Jump to content

Sony Xperia Z Ultra

vezyro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το παράγγειλα κι εγώ σήμερα και ήθελα να ρωτήσω για το tempered glass. Για να το βάλω θα πρέπει να βγάλω οπωσδήποτε το πλαστικό screen saver του τηλεφώνου ή μπορώ να το βάλω από πάνω?

Καλησπέρα, φίλε medvet δεν υπάρχει κανένας λόγος να πειράξεις την εργοστασιακή μεμβράνη.

Βάλε το glass από πάνω, άμα βάλεις και στην πίσω πλευρά ακόμη καλύτερα και μια καλή θηκουλα και είσαι κομπλέ :):) Με γεια και καλοδούλευτο :)

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Αυτό το τηλέφωνο είναι άδικια να είναι σε θήκη... Θα μου πεις 290 ευρώ λίγα είναι ? Όχι λίγα δεν είναι αλλά όταν έχεις το λεπτότερο και μεγαλύτερο κινητό τηλέφωνο στον κόσμο καλό είναι να το δείχνεις
Using Tapatalk

Απο φωτογραφια τι λεει παιδια το κινητο;Διοτι σε Ο-Λ-Α με καλυπτει αλλά εχω ενα ενδοιασμο στη φωτογραφικη...και τη χρησιμοποιω απο αρκετα εως πολυ καθημερινα...:O Τι λεει λοιπον το Ultra;Γυρω γυρω το'χω το κινητο αυτες τις μερες και κολλαω εδω στη φωτογραφικη...:worry:Για δωστε μια γνωμη στην πραγματικη διασταση...γιατι μπηκα στο site της SE και λεει οτι παμε καλα αλλά δεν με πειθει χωρις φλας καν οτι "παμε καλα"...Ποια η γνωμη σας;
Ποτέ μην λές ποτέ :!:

Ευχαριστώ φίλε Arxontas71 για τις οδηγίες και για τις ευχές! Μήπως θα μπορούσες να με δώσεις λινκ από ebay.co.uk από αξιόπιστο seller (και που τα στέλνει από ΑΓΓΛΙΑ, για να έρθουν πιο γρήγορα!) για tempered glass και θήκη που στέκεται και πυραμίδα για παρακολούθηση ταινιών?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!:)

Ευχαριστώ φίλε Arxontas71 για τις οδηγίες και για τις ευχές! Μήπως θα μπορούσες να με δώσεις λινκ από ebay.co.uk από αξιόπιστο seller (και που τα στέλνει από ΑΓΓΛΙΑ, για να έρθουν πιο γρήγορα!) για tempered glass και θήκη που στέκεται και πυραμίδα για παρακολούθηση ταινιών?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!:)

Καλημέρα στην παρεα:) Φίλε medvet δεν το κατέχω το άθλημα με αγορές από το εξωτερικό :) και δεν μπορώ να προσφέρω κάποια βοήθεια, έχω βρει σκρουτζομαγαζο εδώ Θεσσαλονίκη και πήρα προστασία οθόνης nilkin και περιμένω μαγνητικό καλώδιο φόρτισης και θήκη.

Προστέθηκε και από χθες και το γκατζετακι sbh52 :D:D

Φίλε dasimo συμφωνώ με τα γραφόμενα σου ότι το θηρίο μας είναι κουκλί :rolleyes: αλλά μια προστασία επιβάλλεται κυρίως σε μετακινήσεις καθημερινά.

hqdefault.jpg

Σημερα μου ηρθε το tempered glass που ειχα παραγγειλει απο Κινα. Καλη ποιοτητα για την τιμη του, σε προσεγμενη συσκευασια, και με πανευκολη εφαρμογη, αλλα τωρα που μπηκα να παραγγειλω ενα κομματι ακομη να υπαρχει για καβαντζα βλεπω πως ο πωλητης πλεον δεν στελνει Ελλαδα.

Κατι αλλο που πρεπει να προσεξει οποιος παραγγειλει tempered glass ειναι πως τωρα με το λιγο αυξημενο παχος η συσκευη κουμπωνει οριακα/δυσκολα στην μαγνητικη θηκη φορτισης. Η χρηση tempered glass και στην πλατη ειμαι σιγουρος πως θα κανει την χρηση της βασης φορτισης αδυνατη.

Edited by g1orgos

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

ειναι ευαοσθητο στις πτωσεις, γι αυτο καλυτερα θηκη.

Και προσοχη στην μαμησια μεμβρανη, κλασσικο κουσουρι στα σονυ, γδερνεται ευκολα

Καλησπέρα στη παρέα, από το περασμένο Σάββατο είμαι και γώ κάτοχος του θηρίου και θέλω να ρωτήσω κάτι για τις μεμβράνες προστασίας.

Όποιος έχει βάλει tempered glass είχε θέμα στην απόκριση εντολών;

Το ρωτάω αυτό γιατί τώρα με την εργοστασιακή σαν να έχει θεματάκι ή έτσι είναι λόγω της οθόνης επειδή είναι υπερευαίσθητη για να καταλαβαίνει ακόμη και μολύβι;

Έχω παρατηρήσει ότι αν πατήσω κάτι γρήγορα στην οθόνη χωρίς να το πιέσω δεν παίρνει την εντολή.

Αν κάποιος έχει παρατηρήσει κάτι ας απαντήσει, ευχαριστώ.

Παιδιά καλησπέρα.

Τον τελευταίο καιρό με τρώει να αλλάξω το Note 2 μου και ψάχνοντας άρχισα να σκέφτομαι το Ultra καθώς στην συγκεκριμένη τιμή που προσφέρεται πλέον είναι πειρασμός. Αυτό όμως που με προβληματιζει είναι το τεράστιο μέγεθος και η έλλειψη φλας στην κάμερα οπότε θα ήθελα την γνώμη σας.

Συνηθίζεται τελικά το μέγεθος σε καθημερινή χρήση με το δεδομένο ότι πρέπει να λειτουργεί και ως τηλέφωνο ή θέλει παραχωρήσεις;

Όσο για την κάμερα η έλλειψη φλας είναι τελικά αποτρεπτικος παράγοντας ή όχι;

:)Φίλε paris_gr η σχέση τιμής με αυτά που προσφέρει το Z ultra είναι πραγματικά πειρασμός :rolleyes: και επειδή αναφερόμαστε σε συσκευή που κυκλοφορεί καιρό είναι ήδη γνωστά τα συν, πλην, προσωπικά το θέμα της κάμερας, φλας δεν με ενδιαφέρει αφού με καλύπτει απόλυτα για αυτά που ζητάω, στην καθημερινή χρήση οπωσδήποτε σε θήκη η κάποιο τσαντάκι και σε συνεργασία με Bluetooth είσαι κομπλέ, συγκεκριμένα πήρα το sbh52 και μου έλυσε τα χέρια :) ελπίζω να σε βοήθησα.

hqdefault.jpg

Ναι. Ευχαριστώ πολύ.

Από όσο έχω δει υπάρχουν 2 μοντέλα. Το απλό και το LTE. Ποιο είναι προτιμότερο και πως τα διακρίνω; Αναφέρεται κάτι στη συσκευασία;

Επίσης έρχεται με προεγκατεστημενο screen protector;

Edited by paris_gr

Ναι. Ευχαριστώ πολύ.

Από όσο έχω δει υπάρχουν 2 μοντέλα. Το απλό και το LTE. Ποιο είναι προτιμότερο και πως τα διακρίνω; Αναφέρεται κάτι στη συσκευασία;

Θα πρότεινα το LTE που και σε καλύτερη τιμή το βρίσκεις και αξιοποιεί το mobile internet, έχει ξεχωριστό κωδικό το απλό από το lte και με μια αναζήτηση στο σκτρουτζ θα κάνεις και την επιλογή σου:)

Φοράει εργοστασιακή μεμβράνη και καλό θα ήταν για να μην έχεις θέμα να του περάσεις μπρος-πισω μια έξτρα.

Edited by Arxontas71

hqdefault.jpg

Πάντως εχω το κινητο εσω και 40 ημερες και δεν προλαβαίνω να απαντάω ερωτήσεις για αυτό. Το νέο iphone και το nexus 6 έχουν κάνει πολλούς να σκέφτονται μεγάλο κινητό τηλέφωνο και αυτό δίνει έξτρα μπόνους στην συσκευή. Από εκεί και πέρα η συσκευή το μόνο που δεν έχει είναι φλας. Σαν chipset είναι επιπέδου 2014 και σαν τιμή περιγράφεται μόνο σαν κλοπή. Αρχές του χρόνου θα πάρει και
Using Tapatalk

Σήμερα θα πάμε με την σύζυγο να δει κι αυτή το Z Ultra (γιατί συνήθως αγοράζουμε το ίδιο κινητο) και βλέπουμε.

Χθες πάντως που το χάζευα σε ένα μαγαζί έχοντας μαζί μου και το Note 2 σε θήκη UAG το Ultra ακόμα και έτσι φαινόταν τεράστιο! Μου θύμισε λίγο όταν είχα δει για πρώτη φορά το Note 1 έχοντας μαζί μου το Omnia 2 και ενώ αρχικά γέλασα τελικά πήρα και το 1 και το 2.

Και αν το μέγεθος λίγο πολύ συνηθίζεται εξακολουθεί να με προβληματιζει η κάμερα του και κυρίως η έλλειψη του φλας. Ειλικρινά είναι να απορεί κανείς με την απόφαση της Sony.

Τελοσπαντων στην τιμή που προσφέρεται είναι λίγο δύσκολο να γκρινιαξει κάνεις οπότε θα το δω άλλη μια φορά και θα αποφασίσω.

ΥΓ. Αν και κάτι τελευταίο. Από όσο διάβασα έρχεται με προεγκατεστημενο screen protector. Εσείς προτείνετε και την τοποθέτηση επιπλέον screen protector; Επίσης από άποψη θηκων έχετε να προτείνετε κάποια τύπου UAG, Otterbox, Case Mate κτλ;

:)καλησπέρα στην παρέα, φίλε paris_gr εάν παίζει σημαντικό ρόλο η απόδοση της κάμερας φλας κλπ είπαμε ότι το θηρίο εκεί χωλαίνει:( αλλά η συνολική εμπειρία χρήσης και η ποιότητά κατασκευής του τα ΣΠΑΕΙ:D:D.....για screen protector σου απάντησα πιο πάνω ότι καλό θα ήταν να βάλεις μπροστά και πίσω, για θήκη με μικρό κόστος από σκτρουτζ θα βρεις:)

Το Z ultra είναι έρωτας :):) λέμε.....αντε με το καλό να έρθεις στην παρέα μας.

hqdefault.jpg

Παιδες καλησπερα.

Κατοχος για 4η φορα του Ultra (το ειχα παρει απο τους πρωτους εδω, για πρωτη φορα, οταν κυκλοφορησε στα 680 ευρω), αυτη τη φορα στη "σωστη τιμη" και ψαχνω μια θηκη 0,3mm.

Αν εχει καποιος καμια τετοια που δε χρειαζεται ας μου στειλει ενα μηνυμα να του την αγορασω.

Ευχαριστω.

Καλησπέρα παιδιά.

Τελικά το έγκλημα έγινε Χ2 και πλέον στην οικογένεια προστέθηκαν 1 μαύρο και 1 λευκό X Ultra LTE.

:)ΓΙΓΑΝΤΑΣ!!! Με Γειά και καλομιλητα τα θηρία :D:D αναμένουμε τις πρώτες εντυπώσεις και φωτογραφικό υλικό :)

hqdefault.jpg

• The title was changed to Sony Xperia Z Ultra