mitpanos Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Περνα την b125 ειναι η τελευταια ενημερωση.και μενα καπου καπου εχει ενα θεμα το wifi αλλα οχι παντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 @Purpendicular, τoν 1ο μήνα που είχες το κινητό, μου είχες πει ότι δεν σου λαγκάρει ( γι' αυτό άλλωστε με έπεισες και πήρα κι εγώ το κινητό και σ' ευχαριστώ γι' αυτό ) οπότε για να άλλαξε αυτή η εικόνα κάτι πρέπει να άλλαξες στο στήσιμο του κινητού. Πχ να έβαλες βαριές εφαρμογές να τρέχουν στο background ή να άλλαξες rom. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς βάσει λογικής. Δοκίμασε να κάνεις ένα πλήρες factory reset και να βάλεις μετά την 119. Δεν σου λέω την 125 γιατί στατιστικά βλέπω εδώ στο φόρουμ ότι οι περισσότεροι που την έχουν αντιμετωπίζουν διακοπές στο wifi ( γι ' αυτό και ποτέ δεν την έβαλα μιας και είμαι καλά στην 119). Το ότι ο επεξεργαστής δεν είναι δυνατός όσο σε άλλα 4πύρηνα το ξέρουμε και συμφωνώ αλλά αυτό δεν έχει επίπτωση σε μένα. @DjHoya, εγώ πάλι σου προτείνω την 119 και όχι την 125. Στο λέω γιατί άλλος ένας φίλος εδώ είχε θέμα με το wifi, του είπα να βάλει την 119 και του λύθηκε το θέμα. Αντίθετα βλέπω χρήστες με 125 να έχουν θέμα. Αν δεν σου λυθεί με την 119 τότε δοκίμασε μετά και την 125. Επίσης μην έχεις ανοιχτό bluetooth την ώρα που είσαι συνδεδεμένος ασύρματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 [quote=ipred;5213284 @DjHoya, εγώ πάλι σου προτείνω την 119 και όχι την 125. Στο λέω γιατί άλλος ένας φίλος εδώ είχε θέμα με το wifi, του είπα να βάλει την 119 και του λύθηκε το θέμα. Αντίθετα βλέπω χρήστες με 125 να έχουν θέμα. Αν δεν σου λυθεί με την 119 τότε δοκίμασε μετά και την 125. Επίσης μην έχεις ανοιχτό bluetooth την ώρα που είσαι συνδεδεμένος ασύρματα. Οκ φιλε μου θα δοκιμασω την 119 και βλεπουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Αν είναι αδύναμο το σήμα είτε 119 είτε 125 το ίδιο είναι... Με 2 γραμμές και πάνω δεν το χάνεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
purpendicular Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 @Purpendicular, τoν 1ο μήνα που είχες το κινητό, μου είχες πει ότι δεν σου λαγκάρει ( γι' αυτό άλλωστε με έπεισες και πήρα κι εγώ το κινητό και σ' ευχαριστώ γι' αυτό ) οπότε για να άλλαξε αυτή η εικόνα κάτι πρέπει να άλλαξες στο στήσιμο του κινητού. Πχ να έβαλες βαριές εφαρμογές να τρέχουν στο background ή να άλλαξες rom. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς βάσει λογικής. Δοκίμασε να κάνεις ένα πλήρες factory reset και να βάλεις μετά την 119. Δεν σου λέω την 125 γιατί στατιστικά βλέπω εδώ στο φόρουμ ότι οι περισσότεροι που την έχουν αντιμετωπίζουν διακοπές στο wifi ( γι ' αυτό και ποτέ δεν την έβαλα μιας και είμαι καλά στην 119). Το ότι ο επεξεργαστής δεν είναι δυνατός όσο σε άλλα 4πύρηνα το ξέρουμε και συμφωνώ αλλά αυτό δεν έχει επίπτωση σε μένα. @DjHoya, εγώ πάλι σου προτείνω την 119 και όχι την 125. Στο λέω γιατί άλλος ένας φίλος εδώ είχε θέμα με το wifi, του είπα να βάλει την 119 και του λύθηκε το θέμα. Αντίθετα βλέπω χρήστες με 125 να έχουν θέμα. Αν δεν σου λυθεί με την 119 τότε δοκίμασε μετά και την 125. Επίσης μην έχεις ανοιχτό bluetooth την ώρα που είσαι συνδεδεμένος ασύρματα. Έχεις δίκιο σε αυτό, αλλά τότε δεν μου κολλούσε τόσο. Ίσως να φταίει η χρήση του swype που έχω εγκαταστήσει τους τελευταίους μήνες. Θα δοκιμάσω κάτι άλλο και θα σου πω. Έχω βάλει B120CN κι από πάνω την hyd52rom. Παράθεση http://mowned.com/sig/purpendicular.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitpanos Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Εγω εχω βαλει την b125 και θελω να περασω την hyd52rom.πως θα το κανω ειναι ευκολο;μηπως να περασω την 120 και μετα να βαλω την hyd52rom;ή καλυτερα να περιμενω την kit kat;μπορει καποιος να βοηθησει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
purpendicular Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Εγω εχω βαλει την b125 και θελω να περασω την hyd52rom.πως θα το κανω ειναι ευκολο;μηπως να περασω την 120 και μετα να βαλω την hyd52rom;ή καλυτερα να περιμενω την kit kat;μπορει καποιος να βοηθησει; Δεν χρειάζεται να περάσεις την Β120CN αφού αυτή η ρομ έχει βγει και για την Β125. Δεν μπορώ να σου πω να την βάλεις ή όχι, πάντως εγώ είδα διαφορά σε μπαταρία (βγάζει άνετα μισή μέρα παραπάνω), αλλά όχι τόσο σε επιδόσεις. Αν έχεις όρεξη και χρόνο πέρασέ την, αλλιώς περίμενε για την κιτκατ. Το λινκ είναι εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2570602 . Προσοχή μην μπερδέψεις την ρομ που αφορά τις 118cn και 120cn, με αυτήν που έχει βγει για την B125 (θα την βρείς μετά το user feedback). Παράθεση http://mowned.com/sig/purpendicular.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_atma Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 @Purpendicular, τoν 1ο μήνα που είχες το κινητό, μου είχες πει ότι δεν σου λαγκάρει ( γι' αυτό άλλωστε με έπεισες και πήρα κι εγώ το κινητό και σ' ευχαριστώ γι' αυτό ) οπότε για να άλλαξε αυτή η εικόνα κάτι πρέπει να άλλαξες στο στήσιμο του κινητού. Πχ να έβαλες βαριές εφαρμογές να τρέχουν στο background ή να άλλαξες rom. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς βάσει λογικής. Δοκίμασε να κάνεις ένα πλήρες και να βάλεις μετά την 119. Δεν σου λέω την 125 γιατί στατιστικά βλέπω εδώ στο φόρουμ ότι οι περισσότεροι που την έχουν αντιμετωπίζουν διακοπές στο wifi ( γι ' αυτό και ποτέ δεν την έβαλα μιας και είμαι καλά στην 119). Το ότι ο επεξεργαστής δεν είναι δυνατός όσο σε άλλα 4πύρηνα το ξέρουμε και συμφωνώ αλλά αυτό δεν έχει επίπτωση σε μένα. @DjHoya, εγώ πάλι σου προτείνω την 119 και όχι την 125. Στο λέω γιατί άλλος ένας φίλος εδώ είχε θέμα με το wifi, του είπα να βάλει την 119 και του λύθηκε το θέμα. Αντίθετα βλέπω χρήστες με 125 να έχουν θέμα. Αν δεν σου λυθεί με την 119 τότε δοκίμασε μετά και την 125. Επίσης μην έχεις ανοιχτό bluetooth την ώρα που είσαι συνδεδεμένος ασύρματα. Factory reset πως ακριβώς γίνεται; βασικά έβαλα χέρι και θέλω να πει στην αρχική όπως να επανέλθει και ο πίνακας ειδοποιήσεις. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Ρυθμίσεις-> Αντιγρ.ασφ και επαναφ. -> Επαναφ.εργοστασ.δεδομ.-> Επαναφορά τηλεφώνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 (edited) Μια εναλλακτική ιδέα για την πλάτη του κινητού μας είναι οι χρωματισμένες αυτοκόλλητες μεμβράνες : http://www.aliexpress.com/item/Sticker-for-Huawei-Ascend-P6-Color-changed-sticker-Black-Color-With-Retail-Package/1481016846.html http://www.aliexpress.com/item/Ascend-for-HUAWEI-p6-sticker-color-film-color-stickers-carbon-fiber-wiredrawing-membrane-full-body-film/1377634990.html Το σκέφτομαι. Θα χάσω την αίσθηση του μετάλλου αλλά τουλάχιστον : α)δεν θα βλέπω τις χαρακιές , β) δεν θα παχύνω το κινητό και γ) δεν θα βλέπω τις φουσκαλίτσες των διάφανων μεμβράνων. Εννοείται πως αν τη τσιμπήσω θα την πάρω σε μαύρο και εννοείται πως θα καλύψω μόνο την πλάτη που έχει θέμα και όχι τα υπόλοιπα μέρη που είναι δεν χρειάζονται προστασία ( πλαϊνά, κάτω μέρος και μπροστινή πλευρά ). Αυτή του 1ου link σκέφτομαι για πείραμα. Η άλλη του 2ου link ξεφεύγει σε τιμή. Τώρα το πόσο αντέχουν και οι 2 , ιδέα δεν έχω. Edited February 17, 2014 by ipred Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Μια εναλλακτική ιδέα για την πλάτη του κινητού μας είναι οι χρωματισμένες αυτοκόλλητες μεμβράνες : http://www.aliexpress.com/item/Sticker-for-Huawei-Ascend-P6-Color-changed-sticker-Black-Color-With-Retail-Package/1481016846.html http://www.aliexpress.com/item/Ascend-for-HUAWEI-p6-sticker-color-film-color-stickers-carbon-fiber-wiredrawing-membrane-full-body-film/1377634990.html 'Εψαχνα καιρό κάτι τέτοιο αλλά τα συγκεκριμένα από το Aliexpress θέλουν 30 ευρώ μεταφορικά για Ελλάδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 (edited) Ναι το είδα αλλά αυτές του 2ου link είναι με free china air post. Βέβαια και πάλι ακριβές είναι. Έχει και το amazon uk: http://www.amazon.co.uk/atFoliX-Design-Sticker-FX-Carbon-Black-Huawei/dp/B00H86Y42Y/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1392635516&sr=8-1&keywords=HUAWEI+p6+sticker+black @Purpendicular, αντικατέστησε το Swype με TouchPal X και δεν θα έχεις λαγκαρίσματα ή άλλα προβλήματα. Έχει πρόβλημα το Swype της Nuance με τη συσκευή μας. Edited February 17, 2014 by ipred Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 @Purpendicular, αντικατέστησε το Swype με TouchPal X και δεν θα έχεις λαγκαρίσματα ή άλλα προβλήματα. Έχει πρόβλημα το Swype της Nuance με τη συσκευή μας. Και το Swiftkey που έχω εγώ λειτουργεί άψογα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Nαι όντως αλλά αυτό ( δλδ το ότι 2 από τα 3 σημαντικότερα πληκτρολόγια δουλεύουν άψογα ) δεν πρέπει να μας οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι φταίει η εφαρμογή ( το Swype της Nuance ) και όχι η rom του κινητού. Το λέω αυτό γιατί στο κινητό που είχα μέχρι τον Σεπτέμβρη μια χαρά λειτουργούσε το Swype. Αυτό το θέμα του συνδυασμού rom & εφαρμογής είναι και που οδηγεί κάποιους χρήστες να βάζουν λίγα αστέρια σε μια εφαρμογή την ώρα που άλλοι την εκθειάζουν. Δεν είναι τρελοί ούτε οι μεν ούτε οι δε. Το Swype πχ ένας που το πρωτοδοκιμάζει με P6 θα το θάψει γιατί δεν θα ξέρει ότι δεν φταίει η εφαρμογή αλλά η rom του κινητού του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
purpendicular Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Nαι όντως αλλά αυτό ( δλδ το ότι 2 από τα 3 σημαντικότερα πληκτρολόγια δουλεύουν άψογα ) δεν πρέπει να μας οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι φταίει η εφαρμογή ( το Swype της Nuance ) και όχι η rom του κινητού. Το λέω αυτό γιατί στο κινητό που είχα μέχρι τον Σεπτέμβρη μια χαρά λειτουργούσε το Swype. Αυτό το θέμα του συνδυασμού rom & εφαρμογής είναι και που οδηγεί κάποιους χρήστες να βάζουν λίγα αστέρια σε μια εφαρμογή την ώρα που άλλοι την εκθειάζουν. Δεν είναι τρελοί ούτε οι μεν ούτε οι δε. Το Swype πχ ένας που το πρωτοδοκιμάζει με P6 θα το θάψει γιατί δεν θα ξέρει ότι δεν φταίει η εφαρμογή αλλά η rom του κινητού του. Ακριβώς αυτό συμπαίρανα κι εγώ. Δεν γινόταν μέχρι μέσα σεπτέμβρη να δούλευε, και μετά να άρχισε να κολλάει. Γι αυτό είπα κι εγώ για το λογισμικό, το οποίο εξακολουθώ να το θεωρώ ένα από τα χειρότερα στην αγορά, μαζί με της sony. Ευχαριστώ ipred και gmf80 για τα σχόλια, θα δοκιμάσω swiftkey free έκδοση για αρχή και βλέπουμε. Παράθεση http://mowned.com/sig/purpendicular.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apathya Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Ακριβώς αυτό συμπαίρανα κι εγώ. Δεν γινόταν μέχρι μέσα σεπτέμβρη να δούλευε, και μετά να άρχισε να κολλάει. Γι αυτό είπα κι εγώ για το λογισμικό, το οποίο εξακολουθώ να το θεωρώ ένα από τα χειρότερα στην αγορά, μαζί με της sony. Ευχαριστώ ipred και gmf80 για τα σχόλια, θα δοκιμάσω swiftkey free έκδοση για αρχή και βλέπουμε. Αρκετά καλό το SwiftKey. Ίσως να χάνει που και που στις προβλέψεις, αλλά είναι αρκετά σμουθ Παράθεση Proud HTC User! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 δεν θα ξέρει ότι δεν φταίει η εφαρμογή αλλά η rom του κινητού του. Kαλά αυτό να λέγεται.. Έχω ρίξει τρελό γέλιο με σχόλια και βαθμολογίες χρηστών στο Market... Τύπος πχ κατεβάζει το Asphalt 8 και του δίνει 1 αστέρι βρίζοντας το ότι δεν παίζει ... Και το κινητό που το έχει κατεβάσει είναι το Samsung Galaxy Pocket... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimispa Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Έχει δοκιμάσει κανείς το textra για sms? Ενώ μου αρέσει πάρα πολύ , δε δέχεται τα νέα sms. Σα να μην έρχονται καθόλου. Για να τα δει πρέπει να το απεγκαταστήσω και να το εγκαταστήσω από την αρχή. Στο άλλο κινητό δουλεύει άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
davelos Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 παιδες εχω προβληματα καταρχην με τις ειδοποιησεις απο viber, mail οι οποιες δεν λειτουργουν παρολο που εχω on τα push και τα apps να ανοιγουν αυτοματα με την ενεργοποιηση του κινητου...επισης ξαφνικα κλεινει το gps(αγορασμενο) και πιο σπανια το wi fi...να το πεταξωωωω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Eγώ όσο αφορά το mail ( outlook & gmail apps ), το gps ( Sygic και αλλαγμένο gps.conf ) και το wifi δεν έχω θέμα. Άλλοι πάλι έχουν με το wifi.Για το viber ιδέα δεν έχω γιατί δεν το χρησιμοποιώ. Bάλε καμιά άλλη rom πριν αποφασίσεις να το δώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
davelos Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 ποια προτεινεις δλδ? καποιος οδηγος? θα εχει στανταρ αποτελεσμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Στο outlook και εμένα δεν λειτουργούν τα notifications. Παλιότερα (με B111 και προγενέστερες) λειτουργούσαν κανονικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 19, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Βάλε το Hotmail connect από play store και ενεργοποίησε τα notifications. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Τhanks, μια χαρά λειτουργεί... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 ποια προτεινεις δλδ? καποιος οδηγος? θα εχει στανταρ αποτελεσμα? Σε ποια είσαι τώρα? Αν είσαι στην 106 βάλε την 111. Αν είσαι στην 111 κι έχεις θέμα βάλε την 119. Αν είσαι στην 119 κι έχεις θέμα βάλε την 125. Αν είσαι στην 125 γύρισε στην 119. Αν έχεις θέμα με όλες με το email τότε κάνε αυτό που πρότεινε ο athanaso77. Aν έχεις θέμα με όλες με το gps τότε εγκατέστησε την εφαρμογή FasterGPS και στο NTP Server επέλεξε Greece. Nα έχεις πάντα ανοιχτά τα δεδομένα όταν θα χρησιμοποιείς gps. Tην εφαρμογή μπορείς να την απεγκαταστήσεις αφού την ρυθμίσεις μια φορά. ( αντικαθιστά μόνιμα το αρχείο gps.conf που βρίσκεται στο σύστημα ) Όσο για τον τρόπο εγκατάστασης άλλης stock rom : 1)κατέβασε την από εδώ : http://dl-uk.huaweinews.com/index.php?dir=Roms/Ascend-P6/ 2) ξεζίπαρέ την στον υπολογιστή σου και θα σου εμφανιστεί ένας φάκελος dload. 3)πέρνα το φάκελο στην εξωτερική σου κάρτα μνήμης. 4)πήγαινε στις ρυθμίσεις -> σχετικά με το τηλέφωνο -> ενημέρωση συστήματος -> τοπική ενημέρωση -> επιβεβαίωση Σου συστήνω πριν και μετά την εγκατάσταση της νέας rom να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Συγχρόνισε τα δεδομένα σου πριν την επαναφορά ( με την επαναφορά χάνονται ) για να τα ξαναβρείς εύκολα με συγχρονισμό μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts