Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μιλαω για να βαλουμε την stock rom και οχι καποια αλλη παραμετροποιημενη rom

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα παιδιά.Είμαι κι εγώ εδώ και δύο μέρες κάτοχος αυτού του φοβερού κινητού.Όλες οι πρώτες εντυπώσεις άριστες.

Μια ερώτηση ήθελα να κάνω αν γνωρίζει κάποιος.Αγόρασα το 16άρι από skroutzoμάγαζο(mrmobi) και στην απόδειξη που μου έστειλαν δεν αναφέρεται το μοντέλο του κινητού ή κάποιο άλλο στοιχείο του παρά μόνο η λέξη "κινητό" και η τιμή του.Μια και η απόδειξη είναι και εγγύηση,υπάρχει πιθανότητα λέτε σε περίπτωση ανάγκης μελλοντικού service να υπάρξει κανένα θέμα?

αν αναγραφει καπου το imei του κινητου εισαι κομπλε. κανονικα αυτο που πρεπει να εχει η αποδειξη για να εχεις καληψη ειναι αυτο το imei

~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X

Δεν έχει έρθει κάποια αναβάθμιση για να ξέρουμε κάτι σίγουρο..

αλλά συνήθως όταν έχεις τροποποιημένο λειτουργικό,αν αλλάξεις δηλαδή κάτι σε αυτό που φοράει κανονικά,συνήθως δεν μπορείς να πάρεις αυτόματα την αναβάθμιση,θα πρέπει να την κάνεις μόνος σου!!

ελπίζω να βοήθησα :)

Μά δεν θα είναι τροποποίημενο ούτε θα φοράει custom recovery φλασαρισμα με τον επίσημο τρόπο και με επίσημη ρομ θα γίνει άρα μάλλον δε θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Ίδωμεν αν κάποιος ξέρει στα σίγουρα αν μας πει.

Δεν το παίρνω από τα γνωστά μαγαζιά γιατί εφόσον έχω την επιλογή στα ίδια χρήματα να το πάρω απο κανονικό μαγαζί στην Γερμανία χωρίς έξοδα αποστολής (θα μου το φέρει φίλος μου) δεν ρισκάρω να πάρω κάτι από εδώ που να είναι ανοιγμένη συσκευασία ή branded εκτός εάν πάω από κοντά και μου πουν χώρα εισαγωγής και δω το πακέτο. Δεν είναι ότι δεν τα εμπιστεύομαι αλλά. Πάντως ρε παιδία δεν θέλω να δώσω 450€ και έλεγα να παω προς Ν5 αλλά αυτή η μπαταρία που έχει δεν μου αρέσει άσε που έχει και ραδιόφωνο. Λέτε προς τις γιορτές να πάει προς τα 400€?? Και μιά άλλη ερώτηση ποιός αγοράζει από τα μαγαζιά που το πουλάνε 600€ όταν τα κανονικά μαγαζιά στο εξωτερικό το πουλάνε 150€ λιγότερο. Δεν μπορώ να το καταλάβω.

Φιλε μου δεν ξέρω τι εμπειρία εχεις αλλά υπαρχουν πολύ αξιόλογα skroutzoμαγαζα στα οποία μπορείς να πας ο ίδιος απο εκεί και να δεις τι θα παραλαβεις πριν πληρωσεις. Από τη στιγμη που βρίσκω ακριβως ίδια τιμή στην Ελλάδα και μπορώ να πάω ο ίδιος δεν υπάρχει καμια περίπτωση να περιμένω ποτέ υα ερθει ο κάθε φίλος.

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Επειδή έχω διαβάσει οτι έχει καλη μπαταρία ειδικά κ με wifi.απο 3g πως τα παει;ποσο μάλλον με 4g
Δημήτρης

Καλημέρα στην παρέα. Παρακολουθώ το νήμα αλλά πριν κάνω κάποια κίνηση θα μου επιτρέψετε να κάνω τις περιττές ερωτήσεις. :lol:

Με ενδιαφέρει η αγορά του LG G2 32GB white από το expansys.com.gr.

Η συσκευή από το εν λόγω κατάστημα είναι ευρωπαϊκή?

Πόσες μέρες κάνει να μας έρθει στα χέρια από τη στιγμή της παραγγελίας/πληρωμής?

Έχει φορτιστή που κάνει στις ελληνικές πρίζες δίχως αντάπτορα?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :)

Ειναι ευρωπαϊκή. Σε εμενα δεν ειχε ανταπτορα εκανε κατευθειαν στην πριζα! Ειναι ενα καλωδιο usb και το travel adapter. Αν το εχουν διαθεσιμο γραφει στο site σε ποσο καιρο θα το εχεις. Εγω εχω το 32αρη λευκο και δεν ειχα κανενα προβλημα. Σου στελνουν και το invoice του κινητου που αναγραφει imei και πληροφορίες παραγγελιας.

technoholic maniac reviewer

Μά δεν θα είναι τροποποίημενο ούτε θα φοράει custom recovery φλασαρισμα με τον επίσημο τρόπο και με επίσημη ρομ θα γίνει άρα μάλλον δε θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Ίδωμεν αν κάποιος ξέρει στα σίγουρα αν μας πει.

από τι στιγμή που δεν είναι το firmware που φοράει το μοντέλο του κινητού επίσημα τότε είναι τροποποιημένο!!

πχ...στο S4 που είχα,αν έβαζα άλλη rom (μαμά) πλήν της Γερμανικής που φορούσε επίσημα το κινητό,αναβαθμίσεις γιοκ έβγαζε αν θυμάμαι καλά "the firmware has been modified" ,οπότε λογικά μιλώντας κάτι τέτοιο θα παίζει και με την LG!!

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

νεος χρηστης του lg g2 και πρωην samsungakias σε ολα σχεδον τα high end μοντελα.....νομιζω οτι το μηχανημα πυροβολαει ειναι απιστευτα γρηγορο πολυ καλη οθονη ολα αψογα μεχρις στιγμη δεν μ εχει χαλασει κατι πολυ καλη δουλεια απο την lg.

Καλημέρα...

Οι πρώην κάτοχοι του HTC ΟΝΕ μεταπηδήσατε στο LG G2 κυρίως για ποιο λόγο? πέραν ίσως του καταναλωτικού μικροβίου... Λόγω μπαταρίας...?

Ευχαριστώ...

Πρωην κατοχος του ΟΝΕ

1.Λογω μπαταριας τεραστια η διαφορα τους

2.Λογω οθονης,πιο φωτεινη

3.Λογω οτι ακριβως στις ιδιες διαστασεις το G2 εχει 5.2 ιντσες

4.Λογω του οτι εαν θελεις custom rom ειναι ολα ανοικτα χωρις περιορισμους(S-OFF) κλπ

5.Λογω πολυ καλυτερης καμερας

Σε ολα αυτα το ΟΝΕ εχει να αντιπαραθεσει μονο την πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης,νομιζω οτι σε καλυψα!!!

Παναγιωτης

από τι στιγμή που δεν είναι το firmware που φοράει το μοντέλο του κινητού επίσημα τότε είναι τροποποιημένο!!

πχ...στο S4 που είχα,αν έβαζα άλλη rom (μαμά) πλήν της Γερμανικής που φορούσε επίσημα το κινητό,αναβαθμίσεις γιοκ έβγαζε αν θυμάμαι καλά "the firmware has been modified" ,οπότε λογικά μιλώντας κάτι τέτοιο θα παίζει και με την LG!!

Κανεις μεγα λαθος...ειχα το s3 μεχρι προχθες του ειχα αλλαξει να φωτα στις rom... πριν το δωσω του εβαλα την δικια του rom και μου εγραφε κανονικα Official...μαλλον δεν ειχες τρεξει το triangle away γι αυτο ειχες το modified ;)

εσυ απο που το παρελαβεs φιλε? τιs εντυπωσειs σου.

To κινητό έχει αγοραστεί απο amazon.de Εντυπώσεις δέν μπορώ να γράψω ακόμα γιατί δεν το έχω θέσει σε λειτουργία. Έχω να κάνω κάποιες εργασίες backup απο το S3, να το φορτίσω, και το βραδάκι να καθήσω χαλαρά να το στήσω όπως θέλω :)

Πρωην κατοχος του ΟΝΕ

1.Λογω μπαταριας τεραστια η διαφορα τους

2.Λογω οθονης,πιο φωτεινη

3.Λογω οτι ακριβως στις ιδιες διαστασεις το G2 εχει 5.2 ιντσες

4.Λογω του οτι εαν θελεις custom rom ειναι ολα ανοικτα χωρις περιορισμους(S-OFF) κλπ

5.Λογω πολυ καλυτερης καμερας

Σε ολα αυτα το ΟΝΕ εχει να αντιπαραθεσει μονο την πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης,νομιζω οτι σε καλυψα!!!

Και οχι μονο... gestures με 3 δαχτυλα, καλυτερο keyboard,πιο γρηγορο gps, qslide, και αλλες μικροαλλαγες που κανουν τη διαφορα...την φωτεινότητα την εχω στο 70% γιατί στο 100% τυφλώνεσαι για να μην αναφερουμε επεξεργαστη και καρτα γραφικων και οτι φορτιζει σχεδον στο μισο χρονο απο το one και οτι δεν ζεσταινετε τοσο...(και εγω ειμουν δύσπιστος να αφησω το one αλλα δε μετανιωσα)

Edited by hackfree
technoholic maniac reviewer

Παίδες σήμερα το παρέλαβα από την ACS (VNP 16 GB λευκό) . Θέλω να μου πείτε το site για να δω αν είναι Ευρωπαΐκό ή όχι το τηλέφωνο που μου έστειλαν!

Ευχαριστώ!

Phone : Lenovo Vibe P1 M Stock

Tabs : MLS iQTab Atlas 7''

Κανεις μεγα λαθος...ειχα το s3 μεχρι προχθες του ειχα αλλαξει να φωτα στις rom... πριν το δωσω του εβαλα την δικια του rom και μου εγραφε κανονικα Official...μαλλον δεν ειχες τρεξει το triangle away γι αυτο ειχες το modified ;)

Να σου πω τώρα που το αναφέρεις σε αυτή την περίπτωση έχεις δίκιο :p

βέβαια δεν είμαι και ειδική στις official μιας και (στα galaxy τουλάχιστον) άλλαζα rom σε χρόνο dt...

στο s4 πάντως,πριν το κάνω root είχα αλλάξει rom μέσω odin και είχα βάλει μιας άλλης χώρας (όχι Γερμανίας που ήταν το τηλ) και μετά δεν αναβάθμιζε...τέσπα,κόλλημα είχε φάει?ίσως...πάντως στο Lg θα δείξει,κάτσε να βγει κάποια αναβάθμιση πρώτα και μετά βλέπουμε :)

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

Καλημέρα στo team...Πως μπορώ να περάσω ευρωπαϊκό firmware...Και μένα έχει firmware Κορεάτικο...

Δηλαδή φίλε μου dimourinho, τελικά, αν κατάλαβα καλά, και το VnP το 32άρι που μας πουλάει, είναι το ίδιο με του πωλητή από το ebay (από Hong Kong). Αγοράζει περίπου στα τετρακόσια, πιθανόν να εκτελωνίζει κανονικά (λέμε τώρα), και το πουλάει 500+++ ανάλογα με τον καιρό, το ωροσκόπιο κλπ κλπ..

Ελληνικό δαιμόνιο..

Εγώ ένα έχω να πω για την συσκευή..μου δημιουργεί άγχος καθημερινά!! Προσπαθώ να το ρίχνω κάτω από 40% για να το φορτίσω και ενίοτε είναι ιδιαίτερα δύσκολο task :D:D

Εγώ ένα έχω να πω για την συσκευή..μου δημιουργεί άγχος καθημερινά!! Προσπαθώ να το ρίχνω κάτω από 40% για να το φορτίσω και ενίοτε είναι ιδιαίτερα δύσκολο task :D:D

χαχαχαχαχαχ πηρα κι εγω απο τον ιδιο που πηρες κι εσυ ευθυμη χτες αργα το βραδυ....αντε να μου ερθει τζιτζι εγκαιρος ωστε να αποκτησω τετοια ευχαριστα αγχη!!:lol::p

χαχαχαχαχαχ πηρα κι εγω απο τον ιδιο που πηρες κι εσυ ευθυμη χτες αργα το βραδυ....αντε να μου ερθει τζιτζι εγκαιρος ωστε να αποκτησω τετοια ευχαριστα αγχη!!:lol::p

Ναι σου έρθει με το καλό και να το χαρείς! Επίσης ενημέρωσε εδώ αν θα πληρώσεις τελωνείο και πόσο ώστε να ξέρουν και οι υπόλοιποι. Το τηλέφωνο είναι πολύ καλό σε όλα του και προσωπικά με ικανοποιεί απόλυτα :thumbup:

Δηλαδή φίλε μου dimourinho, τελικά, αν κατάλαβα καλά, και το VnP το 32άρι που μας πουλάει, είναι το ίδιο με του πωλητή από το ebay (από Hong Kong). Αγοράζει περίπου στα τετρακόσια, πιθανόν να εκτελωνίζει κανονικά (λέμε τώρα), και το πουλάει 500+++ ανάλογα με τον καιρό, το ωροσκόπιο κλπ κλπ..

Ελληνικό δαιμόνιο..

Ισχύει κάτι τέτοιο;

Στο sndeep.info μου γράφει ότι είναι made in korea και ότι υπάρχει εδώ και 2 μήνες (όπως γράφει και στο κουτί και φυσικά δεν είναι κλεμμένο.Πώς μπορώ να δω αν προορίζεται για χώρα της Ευρώπης ή όχι ;

Phone : Lenovo Vibe P1 M Stock

Tabs : MLS iQTab Atlas 7''

H μπαταρία πραγματικά σκοτώνει, από τις 8 το πρωί μέχρι τώρα, έχει χάσει 5% (με ελαφριά χρήση)
He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past.

Παιδια καλησπερα και απο μενα...ειχα το note 3 και το εκανα ανταλλαγη με ενα λευκο σφραγισμενο lg g2 32αρι απο εξπανσυς...δεν το εχω μετανοιωσει καθολου...τι κινηταρα ειναι αυτη που εβγαλε η lg ???ειχα τους ενδοιασμους μου με την lg αλλα πραγματικα ειναι φοβερο..οθοναρα μπαταρια καμερα ..οτι και να πω ειναι λιγα..!η μπαταρια ειναι πολυ καλυτερη απο του note 3 που ειχα με την ιδια χρηση που εκανα..!διαρκει παραπανω..δεν ξερω πως μην με ρωτατε αλλα δεν εχω λογω να πω ψεμματα..το νοτελι το ειχα 1 μηνα και εδω και 5 μερες εχω το lg..και κανω διαφορα πειραματα..η καμερα ελαφρα καλυτερη απο το νοτελι επισης..δεν βρηκα τιποτα βρε παιδια που να εχω παραπονο στο lg g2..ευχαριστημενος παρα πολυ..!ενα μεγαλο μπραβο στην lg...ευγε!μενει μονο να παιρνουμε τις αναβαθμισεις και ολα τελεια!παω για αλλαγη αβαταρ... :lol:
Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν...