valsami4 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Σχετικά με την αλλαγή οθόνης. Προσοχή στην αποκόλληση του πίσω καλύματος γιατί σπάει - το δικό μου έσπασε και τώρα θέλω και αυτό. Καλό ζέσταμα και μαλακά για να ξεκολλήσει από το αυτοκόλλητο διπλής όψης. Δεν χρειάζεται να βγουν τα πάντα από μέσα για να αλλαχτεί η οθόνη. Θα συνιστουσα πρωτού κολληθεί η οθόνη στο πλαίσιο, να δοκιμαστεί ώστε να δουλεύει σίγουρα. Εγώ αφου την κόλλησα διαπίστωσα ότι είχε πρόβλημα και τώρα περιμένω το τέλος των διακοπών των κινέζων για αντικατάσταση. Σημειώστε οτι πήρα χωριστά οθόνη και touchscreen (πρόβλεψη για μελλοντική τούμπα). Αυτή που φορούσε όντως μάλλον αδύνατο να χωρίσει - αν και υπάρχει βίντεο με κάποιον που το κάνει αυτό με ένα σύρμα. Πάντως χωρίς να είναι εύκολη υπόθεση δεν είναι και κάτι ιδιαίτερα δύσκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 (edited) Είσαι φοβερός που θυμήθηκες την ιστορία με την Bussiness Woman! Πραγματικά την είχα ξεχάσει. Λοιπόν υπάρχει και αλλος τρόπος να ρουτάρετε την τελευταία Lollipop και μάλιστα με βαθμό δυσκολίας για μωρά! Κατεβάστε αυτό το αρχείο από εδώ:https://www.dropbox.com/s/xnmto7pesk66f1x/NewKingrootV4.80_C135_B242_office_release_2016_02_03_105203.apk?dl=0 Κάντε το εγκατάσταση απλά κάνοντας κλικ μέσα από τον file manager του Z Ultra. Σε 3 λεπτά θα είστε root!. Μεινεκτήματα: 1)Δεν θα έχετε το ¨καλό" SuperSU της chainfire που είναι 100% συμβατό με τις εφαρμογές που ζητάνε δικαιώματα υπερχρήστη αλλά με το 95% Μπορείτε όμως να αλλάξετε εφαρμογή super user και να εγκαταστήσετε αυτή της chainfire με 2 τρόπους: Ο δύσκολος: http://www.w0lfdroid.com/2015/05/How-to-Remove-Replace-KingUser-KingRoot-with-SuperSU.html Εδώ οδηγός με βίντεο:https://youtu.be/KgSdeijBwq0 (Άμα βγάλετε άκρη σφυρίξτε.. κλέφτικα) Ο εύκολος αλλά δεν είναι τζάμπα. Ο τζάμπας πέθανε! https://goo.gl/vwR8hh 2)Δεν θα μπορέσετε να εγκαταστήσετε καθόλου εύκολα το VIPER4A αλλά πιθανόν να μην σας ενδιαφέρει γιατί δεν έχετε τρέλλα με τη μουσική όπως εγώ. Παρόλα αυτά μπορώ να σας βοηθήσω να το εγαταστήσετε αν τα βρείτε σκούρα. 3)Θα πρέπει να εγκαταστήσετε το Xposed μόνοι σας. Αυτό φυσικά είναι πολύ πιο εύκολο από το Viper4A. Μετά από το κάθε φλασάρισμα των VIPER4A & Xposed πρέπει υποχρεωτικά να γίνει Clean Cache & Clean Dalvik Cache διαφορετικά θα έχετε boot loops. Ϊσως και πάλι να έχετε όμως. Και υπομονή. Όταν φλασάρετε τη ROM που δίνω στο πάνω πόστ θέλει τουλαχιστον 10 λεπτά μέχρι να δείτε την αρχική οθόνη των ρυθμίσεων που ξεκινάει με την ζήτηση για τη Γλώσσα που θα επιλέξετε στη ROM. Μην νομίζεται ότι το κινητό κάλλησε. Μιλάμε για νέα ROM. Περιμένετε όσο χρόνο περιμένατε όταν εγκαταστήσατε την επίσημη Lollipop. Καλή τύχη και καλή διασκέδαση! Και αν κολλήσετε ρωτήστε με. Καλημέρα, o σύνδεσμος για το dropbox δεν λειτουργεί :( @valsami4 ευχαριστώ για τις οδηγίες ;) θα δείξει στην πράξη Edited February 17, 2016 by faji Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Έβαλα kingroot και εν συνεχεία dolby atmos....... Προς το παρόν το μόνο που ακούγεται dolby είναι τα καντηλια :X:X που ρίχνω..... :lol::lol: κάτι δεν κάνω σωστά.... Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Tο dolby atmos βαγγελαρα μου το κανεις φλασαρισμα απο το recovery αλλιως δεν προκειται να δουλεψει!! http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/mod-dolby-atmos-t3109446 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Tο dolby atmos βαγγελαρα μου το κανεις φλασαρισμα απο το recovery αλλιως δεν προκειται να δουλεψει!! http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/mod-dolby-atmos-t3109446 Καλησπέρα βρε Γιάννη :) λείπεις φίλε από το νήμα, ξέρεις τα λέγαμε και το πρωί :happy: εγώ είμαι της σχολής να μου τα φτιάχνουν οι γνώστες αυτά, εσείς είστε καθηγητές, θα κάνουμε αυτό που είπαμε με την προϋπόθεση βέβαια να υπάρχει το θηρίο μέχρι τότε :lol::lol::lol: αν δεν φύγει σε κάνα τοίχο :lol::lol: Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ennio Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Συγνωμη για το Off Topic αλλα ..Αρχοντα εγραψες με το (Προς το παρόν το μόνο που ακούγεται dolby είναι τα καντηλια που ρίχνω.).. ακόμα γελαω :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 (edited) Καλησπέρα στην παρέα :) βρε ennio :) γιαυτό το έγραψα για να δώσω ένα χαρούμενο τόνο στο νήμα, και εγώ όταν το έγραφα γελουσα :lol::lol::lol: πάντων ότι ακουγονταν dolby είμαι απόλυτος αφού με άκουσαν τουλάχιστον δύο ορόφους από πάνω :lol::lol::lol: Καλησπέρα στην παρέα :) έπεσε ησυχία βλέπω μετά τα χρήσιμα ποστ του @Teoprofil :) Έστω και με τις λίγες γνώσεις που κατέχω μπορώ να επιβεβαιώσω ότι το viber4 android βελτιώνει κατά πολύ το ηχητικό αποτέλεσμα στο poweramp που χρησιμοποιώ, έχω ακολουθήσει τον οδηγό του Παύλου για τις ρυθμίσεις, εξαιρετική δουλειά και με ακόμα περισσότερες προοπτικές όταν προστεθούν και τα υπόλοιπα :happy:φυσικά αν και θα το ήθελα πολύ δεν έχω τα XBA-H3 όπως και το NW-ZX2 αλλά έστω και σε αυτή την φάση υπάρχει σαφής αναβάθμιση :happy: Edited February 22, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoprofil Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Καλημέρα, o σύνδεσμος για το dropbox δεν λειτουργεί :( New Link for the 1 minute root file:https://drive.google.com/file/d/0B3zS2D7vfqO7QmFVMWxyLUxzeEE/view?usp=sharing Sorry i don't have Greek Keyboard at the time. Παράθεση I love Android, i love OS X, i hate iPhone and Windows for desktops. Alternative i could live with Linux Elementary OS & a Windows Phone 950XL. Theoprofil Rules! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Καλημέρα και καλή εβδομάδα, Παύλο ευχαριστώ :) έχει πάθει κανείς "ζημιά" κατά την αντικατάσταση του kingroot με το SU; δύο φορές την έχω πατήσει :( Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoprofil Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Εγώ δεν δοκίμασα ποτέ να τη βγάλω. Αλλά δοκίμασα μια εβδομάδα να την αφήσω και δεν μου δημιούργησε πουθενά πρόβλημα. Και titanium backup είχα και xposed και άλλα προγράμματα που απαιτούν root. Και μάλιστα χρησιμοποίησα και το unistall του king root για να αφαιρέσω σαβούρα. Έτσι ως πληροφορία σας αναφέρω ότι δεν απεγκαθιστα εφαρμογές αλλά τις παγώνει. Και αυτό διότι είναι σε τέτοιο partition οι εφαρμογές στα Xperia που δύσκολα ξηλωνονται. Τέλος αν υπάρχουν ακόμα κάποιοι που δεν μπορούν να κάνουν root το ultra ενημερώστε να φτιάξω βίντεο. Παράθεση I love Android, i love OS X, i hate iPhone and Windows for desktops. Alternative i could live with Linux Elementary OS & a Windows Phone 950XL. Theoprofil Rules! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 22, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 έχει πάθει κανείς "ζημιά" κατά την αντικατάσταση του kingroot με το SU; δύο φορές την έχω πατήσει :( Τι είδους ζημιά; Πως έχεις κάνει την αντικατάσταση; Δες εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Καλημέρα στην παρέα :) μάλλον την συνέχεια του ultra δεν πρόκειται να δούμε αφού στα νέα μοντέλα της sony δεν έχει ανακοινωθεί κάτι αντίστοιχο :( @Teoprofil να είσαι καλά και να χαίρεσαι την οικογένεια σου :) προσωπικά μου έδωσες μεγάλη χαρά και έχοντας ολοκληρώσει το viper πραγματικά ακούω στα τραγούδια μου λεπτομέρειες που αγνοούσα, φυσικά και φτιάξε όταν μπορέσεις το βίντεο για ρουτ, τώρα το μόνο να αρχίζω να μαζεύω παραδες για αγορά ενός ποιοτικού ακουστικού ώστε να παίζει το μασινι :p στο καλύτερο αποτέλεσμα :happy: Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Καλημέρες, ευχαριστώ για την βοήθεια. Φαίνεται πως κάτι πήγε στραβά στην αντικατάσταση :) Οι προσπάθειες ήταν και με τους δύο τρόπους (το σκριπτάκι που έχει αναφέρει ο Παύλος και ο Athanaso) και την εφαρμογή απο το Play. Οτι έγινε, έγινε ;) Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris8 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Χαίρετε. Ψάχνω να βρω , tempered glass , για το Z Ultra για μπροστά και πίσω , αλλά δεν βρίσκω στην Ελλάδα μέσω skroutz ή bestprice. Έχετε καμία ιδέα; (Έγραψα και στο αντίστοιχο θέμα αλλά δεν απαντήθηκε) Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 (edited) Χαίρετε. Ψάχνω να βρω , tempered glass , για το Z Ultra για μπροστά και πίσω , αλλά δεν βρίσκω στην Ελλάδα μέσω skroutz ή bestprice. Έχετε καμία ιδέα; (Έγραψα και στο αντίστοιχο θέμα αλλά δεν απαντήθηκε) Ευχαριστώ. Καλησπέρα φίλε μου :) τεμπερετ για μπροστά έχω βρει και αγοράσει από Αθήνα απλά δεν έμεινα ικανοποιημενος και το έβγαλα, για σετακι τώρα που ζητάς από εξωτερικό με μια μικρή αναζήτηση θα βρεις προτάσεις που θα σε καλύπτουν :happy: Σου έστειλα pm. Edited February 23, 2016 by Arxontas71 Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris8 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 @Arxontas71 : Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου και για το χρησιμότατο pm! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoprofil Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 (edited) @Arxontas σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Εδώ το βίντεο που σας είχα υποσεχθεί. Αν δεν σας αρέσει μπορείτε να με κράξετε για να βελτιωθώ... :O Video Tutorial για rootάρισμα και εφαρμογή custom dual recovery σε πολλά μοντέλα Sony Xperia: Τίτλοι τέλους για ένα επερχόμενο Z Ultra. Το τηλέφωνο από σήμερα είναι συλλεκτικό. Μείναμε με την όρεξη για νέο ULTRA. Τώρα μόνο καβουρδιστίρια της σειράς X πλαστικάτζες και υπερκοστολογημένα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=431766 Edited February 25, 2016 by Theoprofil Παράθεση I love Android, i love OS X, i hate iPhone and Windows for desktops. Alternative i could live with Linux Elementary OS & a Windows Phone 950XL. Theoprofil Rules! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 (edited) Καλησπέρα στην παρέα :) Αγαπητέ @Theoprofil :) σε ευχαριστώ πολύ, προσωπικά έδωσες νέα διάσταση στον ήχο και έχω την αίσθηση ότι έχω στην κατοχή μου ένα ακριβό player :happy: Μια καλή προσθήκη αγοράς ακουστικών και πιστεύω σε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, ήδη με αυτά που χρησιμοποιώ η διαφορά είναι πολύ αισθητή, πολύ ωραίο το χρήσιμο και περιεκτικό βίντεο σου :) Τώρα το είδα, τέλος στις όποιες ελπίδες για Z ultra 2.... Πολύ σωστά το επισημαινεις Παύλο, συλλεκτικό το θηρίο μας. Edited February 25, 2016 by Arxontas71 Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotsir Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Παιδιά με το που διάβασα τα νέα για οριστική εγκατάληψη της σειράς Ζ, σφίχθηκε η καρδιά μου. Το θηρίο με έκανε να βάλω στο ντουλάπι το laptop μου και να πιάσει αράχνες το pc μου... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=431766 Παράθεση Sony Xperia Z Ultra Cubot X17 3/32 Lenovo A588t Vernee Apollo Lite 4/32 Xiaomi Redmi Note 5 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisma23 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Τελικά, η Omnitech κάνει καταπληκτική δουλειά ως σέρβις και εξυπηρέτηση. Μιας και άλλαξα το Z Ultra μου με ένα LG G4 (άλλη εταιρία με πολύ καλό όνομα στην εξυπηρέτηση πελατών) είπα να το πάω στο σέρβις προ της πώλησης του για έλεγχο και μια ασήμαντη παρατήρηση. Το τηλέφωνο μόλις επέστρεψε από το σέρβις της Omnitech με αλλαγμένη πλακέτα, μπαταρία και πίσω πλάτη, όντας πλέον ουσιαστικά ένα νέο τηλέφωνο και με νέο IMEI. Ως εκ τούτου καλύπτεται πλέον με νέα διετή εγγύηση από τη Sony (με το σχετικό παραστατικό από το σέρβις). Μπράβο στη Sony και την Omnitech!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoprofil Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 H arvato δεν ειναι το επισημο service? Παράθεση I love Android, i love OS X, i hate iPhone and Windows for desktops. Alternative i could live with Linux Elementary OS & a Windows Phone 950XL. Theoprofil Rules! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 H arvato δεν ειναι το επισημο service? Ναι. Και η Omnitech. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ellhn_1 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Καλησπέρα στην παρέα. Παιδιά αν και χάθηκα τις τελευταίες μέρες γιατί είχα πολύ δουλειά έμπαινα και έβλεπα τα σχόλια σας, ειδικά του Theoprofil, πολύ καλή δουλειά, μπράβο φίλε:) ( ευκαιρία να φύγω και από την kitkat γιατί μέχρι τώρα δε βρήκα λόγο να το κάνω αν και έγιναν σημαντικές αλλαγές στο android αλλά από απόδοση το ίδιο με την "σοκολάτα", τουλάχιστον τώρα θα έχουμε Power ήχο:D ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Μετά μετά από 6 μήνες κατοχής του Ultra το παραχώρησα στην μαμά μου και πήρα το LG G4.... Άξιο κινητό το Sony..... Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotsir Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Καλημέρα παιδιά, Ξέρετε αν θα βγεί για το Θηριάκι μας, η 6η έκδοση του Android; Επίσης αξίζει τον κόπο να rootαριστεί (πλεονεκτήματα-μειονεκτήματα;) Παράθεση Sony Xperia Z Ultra Cubot X17 3/32 Lenovo A588t Vernee Apollo Lite 4/32 Xiaomi Redmi Note 5 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts