morfeas-dsl- Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Να δεις δε θα σπρωξανε καλά το καλώδιο της οθόνης. Είχα πάθει το ίδιο όταν άλλαξα τη μπαταρία στο iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Να δεις δε θα σπρωξανε καλά το καλώδιο της οθόνης. Είχα πάθει το ίδιο όταν άλλαξα τη μπαταρία στο iphone Μακάρι να είναι αυτό γιατί θα σημαίνει ότι δεν θα μείνει μέρες πάλι μέσα για επισκευή!!Η νεκροψία θα δείξει την Τρίτη που θα το πάω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twimgr Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Εγω δεν εχω θεματα με μπαταρια μεχρι στιγμης απο βοντα και εγω. Παιζει αρκετο 3g, φωτος και βιντεακια και αρκετες φωτο ανεβασμα στο fb, το 3g ομως κλεινει οταν δεν το χρειαζομαι, λειτουργεια πτησης ποτε και μου κραταει μιαμιση μερα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το θεμα μπαταρια. Εχω ομως δυο θεματα, αν μπορει καποιος να βοηθησει. Πρωτο και πιο σημαντικο ειναι πως δεν μπορω να ρυθμισω την μαμα εφαρμιγη του fb να δημοσιευει τις φωτος " δημοσια ". Επισης δεν θελω να φαινονται οι φιλοι του fb στις επαφες, εκει θελω μονο τις επαφες του τηλεφωνου. Επισης ειναι καποιες εφαρμογες στο παρασκηνιο που δεν μπορω να τις κλεισω και ειναι με αχνα γραμματα. Μπορει να βοηθησει κανεις? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Εγω δεν εχω θεματα με μπαταρια μεχρι στιγμης απο βοντα και εγω. Παιζει αρκετο 3g, φωτος και βιντεακια και αρκετες φωτο ανεβασμα στο fb, το 3g ομως κλεινει οταν δεν το χρειαζομαι, λειτουργεια πτησης ποτε και μου κραταει μιαμιση μερα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το θεμα μπαταρια. Εχω ομως δυο θεματα, αν μπορει καποιος να βοηθησει. Πρωτο και πιο σημαντικο ειναι πως δεν μπορω να ρυθμισω την μαμα εφαρμιγη του fb να δημοσιευει τις φωτος " δημοσια ". Επισης δεν θελω να φαινονται οι φιλοι του fb στις επαφες, εκει θελω μονο τις επαφες του τηλεφωνου. Επισης ειναι καποιες εφαρμογες στο παρασκηνιο που δεν μπορω να τις κλεισω και ειναι με αχνα γραμματα. Μπορει να βοηθησει κανεις? Πηγαίνεις επαφες-επιλογες-ρυθμίσεις-φιλτράρισμα επαφών. Επίσης κάνε συνένωση επαφών (επαφές, fb, mail, skype κλπ). Θα σου πάρει λίγα λεπτά αλλά το αποτελεσμα ειναι σούπερ. Για το "δημοσια" τσέκαρε σπο το pc σου μήπως έχεις κάνει κάποια ρύθμιση που να μην εμφανίζονται δημόσια οι φωτογραφίες σου. Δεν μπορείς να αλλάξεις τις αχνές. Πάντα θα τρέχουν στο παρασκήνιο. SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PolDD Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Εγω δεν εχω θεματα με μπαταρια μεχρι στιγμης απο βοντα και εγω. Παιζει αρκετο 3g, φωτος και βιντεακια και αρκετες φωτο ανεβασμα στο fb, το 3g ομως κλεινει οταν δεν το χρειαζομαι, λειτουργεια πτησης ποτε και μου κραταει μιαμιση μερα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το θεμα μπαταρια. Εχω ομως δυο θεματα, αν μπορει καποιος να βοηθησει. Πρωτο και πιο σημαντικο ειναι πως δεν μπορω να ρυθμισω την μαμα εφαρμιγη του fb να δημοσιευει τις φωτος " δημοσια ". Επισης δεν θελω να φαινονται οι φιλοι του fb στις επαφες, εκει θελω μονο τις επαφες του τηλεφωνου. Επισης ειναι καποιες εφαρμογες στο παρασκηνιο που δεν μπορω να τις κλεισω και ειναι με αχνα γραμματα. Μπορει να βοηθησει κανεις? Aν πας στο People και πατησεις τις 3 τελειες και μετα πας στο settings εχει την επιλογη filter my contacts και εκει μεσα απενεργοποιεις το facebook ωστε να μην φαινονται οι επαφες .Αν η εφαρμογη δεν λεει allowed ,δεν τρεχει στο παρασκηνιο νομιζω, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twimgr Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Ρε παιδια εχω βαλει στον υπολογιστη τα παντα ολα δημοσια και παλι μου κανει τα ιδια, οι φωτος απο τον υπολογιστη πανε δημοσια και οι φωτος απο το τηλεφωνο πανε μονο φιλοι. Οσον αφορα τις επαφες εχω κανει το φιλτραρισμα που μου περιγραφετε, αλλα τπτ π.χ την γυναικα μου την βγαζει σαν επαφη fb οταν με παιρνει τηλ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Σήμερα έπαθε ένα κουφο το τηλέφωνο. Ενώ έχω έναν αριθμό στις επαφές μου, όταν με κάλεσε δεν εμφάνισε το ονομα αλλα τον αριθμο. Μετά απο επανεκκίνηση του τηλεφώνου μάλλον διορθώθηκε. Έχει συμβεί σε αλλον; Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Ρε παιδιά τι γινεται με αυτη την μπαταρία έχω βάλει να μην κλείνει ποτέ το Bluetooth και έχω την εντύπωση ότι την πίνει την μπαταρια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 (edited) Παιδιά χθες έκλεισα το κινητό και πήγα να το ενεργοποιήσω σήμερα το πρωί και μου έχει βγάλει μια αστραπή και ένα γρανάζι, τι να κάνω ? edit: Το πρόβλημα λύθηκε με μια επανεκκίνηση. Τι να φταίει άραγε ? Edited March 3, 2014 by manos20082 Ενημέρωση του post Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twimgr Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 (edited) Το πρόβλημα με τις φωτογραφίες λύθηκε έκανα μία έρευνα στο διαδύκτιο και το έλυσα (γιατί ρε καραμήτρο δεν το έκανες πιο πριν και μας ζαλίζεις άδικα??) λόγω δουλειάς δεν είχα χρόνο να το ψάξω μόνος και ήθελα να στέλνω φώτος από την δουλειά "δημόσια", ευχαριστώ όμως τους φίλους από εδώ που προσπάθησαν να βοηθήσουν! Το πρόβλημα με τις επαφές παραμένει.... Και δεν μπορώ να βγάλω άκρη με την καμία!!! Βέβαια έχω τα τηλέφωνα κόσμου που δεν τα είχα στο κινητό... edit : btw ο τρόπος για να λυθεί το θέμα με το πως ποστάρει το τηλ στο fb είναι ο εξής : 1. Πάμε fb από υπολογιστή 2. Ανοίγουμε το προφίλ μας 3. Πατάμε το γραναζάκι 4. Πατάμε εκεί που λέει "Αρχείο δραστηριοτήτων" 5. Τέρμα αριστερά εκεί που λέει "Όλες οι εφαρμογές" πατάμε "ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ" και εμφανίζει μία λίστα με εφαρμογές που ποστάρουν για πάρτη μας 6. Βρίσκουμε αυτή που λέει " Windows Phone" (έχει ένα μωβ εικονίδιο), κλικάρουμε πάνω της και μετά στο κέντρο της σελίδας ψηλά μας εμφανίζει "Αυτή η εφαρμογή μπορεί να δημοσιεύει εκ μέρους σας στους εξής:" 7. Επιλέγουμε τον τρόπο που θέλουμε να ποστάρει το τηλ "δημόσια, φίλοι, μόνο εγώ κτλ " , και είμαστε έτοιμοι!!! 8. ENJOY! Edited March 3, 2014 by twimgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Το πρόβλημα με τις φωτογραφίες λύθηκε έκανα μία έρευνα στο διαδύκτιο και το έλυσα (γιατί ρε καραμήτρο δεν το έκανες πιο πριν και μας ζαλίζεις άδικα??) λόγω δουλειάς δεν είχα χρόνο να το ψάξω μόνος και ήθελα να στέλνω φώτος από την δουλειά "δημόσια", ευχαριστώ όμως τους φίλους από εδώ που προσπάθησαν να βοηθήσουν! Το πρόβλημα με τις επαφές παραμένει.... Και δεν μπορώ να βγάλω άκρη με την καμία!!! Βέβαια έχω τα τηλέφωνα κόσμου που δεν τα είχα στο κινητό... edit : btw ο τρόπος για να λυθεί το θέμα με το πως ποστάρει το τηλ στο fb είναι ο εξής : 1. Πάμε fb από υπολογιστή 2. Ανοίγουμε το προφίλ μας 3. Πατάμε το γραναζάκι 4. Πατάμε εκεί που λέει "Αρχείο δραστηριοτήτων" 5. Τέρμα αριστερά εκεί που λέει "Όλες οι εφαρμογές" πατάμε "ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ" και εμφανίζει μία λίστα με εφαρμογές που ποστάρουν για πάρτη μας 6. Βρίσκουμε αυτή που λέει " Windows Phone" (έχει ένα μωβ εικονίδιο), κλικάρουμε πάνω της και μετά στο κέντρο της σελίδας ψηλά μας εμφανίζει "Αυτή η εφαρμογή μπορεί να δημοσιεύει εκ μέρους σας στους εξής:" 7. Επιλέγουμε τον τρόπο που θέλουμε να ποστάρει το τηλ "δημόσια, φίλοι, μόνο εγώ κτλ " , και είμαστε έτοιμοι!!! 8. ENJOY! Νομίζω πως δεν χρειάζονται όλα αυτά. Ότι έχεις επιλέξει από το pc σου (φίλοι, φίλοι φίλων, περιορισμένοι κλπ) έτσι δημοσιεύει και το κινητό σου. Το έχω τσεκάρει πολλές φορές. Σου το έχω γράψει παραπάνω. SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twimgr Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Τι να σου πω φίλε μου, είχα βάλει τα πάντα όλα δημόσια στις γενικές ρυθμίσεις του fb και πάλι το τηλ έστελνε μόνο σε φίλους το δοκίμασα μάλιστα μια μέρα μπροστά στον υπολογιστή και ανέβαζα φώτος με τα σκυλιά και τα γατιά που έχουμε σπίτι... Μόλις έκανα αυτό που περιέγραψα παραπάνω σήμερα έστελνε το τηλ δημόσια. Όπως και να έχει σε ευχαριστώ, ο λόγος που έδωσα τον τρόπο που τα κατάφερα είναι μήπως και κάποιος άλλος εδώ είχε το ίδιο πρόβλημα. Διαβάζοντας στο διαδίκτυο είδα πως και αρκετοί κάτοχοι lumia 1020 είχαν το ίδιο πρόβλημα με εμένα πάντως. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 To OneShot προσφέρει κάτι παραπάνω στο 1020 από το Nokia Camera ???? Κ γενικά υπάρχουν διαφορές..? Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Ρίξε μια ματιά στα σχετικά σχόλια στα τόπικ της φωτογραφιων (έχουν και κάποιες συγκριτικές φωτο) και των apps, σε μικρότερα μοντέλα λένε βλέπεις βελτίωση αλλά για το 1020 όχι τίποτα το ιδιαίτερο. Όπως και να 'χει, έχει βγει δωρεάν το τελευταίο 24ωρο+, κανε του ένα τεστ drive... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 3, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 To OneShot προσφέρει κάτι παραπάνω στο 1020 από το Nokia Camera ???? Κ γενικά υπάρχουν διαφορές..? Στο 1020 αυτή η εφαρμογή δεν έχει να προσφέρει τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Ευχαριστώ και τους 2 για την απάντηση... Και εγώ αυτό σκέφτηκα απλά αναρωτιόμουν λόγω της προσφοράς που είναι δωρεάν... Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skrillex Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Σήμερα χρησιμοποίησα πρώτη φορά το Here Drive+ .Ντάξει ότι και να λέμε είναι λίγο.. Φυσικά μόνο με ενεργοποιημένη την "Τοποθεσία". Ούτε 3g ούτε τίποτα. Δεν έχανε πουθενά, ούτε στα χιλιόμετρα του αυτοκινήτου, ούτε στις στροφές, ούτε σε βενζινάδικα κτλ.. Άψογο πραγματικά.. »iPhone 8 plus »Lumia1020 »Follow me on Instagram @aris.fydanakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 για χαρα παιδια. εχω ενα νοκια ν8. το οποιο με κανει συνεχως περηφανο για την καμερα του. σκεφτομαι εδω και καιρο τη μεταβαση σε 1020. αλλα αρχικα περιμενα να βγει η 64gb εκδοση. ακομα δεν βλεπω να εχει βγει. δεν καιγομαι να το παρω αμεσα αλλα στο μυαλο μου ειναι ηδη κατοχυρωμενο σαν το νεο μου κινητο εχω καποιες αποριες. αρχικα, μια φωτο που τραβαει το κινητο σε φουλ αναλυση ποσα μεγκαμπαιτ ειναι? ρωταω για να καταλαβω αν τα 32 γκιγκα ειναι τελικα λιγα. εχω την κακια συνηθεια να εχω ολες τις φωτος στο κινητο μου μεσα. παντα εχω και μπακαπ, αλλα οτι τραβαω παραμενει στο κινητο.... μηπως για εμνα η 64 γκιγκα εκδοση ειναι μονοδρομος? ξερουμε ποτε ερχεται? επισης. διαβαζω οτι οταν το ειχε βγαλει η βονταφον το κινητο , παρα παρα πολλα ηταν ελλατωματικ. αυτο μπορουμε να το αναγνωρισουμε καπως, ή οχι και μονο η χρηση του κινητου θα μας το αποκαλυψει? επισης κατι που ειχα ακουσει για κιτρινιλες σε οθονη φωτος, ισχυει ή ειναι αρβυλα? τελικα επειδη πολλα διαβαζω για το κινητο και οχι απαραιτητα θετικα, μηπως ειναι καλυτερα να περιμενω? αν μπορειτε να με κατατοπισετε θα ηταν ευχης εργο. ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Γεια σου φίλε... Αρχικά δεν έχω ακούσει τίποτα για έκδοση 64G στο 1020 στην Ελλάδα εκτός αν έχω χάσει κάποιο σοβαρό επεισόδιο Στα υπόλοιπα: Στο jpeg τραβάει 2 φώτο. Μία περίπου 2 και η άλλη γύρω στα 10... Σε DNG η δεύτερη μπορεί να φτάσει και τα 40mb... Για το αν είναι ή όχι ελαττωματικό ένα προιόν πρέπει πρώτα να το χρησιμοποιήσεις... Η αλήθεια είναι ότι έχει ακουστεί για ελαττωματικά της βόντα αλλά και έτσι να σου βγει απλά το πας σε ένα NOkia Care Που είναι υποχρεωμένοι να στο φτιάξουν ότι και να έχει (κοίτα τα προηγούμενα ποστ με 2 παιδιά που το έκαναν..) Στους κλειστούς χώρους με λευκους τοίχους υπάρχει ένα μικρό θεματάκι όταν είναι στο auto... Και δεν βγαίνει "κίτρινος" ο τοίχος απλά δεν απεικονίζεται σωστά και είναι σαν να κιτρινίζει λίγο... Άμα πειράξεις το white balance θα είναι σχεδόν μια χαρά... Ολοκληρωτικά από ότι έχω καταλάβει θα διορθωθεί... Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Ρε παιδιά τι να κάνω για να κρατάει η μπαταρία βασικα θέλω να ρωτήσω για να δουλευει κανονικά το viber θα πρέπει να έχω ενργοποιημενη την επιλογή να μην σβήνει το WiFi όταν κλειδώνει το τηλ. Αλλα έτσι δεν χαλάει τρελη μπαταρία;;;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 αλεξ σε ευχαριστω παρα πολυ. χμ νομιζω για την χρηση μου το 64gb θα μου πηγαινε κουτι. αν δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομμυριο να ερθει 1020 64 gb στην ελλαδα θα παρακαλουσα καποιον να μου το πει να μην περιμενω τσμπα και ετσι να παρω το κινητακι πιο συντομα οσον αφορα την κιτρινιλα λοιπον, αν ειναι θεμα σοφτγουερικο και οχι θεμα χαρντγουεαρ, και θα φτιαχτει στο μελλον, δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα!! οσον αφορα τη βονταφον βερσιον του κινητου, θα προτιμουσα να την αποφυγω παρολο που θα καλυπτομαι απο την εγγυηση. οποτε μπορει καποιος να μου πει απο ποτε μεχρι ποτε, η βονταφον τα διεθεσε? ωστε να αποφυγω ημερολογιακα κινητο απο εκεινες τις ημερομηνιες αγορας... ν φανταστω επισης οτι δεν εχει σηματακια βονταφον πανω στο κινητο σωστα? αν τελικα επαιρνα ποτε βονταφον κινητο θα μπορουσα μεμια καστομ ρομ να το κνω ανμπραντ και να μην γραφει πουθενα πανω, βονταφον!! να ειστε καλα σας ευχαριστω πολυ Γεια σου φίλε... Αρχικά δεν έχω ακούσει τίποτα για έκδοση 64G στο 1020 στην Ελλάδα εκτός αν έχω χάσει κάποιο σοβαρό επεισόδιο Στα υπόλοιπα: Στο jpeg τραβάει 2 φώτο. Μία περίπου 2 και η άλλη γύρω στα 10... Σε DNG η δεύτερη μπορεί να φτάσει και τα 40mb... Για το αν είναι ή όχι ελαττωματικό ένα προιόν πρέπει πρώτα να το χρησιμοποιήσεις... Η αλήθεια είναι ότι έχει ακουστεί για ελαττωματικά της βόντα αλλά και έτσι να σου βγει απλά το πας σε ένα NOkia Care Που είναι υποχρεωμένοι να στο φτιάξουν ότι και να έχει (κοίτα τα προηγούμενα ποστ με 2 παιδιά που το έκαναν..) Στους κλειστούς χώρους με λευκους τοίχους υπάρχει ένα μικρό θεματάκι όταν είναι στο auto... Και δεν βγαίνει "κίτρινος" ο τοίχος απλά δεν απεικονίζεται σωστά και είναι σαν να κιτρινίζει λίγο... Άμα πειράξεις το white balance θα είναι σχεδόν μια χαρά... Ολοκληρωτικά από ότι έχω καταλάβει θα διορθωθεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 (edited) Ρε παιδιά τι να κάνω για να κρατάει η μπαταρία βασικα θέλω να ρωτήσω για να δουλευει κανονικά το viber θα πρέπει να έχω ενργοποιημενη την επιλογή να μην σβήνει το WiFi όταν κλειδώνει το τηλ. Αλλα έτσι δεν χαλάει τρελη μπαταρία;;;;; Το αντίθετο... Όταν ανοιγοκλείνεις το κινητό και πρέπει να ξανασυνδέεται στο wifi κάθε τρεις κ λίγο με αποτέλεσμα να καταναλώνει περισσότερη μπαταρία... Εκτός αν το κλείσεις και το ξανανοίγεις σε 6 ώρες ξερωγώ... Οπότε καλύτερα να μένει ανοιχτό παρά να ψάχνει wifi κάθε λίγο κ λιγάκι... αλεξ σε ευχαριστω παρα πολυ. χμ νομιζω για την χρηση μου το 64gb θα μου πηγαινε κουτι. αν δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομμυριο να ερθει 1020 64 gb στην ελλαδα θα παρακαλουσα καποιον να μου το πει να μην περιμενω τσμπα και ετσι να παρω το κινητακι πιο συντομα οσον αφορα την κιτρινιλα λοιπον, αν ειναι θεμα σοφτγουερικο και οχι θεμα χαρντγουεαρ, και θα φτιαχτει στο μελλον, δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα!! οσον αφορα τη βονταφον βερσιον του κινητου, θα προτιμουσα να την αποφυγω παρολο που θα καλυπτομαι απο την εγγυηση. οποτε μπορει καποιος να μου πει απο ποτε μεχρι ποτε, η βονταφον τα διεθεσε? ωστε να αποφυγω ημερολογιακα κινητο απο εκεινες τις ημερομηνιες αγορας... ν φανταστω επισης οτι δεν εχει σηματακια βονταφον πανω στο κινητο σωστα? αν τελικα επαιρνα ποτε βονταφον κινητο θα μπορουσα μεμια καστομ ρομ να το κνω ανμπραντ και να μην γραφει πουθενα πανω, βονταφον!! να ειστε καλα σας ευχαριστω πολυ Δεν υπάρχει κανένα σήμα της Βόντα πάνω στο κινητό... Επίσης μπορείς να πας σε ένα Nokia Care και να σου περάσουν όποια ρομ θες εσύ για να μην χάσεις και την εγγύηση... Edited March 4, 2014 by alex_gate_7 Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrontis Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Φιλε Burnin,δεν έχω ακουσει κατι για 64gb εκδοση,δεν εχω δει πουθενα τιποτα και πιστεψε με ειδα παρα πολλα reviews σε youtube πριν παρω το 1020..Δεν τα ειδα για να αποφασισω αν θα το παρω απλα τα εβλεπα για να χαιρομαι με το κινητο που θα παρω...:lol:Η αποφαση ειχε ηδη ληφθει! Απιθανο λοιπον να βγαλει 64 gb εκδοση απο τη στιγμη μαλιστα που αρχισζει ακομα και το 32αρι να γινεται δυσευρετο... Όσον αφορα στο αν ειναι vodafone ή όχι, ειχα και εγω αυτο το προβληματισμο,το αγορασα απο πλαισιο στη προσφορα των 349 και μου προεκυψε vodafone ενω με διαβεβαιωσαν για το αντιθετο πριν την αγορα του.Κανενα απολυτως προβλημα με τη συσκευη,δουλευει αψογα και εχω ακομα τη vodafone rom.Αγορασε το οσο υπαρχουν ακομα διαθεσιμα μιας και απ'οτι εχω καταλαβει ότι εφεραν εφεραν...Δεν επεισε πολυ κοσμο το 1020 και αυτο με χαροποιει,δε μπορεις να φανταστεις ποσο απολαμβανω τα βλεματα δυσπιστιας οταν το βλεπουν και αναρωτιουνται ολοι ''γιατι ειναι ετσι???'':lol: Ενας ευτυχης κατοχος 1020... 3310 3510 3650 6270 Ε65 5800 iphone4 X1 Lumia1020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Έχει κάποιο θέμα το 1020 σε εστίαση σε μακρινά αντικειμενα το βραδυ;;; Βγαλαμε με ένα φίλο που έχει nexus 5 και η δικια του φαινόταν πολυ καθαρή ενώ εμένα γεματη θόρυβο. Όλα στο αυτόματο. Και τη μέρα γενικώς δεν είδα μεγάλη διαφορά υπέρ του 1020. Λέτε να φταίει ότι δεν τις είδαμε σε υπολογιστή αλλα στις οθόνες μας και το νεξους μιας και έχει καλύτερη να "κερδιζε"? υγ. Υπάρχει περίπτωση να μη λειτουργεί ο ois μου; ρωτάω γιατι το κινητό δεν κάνει κανένα θορυβο,ποτέ και πολλοί λένε οτι τους κάνει ο αισθητηρας ένα κροταλισμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 4, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Όταν ενεργοποιείς την κάμερα δεν ακούς το χαρακτηριστικό ήχο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts