xapos Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Πω πω γκαντεμιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Καλησπέρα πήγα σημερα και το αλλαξα το κινητο στα mediamarkt και μολις τωρα το ανοιξα αλλα δυστυχώς και αυτο το ίδιο πραγμα εχει οχι βέβαια όπως το αλλο. κανενας αλλος δεν το εχει δει αυτό? Επιστροφή και πάλι Δημήτρη Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Την επομενη το ανοιγεις μπροστα τους. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 (edited) - Ποιό μοντέλο κυκλοφορεί στην Ελλάδα; το C6802,c6833,c6843,c6806 .. απ' ότι έχω καταλάβει το 02 είναι μόνο 3G ενώ τα υπόλοιπα 4G(lte). Αναγράφεται ο κωδικός πάνω στο κουτί; Υπάρχει διαφορά στην τιμή; Edited September 16, 2013 by hitech Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Σκάλωσα τώρα με το μολύβι. ΟΚ, ο γραφίτης είναι αγώγιμος. Το ξύλο που περιβάλλει το γραφίτη στο μολύβι και έρχεται σε επαφή με το χέρι, δεν είναι. Πως στο καλό καταλαβαίνει η capacitive ότι την ακουμπάς; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. September 16, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 - Ποιό μοντέλο κυκλοφορεί στην Ελλάδα; το C6802,c6833,c6843,c6806 .. απ' ότι έχω καταλάβει το 02 είναι μόνο 3G ενώ τα υπόλοιπα 4G(lte). Αναγράφεται ο κωδικός πάνω στο κουτί; Υπάρχει διαφορά στην τιμή; Ο κωδικος c6802 ειναι το 3g για ασιατικες αγορες. Για ελλαδα 4g ειναι 6833 αν θυμαμαι καλα. Το κουτι γραφει επανω κωδικο. Το 3g πωλειται φθηνοτερα και η εγγυηση ειναι μονο απο το καταστημα που το αγορασες. Δεν στο αναγνωριζει η σονυ ελλας! Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_ice Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Μου ερχεται να το σπασω . Τωρα εχει κολλησει η οθονη και δεν κλεινει δεν ξερω τι να κανω . Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Μου ερχεται να το σπασω . Τωρα εχει κολλησει η οθονη και δεν κλεινει δεν ξερω τι να κανω . Είναι ανοιχτά ακόμα. Πάνε ξαμα άλλαξε το και τσέκαρε αν το επόμενο είναι εντάξει στο κατάστημα Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 http://www.xperiablog.net/2013/09/16/new-xperia-z-ultra-firmware-released-14-1-b-1-532-sod-issue-still-present/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter Νεο update Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Παιδιά η τιμή στο mediamarkt άλλαξε προς τα πάνω και συγκεκριμένα 739€. Πρόλαβα και χτύπησα όμως ένα κομμάτι στα 649 € με ένα κάρο εγκρίσεις σε μαύρο χρώμα το απόγευμα. Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Καλημερα απ το άχαρο Νοσοκομείο Αγ. Αναργυροι :( http://imageshack.us/a/img546/286/rxci.jpg http://imageshack.us/a/img802/4314/1v22.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 (edited) Καλημερα απ το άχαρο Νοσοκομείο Αγ. Αναργυροι :( http://imageshack.us/a/img546/286/rxci.jpg http://imageshack.us/a/img802/4314/1v22.jpg Πωωωωωω τι είναι αυτά;; :eek: Edit : Περαστικά ;) Edited September 19, 2013 by dimitrissa Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Πωωωωωω τι είναι αυτά;; :eek: Edit : Περαστικά ;) Σε ευχαριστώ ,δεν είμαι εγώ αλα ο πατέρας μου με καρκίνο στον προστάτη:(:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 περαστικά στον πατέρα σου αλλά δεν μπορώ να μην σχολιάσω...9 ωρες οθόνη;;;;wtf??? Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Στο Skroutz παίζει ένα κατάστημα που το δίνει στα 415 ευρώ! Best buy! Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Στο Skroutz παίζει ένα κατάστημα που το δίνει στα 415 ευρώ! Best buy! Λάθος τιμή από το απλό Ζ παιδιά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Στο Skroutz παίζει ένα κατάστημα που το δίνει στα 415 ευρώ! Best buy! Βρε παιδιά ειναι δύσκολο να καταλάβετε οτι πρόκειται περί λάθους ? εκτός και αν πιστεύεται οτι ξαφνικά ενα κατάστημα θα βάλει την συσκευή 215 ευρώ κατω απ τα λοιπά σκρουτζομαγαζα και 330 απ τα γνωστά καταστήματα ...