Jump to content

Huawei Ascend P6

irovoudou
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το Honor 3 σε συγκριση με το P6 εχει επιπλεον καμερα 13.1 mp, Infrared sensor με εφαρμογη που μετατρεπει το κινητο σε τηλεχειριστηριο γενικης χρησης, 2230 mAh μπαταρια, OTG, + το οτι ειναι αδιαβροχο με πιστοποιηση IP57

Το gsmarena αναφέρει πως και το p6 έχει otg. Ισχύει κάτι τέτοιο; το έχετε δοκιμάσει;

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το gsmarena αναφέρει πως και το p6 έχει otg. Ισχύει κάτι τέτοιο; το έχετε δοκιμάσει;

Όντως, το αναφέρει και στο review. Δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω πάντως, καθώς δεν έχω κάποιο otg καλώδιο.

Για όποιον έχει πρόβλημα με τα led notifications σε αναπάντητες κλπ ας κάνει ένα factory reset και μετά δεν βάζεις απευθείας τον λογαριασμό σου στο google με την εκκίνηση, κάνεις skip και τον βάζεις μετά... Τρελό bug!!! :lol:

απο lagαρισματα και γενικα αποκριση τι λεει το κινητο?δεν με ενδιαφερει τοσο η καμερα σε ενα κινητο οσο η υλοποιηση του λειτουργικου.

απο lagαρισματα και γενικα αποκριση τι λεει το κινητο?δεν με ενδιαφερει τοσο η καμερα σε ενα κινητο οσο η υλοποιηση του λειτουργικου.

Δεν μπορώ να πω πως κολλάει κάπου, σε σχέση με το προηγούμενο κινητό που είχα (sony xperia z). Όμως, δεν μπορώ να πω το ίδιο για την gpu που ενσωματώνει, καθώς υστερεί πολύ σε σχέση με τις υπόλοιπες ναυαρχίδες εταιριών (S4, One, Z, Xiaomi mi2) (π.χ. το minions rush σε κάποιο σημείο δεν μπορεί να απεικονίσει καν τα γραφικά, και αν και το τρέχει το παιχνίδι, καταλαβαίνει κανείς πως ζορίζεται)

μάλλον η huawei στράφηκε περισσότερο στη σχεδίαση αυτή τη φορά και όχι τόσο στο software..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

μάλλον η huawei στράφηκε περισσότερο στη σχεδίαση αυτή τη φορά και όχι τόσο στο software..

Το emotion UI δεν είναι κάτι καινούργιο για την Huawei αφού έχει φτάσει την 1.6 έκδοση με αρκετές βελτιώσεις.

Σε σχέση όμως με το Flyme της Meizu και το MIUI της Xiaomi δεν μπορεί να συγκριθεί αφού χρειάζεται αρκετή δουλειά ακόμη.

Γενικά αν εξαιρέσεις την σχεδίαση,ποιότητα κατασκευής και το βάρος όπου το τηλέφωνο πραγματικά "τα σπάει",το P6 δεν μπορεί να κάνει το ένα κλικ παραπάνω,στα specs, και μένει στην mid-range κατηγορία με ένα "προβληματικό" UI που σηκώνει αλλαγές και βελτιώσεις.

Και μην ξεχνάτε αυτό: http://www.eisa.eu/award/33/european-consumer-smartphone-2013-2014.html

Edited by GKako

Το emotion UI δεν είναι κάτι καινούργιο για την Huawei αφού έχει φτάσει την 1.6 έκδοση με αρκετές βελτιώσεις.

Σε σχέση όμως με το Flyme της Meizu και το MIUI της Xiaomi δεν μπορεί να συγκριθεί αφού χρειάζεται αρκετή δουλειά ακόμη.

Γενικά αν εξαιρέσεις την σχεδίαση,ποιότητα κατασκευής και το βάρος όπου το τηλέφωνο πραγματικά "τα σπάει",το P6 δεν μπορεί να κάνει το ένα κλικ παραπάνω,στα specs, και μένει στην mid-range κατηγορία με ένα "προβληματικό" UI που σηκώνει αλλαγές και βελτιώσεις.

φιλε μου το εχεις το κινητο? γιατι εγω που το εχω το κινητο φυσαει το UI του, απλα τα πραγματα. Γλιστραει το χερι σου απο το smooth που ειναι, εχει 1gb ram ελευθερο και απο scroll δεν καταλαβαινει τιποτα. Εχει κανει τρομερη δουλεια. Συσκευες που συγκρινω s4, note 2 και htc one. Μονο το one οπου εχει σαφες ανωτερο soc το πλησιαζει σε UI. Τι σχεση εχει η αποδοση ενος συγκεκριμενου παιχνιδιου (καρτα γραφικων) με το UI, εχετε διαβασει τα review? Η καρτα γραφικων του και το soc που εχει ειναι αριστο για την λειτουργια της συσκευης. Δεν σημαινει ομως τιποτα απο πλευρας χρησης του κινητου. Ειναι μονο για αυτους που ασχολουνται με τα antutu κτλ. υστερει αφου ειναι προηγουμενης γενιας soc. Αλλα ειδικα σε αυτο το κοματι του UI εχει επαινους και μην μιλησω για την ποιοτητα σαν κατασκευη, μονο το htc one το πλησιαζει και αυτο υστερει λογω παχους απο το p6. Εαν συσκευη λεγοταν htc η samsung θα ειχε πουλησει εκατομμυρια συσκευες. Εχει παρει βραδειο σχεδιασμου 2013 και εχει μπει στο ρεκορ γκινες για το παχος του. Για διαβαστε το review του Gsmarena, για την οθονη του οπου ειναι επιπεδου iphone 5 (το ξεπερναει σε φωτεινοτητα κιολας!Νο.1 στο συγκριτικο), οπου εχει επιλογη ποσο cold η warm θελεις να κανεις calibrate την αποδοση των χρωματων.

Άλλα themes εκτός από αυτά που έχει που μπορούμε να βρούμε, ξέρει κανείς;

http://zh.ui.vmall.com/theme.php?mod=list&display=1&model=P6&version=EMUI1.6&page=1

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Και αυτό το hwt αρχείο, που το "πετάμε"; Στην κάρτα μνήμης όπου να'ναι ή έχει συγκεκριμένο σημείο; Συγγνώμη που τα ρωτάω αυτά, αλλά το κιν. δεν είναι δικό μου, το πήρε μια φίλη και θέλω να την βοηθήσω...

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Και αυτό το hwt αρχείο, που το "πετάμε"; Στην κάρτα μνήμης όπου να'ναι ή έχει συγκεκριμένο σημείο; Συγγνώμη που τα ρωτάω αυτά, αλλά το κιν. δεν είναι δικό μου, το πήρε μια φίλη και θέλω να την βοηθήσω...

It's time to copy your theme your theme on your phone. So you can connect it to your PC, or use an application like AirDroid for synchronization in Wi-Fi, so you copy this subject or on the smartphone's internal memory or on external SD card in a folder HWThemes appointed. Normally, this folder is created automatically, if he does not exist, remember to create, otherwise your theme will not be recognized and you can not apply.

Για περισσότερες πληροφορίες,δες εδώ:

http://www.androidetvous.com/2013/07/24/tutoriel-installer-un-theme-sur-le-huawei-ascend-p6/

Αγγλική μετάφραση: http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=fr&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.androidetvous.com%2F2013%2F07%2F24%2Ftutoriel-installer-un-theme-sur-le-huawei-ascend-p6%2F&sandbox=1

Ελληνική μετάφραση: http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=fr&tl=el&u=http%3A%2F%2Fwww.androidetvous.com%2F2013%2F07%2F24%2Ftutoriel-installer-un-theme-sur-le-huawei-ascend-p6%2F&sandbox=1

Επίσης να αναφέρω ότι κυκλοφόρησε νέο update B112 για όσους έχουν την παλιά έκδοση B104.Η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη μόνο μέσω ΟΤΑ (over the air).

Οσοι έχουν την Β107 και Β111 δεν θα τους εμφανιστεί το update.

http://huaweinews.com/2013/09/ascend-p6-b112-firmware-update/

Edited by GKako

Επίσης να αναφέρω ότι κυκλοφόρησε νέο update B112 για όσους έχουν την παλιά έκδοση B104.Η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη μόνο μέσω ΟΤΑ (over the air).

Οσοι έχουν την Β107 και Β111 δεν θα τους εμφανιστεί το update.

http://huaweinews.com/2013/09/ascend-p6-b112-firmware-update/

Μπορεί να μην αποδίδει όπως θα έπρεπε η συσκευή, αλλά η huawei δίνει την καλύτερη υποστήριξη σε firmwares από ποτέ μέχρι στιγμής

Μπορεί να μην αποδίδει όπως θα έπρεπε η συσκευή, αλλά η huawei δίνει την καλύτερη υποστήριξη σε firmwares από ποτέ μέχρι στιγμής

Σε αυτό ελπίζω καθώς το θέμα με τις αποσυνδέσεις του wifi (όχι σε όλα τα ρουτερ) και η αστάθεια του σήματος πρέπει να ληθουν. Επίσης χθες με την B111 δεν μπορούσα να απενεργοποιήσω το bluetooth και έκανα αναγκαστικά reboot.

Σε αυτό ελπίζω καθώς το θέμα με τις αποσυνδέσεις του wifi (όχι σε όλα τα ρουτερ) και η αστάθεια του σήματος πρέπει να ληθουν. Επίσης χθες με την B111 δεν μπορούσα να απενεργοποιήσω το bluetooth και έκανα αναγκαστικά reboot.

Εύχομαι να μην μείνουμε με την ελπίδα στο τέλος. Δίνω διορία να επιδιορθωθούν τα πολύ εκνευριστικά bugs έως αρχές δεκέμβρη. Μετά το πουλάω και πάω σε jolla ή xiaomi ή nexus 5.

Το χαλβαδιάζω εδώ κ καιρό και θα θελα σε βάθος 4 μηνου να το χτυπήσω.

Ερχόμενος όμως από το Xperia p με τα χίλια μύρια του θα προτιμούσα κανα nexus 4 που θα πάρει και μια kit kat..

Οψόμεθα

Το χαλβαδιάζω εδώ κ καιρό και θα θελα σε βάθος 4 μηνου να το χτυπήσω.

Ερχόμενος όμως από το Xperia p με τα χίλια μύρια του θα προτιμούσα κανα nexus 4 που θα πάρει και μια kit kat..

Οψόμεθα

Σωστό με το Nexus 4, ωστόσο θεωρώ ότι από άποψη συνολικής εμπειρίας το P6 είναι κλάσης ανώτερο. Μόνο και μόνο τις οθόνες τους να βάλεις δίπλα, δίπλα, καταλαβαίνεις αμέσως τη διαφορά υπέρ του Huawei. Κατασκευής Sharp για το P6, κατασκευής LG για το Nexus. Χώρια την ποιότητα της κατασκευής που στο P6 απλά δεν υπάρχει...

Σωστό με το Nexus 4, ωστόσο θεωρώ ότι από άποψη συνολικής εμπειρίας το P6 είναι κλάσης ανώτερο. Μόνο και μόνο τις οθόνες τους να βάλεις δίπλα, δίπλα, καταλαβαίνεις αμέσως τη διαφορά υπέρ του Huawei. Κατασκευής Sharp για το P6, κατασκευής LG για το Nexus. Χώρια την ποιότητα της κατασκευής που στο P6 απλά δεν υπάρχει...

Θα συμφωνήσω κι εγώ... Καλύτερα να πάρεις nexus 5, παρά Ν4 αντί του P6....

Εύχομαι να μην μείνουμε με την ελπίδα στο τέλος. Δίνω διορία να επιδιορθωθούν τα πολύ εκνευριστικά bugs έως αρχές δεκέμβρη. Μετά το πουλάω και πάω σε jolla ή xiaomi ή nexus 5.

Παιδιά, επειδή έχω στα υπόψην μου το Ρ6 για αντικαταστάτη του SII μου, μπορείτε να αναφέρετε κάποια απ'αυτά τα bugs; Βλέπω έχει θέμα με το wifi έτσι; Τι άλλα;

Παιδιά, επειδή έχω στα υπόψην μου το Ρ6 για αντικαταστάτη του SII μου, μπορείτε να αναφέρετε κάποια απ'αυτά τα bugs; Βλέπω έχει θέμα με το wifi έτσι; Τι άλλα;

Το bluetooth που ανεφερα ηταν τελικα bug ενος theme που χρησιμοποιουσα...

Έχει ανοίξει θέμα στο forum της cuanogenmod για να προχωρήσουν στο porting της cyanogen στο P6

http://forum.cyanogenmod.com/topic/75305-request-huawei-ascend-p6/page__hl__+ascend

Να σου πω την αλήθεια, εγώ δεν έχω δει πρόβλημα με το wi-fi. Αυτό που έχω δει και είναι από τα βασικότερα θέματα είναι η μη σταθερότητα του σήματος ανάμεσα σε H, G και E όταν δεν υπάρχει καλή κάλυψη του δικτυου. Αν όμως είσαι μόνιμα αθήνα ή κάπου αλλού όπου υπάρχει δυνατή κάλυψη δικτύου δεν θα έχεις πρόβλημα.

εχω παρει αποφαση να το παρω και να δωσω το s4 mini

μερικες απορειες εχω

1. απο ποιοτητα κλησεων πως τα παει?

2.μπορει να γινει ροοτ χωρις και να επανελθει χωρις να χαθει η εγγυηση?

3.Φαντάζομαι play store εχει κανονικα ε?

4. η συσκευη μετα απο καιρο βγαζει σιμαδια χρησης ξεβαματα κλπ? εννοειτε με προσεκτικη χρηση

5. η συμδεση με ακουστικο bluetooth ειναι καλη ή εχει τσαφαρισμετα και τετοια?

ψηνομαι να παρω το ασπρο μασερει παρα πολυ

6. λαγκ εχει καθολου?

Edited by manwlis77

εχω παρει αποφαση να το παρω και να δωσω το s4 mini

μερικες απορειες εχω

1. απο ποιοτητα κλησεων πως τα παει?

2.μπορει να γινει ροοτ χωρις και να επανελθει χωρις να χαθει η εγγυηση?

3.Φαντάζομαι play store εχει κανονικα ε?

4. η συσκευη μετα απο καιρο βγαζει σιμαδια χρησης ξεβαματα κλπ? εννοειτε με προσεκτικη χρηση

5. η συμδεση με ακουστικο bluetooth ειναι καλη ή εχει τσαφαρισμετα και τετοια?

ψηνομαι να παρω το ασπρο μασερει παρα πολυ

6. λαγκ εχει καθολου?

1. Πολυ καλή ποιότητα. Αν και αλλάζει συχνά από 3g σε 2g αν δεν εχεις καλή κάλυψη στην περιοχή δεν ειχα θέμα προς το παρών, με το προηγούμενο κινητό (Samsung Galaxy S Advance) είχα μεγάλο πρόβλημα...

2. Λογικά ναι, αν και έχω ροοτάρει όλα τα προηγούμενα κινητά αυτό δεν βλέπω λόγο να ροοτάρω καθώς λειτουργεί άψογα και έχει γίνει απίστευτη δουλειά από την Huawei στο θέμα των επιλογών των ρυθμίσεων.

3. Αndroid είναι, οπότε.....

4. Όλες οι συσκευές θέλουν προσοχή. Η ποιοτητα των υλικών είναι εξαιρετική και η θήκη που δίνεται μαζί με το κινητό το προστατεύει πολύ καλά....

5. Χρησιμοποιώ το Bluetooth του Xbox 360 και λειτουργει άψογα...

6. Έχω παρατήρήσει κάποιες φορές αλλά τίποτα ανησυχητικό και με την υποστήριξη της Huawei δεν θα υπάρχει τίποτα σύντομα....

1. Πολυ καλή ποιότητα. Αν και αλλάζει συχνά από 3g σε 2g αν δεν εχεις καλή κάλυψη στην περιοχή δεν ειχα θέμα προς το παρών, με το προηγούμενο κινητό (Samsung Galaxy S Advance) είχα μεγάλο πρόβλημα...

σε αυτο εγω δεν θα εχω προβλημα

εχω μονιμα κλειστο το 3g και ειμαι μονο με δεδομενα 2g

και αν χρειαστω ανοιγω το 3g για να δω κατι γρηγορα

τα δεδομενα παντα ανοικτα ομως για να εχω τις ειδοποιησεις

αναβαθμισεις εχει συχνα?

αναβαθμισεις εχει συχνα?

Ναι και απο οτι δειχνει αυτο δεν θα αλλαξει συντομα... Η Huawei εχει πονταρει σε αυτο το κινητο και θα συνεχισει να το υποστηριζει...

• The title was changed to Huawei Ascend P6