Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 1020 Μέρος Ι

impreza_sti
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το "Επαναφορά τηλεφώνου" στις ρυθμίσεις είναι Hard Reset???

Επίσης το Hard Reset πόση ώρα χρειάζεται???

Ναι.

Ανάλογα με το πόσο φορτωμένη είναι η συσκευή.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όλα τα σβήνει αλλά όπως έχω διαβάσει εμπειρίες διαφόρων, παιζι κάποιο ρόλο η ποσότητα.... Ίσως να είναι λάθος. Μια φορά έκανα hard reset σε συσκευή που πούλησα και νομίζω πως κράτησε 15-20'. Δεν ειμαι σίγουρος.

059T752 για κιτρινο, 059Τ753 για ασπρο και 059Τ750 για μαυρο

ασπρο εχω και το βαζω αλλα μου βγαζει σφαλμα.μονο τον κωδικο για το κιτρινο βγαζει.

----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Access is denied. Verify credentials.βρισκει αλλα οταν πααταω να κατεβει βγαζει αυτο

Χρόνια πολλά και απο μένα!ηθελα να ρωτήσω επειδή σκέφτομαι για την αγορα του και με νοιάζει η φωτογραφία, αν θέλω να τραβήξω μια φωτό για να βγει "καλη" πρέπει να φτιάχνω τις ρυθμίσεις κάθε φορά ή και ακαριαία έχω την επιλογή για να τραβάω φωτό απλά αλλάζοντας τα mode;;Γιατί η αλήθεια ειναι ότι δεν θέλω κάθε φορά που θα χρειαστεί να τραβήξω φωτό να αργω φτιαχνοντας ρυθμίσεις!ευχαριστω

Χρόνια πολλά και απο μένα!ηθελα να ρωτήσω επειδή σκέφτομαι για την αγορα του και με νοιάζει η φωτογραφία, αν θέλω να τραβήξω μια φωτό για να βγει "καλη" πρέπει να φτιάχνω τις ρυθμίσεις κάθε φορά ή και ακαριαία έχω την επιλογή για να τραβάω φωτό απλά αλλάζοντας τα mode;;Γιατί η αλήθεια ειναι ότι δεν θέλω κάθε φορά που θα χρειαστεί να τραβήξω φωτό να αργω φτιαχνοντας ρυθμίσεις!ευχαριστω

υπαρχει η oneshot καμερα που εχει αυην την επιλογη...μπορεις να αποθηκευσεις τρια διαφορετικα settings για την καμερα.

παιδια θελω την βοηθεια σας....για να φλασαρω.κατεβασα με την παλια εκδοση το ιταλικο firm και μετα εβαλα νεοτερη εκδοση για να δει το κινητο.ολα καλα,βλεπει το κινητο τωρα αλλα δεν βλεπει μετα το firmware.δηλαδη εκει κατω δεξια δεν λεει data package selection complete.ti να κανω?

Έβγαλα χθες το βράδυ στο σπίτι αρκετές φωτογραφίες και στο περισοτερες βγήκαν τα παιδιά με κόκκινα μάτια. Με την μαμισια καμερα τις τράβηξα. Κάποιο τιπ ίσως για να το αποφύγω την επομένη φορά;

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Έβγαλα χθες το βράδυ στο σπίτι αρκετές φωτογραφίες και στο περισοτερες βγήκαν τα παιδιά με κόκκινα μάτια. Με την μαμισια καμερα τις τράβηξα. Κάποιο τιπ ίσως για να το αποφύγω την επομένη φορά;

Νομίζω με το Nokia creative studio μπορείς να διορθώσεις τις φωτογραφίες σου.

Το παραθέτω και εδώ, μήπως το έχει προσέξει κανένας :)

Μου κάνει εντύπωση που κανείς άλλος δεν έχει παρατηρήσει το θέμα με τα email εκτός αν συμβαίνει μόνο σε μένα...

Οπότε θα ξαναρωτήσω :p

Έχω τα email μου να συγχρονίζουν ανά μισή και μία ώρα αντίστοιχα... Όταν όμως για παράδειγμα για 2-3 ώρες δεν έχω συνδεθεί ούτε στο WiFi ούτε σε 3G, όταν συνδέομαι σε WiFi τα email δεν συγχρονίζουν αυτόματα όσες ώρες και αν έχουν περάσει... Άλλες φορές συγχρονίζουν μετά από 10 λεπτά άλλες μετά από 20 και άλλες δεν μπορώ να περιμένω άλλο :lol:

Αυτό συμβαίνει με το WiFi... Με το 3G συνήθως συγχρονίζει μόνο του μετά από 1-2 λεπτά, που και αυτό είναι πάρα πολύ αν αναλογιστεί κανένας ότι με τα WP8 με το που άνοιγαν τα δεδομένα ή το WiFi αμέσως συγχρόνιζαν και τα email και όλες οι εφαρμογές...

Να πω ότι με τις εφαρμογές (πχ Messenger Instagram κτλ) δεν έχω θέμα... ΜΕ το που ανοίξω WiFi ή δεδομένα έρχονται αμέσως όλες οι ειδοποιήσεις....

Επίσης χθες έκανα hard reset (αλλά με επαναφορά ρυθμίσεων, δεν έκατσα να το ξαναστήσω από την αρχή) αλλά τίποτα...

Αν είναι εύκολο και σε κάποιον άλλον να το παρακολουθήσει να δει αν είναι θέμα των WP8.1 ή του κινητού μου...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Δοκιμασε με την nokia camera...με ποια εκδοση εισαι? 8.1?

Δοκιμασε με την nokia camera...με ποια εκδοση εισαι? 8.1?

8.1 ναι , λες να δίνει καλύτερο αποτέλεσμα στο φλάς έ? Θα το τσεκάρω να δω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

καλησπερα παιδια και παλι. το 1020 θα ειναι κατα 99% το επομενο μου κινητο .απλα περιμενω να πεσει λιγο η τιμη και να δω αν διορθωθουν καποια bug που διαβαζω...

διαβαζοντας αυτο το αρθρο

http://www.phonearena.com/news/Rich-Recording-Phase-2-overview-control-your-stereo-sound-capture-on-Nokia-Lumia-1020_id45489

σκεφτηκα οτι θα μπορουσα να γραφω ολες τις συναυλιες της μπαντας μου με το κινητο και να μην χρειαζεται να καταφυγω σε αλλες καμερες κτλ κτλ.

το κλασικο προβλημα μικροφωνων, αποτι λεει το αρθρο πρεπει να εχει ξεπεραστει. στην πραξη το εχει δοκιμασει κανενας?

επισης απο θεμα μπαταριας αν ειναι πληρως φορτισμενη (και με το εξαρτημα που την κανει σαν φωτογραφικη) πιστευετε θα αντεχει η μπαταρια για μιαμιση ωρα?

και τελος καπου διαβασα οτι καποιοι εχουν θεμα με την ηχογραφηση βιντεο. δεν γραφοταν ηχος. εχει παρατηρησει κανεις αυτο το μπαγκ? να ειστε καλα

καλησπερα παιδια και παλι. το 1020 θα ειναι κατα 99% το επομενο μου κινητο .απλα περιμενω να πεσει λιγο η τιμη και να δω αν διορθωθουν καποια bug που διαβαζω...

διαβαζοντας αυτο το αρθρο

http://www.phonearena.com/news/Rich-Recording-Phase-2-overview-control-your-stereo-sound-capture-on-Nokia-Lumia-1020_id45489

σκεφτηκα οτι θα μπορουσα να γραφω ολες τις συναυλιες της μπαντας μου με το κινητο και να μην χρειαζεται να καταφυγω σε αλλες καμερες κτλ κτλ.

το κλασικο προβλημα μικροφωνων, αποτι λεει το αρθρο πρεπει να εχει ξεπεραστει. στην πραξη το εχει δοκιμασει κανενας?

επισης απο θεμα μπαταριας αν ειναι πληρως φορτισμενη (και με το εξαρτημα που την κανει σαν φωτογραφικη) πιστευετε θα αντεχει η μπαταρια για μιαμιση ωρα?

και τελος καπου διαβασα οτι καποιοι εχουν θεμα με την ηχογραφηση βιντεο. δεν γραφοταν ηχος. εχει παρατηρησει κανεις αυτο το μπαγκ? να ειστε καλα

Στο μικρόφωνο δεν έχω διαπιστώσει κάποιο θέμα. Έχω μάλιστα βιντεακια ενός φίλου (πιο ερασιτέχνης πεθαίνεις) που ακούγονται τα τραγούδια του μια χαρά.

Η μπαταρία μάλλον θα σε φτάσει για 1,30 ωρα αλλα δεν ξέρω αν θα σε φτάσει ο αποθηκευτικός χώρος....

Ο ήχος δεν μου έλειψε ποτε.....;)

Παρατήρησα ότι με την 8.1, το διπλό χτύπημα που ανοίγεις την οθόνη δεν πιάνει πάντα και όταν πιάνει ανοίγει με καθυστέρηση σε σχέση με πριν. Μου θύμισε το g2, που ποτε έπιανε και ποτε οχι. Το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος αυτό;

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Παρατήρησα ότι με την 8.1, το διπλό χτύπημα που ανοίγεις την οθόνη δεν πιάνει πάντα και όταν πιάνει ανοίγει με καθυστέρηση σε σχέση με πριν. Μου θύμισε το g2, που ποτε έπιανε και ποτε οχι. Το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος αυτό;

Νομιζω παντα ετσι ηταν αν δεν ειχες glance ενεργοποιημενο. Και σε εμενα το ιδιο κανει.

Καλη ανάσταση σε όλους.

Θα ήθελα να ξερω πως στο mytube μπορω να επιλεξω πολλα κλιπ που εχω κατεβασμενα για να παιζουν συνεχόμενα και πως τα παιζει ενω ειναι κλειστη η οθονη.

Καλησπέρα. Κάποια απάντηση εδω;

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Όταν λες κατεβασμένα??? Εννοείς ότι τα έχεις σαν βίντεο στο κινητό σου??? Αν ναι δεν νομίζω να τα παίζει το mytube... Εφαρμογή για youtube ειναι....

Τα κλιπ από το youtube πάντως παίζουν στο παρασκήνιο πατώντας το κουμπάκι με τις νότες δίπλα από το play...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Όταν λες κατεβασμένα??? Εννοείς ότι τα έχεις σαν βίντεο στο κινητό σου??? Αν ναι δεν νομίζω να τα παίζει το mytube... Εφαρμογή για youtube ειναι....

Τα κλιπ από το youtube πάντως παίζουν στο παρασκήνιο πατώντας το κουμπάκι με τις νότες δίπλα από το play...

Οχι τα εχω κατεβασω μεσω του mytube και ενω μπορω να τα αναπαραγω ενα ενα, δεν υπαρχει επιλογη καπου να τα επιλεξω και να παιζουν αυτοματα το ενα μετα το αλλο.

Οχι τα εχω κατεβασω μεσω του mytube και ενω μπορω να τα αναπαραγω ενα ενα, δεν υπαρχει επιλογη καπου να τα επιλεξω και να παιζουν αυτοματα το ενα μετα το αλλο.

Δεν γινεται αυτο....

Poco X3 nfc 6/128

Δεν γινεται αυτο....

Ευχαριστώ. Απλά με το you tube HD που είχα αυτο γινόταν.

Στο μικρόφωνο δεν έχω διαπιστώσει κάποιο θέμα. Έχω μάλιστα βιντεακια ενός φίλου (πιο ερασιτέχνης πεθαίνεις) που ακούγονται τα τραγούδια του μια χαρά.

Η μπαταρία μάλλον θα σε φτάσει για 1,30 ωρα αλλα δεν ξέρω αν θα σε φτάσει ο αποθηκευτικός χώρος....

Ο ήχος δεν μου έλειψε ποτε.....;)

σε ευχαριστω φιλε μου για τις απαντησεις σου.

ξερεις στην υψηλοτυερη ποιοτητα το 1020 σε τι αναλυση τραβαει βιντεο? γενικα τι επιλογες αναλυσης εχει? πχ αν του εχω ελευθερα 16gb ποση ωρα στην υψηλοτερη αναλυση τραβαει?

σε ευχαριστω φιλε μου για τις απαντησεις σου.

ξερεις στην υψηλοτυερη ποιοτητα το 1020 σε τι αναλυση τραβαει βιντεο? γενικα τι επιλογες αναλυσης εχει? πχ αν του εχω ελευθερα 16gb ποση ωρα στην υψηλοτερη αναλυση τραβαει?

1080/30fps

1080/24

720/30

720/24

ok σε ευχαριστω πολυ φιλε.

by the way μολις ειδα στο σκρουτζ οτι επεσε η τιμη του στα 350

http://www.smarties.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&product_id=343&category_id=13

ξερει κανεις τιποτα για αυτο το καταστημα?

ειμαι αναμεσα στο να το χτυπησω ή να περιμενω να πεσουν λιγο οι τιμες στα μεταχειρισμενα...

Edited by BURNIN_AMBITION

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...