ετσι απλά :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Βρε παιδιά ειναι δύσκολο να καταλάβετε οτι πρόκειται περί λάθους ? εκτός και αν πιστεύεται οτι ξαφνικά ενα κατάστημα θα βάλει την συσκευή 215 ευρώ κατω απ τα λοιπά σκρουτζομαγαζα και 330 απ τα γνωστά καταστήματα ...ετσι απλά :lol: Πάντως βλέπω ότι η τιμή αρχίζει να πέφτει τα 600 http://www.i-buy.gr/index.php?target=products&product_id=74298 Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. September 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Μακαρι για να γίνουμε πολλοί. 2 ημέρες τώρα με το ultra είμαι απόλυτα ευτυχής μιας και είναι αυτό που περιμενα. Τα καλά και τα κακά τα έχουμε πει. Η συσκευή κατά εμένα είναι ότι καλύτερο στην κατηγορία της. Να αναφέρω επίσης ότι παρατήρησα πως αν η θερμοκρασία περάσει τους 45c δεν ανοίγει η εφαρμογή της κάμερας και βγάζει μήνυμα. Πιστεύω να λύνεται σε μελλοντικό update. Ήδη κυκλοφορούν 2 αναβαθμίσεις της οποίες δεν έχουν πάρει η ευρωπαϊκές συσκευές ακόμα. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Μακαρι για να γίνουμε πολλοί. 2 ημέρες τώρα με το ultra είμαι απόλυτα ευτυχής μιας και είναι αυτό που περιμενα. Τα καλά και τα κακά τα έχουμε πει. Η συσκευή κατά εμένα είναι ότι καλύτερο στην κατηγορία της. Να αναφέρω επίσης ότι παρατήρησα πως αν η θερμοκρασία περάσει τους 45c δεν ανοίγει η εφαρμογή της κάμερας και βγάζει μήνυμα. Πιστεύω να λύνεται σε μελλοντικό update. Ήδη κυκλοφορούν 2 αναβαθμίσεις της οποίες δεν έχουν πάρει η ευρωπαϊκές συσκευές ακόμα. Είναι ακριβώς το ίδιο που κάνει και το z1. Πιστεύω να λυθεί σύντομα γιατί είναι μεγάλο bug Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 - Παιδιά αν είστε εδώ θα ήθελα την άποψή σας για το ακουστικό? Μπορείτε να μου δώσετε μια εικόνα; ακούγεται όπως π.χ του μεγα (που γ...ει και δέρνει) ή δεν θα καταλαβαίνω τι μου λένε; Είναι το μόνο σημαντικό σημείο το οποίο δεν έχω δοκιμάσει. Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. September 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 - Παιδιά αν είστε εδώ θα ήθελα την άποψή σας για το ακουστικό? Μπορείτε να μου δώσετε μια εικόνα; ακούγεται όπως π.χ του μεγα (που γ...ει και δέρνει) ή δεν θα καταλαβαίνω τι μου λένε; Είναι το μόνο σημαντικό σημείο το οποίο δεν έχω δοκιμάσει. Η ποιότητα συνομιλίας είναι εξαιρετική. Δυνατός και καθαρός ήχος από το ακουστικό. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 (edited) - Παιδιά αν είστε εδώ θα ήθελα την άποψή σας για το ακουστικό? Μπορείτε να μου δώσετε μια εικόνα; ακούγεται όπως π.χ του μεγα (που γ...ει και δέρνει) ή δεν θα καταλαβαίνω τι μου λένε; Είναι το μόνο σημαντικό σημείο το οποίο δεν έχω δοκιμάσει. Πολυ καλη ποιοτητα συνομιλιας (μην ξεχασετε να τσεκαρετε τη ρυθμιση που εχω γραψει σε προηγουμενο ποστ για τον ισοσταθμιστη) και στο ακουστικο και στο μικροφωνο. Βαλε και το εξαιρετικο σημα gsm και εχετε ενα απο τα καλυτερα κινητα στο θεμα συνομιλια που εχουν βγει ποτε (ναι, ναι, χωρις καμια υπερβολη). Η καμερα δεν ειναι το δυνατο σημειο της συσκευης, καθως η ελλειψη φλας ειναι -διχως αλλο- προβλημα. Την ημερα, παντως, οι φωτο ειναι πολυ καλες... Χρηστο (vezyro), καλοριζικο. 3 μηνες περιμενες αυτο το κινητο, ανταποκρινεται στις προσδοκιες σου? Edited September 20, 2013 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. September 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Βαγγέλη άξιζε η αναμονή για το τηλέφωνο αυτό. Έχει κορυφαία οθόνη όμορφα και ζωντανά χρώματα , χορταστική οθόνη, ταχύτητα, και smooth. Πραγματικά έχω μια ευχαρίστηση ζωγραφισμένη στα χείλη μου όταν ανοίγω την συσκευή και κανω χρήση. Επιτέλους μετά από καιρό βρήκα την συσκευή την οποία θα αράξω για τουλάχιστον μέχρι να βγει ο αντικαταστάτης αυτής. Επίσης σκοπεύω να αγοράσω σχεδόν όλα τα αξεσουάρ που έχουν σχέση με αυτό. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp30169 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Πραγματικα ετσι κ ειχαν προσεξει κ λιγο την καμερα του θα ηταν κορυφη! Παράθεση Γιώργος S25 Ultra | iPhone 16 Pro Max | iPad Pro 12.9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts