 στα 32γκίγκα σε ελληνικό κατάστημα. Θα έχω ασυμβατότητες με φλασαρίσματα ή με δίκτυο?

Και μια απο τις οθόνες του nova. Με λιγο hacking από μενα. Εβαλα για background του player pro widget , το widget του music player της lg :lol: Φυσικα απο πανω εμφανίζονται τα πληκτρα του player pro και η φωτο του τραγουδιου, αλλα το ασημι background ειναι του music player της lg. Kαι για να ειναι ασορτι, εκανα ασημι και το background του soundhound.. Εφαγα κανα 20λεπτο να βρω τα εικονιδια και να τα αλλαξω..

http://img811.imageshack.us/img811/1708/5li9.png

Πως εβαλες το equalizer?

technoholic maniac reviewer

Δοκιμαστε να μου πειτε αν πιανει το GPS σας χωρις την βοηθεια του internet και πειτε μου.

πχ κατεβαστε αυτη την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chartcross.gpstest και πειτε μου αν σας κλειδωσει καποτε τους δορυφορους αλλα χωρις internet !!!

Ευχαριστω

Πως εβαλες το equalizer?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.georgie.musicvu

Το μονο που πειραξα εκει , στις ρυθμισεις εκανα το πρασινο χρωμα λευκο για να δειχνει ετσι..

Δοκιμαστε να μου πειτε αν πιανει το GPS σας χωρις την βοηθεια του internet και πειτε μου.

πχ κατεβαστε αυτη την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chartcross.gpstest και πειτε μου αν σας κλειδωσει καποτε τους δορυφορους αλλα χωρις internet !!!

Ευχαριστω

Mεσα στο σπιτι 1 κλειδωσε οταν βγηκα εξω με το που το ανοιξα κλειδωσε 3 και μετα 8 εφτασε τουσ 12.

Mεσα στο σπιτι 1 κλειδωσε οταν βγηκα εξω με το που το ανοιξα κλειδωσε 3 και μετα 8 εφτασε τουσ 12.

Σε ευχαριστω...χωρις internet ε ? ποση ωρα εκανε ?

Σε ευχαριστω...χωρις internet ε ? ποση ωρα εκανε ?

Χωρις,0 χρονο για τους 3 και κατι δευτερολεπτα για τους αλλους

Χωρις,0 χρονο για τους 3 και κατι δευτερολεπτα για τους αλλους

ευχαριστω...ξεχασα να σου πω να κανεις επανεκινηση γτ κραταει τα δεδομενα των δορυφορων απο την συνδεση στο ιντερνετ...:p

ευχαριστω...ξεχασα να σου πω να κανεις επανεκινηση γτ κραταει τα δεδομενα των δορυφορων απο την συνδεση στο ιντερνετ...:p

μα δεν ειχα internet ανοιχτο:wacko:

μα δεν ειχα internet ανοιχτο:wacko:

:lol: ευχαριστω θα δω τι θα κανω ! αλλοι χρηστες που ειχαν θεμα με το gps εγινε αντικατασταση στην συσκευη τους ?