gsir Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 η θηκη που εχει μεσα η συσκευασια δεν λεει τιποτα παιδια; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 (edited) Το προστατευει καλα αλλα του αλλοιωνει αρκετα την εμφανιση.... Edited November 22, 2013 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Τι είδα από κοντά και είναι ένα από πιο ωραία κινητά που έχω δει τα τελευταία χρόνια. Η οθόνη πανέμορφη και η ποιότητα κατασκευής δείχνει κορυφαία. Μία ένσταση μόνο. Δεν ήταν πολύ άνετο στο χέρι. Στο κάτω σημείο τα μεταλλικά του μέρη το έκαναν άβολο κατά το κράτημα. Νομίζω λίγο χειρότερα σαν αίσθηση και από το xperia Z.:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Όντως δεν είναι τόσο soft στο κράτημα.Όσο για την ποιότητα κατασκευής αρχικά τη φοβόμουν αλλά μετά το super crash test που του έκανα ( κατά λάθος ), τη θεωρώ κορυφαία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 (edited) Όντως δεν είναι τόσο soft στο κράτημα.Όσο για την ποιότητα κατασκευής αρχικά τη φοβόμουν αλλά μετά το super crash test που του έκανα ( κατά λάθος ), τη θεωρώ κορυφαία. Για πες λεπτομέρειες..... EDIT: Άλλες 2 κουκίδες οπου ξεβαψε στην πλάτη... Ποιο το νόημα να του φοραω θήκη.... Edited November 24, 2013 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Αρχιζουν και ξεστοκαρουν τα μαγαζια στο skroutz 'η μου φαινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganag27 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Θα βγει μεχρι τα χριστουγεννα το P6 με τον νεο επεξεργαστη ??θα υποστηριζει 4G ?? Ξερει καποιος ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
purpendicular Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Θα βγει μεχρι τα χριστουγεννα το P6 με τον νεο επεξεργαστη ??θα υποστηριζει 4G ?? Ξερει καποιος ?? Δεν παίζει να βγει έως τα Χριστούγεννα. Με βάση το λινκ, παίζει να παρουσιαστεί 1η Δεκέμβρη, οπότε βάλε κανέναν μήνα στο νερό για να βγει προς πώληση. Δεν ξέρω για 4g, αναμένουμε παρουσίαση. Παράθεση http://mowned.com/sig/purpendicular.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Για πες λεπτομέρειες..... EDIT: Άλλες 2 κουκίδες οπου ξεβαψε στην πλάτη... Ποιο το νόημα να του φοραω θήκη.... Σε μαύρο το έχεις φαντάζομαι Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Ναι σε μαυρο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdon Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Καλησπέρα στη παρέα με το super designato κινητό. Σε ένα από τα thread του myphone κάποιος φίλος έγραψε ότι το p6 έχει διαθέσιμα μόνο 4,7gb rom. Και η λέξη μόνο, με προβλημάτισε. Έχει και το huawei p6 το τεράστιο handicap της Samsung οι εφαρμογές (και τα απαραίτητα data για να τρέξουν) να μπορούν να εγκατασταθούν μόνο στο μνήμη του κινητού και όχι και στην εξωτερική sd κάρτα? Και έτσι τα 4,7gb rom είναι ναι μεν υπεραρκετά για εφαρμογές αλλά αν θέλεις να εγκαταστήσεις και χάρτες για το gps έχεις πρόβλημα. Υπάρχει στα settings το apps ====> move το sd? Thank you!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Υπάρχει το κουμπάκι μεταφοράς κάθε εφαρμογής στην εξωτερική κάρτα :) Δεν ξέρω αν μπορεί να τις μεταφέρει όλες και κυρίως τα παιχνίδια ( δεν παίζω ) .Με όσες είχα κάνει πείραμα, μπορούσε πάντως. Το Sygic ( εφαρμογή πλοήγησης ) δεν έχω δοκιμάσει να το μεταφέρω αλλά και να μεταφέρεται δεν σημαίνει κάτι εκτός αν το apk τραβά μαζί του και τους χάρτες. Δεν το έχω προσπαθήσει γιατί α) θέλω στην εσωτερική μνήμη να έχω όλες τις εφαρμογές και στην εξωτερική τη μουσική,τα video και τις φωτό μου και β) γιατί από τα 4.7 GB μου έχουν μείνει ελεύθερα τα 3.5 οπότε δεν υπάρχει λόγος να κάνω μεταφορά εφαρμογών στην κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zVag Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 (edited) Το κινητό είναι πολύ καλό αλλά με περιορισμούς. Του πέρασα την έκδοση B118 η οποία φαίνεται να είναι η πιο σταθερή ( δοκίμασα και B102, B119, B122 ). Όσο για την προστασία του εγώ για καλό και για κακό πήρα αυτήν την θήκη http://www.mytrendyphone.com/shop/huawei-ascend-p6-114508p.html . Edited November 27, 2013 by zVag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Υπάρχει το κουμπάκι μεταφοράς κάθε εφαρμογής στην εξωτερική κάρτα :) Δεν ξέρω αν μπορεί να τις μεταφέρει όλες και κυρίως τα παιχνίδια ( δεν παίζω ) .Με όσες είχα κάνει πείραμα, μπορούσε πάντως. Το Sygic ( εφαρμογή πλοήγησης ) δεν έχω δοκιμάσει να το μεταφέρω αλλά και να μεταφέρεται δεν σημαίνει κάτι εκτός αν το apk τραβά μαζί του και τους χάρτες. Δεν το έχω προσπαθήσει γιατί α) θέλω στην εσωτερική μνήμη να έχω όλες τις εφαρμογές και στην εξωτερική τη μουσική,τα video και τις φωτό μου και β) γιατί από τα 4.7 GB μου έχουν μείνει ελεύθερα τα 3.5 οπότε δεν υπάρχει λόγος να κάνω μεταφορά εφαρμογών στην κάρτα. Αυτό που είναι και το δικό μου δε το βγάζει, ούτε στην Β118 ούτε στην Β122 που είμαι τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Τελικα λενε οτι το P6s δεν θα ειναι 8πυρηνο αλλα βελτιωμενο 4πυρηνο, να δουμε τι θα βγαλει τελικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Τελικα λενε οτι το P6s δεν θα ειναι 8πυρηνο αλλα βελτιωμενο 4πυρηνο, να δουμε τι θα βγαλει τελικα. Τι να το κάνουμε το 8πύρινο.... Καλό και 4πύρινο βελτιωμένο. Ελπίζω σύντομα να πέσει κι άλλο η τιμή,θα είναι σούπερ πρόταση. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natpap76 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Καλησπέρα. Σήμερα αγόρασα το τηλέφωνο. Το πρώτο που έκανα είναι να κάνω αναβάθμιση στο firmware B119. Όμως δεν μου αναγνωρίζει την κάρτα SIM το κακό είναι ότι πριν κάνω την αναβάθμιση δεν είχα δοκιμάσει αν έβλεπε την κάρτα SIM. Δοκίμασα τρεις διαφορετικές SIM. Φταίει η αναβάθμιση που έκανα;;;; Πως θα το επαναφέρω; (Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά δεν έγινε τίποτα ) Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Τελικα λενε οτι το P6s δεν θα ειναι 8πυρηνο αλλα βελτιωμενο 4πυρηνο, να δουμε τι θα βγαλει τελικα. Ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avgtoni Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 παιδια τι λεει το P6 εγω πρωσοπικα που εχω το u 8800 pro παντος ειμαι πολυ ευχαριστιμενος με τι huawei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Μολις το πηρα τωρα και ειναι τελειο στα παντα του το πηρα σε ασπρο απο αγγελια σε παρα πολυ καλη τιμη σαν καινουριο δεν εχω προβλημα με τιποτα τελειο το wifi gps ολα τελεια και εχει παρα πολλα θεματα να διαλεξεις!!!Εχει και ενα παιχνιδακι με ενα τζετ σκι και για λιγο που το επεξα ειδα τα γραφικα του παρα πολυ ομορφα!!!!Το μονο που δεν μπορω ειναι την οθονη του γιατι ερχομαι απο 4 ιντζες και αυτο ειναι 4.7 θα δουμε...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Αν δεν έχεις πολύ μικρά δάχτυλα θα δεις ότι θα τις συνηθίσεις τις 4.7 και μετά δεν θα ξαναγυρίσεις ποτέ σε μικρές οθόνες.:) Για μένα σχετικά αρνητικό του κινητού είναι ο launcher του που ναι μεν είναι αλαγκάριστος αλλά όχι ιδιαίτερα πραγματοποιήσιμος όπως οι external.Eπίσης ενώ είναι smooth στην κύλιση στις εξωτερικές οθόνες , δεν είναι τόσο smooth σε εφαρμογές όπως πχ το quickpic ή ο poweramp.O Nova χειρίζεται καλύτερα τις εφαρμογές του google play.Tέλος,δεν έχει απεριόριστη κύλιση. Το γιατί δεν χρησιμοποιώ Nova στο συγκεκριμένο κινητό το έχω πει και είναι φυσικά η γκρι μπάρα κάτω. Το xposed framework το λύνει αυτό το θέμα αλλά με bugs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Είναι αλήθεια ότι όντως δεν βολεύει στο χέρι η συσκευή? Το έχω δει 2 φορές για λίγο και δεν θυμάμαι να το πρόσεξα αυτό. Σκέφτομαι από το s4 mini να μεταφέρθω σε αυτό.δεν ξέρω όμως. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GABRIEL87 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Γνωρίζει καποιος φίλος απο το φορουμ , απο που θα μπορουσα να παραγγειλω το P6 dual sim? , ψαχνω απο το πρωι αλλα εχω μπερδευτει πολυ. Άσε που νομιζω οτι πεφτω σε πιστες απομιμήσεις δίκαρτες... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . . think positive !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Είναι αλήθεια ότι όντως δεν βολεύει στο χέρι η συσκευή? Δεν μπορώ να καταλάβω ποιους δεν βολεύει... Μια χαρά είναι... Λογικά θα το έχεις σε θήκη οπότε και το λεπτο πάχος δεν θα είναι πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
purpendicular Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Γνωρίζει καποιος φίλος απο το φορουμ , απο που θα μπορουσα να παραγγειλω το P6 dual sim? , ψαχνω απο το πρωι αλλα εχω μπερδευτει πολυ. Άσε που νομιζω οτι πεφτω σε πιστες απομιμήσεις δίκαρτες... Το dual sim P6 είναι για την αγορά της Κίνας. Χάνει την micro-sd slot και έχει 16gb εσωτερική μνήμη. Οπότε δες προς Κίνα μεριά. Παράθεση http://mowned.com/sig/purpendicular.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts