Jump to content

kotsaras1979

Members
  • Δημοσιεύσεις

    121
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kotsaras1979

  1. Καλησπερα στην παρεα.... Καλα ρε παιδιά ποίο σιγα ρε παιδια..... Εσείς θα με ξαναστειλετε στο δημοτικό παναθεμα σας!! Ειπα και εγω ο κακομοιρης να μπω να δω αν γραψατε κατι εδω και με χαζεψατε!! Χαχαχαχα
  2. Αν βρεις πες μου και εμένα.
  3. Καλησπερα στην παρέα. Φιλε faji αυτο που λες το έχω κάνει ήδη. Θα σε δωσω ενα παράδειγμα. Πανε στις φωτο σου κ προσπάθησε να στείλεις μια φώτο με το wifi direct. Δεν εχει πουθενα αυτην την επιλογή. Δεν βρίσκεται πουθενά στην επιλογή κοινή χρήση. Σε αντιθεση με galaxy j5 που εκει οταν κανεις οποιοδήποτε αρχείο κοιγνη χρήση εχει μεσα την απιλογη αυτή. Το δοκιμασα κ αναποδα δηλαδη να στειλω φωτο ή αρχειο απο το galaxy στο ουλτρα μας. Γινετε η σύνδεση το αρχείο στέλνετε απο το galaxy στο ουλτρα δεν πςρνω τιποτα μου γραφει αποτυχία αποστολής! Τι να πω δςν ξερω? Παράξενο! Λεω μήπως πρεπει οι συσκευές να ειναι ίδιες αλλα δεν νομιζω!? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το ξερω βρε faji οτι δεν το ειπες με κακη έννοια. Απλα με κανει τρομερη απορια
  4. Καλα εντάξει είπαμε είμαι άσχετος και καινούργιος με αυτην την τεχνολογία αλλα οχι κ έτσι βρε.! Το τι ειναι wifi direct το ξέρω απλα δεν μπορώ να καταλάβω πως δουλεύει στην δικια μας συσκευή ειναι το θεμα! Προσπάθησα να μεταφερω αρχεια απο το ενα στο αλλο αλλα ενω στελνει στο galaxy j5 εχω την εντύπωση οτι δεν το περνει το ουλτρα μου! Καποια ρύθμιση πρεπει να κανω και δν μπορω να καταλαβω τι? Μαλιστα προσπαθησα να στείλω εγω αλλα δεν μπορώ! Δεν μπορω να βρω τις επιλογες πως να το κανω! Η συγκεκριμένη επιλογη ρε παιδιά ειναι σημαντική. Δεν μπορείς να μεταφέρεις 10 φωτο με blue tooth θέλει πολυ ώρα! Βεβαια υπαρχουν ενα σωρό εφαρμογες γιαυτην την δουλειά αλλα ποίος ο λογος αφου το έχουμε! Ειναι κατι που υπάρχει σε ολα τα λοιποπ. Σε εμας τι γίνεται ?
  5. Καλησπέρα στην παρέα. Εγω το ξαναλεω και θα το ξαναπώ. Μετα απο αυτό το κινητό και την οθονη αυτη για μενα το χάος. Δεν ξερω με την ραμ που αναφέρατε γιατι ειναι λίγη αλλα εμενα μου φαίνεται υπέρ αρκετη! Ρε παιδια μια ερωτηση γιατι το εχω ψαξει αλλα δεν μπορώ να καταλαβω και πολλά! Το wifi direct πώς δουλεύει ?? Μπορεις να κάνεις μεταφορα αρχειων απο το ενα κινητό στο αλλο? Της ιδιας μαρκας? Το ιδια μοντέλο ? Πηρα στην γυναικα μου το galaxy j5 και στο δικο του μενου για το wifi direct ειναι διαφορετικό απο το δικο μας! Ενω σε αυτο μπορεις απο το φακελο με τις εικόνες να διαλέξεις μια εικονα και να την κανεις μεταφορά με αυτο, στο ουλτρα μας δεν βλεπω κατι!? Έψαξα να βρω ρυθμίσεις αλλα τίποτα!
  6. Καλησπέρα στην παρέα. Παιδιά περα απο το θεμα του καλού λογισμικού μην ξεχνατε την οθόνη! Χρώματα, φωτεινότητα!! Αυτα που τα πάτε ? Κ με την αξερετικη διαρκια μπαταρίας! Ρε παιδες ρωτησα μπας κ εχει δοκιμάσει κανείς καμία εφαρμογή για ξεκλειδωμα της οθονης χωρις να παταμε κουμπί! ??
  7. Καλημερα στην παρεα........ Φιλε δημο διαβασα και τα προηγουμενα ποστ σου και την αποψη σου για την καθε προστασια οθονης παρομιαζοντας τα με μπαλοντιβανα κ τις γιαγιαδες που βαζανε καλυμματα επανω για να μην χαλανε. Δεν το σχολιασα πριν αλλα θα το σχολιασω τωρα για το ποσο λαθος εισαι!! Σου ευχομαι να ΜΗΝ κανει καμια πτωση το κινητο σου και ξαφνικα να δεις μια οθονη με οτι ναναι εικονα!! Κ αφου φυσικα να μην εχει κανενα σημαδι πτωσης εξωτερικα να το πας στο σερβις της σαμσουνγκ για να τους πεις οτι χαλασε το κινητο κ οτι ειναι μεσα στην εγγυηση!! Και να παρεις για απαντηση οτι χαλασε η οθονη απο πτωση κ δεν καλυπτεται!!! Φιλε μου εχει συμβει και για μενα ειναι πραγματικοτητα!! Επισης ΝΑ ΜΗΝ πεσει κατι σε στιλο,γυαλι, η αιχμηρο αντικιμενο εκει που θα το εχεις επανω στο τραπεζι μιας κ οντως δεν εχει γκοριλα γκλας!! Οπως και ναχει αποψη μου παντα το γυαλι ειναι επενδυση φιλε..............απλα δεν την εχεις παθει ακομα ισως και γιαυτο το βλεπεις ετσι!! Παιδες χρονια πολλα και καλα χριστουγεννα σε ολους
  8. παιδες καλημερα............. Χρονια πολλα σε ολους υγεια κ να μαστε παντα καλα!!
  9. Αχα....... Τωρα κατάλαβα! Εγω το δοκίμασα αυτο που λες κ ειναι μια χαρα το δικο μου. Για την ακρίβεια έστελνα μήνυμα απο το δικο μου βαιπερ στης γυναικας μου (της γυναίκας μου κλειστη οθονη sleep mode) και τα επερνε μια χαρά! Αναβε η οθονη κανονικα είτε εστελνα μήνυμα είτε την εκανα κλήση. Αν και είμαι λιγο άσχετος με αυτα αυτό που με μπέρδεψε στο βαιπερ ειμαι το ποτε μενει ανοιχτο με την θεληση σου κ ποτε οχι! Αλλα καθαρα απο θεμα εφαρμογής και οχι θεμα του κινητού!
  10. Καλησπερα στην παρεα. Ρε παιδια αν και διαβασα στις προηγούμενες σελιδες σας παρακαλω εξηγηστε με τι ΑΚΡΙΒΩΣ προβλημα εχει με το βαιπερ??? Εγώ το πηρα απο σκρουτζ κ ειναι απο Ιταλία. Να κατσω να το ψαξω κ εγω το θεμα!
  11. Τωρα αμα σε πω θα γελασει κ το παρδαλο κατσικι!! Κ εγώ το καλο πήρα το plus κ με βγηκε 20κατι ευρω αλλα απο εδω ελλαδα μιας κ με την πιστωτικη εχω πρόβλημα τωρα με τα καπιταλ! Ενας το εχει στο σκρουτζ κ ειναι εδω Θεσσαλονίκη! Χρυσες δουλειές κανει ο τύπος μιας κ πολυς κόσμος δεν μπορει να κανει αγορες πλεον απο ίντερνετ οποτε βαραει στο κεφαλι! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ειναι καλο γυαλι πάντως αν κρινω απο την αφαρμογη κ συσκευασία με ολα τα παρελκόμενα! Φαίνεται καλύτερο και απο το δικο μου το brando που ειχα παρει!
  12. Εγω παίδες μολις περασα τεμπερετ γκλας της νιλλκιν εβαλα μια σαμσουνγκ εβο καρτα 32 γκιγκα και πήρα κ μια θήκη σιλικόνης και είμαστε κομπλέ!! Το γυαλί που εβαλα πολυ καλο! Λιγο με ετσουξε ο ποπος μου αλλα αξίζει μια τέτοια επένδυση! Ρε παιδια μήπως εχει δοκιμάσει κανείς καμια εφαρμογή τυπου γκραβιτι σκριν να μην παταμε κουμπι ολη την ωρα??αν κ δεν εχουμε προβλημα στην μπαταρία αλλά να μην την τρωει!! Το δώρο της γυναίκας μου φοβερη επιλογη! Εγω ρε παιδια εχω αλλης κατηγοριας κινητό και να φανταστείτε ολη την ωρα με το δικο της ασχολούμαι! Αυτη η οθονη τελικά ειναι αλλο πραμα!
  13. Καλημέρα στην παρεα και απο εδω. Νεος κάτοχος στο καινουριο j5 που πήρα στην γυναίκα μου δώρο. Ήμουν ανάμεσα σε αυτό και το μοτορολα 3ης γενιας. Ειναι στα ίδια λεφτά αλλα κατεληξα σε αυτο γιατί όπως και να έχει τέτοια οθόνη και το 1.5g ram δεν βρισκεις ευκολα στα 176 ευρω που υπάρχει τωρα. Εχω διαβασει ολες τις σελίδες εδώ στο φόρουμ και Επιτρέψτε μου ρε παιδιά να πω οτι σε ενα κινητό σε αυτα τα λεφτά μην τα θελουμε ολα δικα μας! Εδω το μοτορολα που ειναι ποιο στιβαρή κατασκευή ουτε κ αυτo έχει notification led. Κάπου κερδίζεις καπου χανεις σε αυτα! Ομορφο κινητό και πραγματικα επιδη έρχομαι απο συσκευή με ips οθονη(z ultra) Η αμολεντ με εχει τρελάνει! Την κοροϊδεύουν για τα κορεσμενα χρώματα αλλα κακα τα ψέματα γωνιες θέασης κ φωτεινότητα δεν παίζονται! Απολαυση στα ματια να κοιτάς! Γρηγορο σαν συσκευη όπως γραψατε κ εσείς. Αν δεν διαβαζα εδω στο φορουμ οτι η σαμσουνγκ διόρθωσε το ui της δεν θα το επερνα. Ολα καλα ομως! Δυο πραγματα να ρωτησω εδω. Μιας κ εχουμε μπαταρία για να βαλεις κ το φωτοβολταϊκο στο σπιτι σου, εχετε να προτείνετε ρε παιδια καμια εφαρμογη στυλ gravity screen η tap to wake up?? Επειδή δεν ξερω πως θα δουλεψει με τους αισθητήρες που εχει το κινητό. Και αν εχει δοκιμάσει κανεις να κανει την συνδεση με pc για μεταφορά αρχείων ? Ωστε αν θέλεις να μην χρειάζεται να χρησιμοποιείς καλωδια.
  14. καλημερα στην παρεα...... βαγγελαρα αν κανονiσετε κατι ενημερωσε σε παρακαλω! Αν μπορεις παρε τηλ!
  15. βαγγελη τελικα το πηγα στην σονυ εδω φιλε κ του εξηγησα τι συμβαινει.... Αν και ξερω οτι δεν τους εχω και πολυ προθημους το παλικαρι ειπε να μου βαλει την γερμανικη εκδοση 14.6.A.1.216 γιατι ετσι και αλλιως εμεις που το πηραμε απο το μιντια γερμανικο ειναι σαν συσκευη!! Το παθαμε παντως το μπερδεμα οταν μας εβαλε την ελληνικη lollipop!?
  16. Σορρυ παίδες για το οφ τοπικ. Πάντως πραγματικά ακομα κ τωρα να έπαιζε η προσφορά 240ευρω στο ουλτρα μας αυτο θα έπαιρνα. Την αναβαθμηση ρε βαγγελαρα ποτε θα την παρουμε οεο? Εγω που ειμαι διπλα απο το σέρβις λες να το δώσω να μου το κανουνε εκει?
  17. καλα τα λες αλλα απο την μικρη εμπιρια μου αν παρεις αντροιντ παρε ενα που να εχει την απαιτουμενη υποστηριξη!!! Μοτορολα ηθελα να παρω κ εγω αλλα κατεληξα (χωρις να το μετανιωσω βεβαια) εδω στην σονυ!! Η μοτορολα ειναι πρωτη στο support της κ στις αναβαθμησεις!! Ασε που θελω να δοκιμασω και τις μοτορολα συσκευες!! Οσο για το ουλτρα μας αυτην την στιγμη στο σκρουτζ εχει 420 κατι.... δεν το βρηκα στα 169???
  18. Καλησπέρα στην παρέα. Ρε βαγγελαρα τι εγινε πηρες αναβάθμιση ?? Εγω τιποτα πάντως!! Αντε να δούμε! ? Παντως ρε παιδιά να πω κατι οφ τοπικ. Ψαχνω κινητό να παρω δώρο στην γυναικα μου και βλεπω γενικα προσφορές που υπαρχουν τωρα στην αγορά! Αν κρινω απο το δικό μας που το πηρα 240 ευρω απο το μεντια μαρκτ τωρα καταλαβαίνω ποσο καλη προσφορα ήτανε σαν κινητό!! Εχω απογοητευτεί με τις προσφορές και το τι υπαρχει τώρα στην αγορά! Παντα σε σχεση με το δικο μας! Μάλλον εχω καταλήξει στο μοτορολα μοτο g 3rd 16/2g ram. Το οποίο ουτε για αστείο δεν φτανει το δικο μας κ κοστιζει απο αμαζον ιταλιας 220 ευρω. Αυτα που υπαρχουν τωρα σε προσφορές ουτε συζήτηση!
  19. Ναι ρε και εσυ αστα να πανε. Μου ήρθε ενα μήνυμα οτι εχω ενημέρωση συστήματος ξεκίνησα να την κανω κ τίποτα! Εμεινα μακακας! Εντωμεταξυ το δοκιμασα και στο πισι companion και το εκανα μια επανεγκατασταση αλλα τιποτα η εκδοση εμεινε ιδια. Ξεχασα να παρω κ ενα μπακ απ κ τα εκανα σαλάτα! Αστα ολα παλι απο την αρχη.
  20. Καλημέρα στην παρέα. Παίδες σας διαβάζω συχνά απλα δεν εχω το χρονο να γραψω κιόλας! Ήθελα να σχολιάσω τον άρχοντα μιας και καναμε μαζι την αναβάθμιση! Βαγγελαρα τρωμε πονο χαχαχα........... Ακομα να παρω κ εγω την αναβάθμιση! Βασικα για να πω την αλήθεια κατι ηρθε αλλα είμαι ακομα στην Α 0 368! Ηρθε ξαφνικα μια αναβάθμιση συστήματος αλλα δεν αλλαξε κατι! Αν σου ερθει κατι στειλε ενα μυνημα ρε άρχοντα να εχω τον νου μου
  21. Ρε παιδιά καλησπέρα. Αν και καιρό έχω να εμφανιστω οσα γράφετε τα διαβαζω! Ήθελα να σας ρωτησω και αν μπορείτε ρε παιδιά να γράψετε λιγο την διάρκεια της μπαταρίας σας με οθονη αναμένει συνέχεια! Στο περίπου δεν ειναι αναγκη στο ακριβώς! Απλα εχω κολλήσει ρε **** το κερατο μου με ενα παιχνίδι που κανει την μπαταρία να ειναι σε θερμοκρασία 44 με 45 και ανησυχώ μην την φαω την ζωη της γρήγορα! Εμενα πάντως οταν ειμαι ίντερνετ με αναμένει οθονη (στην μεση ενταση της φωτεινότητας) σε συνεχη λειτουργία με κραταει η μπαταρια καμιά 5 με 5.30 ωρες σερι! Κ θερμοκρασία της μπαταριας ειναι στο 38! Ειναι καλα? Φυσικά οταν το τηλ ειναι κλειστο απο οθονη δεν με τρώει σχεδον καθόλου!! Παντως απο θεμα επιλογης εχω μείνει πλι εντυπωσιασμενος! Ειναι και γ....... Τα τηλέφωνα!! Το μονο θεμα για μενα τωρα ειναι η μπαταρία! Και ενα τελευταίο, ποσο ρε παιδια στοιχίζει μια αλαγη της ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βέβαια στα φορουμ της lg διαβασα οτι ποιασανε κ 60 με 70 στην μπαταριες τους! Στο φορουμ του lg g3
  22. Καλημερα στην παρέα. Εγω τώρα να σας πω παλι καλα που προλαβα και πήρα το ουλτρα πριν κλείσουν οι τραπεζες!! Χεχεχε ειχα δώσει λιγα μετρητά κ τα υπόλοιπα τα ειχα βάλει σε δόσεις ενα χρόνο!! Τυχερουλης! Αντε να μας έρθει και η αναβάθμιση..............
  23. Καλημέρα στην παρέα. Ρε παιδιά μια ερώτηση να κάνω! Στο πληκτρολόγιο τής σονυ πως γίνετε να μην αποθηκεύει ώστε να μην εμφανίζονται οι λέξεις που έχεις χρησιμοποιήσει στην μπαρα επανω??? Το έψαξα και δεν μπορώ να το βρω τώρα!!
  24. Μάλλον δεν το είπα εγω σωστά!! Εννοώ την σύνδεση με το pc που κανεις μέσω τού wifi για μεταφορα αρχείων κ δεδομένων χωρίς καλώδιο! Προσπάθησα ξανά και ξανά αλλά τίποτα!
  25. Καλησπέρα στην παρέα. Ρε παιδιά δεν μπορώ να κάνω ασύρματη σύνδεση με το pc μου!! Δοκίμασα τα παντα αλλα τίποτα! Το βάζω να κανει ασύρματη σύνδεση και μου λεει δεν ειναι δυνατή! Εχει κανένας άλλος τέτοιο πρόβλημα ??
×
×
  • Create New...