konstantinoslp Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Με λιγα λογια, επειδη βλεπω κινητικοτητα και σαυτο το θρεντ και στου Ζ1 και μαλιστα απο εμπειρους χρηστες που εχουν δοκιμασει ολες τις μαρκες, η Sony βρισκεται σε καλο δρομο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 (edited) Πρίν λίγο το είχα στα χέρια μου για 20' περίπου, πολύ καλή υλοποίηση απο την Sony βέβαια είναι και η πρώτη συσκευή που δοκιμάζω με τον 800άρη. Καλύτερο σε όλα απο το Galaxy Μega με ερωτηματικό στην camera και στον ήχο απο το εξωτερικό μεγάφωνο. Δεν έχει τις προσθήκες και το σύνολο των ρυθμίσεων στην πάνω μπάρα αλλά ok. Πολύ γρήγορο και smooth χωρίς lags και με πολύ καλή διαχείρηση μνήμης απο όσο μπόρεσα να δω αυτά τα λίγα λεπτά. Είχε chrome αλλά αργούσε λίγο να ολοκληρώσει το άνοιγμα ενώ ήταν στο wifi του καταστήματος. Μέχρι στιγμής είναι το καλύτερο Android που έχω δεί. Περιμένω να δω και το ΝΟΤΕ 3. Edited September 20, 2013 by FJ_12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 (edited) Νομιζω οτι ειναι οτι πιο ομορφο κυκλοφορεί αλλα πως να το μεταφερεις που να χωρεσει? Ακομα και σε τσεπη μπουφαν δεν χωραει (δεν βγαλανε και καμμια θηκη να μπορεις να το κρεμας σαν τσαντακι) να θελεις να παρεις τηλ και να θελεις να σχηματισεις αριθμο και να κρατας και κατι άλλο στο χερι η να οδηγας πολυ θα ηθελα να μου πει κάποιος που το εχει αν μπορεί να το κανει η πως το μεταφέρει αν η τσεπες δεν ειναι μεγαλες περιμένω να μαθω πως μπορεί ναι γινει Edited September 20, 2013 by irovoudou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. September 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Με λιγα λογια, επειδη βλεπω κινητικοτητα και σαυτο το θρεντ και στου Ζ1 και μαλιστα απο εμπειρους χρηστες που εχουν δοκιμασει ολες τις μαρκες, η Sony βρισκεται σε καλο δρομο; Κωνσταντίνε η Sony βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό δώρο. Μαθαίνει από τα λάθη του παρελθόντος και φτιάχνει τις επόμενες συσκευές όπως πρέπει. Σίγουρα όλες οι συσκευές έχουνε τα θέματα τους τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας. Το θέμα είναι σε αυτά τα χρήματα που δίνεις να δούλευούν οσο καλυτέρα γίνεται out of the box και να έχουν την καλύτερη ποιότητα κατασκευής. Η σονυ βρίσκεται σε αυτό το δρόμο. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Κωνσταντίνε η Sony βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό δώρο. Μαθαίνει από τα λάθη του παρελθόντος και φτιάχνει τις επόμενες συσκευές όπως πρέπει. Σίγουρα όλες οι συσκευές έχουνε τα θέματα τους τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας. Το θέμα είναι σε αυτά τα χρήματα που δίνεις να δούλευούν οσο καλυτέρα γίνεται out of the box και να έχουν την καλύτερη ποιότητα κατασκευής. Η σονυ βρίσκεται σε αυτό το δρόμο. Ευχαριστω πολυ αγαπητε.. Νομιζω περιεγραψες τα πραγματα οπως ειναι..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Το πρόβλημα είναι ότι προσπαθεί να φτιάξει μια νέα κατηγορία με αυτό το μέγεθος που πλασάρει.Γενικά βλέπω στην μετά note εποχή να προσανατολίζονται και άλλοι κατασκευαστές προς μεγάλα τηλέφωνα αλλά κανείς δεν κάνει κάτι στις ίδιες ίντσες με το note,αφήνοντας ουσιαστικά σε όσους θεωρούμε οριακό το μέγεθος του note για φορητότητα πάλι να ειναι το note η μοναδική επιλογή. Το z ultra δεν το έχω περιεργαστεί ακόμη αλλά βλέποντας το σε φωτό δίπλα στο ήδη μεγάλο galaxy mega 6.3 ξεφεύγει απο κάθε έννοια φορητότητας και χρήσης με το ένα χέρι για γρήγορες εργασίες Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. September 22, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Τελειο!! μονο αυτο μπορω να πω! http://ipsmart.blogspot.gr/2013/09/hot-external-xenon-flash-accessories.html Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Κάποιο παιδί είχε ζητήσει avatar για το συγκεκριμένο κινητό οπότε να ενημερώσω ότι υπάρχει. Συγγνώμη για το off topic, συνεχίζουμε την συζήτησή μας. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp30169 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Κάποιο παιδί είχε ζητήσει avatar για το συγκεκριμένο κινητό οπότε να ενημερώσω ότι υπάρχει. Συγγνώμη για το off topic, συνεχίζουμε την συζήτησή μας. Oυτε κι εγω το βρισκω στην κατηγορια Sοny παντως! Παράθεση Γιώργος S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max | iPad Pro 12.9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Με λιγα λογια, επειδη βλεπω κινητικοτητα και σαυτο το θρεντ και στου Ζ1 και μαλιστα απο εμπειρους χρηστες που εχουν δοκιμασει ολες τις μαρκες, η Sony βρισκεται σε καλο δρομο; Κωνσταντίνε θα σου απαντήσω αν βρίσκεται σε καλό δρόμο μιας και σαν mod καλώς ή κακώς πρέπει να παρακολουθώ όλα τα θέματα. Θυμήσου πως ήταν τα κινητά της Sony πρίν 3 χρόνια. Δες πως είναι τώρα. Θα μου πεις αν δεν υπήρχε εξέλιξη μέσα σε 3 χρόνια τότε τι κάνουμε; Σωστό. Ωστόσο τα βήματα της εξέλιξης είναι τεράστια. Σαν mod επίσης έχω παρατηρήσει το εξής με την έλευση των καινούριων συσκευών της Sony. Έχουν έρθει πολλά παιδιά που σύχναζαν (αν μου επιτρέπεται η έκφραση) στο forum της Samsung. Και σαν να μην φτάνει αυτό πλέον γίνεται απευθείας σύγκριση των συσκευών με τις αντίστοιχες εταιρειών όπως η Samsung και η HTC. Νομίζω ότι αυτό δείχνει και με το παραπάνω ότι όντως είναι σε καλό δρόμο! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Κατατοπιστικος οπως παντα.. Επειδη ακριβως βλεπω παιδια απο samsung μερια να μιλανε με τα καλυτερα λογια.. Κατι κανει καλα η σονυ.. Το βλεπω και εγω που εχουν περασει αρκετα σονυ και σονυ ερικσον εχει κανει πολυ μεγαλα βηματα.. Παντα ακολουθουσε.. Πλεον βαζει πρωτη νεες τεχνολογιες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. September 27, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 (edited) ηρθε και το επισημο update για να παει η συσκευη 532!! ειναι μονο 6mb! πρωτη εντυπωση το λευκο εγινε πολυ πιο λευκο!!!! Κυκλοφορησε και η CM10.2 - Android 4.3 !! Με μηδεν bug απο αρχη!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2461286 Μονος μου εμεινα στο νημα του ultra?? :lol::p Edited September 28, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Κυκλοφορησε και η CM10.2 - Android 4.3 !! Με μηδεν bug απο αρχη!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2461286 Μονος μου εμεινα στο νημα του ultra?? :lol::p Μαλλον οι υπολοιποι εφυγαν για αλλες πολιτειες:p Εγω παλι που ειμαι μονος με το ZL επι τετραμηνο τι να πω:lol: Το ειδα χθες σε dammy σε Sony Center(live την Δευτερα μου ειπαν) μπορω να πω οτι μου αρεσε σαν ντιζαιν και το ποσο λεπτο ειναι,αλλα οταν το εβαλα στην τσεπη του τζιν μπροστα το μισο ηταν απ εξω απο την τσεπη:D Α λεω στον πωλητη ''δεν παιζει με τιποτα τετοιο σεναριο,ουτε καν σαν επιστημονικη φαντασια'':lol: Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Μαλλον οι υπολοιποι εφυγαν για αλλες πολιτειες:p Εγω παλι που ειμαι μονος με το ZL επι τετραμηνο τι να πω:lol: Το ειδα χθες σε dammy σε Sony Center(live την Δευτερα μου ειπαν) μπορω να πω οτι μου αρεσε σαν ντιζαιν και το ποσο λεπτο ειναι,αλλα οταν το εβαλα στην τσεπη του τζιν μπροστα το μισο ηταν απ εξω απο την τσεπη:D Α λεω στον πωλητη ''δεν παιζει με τιποτα τετοιο σεναριο,ουτε καν σαν επιστημονικη φαντασια'':lol: Και εγώ εκεί κολαω. Στη φορητοτητα. Ήδη έχω το Νοτε 8 3g οπότε αν θέλω μεγάλο κινητό έχω ήδη. Αν είναι να πάρω κάτι να μην χωράει σε τσέπη ποιο το όφελος ; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Και εγώ εκεί κολαω. Στη φορητοτητα. Ήδη έχω το Νοτε 8 3g οπότε αν θέλω μεγάλο κινητό έχω ήδη. Αν είναι να πάρω κάτι να μην χωράει σε τσέπη ποιο το όφελος ; Λογικο αν εχεις το Νοτε 8 δεν εχει νοημα και το ultra μαζι. Αν ειχε το μεγεθος του Note 3 σιγουρα θα ειχε πολυ μεγαλυτερη επιτυχια. Ισως με το Z2 διοτι ακουγεται για 5.2-5.5 ιντσες σε κανα τετραμηνο. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Μόλις έφτιαξα ένα βιντεάκι συγκριτικό μεταξύ sony z ultra vs note3 στο παίξιμο βίντεο 4k. Και οι δύο συσκευές ανταποκρίθηκαν άριστα στο παίξιμο χωρίς να χάνουν frame σε κανένα σημείο του video. Η διαφορά είναι στην απεικόνιση όπου το note3 λόγω της κορυφαίας οθόνης που φοράει έχει πολύ πιο ζωντανά χρώματα Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Στο βιντεακι τουλάχιστον η οθόνη του ultra φαίνεται πολύ καλύτερη. Ίσως είναι λόγω κάμερας. Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Στο βιντεακι τουλάχιστον η οθόνη του ultra φαίνεται πολύ καλύτερη. Ίσως είναι λόγω κάμερας. Και εγώ αυτό συμπέρανα από το βίντεο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. September 28, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Λογικο αν εχεις το Νοτε 8 δεν εχει νοημα και το ultra μαζι. Αν ειχε το μεγεθος του Note 3 σιγουρα θα ειχε πολυ μεγαλυτερη επιτυχια. Ισως με το Z2 διοτι ακουγεται για 5.2-5.5 ιντσες σε κανα τετραμηνο. Το ultra ειναι μεγαλο,αλλα οχι τοσο που να το κανει απαγορευτικο. Πηγα σε γαμο το προηγουμενο σαββατο με το ουλτρα στην μπροστινη τσεπη του κυριλατου παντελονιου. Επισης στης καθημερινες βερμουδες μου μπαινει και εκει. Η μια γωνια σε μερικα παντελονια προεξεχει. Το ουλτρα μπορει να μπει εκει που δεν μπαινει το νοτε 8 . Το νοτε 3 μπορει να μπει εκει που δεν μπαινει το ουλτρα και παει λεγοντας. Αν περιμενεις την τελεια συσκευη σε ολα δεν θα παρεις ποτε κινητο. Σκοπος ειναι να σε καλυπτει η συσκευη οσο μπορει να σε καλυψει με τα κριτηρια που βαζεις. Με το s4 ειχα φορητοτητα αλλα οχι οθονη και ποιοτητα κατασκευης. Με το μεγκα ειχα οθονη αλλα οχι επιδοσεις και ποιοτητα παλι. Με το ουλτρα βρηκα την υγεια μου.:D Σιγουρα σε ολες της ναυαρχιδες κατι κερδιζεις και κατι χανεις.;) Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Το ταμπλετόφωνο χωράει σε πορτοφόλι τύπου μπανάνα έκανα test με ενα dummy αν είχα χρήματα το αγόραζα εύκολα Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Η συσκευη ειναι παρα πολυ καλη. Κοντραρει το note ανετα. Χανει στα σημεια βεβαια αλλα ειναι εξαιρετικο Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Αυτές τις μέρες τρέχει το review της συσκευής από το myphone.gr. Πρόκειται για μια αξιόλογη συσκευή, ιδιαίτερου σχεδιασμού και πολύ καλού engineering. Stay tuned. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapste Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Καλησπέρα... Είμαι κάτοχος από την Παρασκευή 27-09-13 ενός sony xperia z ultra και καταθέτω τις πρώτες εμπειρίες μου. Να δηλώσω ότι δεν μ ενδιαφέρει τόσο σαν κινητό ( το χρησιμοποιώ σαν δεύτερο) όσο σαν tablet - αναγνώστη βιβλίων. Το μέγεθος της οθόνης θεωρώ ότι είναι ιδανικό για ανάγνωση στο κρεβάτι αφού μπορείς να το χειριστείς με το ένα χέρι και το βάρος του είναι το ελάχιστο δυνατό. Η οθόνη είναι πολύ καλή και μπορείς άνετα να διαβάσεις βιβλία τα οποία έχουν σκαναριστεί και σωθεί σαν εικόνες σε pdf. Φυσικά δεν γίνεται λόγος για κείμενα τα οποία έχουν υποστεί επεξεργασία ocr. Όμως.... Η ποιότητα κατασκευής ίσως να μην είναι και η καλύτερη. Μετά από τρεις μόλις φορτίσεις το καπάκι που κλείνει την θύρα ξεκόλλησε από τον ιμάντα του και σας διαβεβαιώ ότι το άνοιγμα - κλείσιμο γίνεται με προσοχή. Ακόμη ανακάλυψα χθες μια μικρή γρατζουνιά στην οθόνη. Βέβαια χρησιμοποίησα δοκιμαστικά μολύβι σαν γραφίδα αλλά με στρογγυλεμένη μύτη ( το τονίζω) και εξ άλλου μέσα στα πλεονεκτήματα του αναφέρεται και η χρήση μολυβιού ή στυλό, άρα η γρατζουνιά δεν δικαιολογείται εύκολα. Να υπογραμμίσω ότι δεν μπορείς να γράψεις σε σημειωματάριο, η χρήση μολυβιού, απέχει έτη φωτός (προς τα πίσω) από το πενάκι του note. Πολύ γρήγορο στο internet και ξεκούραστο άνετο σερφάρισμα. Αυτά προς στιγμήν. Θα επανέλθω για βίντεο και μουσική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalisti Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Η συσκευη ειναι παρα πολυ καλη. Κοντραρει το note ανετα. Χανει στα σημεια βεβαια αλλα ειναι εξαιρετικο Συμφώνω και ένα ακόμα ατού του ultra z είναι ότι είναι και 60 ευρώ φθηνότερο από το note 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. October 2, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 (edited) Καλησπέρα... Είμαι κάτοχος από την Παρασκευή 27-09-13 ενός sony xperia z ultra και καταθέτω τις πρώτες εμπειρίες μου. Να δηλώσω ότι δεν μ ενδιαφέρει τόσο σαν κινητό ( το χρησιμοποιώ σαν δεύτερο) όσο σαν tablet - αναγνώστη βιβλίων. Το μέγεθος της οθόνης θεωρώ ότι είναι ιδανικό για ανάγνωση στο κρεβάτι αφού μπορείς να το χειριστείς με το ένα χέρι και το βάρος του είναι το ελάχιστο δυνατό. Η οθόνη είναι πολύ καλή και μπορείς άνετα να διαβάσεις βιβλία τα οποία έχουν σκαναριστεί και σωθεί σαν εικόνες σε pdf. Φυσικά δεν γίνεται λόγος για κείμενα τα οποία έχουν υποστεί επεξεργασία ocr. Όμως.... Η ποιότητα κατασκευής ίσως να μην είναι και η καλύτερη. Μετά από τρεις μόλις φορτίσεις το καπάκι που κλείνει την θύρα ξεκόλλησε από τον ιμάντα του και σας διαβεβαιώ ότι το άνοιγμα - κλείσιμο γίνεται με προσοχή. Ακόμη ανακάλυψα χθες μια μικρή γρατζουνιά στην οθόνη. Βέβαια χρησιμοποίησα δοκιμαστικά μολύβι σαν γραφίδα αλλά με στρογγυλεμένη μύτη ( το τονίζω) και εξ άλλου μέσα στα πλεονεκτήματα του αναφέρεται και η χρήση μολυβιού ή στυλό, άρα η γρατζουνιά δεν δικαιολογείται εύκολα. Να υπογραμμίσω ότι δεν μπορείς να γράψεις σε σημειωματάριο, η χρήση μολυβιού, απέχει έτη φωτός (προς τα πίσω) από το πενάκι του note. Πολύ γρήγορο στο internet και ξεκούραστο άνετο σερφάρισμα. Αυτά προς στιγμήν. Θα επανέλθω για βίντεο και μουσική. Δυστηχως η ευτηχως για εμας και αλλους που δεν γνωριζουν το ultra οπως και το z ,z1 εχουν screen protector απο το εργοστασιο φορεμενο μπρος και πισω. Το κακο με το μαμισιο προτεκτορ ειναι οτι βγαινει πολυ δυσκολα μιας και η sony δεν συνηστα την απομακρυνση του. Ενα αλλο κακο ειναι οτι αν το αφαιρεσεις θα χασεις και το λογοτυπο της sony που ειναι στο επανω μερος της οθονης !!! Στην πισω πλευρα τα λογοτυπα ειναι τυπομενα στο γυαλι οποτε δεν υπαρχει καποιο προβλημα. Το σωστο θα ηταν να ενημερωνεται ο κοσμος που το αγοραζει και πιστευει οτι εχει gorila glass 3 μπροστα του αλλα στην ουσια το εχει κατω απο το protector. Αυτες της ημερες διαβαζα σε πολλα φορουμ για του παραπονεμενους κατοχους του z οπου σχεδον ολα σε χρονο dt ειχαν γρατζουνιες. Σε αυτο κατι πρεπει να γινει απο την sony ωστε να κανει αντικατασταση του original protector εστω και με χρεωση, η να δινει ενα set protector ωστε με το που αποσφραγιζεις να το φορας και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Προσοχη στους μελλοντικους κατοχους του ultra και το z1 να μην κανουν χρηση εαν δεν τα εχουν ντυμενα με προτεκτορ μπρος-πισω. Αν δεν τους νιαζουν τα σημαδια και η γρατζουνιες εκει παω πασο. Αν καποιος εχει την δυνατοτητα με την αγορα να παρει και την μαγνητικη βαση φορτισματος θα γλυτωσει και το επικυνδυνο ανοιγμα της ταπας του φορτιστη. Εμενα μετα απο 10 φορτισεις δεν εχει τιποτα η ταπα αλλα ενας φοβος παντα υπαρχει. Δεν το εχω στα χερια μου πλεον αλλα η συσκευη αξιζει ! Edited October 2, 2013 by vezyro Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts