Jump to content

Sony Xperia Z Ultra

vezyro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πια.ειναι.αυτή η 8SMS?

Η 8sms είναι η 8sms!:lol:

Συγνώμη που στο λέω, αλλά μπήκες στο playstore, έγραψες 8sms και δεν στην έβγαλε;

Κάντε το ελάχιστο ρε παιδιά... Μόνο μασημένη τροφή θέλετε;

Καλησπέρα στην παρέα,

παρέλαβα και εγώ χθές τη βάση απο ebay. Ταχύτατα ήρθε μπορώ να πώ. Πράγματι αυθεντική αλλά υπερτιμημένη ακόμα και για τα 16 ευρώ που την πήρα...για τα 30 εντός Ελλάδας δε το συζητάω καν. Υπόψιν ότι χώρεσε και με το μπροστινό tempered glass που έχω βάλει. Βέβαια μετά αποφάσισα να βάλω και το πίσω και δε χώραγε στη βάση :D Κλάιν μάιν βέβαια έχει αντάπτορα και με λίγο σφήνωμα κάθεται μια χαρά. Προτείνω την αγορά λοιπόν καθαρά για λόγους πρόληψης(να μη χαλάσει το πορτάκι του usb) σε όσους χρησιμοποιούν πολύ το usb όπως εγώ. Τώρα θα κάνω καμιά πατέντα για να βαρύνω τη βάση να μην κινδυνεύει το θηρίο.

Επιτέλους λοιπόν γύμνωσα το θηρίο και απολαμβάνω την ομορφιά του! :cool:

Η 8sms είναι η 8sms!:lol:

Συγνώμη που στο λέω, αλλά μπήκες στο playstore, έγραψες 8sms και δεν στην έβγαλε;

Κάντε το ελάχιστο ρε παιδιά... Μόνο μασημένη τροφή θέλετε;

Δεν θέλω να ξεκινήσω διάλογο ρε φίλε. Και να μην το έχω ψάξει(που το έχω κάνει εάν θέλεις να με πιστέψεις) εάν θέλεις απαντάς, αλά να γράψεις κάτι έτσι για να γράψεις αυτό σημαίνει ότι δεν έχεις τίποτα άλλο να πεις. Και δεύτερο δεν υπάρχουν ηλίθιες ερωτήσεις μόνο ηλίθιες απάντησης(σχόλια).

Καλά κάνεις φίλε Αλέξανδρε και δεν θες να ξεκινήσεις διάλογο. Δεν χρειάζεται να γινόμαστε επιθετικοί. Το ίδιο ισχύει και για τον φίλο harisma23. Ας μην χαλάσουμε το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στο παρόν νήμα.:)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλά κάνεις φίλε Αλέξανδρε και δεν θες να ξεκινήσεις διάλογο. Δεν χρειάζεται να γινόμαστε επιθετικοί. Το ίδιο ισχύει και για τον φίλο harisma23. Ας μην χαλάσουμε το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στο παρόν νήμα.:)

:thumbup: το νήμα είναι εξαιρετικό όντως και χαίρομαι για αυτό απλά πρέπει να βοηθάμε όλους, από αυτούς ποίοι είναι στα πρώτα βήματα μέχρι αυτούς που είναι προχωρημένη .Αυτό δημιουργεί το νόημα τον φόρουμ. Θέλω να ζητήσω συγνώμη σε όλους για την αναστάτωση

:thumbup: το νήμα είναι εξαιρετικό όντως και χαίρομαι για αυτό απλά πρέπει να βοηθάμε όλους, από αυτούς ποίοι είναι στα πρώτα βήματα μέχρι αυτούς που είναι προχωρημένη .Αυτό δημιουργεί το νόημα τον φόρουμ. Θέλω να ζητήσω συγνώμη σε όλους για την αναστάτωση

Συνονόματε δεν υπάρχει θέμα και ίσως το παλικάρι αντέδρασε κάπως υπερβολικά.

Καταλαβαίνω πως είναι να είσαι στα πρώτα βήματα απλά θα ήθελε να πει ότι κάνεις ένα search (αναζήτηση) στο internet ή στο playstore (μιας και πρόκειται για εφαρμογή) και λύνεις την απορία σου. Αν δε λυθεί τότε το ανοίγεις σαν θέμα.

Δεν υπάρχει λόγος για εντάσεις, την πλάκα μας κάνουμε εδώ και αλλάζουμε απόψεις και γνώσεις.

Γι'αυτό σου απάντησα και 'γω μονολεκτικά γιατί μου φάνηκε κάπως αστεία η ερώτηση αλλά προς Θεού δεν υπάρχει λόγος να το μεγαλοποιούμε το πράγμα. Αλίμονο αν φοβάται να ρωτήσει κάποιος. Καληνύχτα παιδιά.

Χαίρομαι που υπάρχει αλληλοσεβασμός και κατανόηση.

Μπράβο παιδιά! Συνεχίζουμε στα του κινητού. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα στην παρέα και πάλι απο εμένα!!

Παιδια μην με παρεξηγειτε αλλα εχω καραγκ......... Με το εργαλείο θηρίο μας!

Εβαλα το heremaps τελικά κ το εκανα ενα τεστ ντραιβ σημερα σε μια αποσταση 30 χλμ. Αυτο που αξιζει για μενα περα απο το ίδιο πρόγραμμα το heremaps ειναι οτι η μπαταρία τελικα κρατησε περα απο τις προσδοκίες μου που σημαίνει οτι δεν καταναλωσε πολυ μπαταρία!! Τωρα βέβαια μπορει να παιζει ρολο κ το πρόγραμμα στο ποσο μπαταρια θα καταναλώνει. Σωστα??

Απο την αλλη ο χρονος που θελει να ποιασει το στίγμα.......εδω να πω κατι πριν σχολιάσω................

Έρχομαι απο nokia xpress music οπότε καταλαβαίνετε τον ενθουσιασμό μου!!

Που εκει επρεπε να περιμένω ενα 10λεπτο εξω απο τον δρομο κ σε ανοιχτο μέρος για να ποιασω στίγμα................ ΕΝΩ με το ουλτρα μας παιδιά σε κατω απο δεκα δευτερόλεπτα μεσα στο αμαξι?? ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΔΕΥΤΕΡΌΛΕΠΤΑ????

Και τα δεκα πάλι πολλα ειναι που γραφω........οταν ξεκηνησα απο το σπιτι μεσα στην πολη στο αμαξι μολις το ανοιξα δεν προλαβα να γυρισω το κεφαλι μου κ ΜΠΑΜ να σου το στιγμα!!! Κ το τσεκαρα κα διο τρεις φορές μιας κ δεν το πίστευα!!

Τι να πω εχω τρελαθεί με την επιλογη μας.....................

Τωρα μια ερωτησουλα.......γινετε ρε παιδια στα μηνυματα να εχουμε μαυρο φοντο αντι για άσπρο άσπρο???

Τωρα μια ερωτησουλα.......γινετε ρε παιδια στα μηνυματα να εχουμε μαυρο φοντο αντι για άσπρο άσπρο???

Με γειά σου φίλε μου...!!

Στα μηνύματα το μόνο που μπορείς να κάνεις με τη stock εφαρμογή είναι, μέσα σε κάθε συνομιλία, πατώντας το κουμπί με τις τρεις τελείες πάνω δεξιά, να βάλεις φόντο συνομιλίας.

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Γεια σας παιδιά. Ενδιαφέρομαι για αγορά κινητού και το Z Ultra είναι στα υπόψην. Θα ήθελα να ρωτήσω εσάς τους κατόχους:

α) Χρησιμοποιείτε ποτέ το στυλό/γραφίδα; Έχει καλή επαφή με την οθόνη;

β) Έχετε συνηθίσει το μέγεθος; Κινούμαι με λεωφορεία, θα μπορώ να το χρησιμοποιώ άνετα ή θα με κοιτάζουν όλοι;

γ) Το GPS είναι όντως γρήγορο και απροβλημάτιστο;

δ) Ισχύει ότι αν περάσεις το official update σε Kitkat δε δουλεύει το στυλό στην οθόνη; Υπάρχει τρόπος να δουλέψει;

Η τιμή του είναι πολύ δελεαστική σε σχέση με Νote 3 και 4 και νομίζω ότι στα 250 ευρώ είναι πολύ καλή επιλογή.

Edited by libitas

Καλησπερα..Σκεφτομαι να προχωρησω στην αγορα του κινητου γιατι ψαχνω κατι με μεγαλη οθονη...Οσοι το εχετε το προτεινετε και επειδη θα προκειται για μεταχειρισμενο αν ειναι rooted υπαρχει προβλημα οσον αφορα τις επισημες αναβαθμισεις; Σε γενικες γραμμες ποια τα θετικα του αρνητικα του;

Γεια σας παιδιά. Ενδιαφέρομαι για αγορά κινητού και το Z Ultra είναι στα υπόψην. Θα ήθελα να ρωτήσω εσάς τους κατόχους:

α) Χρησιμοποιείτε ποτέ το στυλό/γραφίδα; Έχει καλή επαφή με την οθόνη;

β) Έχετε συνηθίσει το μέγεθος; Κινούμαι με λεωφορεία, θα μπορώ να το χρησιμοποιώ άνετα ή θα με κοιτάζουν όλοι;

γ) Το GPS είναι όντως γρήγορο και απροβλημάτιστο;

δ) Ισχύει ότι αν περάσεις το official update σε Kitkat δε δουλεύει το στυλό στην οθόνη; Υπάρχει τρόπος να δουλέψει;

Η τιμή του είναι πολύ δελεαστική σε σχέση με Νote 3 και 4 και νομίζω ότι στα 250 ευρώ είναι πολύ καλή επιλογή.

Ως προς τις ερωτήσεις:

α) Δεν έχει δική του γραφίδα. Πρακτικά μπορείς να γράψεις πάνω του με οτιδήποτε (στυλό, μολύβι, γραφίδα, νύχι, βραχίονα γυαλιών κτλ) αλλά δεν έχει ποιοτικά τόσο καλή αίσθηση όσο τα Note.

β) Δεν έχω προσέξει κανένα να με κοιτάει ακόμα και όταν περπατάω στο δρόμο και μιλάω. Νομίζω ότι ο κόσμος δεν ψαρώνει πλέον από το μέγεθος, όπως πριν τρία χρόνια όταν είχαν πρωτοβγεί τα Note. Αν πάντως σε απασχολεί το θέμα, πάρτο μαύρο, που είναι πιο διακριτικό από το λευκό.

γ) Το GPS είναι όντως γρήγορο και απροβλημάτιστο.

δ) Με την official kitkat 4.4.2 δουλεύει κανονικά το στυλό.

Εντέλει κι εγώ λόγω της εξαιρετικής τιμής του στα 250 Ευρώ, το επέλεξα. Σε αυτά τα λεφτά, για όποιον θέλει μεγάλη οθόνη, απλά δεν έχει ανταγωνισμό, ούτε καν από Κίνα, πόσο μάλλον επώνυμο.

Καλησπερες.... Το θηρίο έχει δική του γραφίδα απλά ίσως λόγω ότι δεν υποστηρίζει πλήρως τις λειτουργίες σε σχέση με τον ανταγωνισμό βρίσκεται στο περιεχόμενο συγκεκριμενων παρτιδων, ισχύει και η χρήση μολυβιων κλπ με κίνδυνο την δημιουργία χαραξης της εργοστασιακης μεμβρανης, σχετικά με το μέγεθος και την άποψη του κόσμου είναι διφορουμενες έννοιες.... Το θέλεις για εσένα και τις ανάγκες που θα σου καλύπτει ή για life style; στο gps ότι αναφέρθηκε ισχύει...και για την έκδοση εγώ το έχω root εδώ και αρκετό διάστημα με εξαιρετικά αποτελέσματα και μπορεί να αποδώσει σε όποια κατάσταση το επιθυμεί ο χρήστης... Για το θέμα της τιμής και εφόσον όπως δείχνουν τα πράγματα η Sony δεν πρόκειται να βγάλει τον διάδοχο του θηριου πάρτε το όσο υπάρχει και μην ρωτάτε.... Αυτά από τον Άρχοντα και τους χαιρετισμούς μου στον Αλέξανδρο και Γιάννη :):)

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Πάντως με προβληματίζουν τα εξής:

α) Η έλλειψη φλας, όχι λόγω κάμερας αλλά λόγω φακού. Είναι πολλές οι στιγμές που θα χρειαστείς φακό και είναι μεγάλη διευκόλυνση να έχει το κινητό σου.

β)Το γεγονός ότι δεν πούλησε αρκετά. Ακόμα και εδώ, στο νήμα αυτό, έχει μόνο 140 σελίδες ενώ άλλα κινητά 500. Καταλαβαίνω βέβαια ότι δεν είναι για πολλούς το μέγεθος αυτό.

Κατ' αρχάς καλήσπερα στο κ. Βαγγέλη (άντε ρε μπαγάσα μας έλειψες, η καρδιά του νήματος.... δεν είναι σωστό;);)) και μετά για όσους έχουν ενδοιασμούς για το κινητό να τους ξεχάσετε, το εργαλείο είναι εξαιρετικό.

Η έλειψη φλας είναι όντως θέμα αλλά είναι το μόνο μειονέκτημα στο σύνολο του (ίσως και η κάμερα αν θέλετε πολύ καλή φώτο, όχι ότι δεν βγάζει καλές αλλά δε συγκρίνεται με τα άλλα θηρία).

Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει θέμα με το πενάκι ή άλλο αντικείμενο το οποίο η μύτη του να είναι κοντά στο ένα χιλιοστό.

Αν θέλετε να δείτε τις δυνατότητες του κινητού δείτε κάποιο review από τα γνωστά site ( αν θέλετε αναλυτικό hands on τότε Βλαχάκης techblog.gr) και εκεί θα καταλάβετε γιατί μιλάμε.

Βασικά μιλάμε για πολυεργαλείο και όχι για ένα κινητό, αν το πάρετε θα ξεχάσετε το tablet στην άκρη. Καλό βράδυ στη παρέα.

Καλημέρα! Να δώσω και εγώ την ψήφο εμπιστοσύνης μου το Ultra. Όσο για το lifestyle: στην αρχή έπεσε γέλιο από πολλούς φίλους...μετά απο λίγο καιρό όμως έχουν πάθει την πλάκα τους. Πραγματικά ίσως η το κοινό δεν ήταν έτοιμο για το μέγεθος το 2013 αλλά σήμερα σίγουρα είναι, και το θηρίο μετά απο σχεδόν 2 χρόνια απο την ημερομηνία κυκλοφορίας του ακόμα κάνει πωλήσεις. Προσωπικά πιάνω 5άρι και ξενερώνω! Το μόνο που ζαχαρώνω είναι το nexus 6 αλλά δε βρίσκεται στην ίδιο κατηγορία τιμής.

Και ένα καλό νέο:

2/2 #Xperia Z3 Dual, Z1, Z1 Compact and Z Ultra next week, followed shortly after by T2 Ultra & C3. Then Z Series - more on timings soon.

Καλημέρα στην παρέα :) Αλέξανδρε τα σέβη μου:D συνεχίζουμε δυνατά το νήμα και την αγάπη μας στο θηρίο :D:D φίλε rad πλήρη επιβεβαίωση των απόψεων σου αφού και σε δική μου ανάλογη περίπτωση η αρχική εντύπωση και εν συνεχεία η χρήση δυνατοτήτων έκανε το θηρίο να γίνει η επόμενη συσκευή τους, βέβαια ποσοστά δε πήραμε από την σονυ αλλά δε πειράζει :lol::lol: τα νέα για την lollipop εξαιρετικά αν και εδώ θα χρεωσουμε μια καθυστέρηση στην σονυ,

Επίσης να τονίσουμε ότι η μεταφορά και χρήση του θηριου και η πλήρη αξιοποίηση του επιβάλλει Bluetooth και το sbh52 στη δική μου περίπτωση είναι αναντικαταστατη, με γεια και καλομιλητα στους νέους κατόχους και ότι χρειαστεί η βοήθεια του νήματος έχει αποδειχθεί σημαντική :) Αυτά :ninja:

hqdefault.jpg

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Χθεσινή είδηση: Lollipop 5.0.2 για τα Z Ultra μας μέσα στην επόμενη εβδομάδα!

http://www.xperiablog.net/2015/04/07/lollipop-for-xperia-z3-dual-z1-series-and-z-ultra-expected-next-week/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+XperiaBlog+%28Xperia+Blog%29&utm_content=FaceBook

Λέτε να βγει αληθινή;

Καλημερα σε ολους! Stivakos το παρηγγειλες εσυ αυτο το φλασακι; Η έστω έχει παραγγείλει κάποιος άλλος απο αυτό το site (dealsmachine); Φοβάμαι μηπως ειναι απάτη γιατι η τιμή είναι πολύ καλή για να ειναι αληθινή! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Καλημερα σε ολους! Stivakos το παρηγγειλες εσυ αυτο το φλασακι; Η έστω έχει παραγγείλει κάποιος άλλος απο αυτό το site (dealsmachine); Φοβάμαι μηπως ειναι απάτη γιατι η τιμή είναι πολύ καλή για να ειναι αληθινή! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Το παρήγγειλα χθες το βράδυ μαζί με κάτι άλλα κοκοψίνια.

Παραγγέλνω αρκετά συχνά από Κίνα και δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Καλημέρα σας και καλό Πάσχα σε όλους σας. εύχομαι τα καλύτερα σε εσάς και στις οικογένειες σας.. στο θέμα μας τώρα.. το Θηρίο ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ.. αν δεν το πιάσεις στα χερια σου και δεν το δουλέψεις την πραγματικά μεγάλη του αξια δεν την καταλαβαίνεις. Κατασκευαστικά δεν το συζητώ .. μακραν από άλλα και άλλα, απαραίτητο αξεσουάρ το SBH52,, σκέτη μαγεία σε αἰσθήση σε σημεῖο ότι κινητό και να πιάνεις μετά να σου φαίνεται πολύ λίγο.. πενάκι δεν χρησιμοποιώ ούτε πρόκειται γιατί θεωρό ότι τέτοιου είδους εργαλείο θα πρέπει να το χουφτώνεις για να το χορτάσεις . ΤΟ μελανότερο όλων είναι το ανύπαρκτο φλας.. για δε ρουταριμενο θηρίο απλα κάνεις ότι γουστάρεις και αγαπάς.. πλήρες μεταμορφώσεις προσωπικών γούστων.

Καλημέρες :):) στην παρέα, προσυπογραφω φίλε ennio και ροοτ το θηρίο βγάζει εκπληκτικές φωτογραφίες, επίσης βλέπω κάτι αγγελίες με το θηρίο μας σε τιμές που δεν υπάρχουν για την αξία του και με βλέπω να παίρνω και ένα λευκό για παρέα στο θηρίο :D:D Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλους :)

hqdefault.jpg

• The title was changed to Sony Xperia Z Ultra