irovoudou Δημοσιεύτηκε July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 17, 2013 (edited) Σημερα εχω στα χερια μου το p6 ειναι πραγματικα σαν κατασκευή αριστη παρα πολυ λεπτο αφανταστα λεπτο πολυτελης κατασκευη καθεται τελεια στο χερι καποες φωτογραφιες που εβγαλα βιαστικα ειναι καλες και κανει απίστευτο ζουμ στην φωτογραφια ειναι και παρα πολυ καλη η μπροστινή καμερα θα το εξετασω λεπτομερεστατα τις επόμενες μερες ηχος τελειος και πολυ καλο ακουστικο τελειο wifi λιγο θα ηθελα πιο ζωηρη την οθονη αλλα ειναι καλη με τελεια αποκριση Edited July 17, 2013 by irovoudou αλλαγη θέματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Αν μπορείς βάλε καμία φωτογραφία του κινητού στο χέρι σου και τρέξε και ένα antutu να δούμε πως τα πάει :) Καλορίζικο...Από που το πήρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Αν μπορείς βάλε καμία φωτογραφία του κινητού στο χέρι σου και τρέξε και ένα antutu να δούμε πως τα πάει :) Καλορίζικο...Από που το πήρες; Και εγώ το πήρα σε λευκό. Αύριο θα το δοκιμάσω σε χρήση. Πρώτη παρατήρηση η αυξημένη θερμοκρασία. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. July 18, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Αν μπορείς βάλε καμία φωτογραφία του κινητού στο χέρι σου και τρέξε και ένα antutu να δούμε πως τα πάει :) Καλορίζικο...Από που το πήρες; Απο expansys το αγορασ θα προσπαθησω να βγαλω φωτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Ελαδδα υπαρχει καπου παιδια γνωριζεις καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. July 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 (edited) Μερικες φωτο δεν ειναι και καλες ειναι τραβηγμενες απο ταμπλετ .Παντως εκτος οτι λιγο που ζεσταινεται απο πισω ολα ειναι μια χαρα Edited July 20, 2013 by irovoudou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Πολύ ωραίο κινητό. Έχω την εντύπωσή ότι στο μαύρο θα είναι πιο ωραίο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Απο τα ποιο ωραια κινητα που εχουν βγει... Οταν ερθει η ωρα να αλλαξω κινητο θα ειναι η πρωτη επιλογη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. July 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Μερικες ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakis85 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Κυκλοφορησε οποτε καλο θα ταν να γινει επισιμο θεμα πια. Στα σκρουτζομαγαζα εχει 439 απο οτι ειδα στο expansys 399 με δωρεαν μεταφορικα Ομορφο σχεικα καλα χαρακτηριστηκα θα το λεγα premium οχι hight end Προσωπικα θα το αγοραζα Απλα πιστευω σε ενα δυο μηνες θα ναι στα 350 οποτε υπομονη. Παράθεση Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X .................. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Μπορώ να τακτοποιήσω αλφαβητικά τις εφαρμογές μού στις οθόνες, όπως με τα άλλα android; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 παιδια τα αξιζει τα λεφτα του? σκεφτομαι να το αγορασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. August 3, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 παιδια τα αξιζει τα λεφτα του? σκεφτομαι να το αγορασω Αν θελεις μια απο τις πιομομορφες και καλοφτιαγμενες συσκευες και γενικα σε ολα του πολυ καλο το μονο που λιγο θα σε ξενισει ειναι ότι ζεσταίνετε απο πισω έπειτα απο πολυ χρήση αλλα και το s4 που ειχα ζεσταινοταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Κυκλοφορησε οποτε καλο θα ταν να γινει επισιμο θεμα πια. Στα σκρουτζομαγαζα εχει 439 απο οτι ειδα στο expansys 399 με δωρεαν μεταφορικα Ομορφο σχεικα καλα χαρακτηριστηκα θα το λεγα premium οχι hight end Προσωπικα θα το αγοραζα Απλα πιστευω σε ενα δυο μηνες θα ναι στα 350 οποτε υπομονη. Από προσωπική εμπειρία μπορώ να πω ότι είναι εξαιρετική συσκευή. Είναι πολύ καλά φτιαγμένη, έχει φοβερή οθόνη και από όσο γνωρίζω Ελλάδα θα έρθει το Σεπτέμβρη από Wind. Θα κάνω υπομονή μέχρι τότε γιατί προτιμώ να έχω την εγγύηση της ελληνικής αντιπροσωπείας ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Η συσκευή υπάρχει και σε κινεζομάγαζα 400-450 $ Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
purpendicular Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Κι εγώ ψάχνω κάποια καλή τιμή για να το πάρω. Την συσκευή την είδα στο warehouse στο λονδίνο και ήταν απίστευτη η αίσθηση στα χέρια. Παράθεση http://mowned.com/sig/purpendicular.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Κι εγώ ψάχνω κάποια καλή τιμή για να το πάρω. Την συσκευή την είδα στο warehouse στο λονδίνο και ήταν απίστευτη η αίσθηση στα χέρια. Το δίνω εγώ.. Λευκό και αγορασμένο από Ελλάδα. 310 €.. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
purpendicular Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Σορρυ, δεν σε πρόλαβα και το παρήγγειλα. Αν επιτρέπεται, γιατί το πουλάς; Σου έχει βγάλει τίποτα προβλήματα; Παράθεση http://mowned.com/sig/purpendicular.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Σορρυ, δεν σε πρόλαβα και το παρήγγειλα. Αν επιτρέπεται, γιατί το πουλάς; Σου έχει βγάλει τίποτα προβλήματα; Οχι καθόλου. Αλλά έχω και το s4 με δυο μπαταρίες και πολλά αξεσουάρ και θα μείνω με αυτό. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Το δίνω εγώ.. Λευκό και αγορασμένο από Ελλάδα. 310 €.. Ενδιαφέρον...σε τι κατασταση,ποσο καιρο το εχεις; Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Το δίνω εγώ.. Λευκό και αγορασμένο από Ελλάδα. 310 €.. γιατί δε βάζεις μια αγγελία στο ανάλογο τόπικ με φωτο και πληροφορίες; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Ενδιαφέρον...σε τι κατασταση,ποσο καιρο το εχεις; Τέλεια και το έχω ούτε μήνα. Αφού κυκλοφόρησε πρόσφατα. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Τέλεια και το έχω ούτε μήνα. Αφού κυκλοφόρησε πρόσφατα. Εχεις pm :) Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaitsef87 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Απ'οτι εχω καταλαβει βγαινει σε 2 εκδοσεις dual sim και οχι..?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Espin_eco Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Το κινητό κυκλοφορεί Ευρώπη, Amazon γύρω στα €350, eBay ακόμη λιγότερα Το χει δει κανείς Ελλάδα κ πόσο; Θα το ψηνα σε κάποια φάση είναι πολύ ανταγωνιστικό για τις δυνατότητές του δεν με προβληματίζει η υπερθέρμανση αν είναι το μόνο του πρόβλημα Με το p έμαθα σε ένα κάρο προβλήματα με το kernel του κ το implementation της ICS k JB μετέπειτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts