theodwroz Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Που είσαι το Lollipop οεοοοο Βγαίνει για z3 και z3 compact στις βαλτικες Χώρες... http://www.gsmarena.com/sony_pushes_android_50_lollipop_for_xperia_z3_z3_compact-news-11564.php Οπότε στον επόμενο μήνα θα το έχουμε και μείς? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Lars Magnus Ericsson An Empire was born... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Βγαίνει για z3 και z3 compact στις βαλτικες Χώρες... http://www.gsmarena.com/sony_pushes_android_50_lollipop_for_xperia_z3_z3_compact-news-11564.php Οπότε στον επόμενο μήνα θα το έχουμε και μείς? Καλημέρες, με πρόλαβες theodwroz :) Στα "ξαδέρφια" πήγε η αναβάθμιση οπότε περιμένουμε κι εμείς. Ο λόγος της βιασύνης ποιος έιναι; αφού ακόμα έχει προβληματάκια. Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasimo Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Μα άλλοι τρέχουν το 5.1 και εμείς ακόμα είμαστε στο 4.4.4 σε τηλέφωνο που ακόμη και σήμερα πωλείται κανονικότατα μέσω του δικτύου Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 (edited) Μα άλλοι τρέχουν το 5.1 και εμείς ακόμα είμαστε στο 4.4.4 σε τηλέφωνο που ακόμη και σήμερα πωλείται κανονικότατα μέσω του δικτύου Πόσοι τρέχουν Lollipop --> εδώ Σύμφωνα με το παρακάτω σύντομα θα "βρέχει" γλειφιτζούρια μάλλον σύντομα όπως έγραψα και πριν :) Sony Xperia Z Ultra GPE - available now Xperia Z3 - due mid-March - all things Xperia Z3 update related Xperia Z3 Compact - due mid-March - all things Xperia Z3 Compact update related Xperia Z3 Tablet Compact - due mid-March Xperia Z Ultra - due mid-March Xperia Z1 - due mid-late March - all things Xperia Z1 update related Xperia Z2 - due mid-March - all things Xperia Z2 update related Xperia Z2 Tablet - due mid-March Xperia ZL - due late-March Xperia ZR - due late-March Xperia Z1S - due late-March Xperia Z3v - due late-March Πηγή Μακάρι να πάει καλά και να μην έχουμε θέματα. Edited March 17, 2015 by faji Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Καλημέρες, με πρόλαβες theodwroz :) Στα "ξαδέρφια" πήγε η αναβάθμιση οπότε περιμένουμε κι εμείς. Ο λόγος της βιασύνης ποιος έιναι; αφού ακόμα έχει προβληματάκια. Όπως το είπες. Καλύτερα να μην βιαζόμαστε και να πάρουμε μία απροβλημάτιστη έκδοση. Τις περισσότερες φορές οι νέες αναβαθμίσεις χαντακώνουν τις μπαταρίες. Και μην ξεχνάτε, όταν έρθει η ώρα, κάντε clean install..;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaras1979 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Καλησπερα στην παρέα. Όταν λες clean install τι εννοείς?? Εγω παντος που ειμαι ακομα στην αρχη με το θηρίο μας ακομα δεν τρελενομαι για το γλειφιτζούρι. Οταν ερθεο η ωρα όμως να το βαλουμε τα αρχεια κ οι εφαρμογες πρέπει να μπουν όλα απο την αρχη?? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρε παιδια πως μπορω να παρω ενα μπακ απ στην καρτα σιμ?? Το ψαχνω κ δεν μπορώ να το βρω!! Απο την αλλη η σονυ εχει μια εφαρμογη η σονυ για να βρίσκεις την συσκευή σου αν κλαπει η χαθεί! Την εχει δοκιμασει κανεις??? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εβαλα και το weather underground για τον καιρο και τρελα κατασταση! Απλά δεν εχει ομορφο wwighets! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Καλησπερα στην παρέα. Όταν λες clean install τι εννοείς?? Εγω παντος που ειμαι ακομα στην αρχη με το θηρίο μας ακομα δεν τρελενομαι για το γλειφιτζούρι. Οταν ερθεο η ωρα όμως να το βαλουμε τα αρχεια κ οι εφαρμογες πρέπει να μπουν όλα απο την αρχη?? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρε παιδια πως μπορω να παρω ενα μπακ απ στην καρτα σιμ?? Το ψαχνω κ δεν μπορώ να το βρω!! Απο την αλλη η σονυ εχει μια εφαρμογη η σονυ για να βρίσκεις την συσκευή σου αν κλαπει η χαθεί! Την εχει δοκιμασει κανεις??? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εβαλα και το weather underground για τον καιρο και τρελα κατασταση! Απλά δεν εχει ομορφο wwighets! Αν μπορώ να απαντήσω εγώ, μάλλον εννοεί πως κάνουμε επαναφορά του τηλεφώνου στις εργοστασιακές ρυθμίσεις πρίν την αναβάθμιση. Η εφαρμογή που γράφεις είναι παρόμοια με της Google τη διαχείριση συσκευής Android. Αν χαθεί το τηλέφωνο, απομακρυσμένα, σβήνεις τα πάντα απο μέσα. Για τη sim το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να τα μεταφέρεις στο τηλέφωνο (και μετά κάνεις οτι θες). Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Φιλε faji θεωρητικά πάντα, ο σωστός τρόπος για καθαρή εγκατάσταση μιας νέας έκδοσης, είναι να περνάς μέσω PC Companion ή μέσω SUS παλαιότερα, την νέα έκδοση όχι από πάνω αλλά με το να σβήσει την παλιά και να περάσει την καινούρια κάνοντας τη συσκευή σαν να βγήκε μόλις από το κουτί. Δεν επηρεάζει την mSD αλλά καλό θα ήταν να την καθαρίσει κάποιος από φακέλους και να αφήσει μέσα μόνο το multimedia υλικό του ώστε οι εφαρμογές που θα περάσει από την αρχή να φτιάξουν φακέλους και λοιπά και να μην μπλεχτούν με τους παλιούς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaras1979 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Δεν έχεις αδικο. Αλλα πως το κανουμε αυτο?? Εγω που ειμαι κοντα στην σονυ σέρβις Θεσσαλονίκης να τους ρωτησω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Δεν έχεις αδικο. Αλλα πως το κανουμε αυτο?? Εγω που ειμαι κοντα στην σονυ σέρβις Θεσσαλονίκης να τους ρωτησω?? Κατεβάζεις στον υπολογιστή το PC Companion. Είτε googleαρεις είτε συνδέεις το κινητό στο PC και σε ρωτάει αν θες να εγκαταστήσεις το πρόγραμμα. Μετά απλά το τρέχεις και ακολουθίες τα εύκολα βήματα για αναβάθμιση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 (edited) Καλημέρες, αν θέλει κανείς να πειραματιστεί ας δεί . Περιμένω εντυπώσεις ;) Άκυρο, δεν υπάρχει τίποτα ακόμα διαθέσιμο για το 6833. Edited March 18, 2015 by faji Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trusted Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=DyGVDc1Wtmw&t=75 Στο 1:18 δείχνει ότι θα μπορούμε να μεταφέρουμε τις εφαρμογές στην sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaras1979 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Κατεβάζεις στον υπολογιστή το PC Companion. Είτε googleαρεις είτε συνδέεις το κινητό στο PC και σε ρωτάει αν θες να εγκαταστήσεις το πρόγραμμα. Μετά απλά το τρέχεις και ακολουθίες τα εύκολα βήματα για αναβάθμιση. Κατεβάζεις Καλησπερα εαν εννοείς το προγραματακι που μπενει στο pc μολις το συνδεσης με τον υπολογιστή(pc companion)αν ναι,αυτο το εχω βαλει! Κ εχω κανει κ εναν ωραιο συγχρονισμο με το δυκτιο μου το wifi οποτε για σας κακαλώδια!! Με το pc companion θα κανει την καθαρη αναβαθμηση(συνδεδεμένο με καλωδιο φυσικά) ?? Κκαι θα ειναι σαν να το βγάζεις απο το κουτι?? Μακαρι γιατι εγω που μολις το πηρα και ακομα δεν του εχω βαλει πολλα θα το ηθελα αυτο!! Βασικα ρε παιδια παλι εχω τρελαθει με θηρίο μας!! Κατεβασα το τορρεντ απ κ το εβαλα το βραδυ να κατεβαζει ταινίες την ωρα που το ψορτιζα!! Το πρωι ξυπνησα! Φουλ το κινητό απο μπαταρια κ με τις ταινιες ετοιμες να της πεταξω στον υπολογιστή(χωρις καλώδιο φυσικα)να τις δουμε! Το μονο κακο ειναι οτι τις αποθηκευσε πρωτα στο κινητό κ οχι στην sd!! Γίνεται ρε παιδια σε αυτο το απ να αποθηκευεις κατευθείαν στην sd?? Το εχει δουλέψει κανενας?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Φιλε faji θεωρητικά πάντα, ο σωστός τρόπος για καθαρή εγκατάσταση μιας νέας έκδοσης, είναι να περνάς μέσω PC Companion ή μέσω SUS παλαιότερα, την νέα έκδοση όχι από πάνω αλλά με το να σβήσει την παλιά και να περάσει την καινούρια κάνοντας τη συσκευή σαν να βγήκε μόλις από το κουτί. Δεν επηρεάζει την mSD αλλά καλό θα ήταν να την καθαρίσει κάποιος από φακέλους και να αφήσει μέσα μόνο το multimedia υλικό του ώστε οι εφαρμογές που θα περάσει από την αρχή να φτιάξουν φακέλους και λοιπά και να μην μπλεχτούν με τους παλιούς. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες :) mSD εννοείς την κάρτα μνήμης (Mass storage device) προφανώς :) Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Κατεβάζεις Καλησπερα εαν εννοείς το προγραματακι που μπενει στο pc μολις το συνδεσης με τον υπολογιστή(pc companion)αν ναι,αυτο το εχω βαλει! Κ εχω κανει κ εναν ωραιο συγχρονισμο με το δυκτιο μου το wifi οποτε για σας κακαλώδια!! Με το pc companion θα κανει την καθαρη αναβαθμηση(συνδεδεμένο με καλωδιο φυσικά) ?? Κκαι θα ειναι σαν να το βγάζεις απο το κουτι?? Μακαρι γιατι εγω που μολις το πηρα και ακομα δεν του εχω βαλει πολλα θα το ηθελα αυτο!! Ακριβώς. :) Ευχαριστώ για τις πληροφορίες :) mSD εννοείς την κάρτα μνήμης (Mass storage device) προφανώς :) Ναι, εννοώ την microSD η οποία δεν επηρεάζεται με την αναβάθμιση αλλά εγώ συνηθίζω να της κάνω ένα φορμάτ κάθε φορά που κάνω μια μεγάλη αναβάθμιση όπως αυτή. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 @konstantinoslp: δεν είναι κακή ιδέα. Ευχαριστώ :) [GUIDE] Xperia Z Ultra battery & charging care Αν θέλει κανείς να ρίξει μια ματιά :) Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasimo Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Μπορούν να βοηθήσουν κάποια παιδιά στο πως θα κάνουμε clean install? Με M a c? Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stivakos Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Για πείτε οι ειδικοί: 1. Αν το κάνω root, θα έχω πρόβλημα στο να πάρω τις επερχόμενες αναβαθμίσεις από την Sony; 2. Αν δεν υπάρχει πρόβλημα, για ρίξτε link για την ευκολότερη μέθοδο να το κάνω root. Ευχαριστώ... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 (edited) Stivacos γνώμη μου καλύτερα να περιμένεις λιγάκι ακόμα. You’ll see the upgrade hit first devices in the Nordics and Baltics, continuing to further markets, for more Xperia Z Series products, starting in around two weeks time* – we’ll share the latest here, as it happens. Αρχές Απριλίου δηλαδή το γλυφιτζούρι. Πηγή Edited March 20, 2015 by faji Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saifix Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Ρε παιδια καλησπερα. Εχω θεμα με τα processes που τρέχουν απο πισω κ παροτι τα κλεινω αυτα φυσικα ξανανοιγουν με αποτελεσμα να τρωει γελοιωδως τη μπαταρια. Ορίστε ενα screenshot κ ακουω γνωμες για λυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Ρε παιδια καλησπερα. Εχω θεμα με τα processes που τρέχουν απο πισω κ παροτι τα κλεινω αυτα φυσικα ξανανοιγουν με αποτελεσμα να τρωει γελοιωδως τη μπαταρια. Ορίστε ενα screenshot κ ακουω γνωμες για λυση. Κατεβασε το greenify από το play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PALALOS Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Καλημέρα. Έχει παραγγείλει κάνεις το κάλυμμα για την θύρα usb; και αν ναι από που. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michailgm Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 (edited) Βλέπω νέο κύμα πωλήσεων του θηρίου μας στο insomnia. Μέχρι 180€ το βλέπω να το δίνουν. Αν πέσει και άλλο η τιμή θα μπω στον πειρασμό να το πάρω και σε άσπρο. Edited March 24, 2015 by michailgm Παράθεση Δικαιοσύνη θα βρεις στην επόμενη ζωή. Σ' αυτήν εδώ έχουμε τους νόμους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saifix Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Thanks οντως εβαλα το greenify αν κ χωρις donation εκανε δουλειά. Κατι αλλο τωρα,η συσκευη ειναι γερμανικης προελευσης (σκρουτζομαγαζο) κ αν γραψω ελληνικα στα μηνυματα κανει το γνωστο θεμα με τους 70 χαρακτηρες.πλεον εχω third party sms εφαρμογη,ΑΛΛΑ θελω να μαθω αν γινεται να φλασαριστει με την ελληνικη ρομ το τηλεφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Thanks οντως εβαλα το greenify αν κ χωρις donation εκανε δουλειά. Κατι αλλο τωρα,η συσκευη ειναι γερμανικης προελευσης (σκρουτζομαγαζο) κ αν γραψω ελληνικα στα μηνυματα κανει το γνωστο θεμα με τους 70 χαρακτηρες.πλεον εχω third party sms εφαρμογη,ΑΛΛΑ θελω να μαθω αν γινεται να φλασαριστει με την ελληνικη ρομ το τηλεφωνο; Φυσικά και γίνεται. Αρκεί να βρεις το ftf αρχείο και να το περάσεις μεσω flashtool. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts