Jump to content

mimispa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    36
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

mimispa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Χθες εβαλα κι εγώ τη 511 αλλά ακόμη δεν έχω άποψη για το αν είναι καλύτερη από 510. Ένα περίεργο που κάνει όμως είναι το εξής: Έχω βάλει ένα νέο theme MIUI V5 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2610494 κάνοντας copy το αρχείο Το έχω επιλέξει σαν default και όλα καλά. Όμως όταν το τηλ κάνει restart επαναφέρει το default theme και πρέπει να ξαναεπιλέξω από την αρχή το νέο theme
  2. Έχεις δίκιο! Απορώ πως δεν είδα το προφανές. Έφαγα κόλλημα. Πάντως είναι λίγο παράξενη η συμπεριφορά του.
  3. Μου άρεσε η beta kitkat αλλά έχει κάποια μικρά θεματάκια που μάλλον θα λυθούν στην επίσημη. Ένα παράξενο όμως είναι το εξής: Μου αρέσει το μενού του λειτουργικού να είναι στα αγγλικά αλλά αν το κάνω αυτό τότε το swype δεν έχει επιλογή δεύτερης γλώσσας τα ελληνικά. Το παράξενο είναι ότι δεν μπορείς να βρεις τα ελληνικά στις επιλογές γλωσσών που έχει. Ο μόνος τρόπος είναι να έχεις το μενου του λειτουργικού στα ελληνικά για να έχεις ελληνικά στο swype. Το έχει παρατηρήσει άλλος; Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί;
  4. Εγώ έχω πάνω τη κινέζικη kitkat. Χρειάζεται να κάνω κάτι ιδιαίτερο για να βάλω την international ή με τη κλασική διαδικασία local update θα λειτουργήσει?
  5. Πως καθαρίζουμε τη Dalvik cache? Το έκανα restart αλλά τίποτα
  6. Σωστός, τώρα δουλεύει και ο συγχρονισμός. Όποιος θέλει να κάνει root , γίνεται μέσω του vroot πολύ εύκολα. Απλά να χρειάζεται τη τελευταία έκδοση του vroot
  7. Μόλις τη πέρασα κι εγώ. Φαίνεται καλή. Για αρχή έχω τα παρακάτω προβλήματα: 1) Έχει φύγει η επιλογή Sync Contacts από το google account και άρα δε μπορώ να συγχρονίσω τις επαφές μου. Ψάχνω να βρω τρόπο πως να την επαναφέρω 2) Όταν χτυπάει το τηλέφωνο εκεί που βγαίνει από πια περιοχή τηλεφωνούν είναι στα κινέζικα 3) Δεν είμαι πλέον root (αναμενόμενο). Θα δοκιμάσω το vroot γιατί λένε ότι μόνο αυτό δουλεύει σ'αυτή την έκδοση Ερώτηση: Πως μπορώ να κάνω σκοτεινή τη notification screen?
  8. Για να τη περάσουμε απλά κάνουμε copy τη rom στο directory /sdcard/dload/ και μετά reboot ή πρέπει να κάνουμε και τίποτε άλλο? Αν τη περάσουμε από ότι καταλαβαίνω, κρατιούνται όλες οι εφαρμογές και οι επαφές σωστά? Απλά ρωτάω γιατί κάποτε λέγαμε σε κάθε update καλύτερα να γίνεται κάνοντας πρώτα reset το κινητό.
  9. Κι εμένα δε κολλάει καθόλου το κινητό. Βρίσκω λίγο υπερβολικό να λέμε ότι λαγκάρει. Γενικότερα θα έλεγα ότι δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα σα κινητό και αξίζει μέχρι δεκάρας τα χρήματά του. Βγάλανε επίσημη έκδοση kitkat για Κίνα http://huaweinews.com/2014/03/ascend-p6-b506-kitkat-firmware/ Ελπίζω να βγεί γρήγορα και για μας :)
  10. Έχει δοκιμάσει κανείς το textra για sms? Ενώ μου αρέσει πάρα πολύ , δε δέχεται τα νέα sms. Σα να μην έρχονται καθόλου. Για να τα δει πρέπει να το απεγκαταστήσω και να το εγκαταστήσω από την αρχή. Στο άλλο κινητό δουλεύει άψογα.
  11. Τελικά η μπαταρία είναι μια χαρά. Ενώ στην αρχή παραπονιόμουν , μετά από λίγες φορτίσεις όλα είναι καλά. Πλέον κρατάει 2 μέρες άνετα με τη δικιά μου χρήση. Μεγάλη διαφορά είδα με το 2x battery. George σ'ευχαριστώ για τη συμβουλή σου :) Σκέφτομαι να δοκιμάσω και το DU Battery Saver. Επίσης νομίζω ότι η φόρτιση κρατάει περισσότερο όταν γίνεται από τη μπρίζα σε σχέση με τη usb , αλλά μπορεί να είναι ιδέα μου.
  12. Δε μου βγάζει μία συγκεκριμένη εφαρμογή που να τρώει τη μπαταρία. Φοράω τη B125 , atom launcher και το brightness της οθόνης το έχω στο αυτόματο , αλλά με τη μπάρα τέρμα δεξιά. Ανοίγω το wifi αρκετές φορές αλλά όχι συνέχεια. Από κλήσεις δε νομίζω να μιλάω πολύ. Παιχνίδια καθόλου. Υπάρχει κάποιο application που να τεστάρει τη μπαταρία αν έχει κάποια ζημιά ή κάτι τέτοιο;
  13. Πόσο σας πάει η μπαταρία; Εγώ νομίζω ότι μου τη ρουφάει πολύ γρήγορα. Με το ζόρι βγάζω μία μέρα χωρίς να κάνω κάτι σημαντικό. Σε λίγο κλείνω μία βδομάδα αλλά δε παρατήρησα διαφορά στη διάρκεια της μπαταρίας από τη πρώτη μέρα που το πήρα. Επίσης μου κάνει εντύπωση πως όταν φορτίζει από τη usb του υπολογιστή φορτίζει πολύ αργά και αν έχω ανοιχτή οθόνη και wifi ίσως να μη φορτίζει και καθόλου στη πορεία του χρόνου. Το ίδιο ισχύει και σε εσάς?
  14. Ενδιαφέρουσα λύση θα τη δοκιμάσω! Δοκίμασα επίσης και το Auto Hide Soft Keys που κρύβει τη μπάρα και φαίνεται μεγαλύτερη η οθόνη. Το επόμενο ερώτημα είναι υπάρχει τρόπος να αλάξουμε τη Notification οθόνη και να γίνει μαύρη transparent?
  15. Αν θέλετε μεγαλύτερη ένταση στα ακουστικά μετονομάστε το αρχείο /system/etc/audio/codec/asound_UEDGE_ce_NDL.dat και κάντε restart. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2417117&page=4 Εγώ το έκανα και είδα μεγάλη διαφορά στον ήχο. Ερώτηση: Έβαλα τον Atom Launcher επειδή μου αρέσει πιο πολύ αλλά α) Πώς κάνω transparent τη μπάρα με τα buttons του android? β) Υπάρχει τρόπος να κρύβω αυτή τη μπάρα κατά βούληση? γ) Πως αλλάζω lock screen να βάλω τη default του android?
×
×
  • Create New...