elteo Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tomtoub (23 Νοέ. 2004 , 16:08) Λοιπον, σημερα μου ηρθε το cd απο τη microsoft και εχω μερικες ερωτησεις: α) Αξιζει να το βαλω ή θα μου δημιουργησει προβληματα? (Εχω αυθεντικα windows xp home edition) β) Υπαρχει περιπτωση να χασω ρυθμισεις ή/και αρχεια? (Συγνωμη αν εχουν ξαναπαντηθει αλλα δεν εχω πολυ χρονο) Πόσες ημέρες σου έκανε...? Εγώ το έχω "παραγγείλει" από τις 4/11.Υπομονή έχω απλά θέλω να δω εάν τηρήθηκε το 28ημερο που αναφέρουν... :whistle: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 To έλαβα σήμερα... :) ...μετά από 21 μέρες! Πολύ καλά...το θέμα είναι τώρα να πάρω το κουράγιο να το βάλω!:worry: Μάλλον το βραδάκι όταν ξεμπερδέψω... EDIT: Το εγκατέστησα σήμερα όπως ήταν χωρίς format και φαίνεται μέχρι στιγμής να λειτουργούν όλα...ευτυχώς! :worry: :) :happy: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest35 Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 otan annoigw to pc einai panta apenergopoiimeno to firewall twn windows kai prepei sinexws na exw to nou mou ba to energopoiiw! ti ginetai? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Proto yparxei idi thread gia to service pack 2. Deutero mipws exeis kapoio allo firewall? To firewall klinei automata gia na mhn ginei kapoia paremvolh tou enws firewall sto allo. Epeisis to norton antivirus 2005 exei internet worm protection pou doulevei san firewall. To idio to SP2 sou leei na sviseis ena apo ta dio gia to logo pou sou eipa! Emena etsi egine. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alfa 156 (20 Σεπ. 2004 , 19:40) Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ SP2nativeBT drivers + Widcomm THE SOLUTION You will experience a problem if you install Widcomm drivers on a Windows XP installation AFTER SP2 has been applied if you own a device which is supported natively by SP2. The reason for this is because Windows automatically picks up the drivers built-in to Windows rather than using the drivers that come with the Widcomm software. The Widcomm software cannot use the built-in drivers, presumably because that have a different API than WIDCOMM expect. Upgrading to SP2 after installing WIDCOMM software will not cause a problem as Windows will keep on using the WIDCOMM supplied drivers. What you will need to do to install WIDCOMM drivers on a Windows XP SP2 machine is: 1. Remove your Bluetooth dongle from the PC 2. Uninstall youir Widcomm software. 3. In Explorer go to Windows\Inf 4. Rename the file bth.inf to bth.bak After this reboot & then reinstall your WIDCOMM software. REBOOT. You should find everything now works as it did before SP2. By the way, I would definately use the WIDCOMM drivers in preference to those built in to XP, particularly with a SE phone! I'd miss the user interface. προσπαθησα να κανω αυτο που λεει αλλα δεν βρισκω το bth.inf καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RODAKINO Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 paidia kanw egkatastash tou sp2 kai vgazei mynhma ti leipei to arxeio atapi.sys. exw original xp home kai parelaba to sp2 se cd shmera apo micrsoft.ti ftaiei? Παράθεση :cry: :whip: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος RODAKINO ( 6 Δεκ. 2004 , 22:09) paidia kanw egkatastash tou sp2 kai vgazei mynhma ti leipei to arxeio atapi.sys. exw original xp home kai parelaba to sp2 se cd shmera apo micrsoft.ti ftaiei? Έκανα αναζήτηση το αρχείου που λες και υπάρχει σε 4 σημεία. C:\WINDOWS\ServicePackFiles\i386 C:\WINDOWS\system32\drivers C:\WINDOWS\system32\ReinstallBackups\0008\DriverFiles\i386 C:\WINDOWS\system32\ReinstallBackups\0013\DriverFiles\i386 Ορίστε και το αρχείο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Μήπως εννοεί οτι λείπει απο το cd το updated αρχείο του sp2; Edit: Άκυρο, αν κρίνω απο το path, αυτό που του δίνεις είναι μάλλον το αρχείο του sp2 :alien: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pastrengo Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Παιδιά , θέλω την βοήθειά σας , όσον αφορά το θέμα της ενεργοποίησης των ΧΡ με SP2. To συστημά μου είναι Windows XP Pro Ελληνικά με SP1 , και πήγαινε μιά χαρά και στα 3 PC που έχω σε δίκτυο.Κάποιοα μέρα μπήκα να κατεβάσω καινούργια updates απο το Windows updates και μετά από 1-2 εβδομάδες περίπου άρχισε να μετρά αντίστροφα από το 7 μέρες ζητώντας ενεργοποίηση .Δεν ξέρω αν έκανα καλά και πέρασα το SP2 από πάνω. Όλα αυτά στον Server βέβαια , τους 2 clients δεν τους έχω πειράξει , δουλεύουν καλά , μέχρι στιγμής. Όποιο τρόπο από τους παλιούς και αν εφάρμοσα δεν κατάφερα τίποτα.Το μόνο που σκέφτηκα ( και λειτούργησε ) , ήταν να κάνω boot , να μπαίνω στο BIOS Setup , να αλλάζω την ημερομηνία ένα μήνα πίσω !!!!!! και μετά αφού με αυτό τον τρόπο ξεκινάνε τα Windows , να πηγαίνω με το χέρι και να ξαναλλάζω την ημερομηνία 1 μήνα μπροστά στην τρέχουσα ημερομηνία . Φυσικά και μπορώ να βάλω από την αρχή τα Windows και να λήξει το θέμα ( το έχω κάνει άπειρες φορές ) αλλά μόνο το στήσιμο όλων αυτών των εφαρμογών ξανά σε 3 PC !!!!! , και προπαντώς να ξαναστήσω το ΔΙΚΤΥΟ σε 3 PC με ατελείωτες ρυθμίσεις για να δουλέψει σωστά το πρόγραμμα δικτύου που χρησιμοποιώ στο μαγαζί , με κάνουν άρρωστο :cry: :wacko: Οποιος φίλος έχει βρεί κάτι και μπορεί να βοηθήσει ασ το στείλει με ΡΜ και θα του είμαι υπόχρεος . Θα με βγάλει από ΤΕΡΑΣΤΙΟ κόπο :) Παράθεση "Πολιτική ανυπακοή και....Αλληλοβοήθεια" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RODAKINO Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 thanks paidia gia to endiaferon.telika elysa to problhma. Παράθεση :cry: :whip: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sornok Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 ρίξτε μια ματιά σχετικά και σε αυτό σχετικά με το sp2 και ότι ενοχλητικό προσθέτει... http://www.team9.gr/viewtopic.php?t=1203 Παράθεση the truly wise are only a few Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RODAKINO Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 paidia meta thn egkatastash tou sp2 se xp home se acer 1513 kai se acer 1511 antimetwpizw problhma me tis yperythres. enw sto sp1 ola htan apsoga twra ypoleitourgoun. merikes fores anagnwrizoun to 7650 pou exw alles fores oxi.sto site ths acer vrhka kati drivers poio kainourgious kai tous katebasa. otan tous trexw kanei reboot kai pali sto divice manager einai oi palioi. oute roll back ginete giati fainete pws den perastikan kainourgioi drivers. epishs dokimasa na kanw uninstall tous palious drivers pali kanei restart kai pali einai oi palioi drivers. ti sto kalo ginete? help? Παράθεση :cry: :whip: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Βγαλε τα Home και βαλε τα PROFESSIONAL. Δεν θα βρεις ακρη αν τα αφησεις ετσι, γενικα τα Home ειναι προβληματικα αφου σου προσφερουν πολυ λιγοτερες εντολες για να επεμβεις στο συστημα απο οτι τα PRO. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thewiz80 Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 paidia exw ta win xp pro greek (peiratika!) kai to update mou exei katevasei to sp2.Exw akousei oti an einai peiratiko tha kollisei an to egkatastisw.Ti na kanw? Exei vrethei lusi? Παράθεση LINK ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ SMS!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis11 Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 Το service pack 2 σε αντίθεση με το sp1 δεν τσεκάρει την γνησιότητα ή μη των windows, οπότε μπορείς να το εγκαταστήσεις άφοβα. Φιλικά Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 Εγώ ούτε με sp1 ούτε με sp2 είχα πρόβλημα με.... ;) πειρατικ... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος RODAKINO (15 Δεκ. 2004 , 00:49) paidia meta thn egkatastash tou sp2 se xp home se acer 1513 kai se acer 1511 antimetwpizw problhma me tis yperythres. enw sto sp1 ola htan apsoga twra ypoleitourgoun. merikes fores anagnwrizoun to 7650 pou exw alles fores oxi.sto site ths acer vrhka kati drivers poio kainourgious kai tous katebasa. otan tous trexw kanei reboot kai pali sto divice manager einai oi palioi. oute roll back ginete giati fainete pws den perastikan kainourgioi drivers. epishs dokimasa na kanw uninstall tous palious drivers pali kanei restart kai pali einai oi palioi drivers. ti sto kalo ginete? help? xaxa exoume ta idia pc (1511) kai exw akrivws to idio provlima me tis iperithres kai to sp2 to exw valei 3 fores panw kai mou kanei akrivws to idio pragma!!! gamise ta.... mipws vrikes lisi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος giannis11 (22 Δεκ. 2004 , 20:09) Το service pack 2 σε αντίθεση με το sp1 δεν τσεκάρει την γνησιότητα ή μη των windows, οπότε μπορείς να το εγκαταστήσεις άφοβα. Φιλικά Γιάννης Και όμως την ελέγχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thewiz80 Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 Παιδια με εχετε μπερδεψει. Να το εγκαταστησω το Sp2 στα win xp pro greek ή οχι; Μη με παρετε στο λαιμο σας.Μιληστε εξ'ιδιαν εμπειρια. Για πειρατικη κοπια μιλαμε παντα. Παράθεση LINK ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ SMS!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halvas69 Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος BASSstarlet (25 Δεκ. 2004 , 17:49) Και όμως την ελέγχει. Συμφωνώ απόλυτα !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος thewiz80 (26 Δεκ. 2004 , 00:22) Παιδια με εχετε μπερδεψει. Να το εγκαταστησω το Sp2 στα win xp pro greek ή οχι; Μη με παρετε στο λαιμο σας.Μιληστε εξ'ιδιαν εμπειρια. Για πειρατικη κοπια μιλαμε παντα. Εγώ προσωπικά δεν είχα κανένα πρόβλημα. Μία βλακεία που νόμιζα ότι είχε γίνει έφταιγε ένας codec. Δεν θα δεις όπως να συμφωνούν πολύ. Σε κάποιους απ' ότι λένε έχει παρουσιάσει πρόβλημα. Εγώ έχω δύο pc. Ένα καινούριο, το πήρα το καλοκαίρι και ένα από το 98 (επεξεργαστής 450 P3.... ram 384). Και στα δυο μια χαρά μου είναι. Και καλύτερα από πριν. Από 'κει και πέρα... δική σου επιλογή. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος thewiz80 (26 Δεκ. 2004 , 00:22) Παιδια με εχετε μπερδεψει. Να το εγκαταστησω το Sp2 στα win xp pro greek ή οχι; Μη με παρετε στο λαιμο σας.Μιληστε εξ'ιδιαν εμπειρια. Για πειρατικη κοπια μιλαμε παντα. Και βέβαια πρέπει να το βάλεις,αλλά αν δεν έχεις πρόγραμμα που να αλλάζει τον κωδικό στα XP υπάρχει περίπτωση να μην καταφέρεις να το κάνεις install. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος BASSstarlet (26 Δεκ. 2004 , 00:51) Και βέβαια πρέπει να το βάλεις,αλλά αν δεν έχεις πρόγραμμα που να αλλάζει τον κωδικό στα XP υπάρχει περίπτωση να μην καταφέρεις να το κάνεις install. Ούτε κάτι τέτοιο έχω κάνει. Το εγκατέστησα κανονικά. :rolleyes: αναλόγως το σπάσιμο φένεται. :confused: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 Βρε παιδιά... Όταν ένα θέμα που σας απασχολεί, απασχολεί και το υπόλοιπο 99% των χρηστών, ψάξτε το λίγο... κάτι θα έχει αναφερθεί κάπου... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. December 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2004 @ RODAKINO, bezoss: Για το πρόβλημα που σας παρουσιάζει με τις υπέρυθρες, επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης για service pack 2 της Microsoft. Εμένα μου βρήκαν μέσα σε μία μέρα λύση σε πρόβλημα που αντιμετώπιζα με usb συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts