Jump to content

Sony Xperia Z Ultra

vezyro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για να δοκιμάσω στο ultra pure Android ξεκινάω με unlock bootloader και μετά φλασαρω με flashtool?

Όχι με flashtool. Με adb πρώτα τον κερνελ και μετά τ ρομ απο recovery. Δες στους οδηγούς ένα παιδί περιγράφει βήμα βήμα την εγκατάσταση της cm11 σε Xperia L ακριβώς τα ίδια βήματα είναι και στο ultra. Μπορείς βέβαια να δοκιμάσεις και GPe rom που δε θέλει ξεκλείδωτο bootloader και είναι ακριβώς ίδια rom με τα nexus....

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Όχι με flashtool. Με adb πρώτα τον κερνελ και μετά τ ρομ απο recovery. Δες στους οδηγούς ένα παιδί περιγράφει βήμα βήμα την εγκατάσταση της cm11 σε Xperia L ακριβώς τα ίδια βήματα είναι και στο ultra. Μπορείς βέβαια να δοκιμάσεις και GPe rom που δε θέλει ξεκλείδωτο bootloader και είναι ακριβώς ίδια rom με τα nexus....

Δηλαδή για να βάλω GPe Rom πάω κατευθείαν φλασαρισμα από flash tool? Η από adb πάλι;

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

Δηλαδή για να βάλω GPe Rom πάω κατευθείαν φλασαρισμα από flash tool? Η από adb πάλι;

Μέσω custom recovery το οποίο θα κάνεις εγκατάσταση μέσω adb

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Μέσω custom recovery το οποίο θα κάνεις εγκατάσταση μέσω adb

Κατάλαβα. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου.

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

Αν ξέρεις να το κάνεις με flashtool κάντο δεν υπάρχει θεμα

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Δυο ερωτησεις επειδη μαλλον θα το παρω κι εγω το "κτηνος" προς το τελος του μηνα :)

Το μαυρο το εχω δει και ειναι μαγνητης δαχτυλιων. Το εχει καποιος με tempered glass μπρος-πισω να μου πει αν αυτο λυνει το προβλημα ? Αν δεν γινεται δουλεια ουτε ετσι τοτε με βλεπω για το λευκο.

Επισης ξερει κανεις αν αυτη την περιοδο παιζει πουθενα η συσκευη combo με την βαση φορτισης ή καποιο αλλο αξεσουαρ ?

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

:)Φιλε Γιωργο το ειχα το θηριο σε μαυρο και σιγουρα λερωνει πιο ευκολα, το εδωσα περιμενοντας να πεσει η τιμη στο G flex πραγμα που δεν βλεπω:mad: οποτε με βλεπω να παιρνω παλι το Z ultra μονο που αυτη την φορα θα παω σε λευκο:) μεβρανες εξτρα δεν ειχα οποτε μια βοηθεια απο φιλο που εβαλε δεκτη, επισης σε δυο μαγαζια που ρωτησα στο σκτρουτζ για το περιεχομενο της συσκευασιας πλην φορτιστη και ακουστικων δεν παρειχαν κατι εξτρα:( ενω αυτο που ειχα απο την προσφορα της βονταφον ειχε και θηκη και γραφιδα, καλη αγορα σου ευχομαι:)

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Παιδιά ξέρουμε αν έχει το θηρίο screen protector από τη μάνα του όπως το Ζ και το Ζ1?

Edit: το μανισιο Shatterproof film εννοώ.

Edited by theodwroz

[sIGPIC][/sIGPIC]

Lars Magnus Ericsson

An Empire was born...

Ναι φιλε μου εχει, ακολουθει την ιδια φιλοσοφια με τα μοντελα που αναφερεις, εχουν αναφερθει παραπονα για την κακη ποιοτητα του, προσωπικα στο διαστημα που το ειχα δεν διαπιστωσα κατι,;)

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Καλο θα ηταν να βαλεις αλλο ενα απο πανω.. Γυαλι κατα προτιμηση..;)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπάρχει γυάλινο screen protector? Απλά έχω πάρει θήκη πορτοφόλι και έχω τις κάρτες μου στις θήκες αριστερά και μάλλον από τις κόλλες των καρτών που όταν η θήκη κλείσει, ακουμπάνε την οθόνη, έχει κάτι λεκέδες που βέβαια φενονται μόνο στο φως, και δε φεύγουν ούτε με νερό ούτε με πανάκι για γυαλί... Οπότε αν δε καταφέρω να το καθαρίσω, σημαίνει ότι μάλλον είναι γρατσουνιές και θα πρέπει να αφαιρέσω το μανισιο και να βάλω άλλο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Lars Magnus Ericsson

An Empire was born...

Υπάρχει γυάλινο screen protector? Απλά έχω πάρει θήκη πορτοφόλι και έχω τις κάρτες μου στις θήκες αριστερά και μάλλον από τις κόλλες των καρτών που όταν η θήκη κλείσει, ακουμπάνε την οθόνη, έχει κάτι λεκέδες που βέβαια φενονται μόνο στο φως, και δε φεύγουν ούτε με νερό ούτε με πανάκι για γυαλί... Οπότε αν δε καταφέρω να το καθαρίσω, σημαίνει ότι μάλλον είναι γρατσουνιές και θα πρέπει να αφαιρέσω το μανισιο και να βάλω άλλο.

Αν αφαιρεσεις το μανισιο θα φυγει το logo. Πιθανον να χασεις και εγγυηση.

Γυαλινο εμννοουμε tempered glass. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι είναι τούτο οεο?

Πατησε εδω

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Όχι δεν εννοεί το tempered glass αλλα το protector (anti shatter film) του που ναι κολλημένο πολύ καλά απ το εργοστάσιο υπάρχει και στο απλό Z, Ζ1 και σε άλλα Xperia

http://i1098.photobucket.com/albums/g375/qsisvts/IMG_20140825_014018_zpsuw7pmx8o.jpg

http://i1098.photobucket.com/albums/g375/qsisvts/IMG_20140825_015105_zps29oxvujr.jpg

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5578557#post5578557

Edited by ziaba

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Μου γενονται λοιπόν δύο ερωτήσεις..

1ον, αντικαθισταται το μανισιο στην αντιπροσωπία η μόνος μου με κάποιο τρόπο?

2ον, αυτό το tempered glass, το περνάω αφού βγάλω το μανισιο ???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Lars Magnus Ericsson

An Empire was born...

Μου γενονται λοιπόν δύο ερωτήσεις..

1ον, αντικαθισταται το μανισιο στην αντιπροσωπία η μόνος μου με κάποιο τρόπο?

2ον, αυτό το tempered glass, το περνάω αφού βγάλω το μανισιο ???

οτι θες μπορεις να το περασεις και απο πανω απ τ μανισια αν ειναι χωρις φθορες

καλυτερα αστο οπως ειναι αν δεν εχεις καποιο μεγαλο θεμα με σημαδια κ γρατζουνιες γιατι αν το βγαλεις χανεις την εγγυηση

Edited by ziaba

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Έχω παρατηρήσει τελευταία οτι ξαφνικά αλλάζει το φόντο στην hs.πως γίνεται αυτό ?εκεί πού το χω ξεκλείδωτο κάνει μια κ αλλάζει...

Υπάρχει διαθέσιμη η έκδοση LTE σε μπόλικα καταστήματα σε πιο χαμηλή τιμή. Εγώ παραλαμβάνω σήμερα το δικό μου κτήνος, σε μαύρο τελικά και ελπίζω το θέμα με τις δαχτυλιές να λυθεί σε μεγάλο ποσοστό με tempered glass.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

τρελη προσφορα :lol: οταν το LTE που ναι κ καλυτερο σχεδον ολοι το χουν μεχρι 260 ευρω

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

• The title was changed to Sony Xperia Z Ultra